Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Erőszak

Felnézett a szürkülő égre és megfeszült a teste a várakozástól. Újabb éjszaka, újabb kihívás. Atlanta a vadászok rémálma, legalábbis sokan ezt mondják. Pedig a tiszta vérű vadászoknak nem szokott gondot okozni.
A nap félórán belül lebukik és reggelre vér borítja majd és nehéz füst fog áradni a pórusaiból. A többi szolgálatot teljesítő vadász tőle pár utcára haladt, a veszélyesebb belváros felé tartottak, hogy elkezdjék a műszakot. Már kiürültek az utcák, minden épeszű eltűnik ilyenkorra az utcákról. Hirtelen rossz előérzete támadt, pár másodperccel utána embertelen erővel valaki berántotta a balra lévő sikátorba. A bal válla azonnal éles fájdalommal tiltakozott a mozdulat ellen, de nem törődve vele két tőr máris a kezében volt és még azelőtt lendítette támadásra, mielőtt még meglátta a támadóját. Száznyolcvan körüli magassággal számolt, nem két méterrel, így a mellkas alját érte, de azonnal lehajolt és a kést húzva a húsban a másik tőrt az illető combjába vágta és megforgatta benne. Dühös, fájdalmas morgás volt a válasz és a körülöttük fellobbanó tűzkör. Érezte a forró lángokat táncolni, ahogy hátralépett a sérülttől és a pengékről csöpögő vért ösztönösen letörölte a fekete nadrágba.
Elakadt a lélegzete, mikor felmérte az ellenségét. Egy talpig dühös és felajzott, két méteres démon tartotta fogva a tűzzel. Cseppet sem barátságos tekintettel méregette. A tűzfal megnyílt mögötte, helyet hagyva a falnál. A démon úgy nézte, mintha tudnia kellene, hogy mit vár, és engedelmességgel tartozna. Már most félig begyógyultak a sebei, a bőrét védő valami kezdett eltűnni, és vágya teljes mérete láthatóvá vált. Nyelt egyet, ahogy a nyers éhség kiült a démon arcára és felé lépett.
--Te döntöd el, mennyire fájjon. Ha a továbbiakban ellenkezel, garantálom, hogy pokoli lesz.
Olyan zsigeri félelem kúszott fel a gerincén, amilyet huszonhárom éve alatt egyszer sem érzett. Ez a démon ki fogja használni a testét, a jelek szerint minden módon. Még egyet felé lépett, pont kartávolságra került. Újra szívre ment, de a démon félúton elkapta a kezeit, összefogta és pillanatok alatt lefegyverezte. A falhoz szorította, a hideg és durva tégla karcolta az arcát. A hím végighúzta a kezét a hátsó combján és a derekánál, ahol hozzáért az apró lángoktól szétnyílt a farmer és leesett róla, a tangát egyszerűen letépte. Mielőtt ellenkezhetett volna, már háttal a falnak szorította, a lábait szétnyitva felemelte és minden előzetes nélkül egy időben hatolt belé a farkával és a fogával. A méreg megbénította, így nem sikoltott, ahogy két helyen tépte szét a démon. Pár perc után érezte, ahogy a sötét köd jótékonyan elnyeli és már nem kínt, hanem puha sötétséget érzett maga körül, bizsergő, kellemes meleget.
Hasonló történetek
4228
Vajon ki ez az ember? Taktikai zseni, hős fegyverforgató, intrikus, a természet ismerője egyetlen személyben?
Azyert mindig körbelengte valamiféle titkot sejtető misztikum, ami még érdekesebbé tette az egyébként is jóképű fickót. Ráadásul a vándor rengeteg nyelven beszélt, olvasott, még az ó-jezykivel is elboldogult, ami köztudottan a nyelvtudósok átka. Egy közrangú ember nem lehet ilyen járatos egyszerre a művészetekben, nyelvekben, számtanban, orvoslásban, harcban, stratégiában...
3424
Csak ültek ott, nem mozdultak, olyanok voltak, mint a szobrok, mindenki a gondolataiba merült. Végül Horiq törte meg a csöndet:
- Mi emberek vagyunk. - kezdte - Az embereknek volt valaha egy olyan híres szokásuk, amit róluk neveztek el: az emberségesség. Ezért nem fogom társaimat irtani. Inkább korán kelünk, hogy a tündéket megelőzve átjussunk az erdőn...
Hozzászólások
NancyCallahan ·
Vannak gondok, ha ez a "kis ízelítő"...

AliceWhite ·
Nekem tetszett. Érdekes.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: