Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Feleslegessé váltan

- Hagyja Anyuka, majd én megcsinálom! – hallja már sokadszorra Terike. Pedig ő annyira szeretne segíteni, és a menyének így is rengeteg mindenre oda kell figyelnie. Azután engedi, hogy Edit, a menye kivegye a kezéből a mosatlan tányérokat.
Így van ez, mióta a férje eltávozott az élők közül, és maga mögött hagyta ezt a keserű árnyékvilágot. A fia úgy gondolta, nem lenne jó, ha egyedül maradna abban a nagy, családi házban, ahol már ketten is csak egy szobát használtak. A ház, amit hajdan még az ő nagyapja épített, azóta eladásra került, szép pénzt kaptak érte, ami tisztességesen, és egységesen lett szétosztva a leszármazottak között. Terike pedig beköltözött ebbe a kedves kis kertes házba, ahol most együtt lakik a nagyobbik fiával, és annak családjával. Két tizenéves fiú unokája alig van otthon, délelőtt az iskola, délután a barátok töltik ki az idejüket. A fia, Péter, kora reggeltől, késő délutánig dolgozik, és Edit is elvállalt egy négyórás munkát egy irodában. Így Terike a nap egy részét egyedül tölti a csöndes házban.

Az elején ebben a magányos időszakban megfőzött a családra, de Edit folyamatos szelíd korholására, hogy „ne terhelje túl magát” inkább felhagyott ezzel a tevékenységgel. Valahogy olyan érzése támadt, mintha nem szeretnék a főztjét, pedig nem kapott rá elítélő véleményt, mégis azt szűrte le a viselkedésükből, hogy nem ízlik nekik az eléjük rakott étel. Előfordult, hogy feltakarított, szépen aprólékosan, odafigyelve a részletekre, de annak ellenére, hogy Edit megköszönte a fáradozásait, később észrevette, hogy átpakolgatja az általa elrámolt dolgokat. Így hát a takarítást is száműzte a tennivalók közül. Vásárolt néhány hímezni való asztalterítőt, amit, ha majd egyszer készen lesz, nyilván senki sem fog használni ebben a házban. Mégis, engedelmesen leült az egyik sarokba a mások által kényelmesnek tartott süppedős fotelba, és szép csöndesen hímezgetett. Neki eléggé fájt a háta a sok üléstől, és ezen nem segített az sem, hogy a puha fotel egyáltalán semmilyen tartással nem rendelkezett, de csak tűrte csendben a fájdalmat. Halkan sóhajtozott, amikor köszvényes ujjai nem akarták tudni megfogni az apró tűt és a szeme is könnyezett a megerőltetéstől, mert nem látta rendesen a vékony vonalakat.

Néha csak ült ott, csöndben, egy szót sem szólva, és figyelte, ahogy zajlik körülötte az élet, ahogy fia és kis felesége gondterhelten próbálják kigazdálkodni a jövő hónapra eső anyagi terheket, ahogy az unokái elmerülnek a videójáték világában, ahogy a nap fénye végighalad a helyiségeken, míg végül aláhull, hogy átadja helyét az éjszakának.
Érezte, hogy terhükre van. Persze senki sem mondta neki nyíltan, soha, egyetlen bántó szót sem hallott egyikőjüktől sem, de az ilyet megérzi az ember. Talán a pillanatnyi dermedtségből, amikor elkapja a gyengeség és emberi melegségre vágyva átöleli a fiát, a döbbent csöndekből, amikor hozzászól egy-egy témához, a mellőzöttségből, amikor minden tennivalót kivesznek a kezéből, míg végül csak őrlődik néma magányában. Már nem sír, teste lassan aszottá válik, ahogy magába szippantja ez a nyomorúságos tehetetlenség.

Aztán eljön a nap, amikor végleg feladja. Elfáradt. Pontosabban belefáradt. Belefáradt az életbe. Alig eszik, éppen csak pár falattal támogatja szervezetét, csak annyit eszik, hogy ne szólhassák meg. Nem tűnik fel senkinek, hogy eltelik a nap, köztük van ő is, de nem szól, nem beszél, szinte nem is mozdul, csak ül a süppedős fotelben, szinte a szoba tartozékává válva. Nem tudják, hogy ha senki sincs otthon, Terike akkor is ott ül a fotelban, csöndesen kínlódik, tűri a hátába hasító fájdalmat, már nem hímez. Egyre nehezebb felkelnie reggelenként, és egyre nehezebb kivárnia, hogy reggel legyen végre. Álmatlanul, éberen fekszik az ágyban, hallgatja a ház neszeit, gondolatai sem tudnak szabadon kószálni, rabságban él a lelke. Már nem tudja, mióta hívja magához a halált, nem tudja, mióta könyörög a mindent megváltó sötétségért. Senkinek sem tűnik fel, amikor könnyes szemével utoljára végignéz a családján, magába issza látványukat, azután örökre lecsukja a szemét.

Órák múlva veszik csak észre, hogy már nem él. Edit riadtan kapja a szájához a kezét, amikor nem felel a hívó szóra. Döbbenten néz vissza a férjére, és még hónapok múlva is bűntudata van a lelkében végigáramló megkönnyebbüléstől.
Hasonló történetek
7235
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
3638
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
Hozzászólások
További hozzászólások »
szigorúan bizalmacska ·
Kicsit dokumentarista, de attól jó.
Odabasszantyú.

pfff....
másodikra is.
lynny ·
Lehet, nem lennél meglepve, ha azt mondanám, igaz történet...
Több igaz történetet nem szeretnék létrehozni, maradok a cukros-szirupos szappanoknál :o)
A papom most készül elcsábulni, teljesen be vagyok zsongva tőle :o))))

No0oB ·
Tetszett.

Hozzátennék egy adalékot. A nyáron a kórházban alighanem egy dolog örökre belémvésődött a legeslegelső napon, amikor egy féllábú nőt mint magánbeteget kezelt a kollega (akkor még mester).

-Ebből a nőből süt a fájdalom.
-Hát, talán van is rá oka. Nem?
-Nem. Ugyanannyi esélye van boldognak lenni, mint neked vagy nekem. Ehelyett három ügyvéd intézi a pereit, amit tulajdonképpen nem is mások ellen vagy több támogatásért indít, hanem önmaga ellen, mert saját maga nem állt saját maga mellett, és nem támogatta.
lynny ·
Ebben az esetben nem volt lehetőség a talpra állásra.
Vannak emberek, akiket a feleslegessé válás öl meg, holott még nem lene szabad, hogy elmenjen közülünk...
lynny ·
jaj de bántja a szemem: a lenne, két enn :o))
No0oB ·
Nekem szilárd meggyőződésem, hogy az életnek alapból semmi értelme sincs. Se az enyémnek, se a tiédnek, se másénak. Az életünknek az értelmet mi adjuk, újra és újra ahogy felkelünk reggel, belenézünk a tükörbe, elmegyünk melózni, suliba, beszélgetünk a többi emberrel, vagy éppenséggel felcsapatunk ide egy történettel. Ha valaki elveszti azt a képességet, hogy értelmesnek lássa az életét, az nem valami külső tényező miatt van, bármennyire könnyebb így gondolni. A sztorinál maradva, velem is előfordult már, hogy úgy éreztem, hogy mindenkinek csak nyűg vagyok, csak nem mondják :-PPP ezt általában leszarom.

Igazad van, tömegével vannak ilyenek, de nem csak az öregek között. Légióstól menetelnek ezek a hitetlenek a felnőttkorba, és meg lehet majd nézni, hogy mivé fog válni egy ilyen nemzedék, akiknél a csiszolatlan gyémántok helyett esztergálatlan fogaskerekek vannak a hétköznapok lobogóján.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: