Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gyerekkor

Kislányom a minap ismét meglepett. Az oviból hazaérkezvén, nekem szegezte a kérdést:
– Apúúú! Tudod, mit szoktam csinálni az oviban?
– Mit, Katikám?
– Csak fekszem a fűben, és nézem, hogyan szaladnak a felhők.
Hirtelen évtizedeket fiatalodtam. Eszembe jutott, hogy gyerekkoromban nekem is kedvenc foglalatosságom volt a “felhőnézés”. Nagyon szerettem “kint lenni”. Nézni az állatokat, növényeket, elmerengni a természeten. Jó volt, amikor a többiekkel játszottam, de nagyon jól elvoltam magamban is. Órákig elbóklásztam a kertben. Körbejártam, s mindent megcsodáltam. A hatalmas és mézédes barackokat termő őszibarackfákat, a terebélyes almafákat, a már akkor is hatalmas fenyőket, kedvencemet az epret, vagy a szúrós málnabokrokat. Szinte elvesztem a kertben.

Emlékszem, volt egy csendes kis zug, melyet nagyon szerettem. Különösen, ha senki nem volt odahaza, mert nem zavarhattak meg holmi ebéddel, vagy tanulással. A bokrok ölelte kis tisztás elrejtett mindenki szeme elől, s kedvemre ábrándozhattam. Hanyatt feküdtem a fűben és néztem az eget. A hatalmas színpadon állandóan volt előadás. Az egymást hol űző, kergető, hol lágyan egymáshoz simuló, majd szétváló felhők a világirodalom legszebb meséit keltették életre. Farkasok és bárányok, rókák és nyulak a szemem láttára szőtték történetüket, melyekben mindig a jó győzedelmeskedett, a rossz pedig elnyerte méltó büntetését. A legkisebb fiú hét és tizennégy fejű sárkányokkal viaskodott, s a királylányt mindig megmentette, a gonosz boszorka pedig soha sem tudta megenni Jancsit és Juliskát.

De előadás nem csak az égen zajlott, legalább ilyen csaták dúltak a fűszálak rengetegében. Ha meguntam az égi előadást, csak hasra fordultam, s máris egy újabb mese közepébe csöppentem. Magányos hangyalegény kelt távoli útra, s a rengeteg erdőn átverekedve magát, szerencsésen hódította meg az égig érő fa birodalmát, vagy a sárkánnyá nemesedett szarvasbogarak hatalmas csatát vívtak a sárkányleány kegyeiért.
Ha pedig már untatott az égi és földi színjáték, csak át kellett mászni a kert végében a kerítésen, s máris a mezőn találtam magam, ahol mindig akadt valamilyen játszótárs.

Egyszer – úgy június tájt – felfedeztünk egy hatalmas búzamezőt. A gazda szerencsére nem volt a közelben, így birtokba vettük. Talán ketten, hárman lehettünk, s eljátszottuk az összes történetet, ami eszünkbe jutott. Volt ott földalatti barlangrendszer, törpékkel, tengeralattjáró periszkóppal, luxushajó félig elsüllyedve, de még a Vuk is, egész famíliájával.
Mire észrevettük magunkat, beesteledett, s a gazda is előkerült. Meglátva a letaposott búzát, azonnal kergetni kezdett bennünket. Mi először megijedtünk, de amikor láttuk, hogy nem tud utolérni, rögtön felbátorodtunk, és el is szemtelenedtünk.
Az ebadta kölykökre válaszul visszaordítottunk, hogy nem tudjuk, miért izgul, mert a területet már előző ősszel kisajátították, ugyanis lakótelepet építenek rajta, s hogy ahhoz neki tulajdonképpen semmi köze sincsen már...
De legtöbbet a ház körül játszottunk.

Esténként pedig, amikor lehajtott fejjel hallgattam, hogy miért pont az én ruhám olyan nagyon koszos, sohasem tudtam megérteni, miért kell egy fűtől zöldellő ruha miatt ekkora felhajtást csinálni, mikor abban másnap pont ugyan olyan jól lehet játszani. Sőt, akkor már az sem lesz feltűnő, hogy újabb fűfoltokkal lesz gazdagabb egy mozgalmas nap után.
Aztán évről-évre egyre több dologból csináltam magam is problémát. Végül menthetetlenül felnőttem. De azért néha még ma is gyerek vagyok. És boldog.
Hasonló történetek
3884
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
3721
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Laller ·
Hát igen. A gyermekkor. Valakinek csodás tele játékkal, tele nevetéssel, az örökzöld nótákkal. Némelyeknek pedig vissza-visszatérő rémálom az iszákos apa, és a minden nap agyon vert anyuka miatt. Örültem volna a párhuzamot vonsz a két eset között, de így sem volt rossz. Azoknak az embereknek igen élvezetes olvasmány lehet, akik vidéken, mezők közelében nőttek fel, és azoknak is, akik ott akartak felnőni. Ám gondolni kell azokra is, akik hatalmas betondszungelben cseperedtek, az ilyen mókás élményektől messze.
Minden esetre nem volt rossz, csupán rövid. Ámbár ha megnézzük, nem egy hosszabb novella akart ez lenni, hanem egy kis megemlékezés a pillanatokra.

Kösz
vulipugi ·
Köszönöm, hogy elmondtad gondolataidat.
Én szerencsére a jobbik felét kaptam. Ezt éltem meg, úgy gondolom, ezt tudom hitelesen leírni. Bár lehet, hogy igazad van, s meg kellene próbálnom a másik oldalt is bemutatni.

Tűzmadár ·
Igen, a gyermekkor szépségei, boldogságai. Csodálatos dolog a nosztalgia, még csodálatosabb, ha ezt az érzést tovább tudjuk adni a mai gyermekeknek.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: