Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Képzeletben utazzunk el az Államokba egy különleges helyszínre és eseményre.
Friss hozzászólások
Orallover21: Szerintem nagyon jó volt! Volt...
2024-09-19 11:13
Éva596: Kedves Szakállas! Ezért a nag...
2024-09-15 16:04
Szakállas: Az egyik legjobb történet azok...
2024-09-15 15:06
Éva596: Nem árulhatom el, de csak neke...
2024-09-14 12:11
zsolt1122: Kedves Éva remélem lesz folyta...
2024-09-14 09:05
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Első rész: A törölköző

Első rész
                                                             Bevezetés/ A törölköző 


 



Augusztus vége van, a nyári szünet vége, de most még itt vagyunk a nyaraláson, hallom a tenger halk morajlását és engedem, hogy kisodorja ezeket a negatív gondolatokat az ébredező elmémből. Merevedésem van. A testem azonban, most sokkal inkább egy nagy adag kávéra vágyik, mint hogy ezzel törődjek. Felültem az ágy szélére és felhúztam a tegnap este ledobott úszógatyát magamra, a farkam még mindig állt, így egy kis kreativitással leszorítottam a hasamhoz, megkötve az úszónadrág madzagját. Gondolván, hogy sikerült elrejtenem ágaskodó férfiasságom, kiléptem a szobámból ami a nyaralónk nappalijába nyílott ami egyben volt egyúttal a konyharésszel is. A világos smaragdzöld szemeim azon nyomban összeszűkültek  a hirtelen fényáradat hatására, s az átmeneti látásgyengeségnek köszönhetően nekiütköztem apám haverjának, aki épp most zuhanyozott le, csupán egy fehér törülköző volt a derekára kötve,felsőtestét sötét barna erős szőr borította ami csupa víz volt, így én is az lettem. 


 


Felszisszentem, szinte szercsengett a felhevült testem ahogy hozzáért Richárd hideg vizes teste az enyémhez. Ő felnevetett. 
- Haha, nyugi kölyök egy kis hidegzuhany neked sem árt meg -majd lefele pillantva hozzáteszi- ahogy látom .
- Brrr. Az biztos.  -mondtam nevetve, zavaromban azonban itt még le sem esett,hogy mire célzott ezzel. 
- Te amúgy nem szoktál megtörölközni? -vágtam hozzá a kérdést, kissé morcos hangon, de inkább poénkodás céljából. 
- Nem…Szeretem amikor a Nap szárítja meg a testem, na meg számos előnnyel is jár. 
- Milyen előnyökkel?- kérdeztem kíváncsian, kissé meglepődve.
- Hát először is, addig sincs melegem, szellőzik a test, és addig sincsenek leszorítva a dolgok odalent, te kis Lökött. - majd újra felröhögött
Ekkor jöttem rá, hogy észrevette a dolgot, majd lefele pillantottam és észrevettem, hogy a makkom egy picit kilátszik a nadrágomból. Hirtelen szörnyen zavarba jöttem, az arcom teljesen elpirosodott, olyan gyorsan fordultam el ahogy csak tudtam, majd a másodpercek töredéke alatt, azt a megoldást találtam a legjobbnak az adott helyzetben, ha ezt az egészet nem megtörténtként kezelem, és tovább haladok az eredeti célom felé, ami nem más volt mint a kávé. 
- Főzzek kávét neked is? -kérdeztem
- Igen kérlek, apádék már azelőtt elindultak a piacra, hogy felébredtem volna, és megitták az összes tegnapról megmaradt kávét. 
- Rendben. -válaszoltam, majd odasétáltam a gáztűzhelyről és feltettem egy kotyogóst főzni. 
Richárd elindult fürdőszoba fele, s amint elhaladt mellettem a törölközője kioldódott és a földre esett. Reflexszerűen lehajoltam, hogy felvegyem neki, azonban ő is egyből megfordult ,hogy felvegye, így a fejem és a hatalmas pénisze összetalálkozott egy pillanatra. Felvettem a törölközőt és odanyomtam a kezébe. Látszott rajta, hogy ez már számára is igen kellemetlen szituáció volt. Összezavarodott fejjel annyit mondott, hogy na mostmár legalább kvittek vagyunk, majd nevetve tovább haladt a fürdőszobába. Zavarában még a törülközőt is elfelejtette visszakötni a derekára, csak a farka elé szorítva haladt tovább, azonban így végignézhettem a távozó szőrös férfias seggét , és lábai között kikandikáló heréit is. Megfagyott a levegő és az idő is egyúttal a számomra, teljesen a történtek hatása alá kerültem. Elkészült a kávé, töltöttem neki is egy bögrébe, kiáltottam, hogy kész a kávé majd, a saját csészémmel együtt visszarohantam a szobámba. 


 


Mély levegő… Visszakucorodtam az ágyamba, belehörpintettem a kávémba majd letettem magam mellé az éjjeliszekrényre. Becsuktam a szemeim, majd szép sorjába vettem, hogy mi is történt az imént, hogy fel tudjam dolgozni a történteket és megnyugodjak végre. Nyugtatgattam magam, hogy ő is csak egy hímnemű egyed, ráadásul negyven év feletti - pontosan nem tudtam korát, viszont azt tudtam, hogy apámnál valamivel fiatalabb pár évvel, aki most ünnepelte nemrég ötvenedik születésnapját - így, bizonyára biztosan jól tudja, hogyan is működik a férfiak, főleg tizenévesek teste, ébredés után. Jó, tehát észrevette, hogy reggeli merevedésem van, nagy dolog.. Ha úgy nézzük, még csak a farkam se látta, csak épp egy kis részét a makkomból. Ekkor megint zavarba jöttem.. Hiszen valamit mégiscsak látott belőle. Viszont ezzel meg tudok birkózni úgy érzem, hiszen én is láttam őt pucéran az imént, s láthatóan azon kívül, hogy picit zavarba jött pár másodpercen belül már csak hangosan nevetett rajta. Azonban mit kezdjek azzal, hogy azóta is, csak arra tudok gondolni, hogy milyen jó volna beleszagolni dús szőrzetébe, majd fentről lefele haladva végignyalogatni, megízlelve teste minden egyes porcikáját, főleg a vastag és erekkel duzzadó farkát…. Úristen! Eddig is sejtettem, hogy meleg vagyok, de ilyen kínzó vágyat még nem éreztem senki után. A farkam lüktetni kezdett és észrevettem, hogy az elő nedvemtől már tiszta lucsok a gatyám. Gondoltam hát, elő veszem  és kiverem…a fejemből. Visszagörgettem a filmet a fejemben és elképzeltem, hogy milyen dolgok történhettek volna egy másik valóságban.. Épp telespricceltem a felsőtestem, még az arcomra is került a rengeteg geciből amit ez a fantázia termelt, amikor kopogás nélkül belépett Richárd. Rám pillantott, a szája tátva maradt, egy hirtelen mozdulattal becsapta az ajtót, majd kintről csak annyit kiáltott, hogy “Bazdki”… Én köpni nyelni nem tudtam, igazából időm se lett volna rá, mire újból kinyílt az ajtó. Richárd kintről beszélt hozzám. 
- Figyelj, nos tudom, hogy ez roppant kellemetlen lehet számodra, csak szeretnélek megnyugtatni, hogy nincs mit szégyellned, megesik az ilyen, főleg ha valaki olyan mamlasz mint én, és kopogás nélkül beront a másikra. Bocsánat.. 
majd amint becsukta az ajtót, már ki is nyitotta újra
- Ó én marha, elfelejtettem amiért eredetileg jöttem.. Tudom, hogy ebben a korban az ilyesmit milyen cikinek élik meg a fiatalok, így ne aggódj, nem adom tovább senkinek a ma reggel történteket, amúgy se hiszem, hogy apádnak ezt tudnia kellene. 
- Köszönöm. Feleltem. Akkor Rendben vagyunk, ugye? - kérdeztem félve. 
- Persze, te kis Lökött, tényleg minden rendben, ne aggódj, csak told mostmár ki a kis segged és segíts megtálalni, mire hazaérnek a szüleid a reggelivel.. nem érünk ám rá egész nap a farkunk mereszgetni… - Mondta hangosan röhögve.
Kapd be- gondoltam magamban - , de legszívesebben inkább én kaptam volna be az övét, így csendben maradtam, letöröltem magamról a cuccom, majd kimentem segíteni ahogy kérte. 


 



               - Első rész vége. Folytatjuk.  A következő fejezet címe: A dűnék. -


 


§ Kérlek oszd meg hozzászólásban a véleményed, szeretek kapcsolatot teretmetni az olvasóimmal, így hálásan köszönöm, ha megosztod velem az észrevételeid, gondolataid. §

Hozzászólások
Orallover21 ·
Szerintem nagyon jó volt! Volt benne fiatalos lendület, komolyság, bár a maszturbációs részt én jobban taglaltam volna. Az előtte lévő részt vettem tettem volna bele részletesebben.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: