Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Gayadam: Köszi , várjuk izgatottan a fo...
2024-10-04 10:10
Xavierr_00: Szia! :) De jó! Örülök, hogy t...
2024-10-04 10:02
Gayadam: Szia nagyon tetszik a sztorid...
2024-10-04 09:48
Xavierr_00: Köszönöm, hogy megírtad a véle...
2024-10-03 13:37
CRonaldo: Ez a része megrémisztett és fe...
2024-10-03 11:55
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Első szerelem - örökké

Az én történetem nem a közelmúltban játszódik, hanem lassan 18 éve. Ekkor léptem át nagykorúságom határát, és - túl számos rövid kapcsolaton - még mindig szűz voltam. Ez nem azt jelentette, hogy nem lett volna alkalmam "túlesni" a dolgon, hanem inkább azt, hogy naiv, gyáva lány voltam, féltem a következményektől.
Volt egy fiú, aki három éven át hiú reményeket ébresztett bennem. Soha nem beszélgettünk, csak néztük egymást, ám a tekintete annyira megbabonázott, hogy még most, lassan húsz év múltán is bizsergek, ha csak rágondolok. Az egyik diszkóban aztán - egyik barátnőm közbenjárásának köszönhetően - összejöttünk. Nagyon jól éreztük magunkat együtt, táncoltunk, beszélgettünk, csókolóztunk... nagyon jó volt vele.

Másnap ismét találkoztunk, amikor ő próbálkozott intimebb kapcsolat kialakításával, ám félreértette, hogy miért nem akarom. Azt hihette, hogy "olyan napjaim" vannak, így nem is erőlködött. De már könnyed célzásokat tett a jövőre, pl. féléves unokahúgára, akinek ő a keresztapja, és kérdőn nézett énrám, mint "esélyes" keresztanyára. Következett egy hét, amikor munkájából adódóan nem találkoztunk. E hét szerdáján volt a 18. születésnapom, és elmondhatom, hogy életem legboldogabb napja volt, olyan értelemben, hogy olyan tudattal "léptem át" a felnőtt korba, hogy életem első nagy szerelme az enyém lesz. Sajnos, örömöm nem tartott sokáig. Szombaton találkoztunk, néhány perces "bevezető szöveg" után a lényegre akart térni, és említettem neki, hogy még nem szeretném. Mire ő: "De azt mondtad, három éve tetszem neked." Akkor én még nem voltam annyira felvértezve verbálisan, hogy vissza tudjak vágni, csak annyit mondtam, hogy nekem még korai. Rövid próbálkozás uán azonban feladta, visszamentünk a diszkóba, és ültünk egymás mellett némán a kocsiban. Majd én törtem meg a csendet: "Mondj már valamit!" Nem akartam én kimondani, hogy "vége", hiszen nagyon sokat vártam rá. Ugyanakkor nem akartam azonnal igent mondani, hiszen ha csak erre kellek, előbb-utóbb úgyis eldob. Ha pedig komolyan szeretne velem járni, talán tud várni egy-két hetet (lehet, hogy tovább én sem bírtam volna), de akkor készületlenül ért. Ő csak annyit mondott: "Nem azért járok egy lánnyal, hogy a kezét fogjam. Ha meggondoltad magad, szóljál!" Látszott rajta, hogy ő is bánkódik, de szerintem csak azért, mert nem sikerült a dolog, pedig szerintem beleélte magát. Sajnálom, hogy csalódást okoztam neki. Később a diszkóban kerülgettük egymást, én pedig naivan még azt hittem, hogy csak próbára akart tenni, talán mégis meggondolja magát. De nem így történt!

Hónapokkal később láttuk még egymást, de amikor fiúval sétáltam, odakiabált neki, hogy "Jól tegyél alája!" A férfiúi hiúság mondatta ezt vele, gondolom én.
Később megnősült, mára már nagy gyerekei vannak. Én is férjhez mentem, szeretem a férjemet, két óvodáskorú gyermekem van, szép házunk, autó, jó munkahely, második diplomámat szerzem jelenleg.
Férjem, szerintem hasonlít Imrére, az első szerelmemre, a tekintete bizonyosan. Talán ezért szerettem bele. Imrét hosszú évekig nem is láttam, illetve nem tulajdonítottam neki jelentőséget.

Idén vagyunk 13 éves házasok a férjemmel, és mostanában elég sok gond előjön. Csak remélni tudom, hogy ehhez nincs köze Imrének, aki a falu széléről egy kicsit közelebb költözött, mivel közben elvált, új élettársa és kislánya van. (Bár lehet, hogy ez a kapcsolat csak "szükségállapot" volt nála.) Ma már többször látom, és az utóbbi egy-két évben újra feléledtek az emlékek. A tekintete még ma, húsz év múltán is megbabonáz, ha meglátom, erősebben ver a szívem, úgy érzem, elpirulok, de ha nem látom, bele tudnék őrülni. Azon veszem észre magam, hogy mindig ürügyet keressek, hogy elmehessek a háza előtt. Ez már beteges! Szoktunk beszélgetni is egymással, látszólag semleges dolgokról. Előfordult, hogy megvárt az üzlet előtt és mivel hivatalban dolgozom, egy hivatali dologról kezdett el érdeklődni. Többször kaptam rajta, hogy titokban végignéz (de melyik férfi nem teszi ezt).
Nagyon ellentmondásos érzelmek kerítettek hatalmukba. Nem tudom, mit tegyek! Férjemmel a házaséletnk sem a legjobb, és tudom, hogy ez nemcsak az én érzelmi ingadozásomnak köszönhető, hanem a férjemnek (elhízott, inkább kocsmázik, ha nekem kedvem lenne, ő nem "harcképes", ha ő szeretne valamit, én már alszom, és másnap én vagyok a hibás, hogy állandóan alszom). Szóval nem tudom, mit tegyek!

Nem akarom felrúgni az eddigi életemet, erkölcstelen, hűtlen asszony sem akarok lenni, viszont nem tudok így élni tovább. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen gondolatok megfordulnak a fejemben.
Adjatok tanácsot, hogy mit tegyek, mit tennétek a helyemben!
Tudom, hogy nekem kell megoldani a problémámat, és elsősorban a férjemmel kellene tisztáznom a dolgokat, de ezen már túlvagyok, és úgy érzem, nem eléggé partner ahhoz, hogy a problémáinkat megbeszéljük. Számos szemrehányást kapok, hogy "azt kapod, amit megérdemelsz", és sokszor úgy érzem, le akar alacsonyítani, hogy kisebbségi érzésem legyen, ne legyek magabiztos (és ne hagyjam el), ne legyen önbizalmam. Sajnos, ez eléggé kialakult. Úgy veszem észre, ma, 18 évvel később szebb vagyok, mint anno, amikor Imrével összejöttem. Lehet, hogy mai fejjel már nem okozna gondot a megtartása, viszont akkor nagyon tapasztalatlan voltam. (Még nem is mondtam, hogy férjem volt az "első" 21 éves koromban, igaz, nem a nászéjszakán, és vele is majdnem két hónapot vártunk.)
Kérlek, adjatok tanácsot, mit tegyek (tennétek)! És köszönöm, hogy leírhattam, úgy érzem, elég sok mindent helyretettem magamban, tisztáztam sok kérdést, ami a fejemben kavargott!
Köszönöm!
EAA
Hasonló történetek
4495
Jelenleg 13 éves vagyok.
4422
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Manila ·
Fogalmam sincs mit tanácsolhatnék.
Ahogy a cím mondja: szerelmes vagy... mert bár plátói, és Pillének is igazat adok abban, hogy nem is igazán Imrébe vagy szerelmes, de szerelmes vagy.
Node soha senki sem mondta, hogy az ember csak egyszer, vagy csak a férjébe lesz az. Szép dolog a szívedet követni és azt mondják egészségesebb is, de kétszer meg kell gondolni azt hiszem. Az én anyukám szép és romantikus nő, apámtól 2 éves voltam mikor elvált... aztán új szerelem, új gyerek... és megint válás. Nincs garancia. Arra sem, hogy Imrével nem jutnál pár év múlva ugyan ide és persze arra sincs hogy nem bánnád meg. Én gyerekként nagyon rosszul éltem meg mindkét válást, az öcsém azt hiszem érzelmileg sosem lesz rajta túl, épp ezért elfogult vagyok és semmiképp sem tanácsolnám. Viszont akkor azt kéne mondanom, hogy nyelj egy nagyot és mondj le a boldogságról? Ennél nagyobb büntetés azt hiszem nincs, és sosem kívánnám senkinek. Felmerül, hogy légy csaló, sokan döntenek így ilyenkor... igen, és én megértem valahol, hogy miért, de ezt sem tanácsolhatom, zsigerből tiltakozol ellene, ahogy én is tenném.

Szerintem nincs okos vagy tökéletes megoldás. Csak annyit tudok mondani, hogy megpróbáltam átérezni, és ha ilyenkor számít valamit: együttérzek. És szurkolok, hogy jól alakuljanak a dolgaid.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: