Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Éva596: A Szepetneki családról szóló s...
2024-09-28 11:44
Dicsakli: Szeretném megkérdezni, hogy az...
2024-09-28 05:55
SexyBayonetta: Eddigi legjobb erotikus, leszb...
2024-09-27 22:44
laci78: huhh, igekötők rossz használat...
2024-09-26 16:00
Éva596: Kedves kivancsigi13! Nagyon...
2024-09-25 13:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ezt most neked...

Sok idő kellett, amíg össze tudtam szedni minden apró dolgot, minden mélyről jövő gondolatot, ami bennem lapult.
Tudod Balázs… Van, amikor egy ember olyan vonzalmat ébreszt bennünk, hogy amikor csak beszélünk vele, elgyengülünk, és az eszünk harcol ellene, de a tagjainkban érezzük azt a mérhetetlen vágyat, ami elől hiába menekülnénk, mert a szívünk diktál. Én hittem a szívemnek, ezer csalódás után is. És amikor elkezdtem hinni, ezáltal benned is fokozatosan bízni kezdtem. Féltem. Nagyon. De te mindig megnyugtattál és eloszlattad minden kételyemet. Hittem neked, szinte vakon lépdeltem őszintének hangzó szavaidba kapaszkodva. Sikerült meggyőznöd, hogy neked rám van szükséged, nem kell más, csak én, velem akarsz lenni, vágysz rám. E szavak hatására szinte szárnyaltam. Ezeket a szárnyakat te adtad nekem. És a végén Te is tépted le őket. De már nem haragszom rád. Csak nem értelek.

Fájt. Fáj. És fájni is fog. Reggeltől estig, estétől reggelig szenvedni fogok. Ez az állapot eltarthat hetekig, hónapokig vagy akár egy évnél is tovább. Aztán /talán/ egy szebb napon, mint az elmúltak, arra ébredek, hogy túl vagyok a nehezén. A szívem elég súlyos sebet kapott, de majd begyógyul, és akkor majd újra olyan leszek, mint régen és tudok örülni az élet szépségeinek.

Történt már velem ilyen, és még fog is, ebben biztos vagyok. Ha valaki elmegy, az azért van, hogy az élet megmutassa: nem ő volt a tökéletes. Pedig mennyire hittem, hogy Te meg én. Hogy mennyi vidám percünk lesz együtt. És mosolyogva gondoltam azokra a kisebb viták utáni boldog *egymáshozbújásokra* , amik olyan önfeledtek lehettek volna. Az együtt töltött éjszakák édes perceire, ahogy végre teljesen érezhettelek volna. Ahogy még soha senkit.
Az fáj az egészben a legjobban, hogy tudom, ha találkoznánk, már semmi nem lenne olyan, mint volt. Ismerem magam eléggé ahhoz, hogy tudjam, ismét elcsábítanál és aztán megint nekem fájna. Százszor jobban, mint most.
Ne aggódj, megedződtem már az ilyen helyzetekre. Képes vagyok túlélni. A szemem-igaz- könnybelábad néha, de én ennek csak örülök. Ez annak a jele, hogy valaha boldog voltam. Veled, és közben mégis nélküled.
Nem tagadom, még most is jól esne hozzádbújni, megcsókolni. De van bennem annyi büszkeség, hogy nem teszem meg. Mert nem tehetem meg!

Az igazság az, hogy magamnak sem vallottam be, hogy ez így nem lesz jó. Hogy magamhoz szorítok valamit, amit már régen elvesztettem.
Lehet, hogy sikerülne újból, de nem most. Időre van szükségem. Sok időre. Rendbe kell hoznom magamban mindent.
Bennem van a hiba!? Túlreagálom!? Talán. De akkor is, fáj kimondani. De hazudtál. Én végig őszinte voltam és sosem játszottam meg magam. És a végén mégis én lettem átverve.
Szükségem van rád. Ez igaz. De az agyam lázadozik. A szívem viszont erősebb.
Továbbra is tartani szeretném veled a kapcsolatot, hisz tudom, hogy ami egykor éltetett, az nem múlhat el csak úgy…
Hasonló történetek
5576
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
4338
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
Hozzászólások
További hozzászólások »
Péter1985 ·
Szia!

Ha bántani akarod akkor bánsd, ha nem akarod akkor ne bántsd. Szeretted\szereted ezért nem akarsz neki fájdalmat, de mégis a nagyközönség előtt veted fel Neki a hibáit. Velem is megtörtént. Én is hittem, hogy szeret, de később rájöttem, hogy nem elég hinni, tudni kell. (egyik művemnek is ez lett a címe, nem véletlen.) Én sose mondtam neki, hogy szeretem, mert talán nem lett volna igaz, de ha mégis éreztem, akkor se érdemelte volna meg. Ő vert át és én szenvedtem majd fél évig. Ne légy naiv és ne hidd, hogy mások is csak akarnak Veled lenni, hogy átverjenek. Az élet nem szép és nem jó, csak ha azzá tesszük.

Egyébként jó amit írtál. Kérdés: akinek szól olvasni fogja, vagy eljuttatod neki valmilyen formában. Mert ha az indiszkréciót mellőzzük, akkor érdekelne mit reagál.

antipaladin ·
Taglóz...
Egy Balázs...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: