Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Eszmefuttatás

Kibaszottul kurva unalmas jónak lenni! Ki az a pancser, aki ezt kitalálta? Meg kellene nyuvasztani. Tudom is, hogy hogyan! Fogunk egy kis kést, és a szájába tesszük,... - nagyon mocskos dolgok jártak a kertész fejében. Majd ahogy elmerült dzsuvás fantáziájában, hirtelen észhez tért.   
Ez mind szép és jó, de ezt félretéve tényleg szükséges volt erre  a ... hogy is mondták? Meg van! Személyiség – váltásra. Ha nem mentem volna bele, akkor én lettem volna annak a benga állatnak a kurvája. Az a szerep pedig igencsak távol állt tőlem. Inkább én baszom, mint hogy engem basszanak! – húzta el a száját. Nem akart semmire sem visszagondolni. 
De mégis milyen szép lenne! Most van hol laknom, van kaja, tiszta ruha. Ugrálnának körülöttem. Biztos vagyok benne, hogy rendbe hoznánk a kertet is. A fizetést pedig én kapnám.  Azt csinálhatnék amit akarok, akkor amikor akarom, és ebbe még az a Nyakigláb komornyik sem szólhatna bele! Mit akar már ő a korával? Ha arra tette az életét, hogy szolgáljon, akkor csinálja rendesen! 
A régi énemmel már rég gerincre vágtam volna a ház összes nőstényét. Ha akarták volna, ha nem. A nyanyának láthatóan hiányzik. Nem emlegetné akkor annyiszor megboldogult férjét. És az asszonyság? Azt mondták özvegy. Benne se jár senki mostanában. Habár ahogy elnézem, eléggé fapina. Attól viszont még fel lehet próbálni! Nekem biztos, hogy jó lenne! – mosolygott gúnyosan. 
Lefogadom a kislányba sem kutatott még senki! Ő lenne a hab a tortán. Vele szívesen eljátszanék. Van mivel betömnöm azt a lepcses szófosóját. A kis kurva! Semmi dolga nem lesz, csak nyelni – engedte szabadjára gondolatait, miközben szobája felé tartott. Épp a lépcsőn gyalogolt felfelé, amikor így folytatta:   
De nem teszek semmi ilyesmit. Sok van már a rovásomon. És még annál is több! Csak arról nem tudnak. Ami miatt én sem tudok nyugodtan aludni.
A halál gondolta, hogy ha elpakolunk valakit a másvilágra, még onnan is csak a problémákat csinálja! Hogy a föld szívja meg a testét, de rendesen! – átkozódott egy múltbéli rosszul sikerült magánakciója miatt.
Hasonló történetek
3876
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
3826
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Szimpatikus kis eszmefuttatás, inkább a nyelvezete, mint a tartalma miatt. Kicsit mértéktartó ugyan, mert kevés olyan kertészt ismerek, aki megválogatja a szavait, bár az ellenkezőjére sem tudok példát, úgyhogy inkább idegenül, hamisan hangzik a szöveg a szájából. "Ha elpakolunk valakit a másvilágra..." és még néhány ilyen kiszólás határozottan tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: