Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Éva596: A Szepetneki családról szóló s...
2024-09-28 11:44
Dicsakli: Szeretném megkérdezni, hogy az...
2024-09-28 05:55
SexyBayonetta: Eddigi legjobb erotikus, leszb...
2024-09-27 22:44
laci78: huhh, igekötők rossz használat...
2024-09-26 16:00
Éva596: Kedves kivancsigi13! Nagyon...
2024-09-25 13:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ekkora egy...

Már majdnem egy órája hogy a kutya megállás nélkül ugatott.
Ekkor a gazda hirtelen kirúgta a rozzant kis faajtót. Eddy „Rapid” McBill habzó szájjal és vérben forgó szemekkel nézett a hang forrása felé. A kutyája Ralph csapta a nagy zajt. A dobermann is veszett volt, akárcsak a gazdája. Valószínűleg tőle kapta el Eddy.
Kicsivel odébb feltűnt „Brute” Jane a szomszéd idióta, aki McBill-hez jött, csak épp nem mert bemenni. Ezért hát bevadította kicsit Ralphot, hogy annak vad ugatására jöjjön ki:
- Hé, Rapid! Tegnap este csaltál Pókeren! Kérem vissza az egy dollárt, amit elloptál tőlem!
Eddy nem habozott, azonnal Brute-ra vetett magát, aki ilyen helyzetre nem készülvén részeg fejjel csak egy csúzlit hozott magával elrettentés képen.
Szomszédját Eddy egy jobb egyenessel a földre kényszeríttette. Majd, mint valami veszett állat – amire nagyon hasonlított – beleharapott Brute oldalába, majdhogynem valagába.
Az, nagyot üvöltvén a fájdalomtól végképp felbőszítette Ralphot. A kutya lánca a nagy erőtől már így is gyenge volt, de most mikor a dobermann minden erejét beleadva próbált szabadulni, ”megadta magát”.

Ralph kiszabadult és egyenest Eddy és Brute felé futott. A földön akkor már birkózó szomszédok észre se vették a veszett kutyát.
Először Eddy lett figyelmes, méghozzá a fájdalomra, ami az ülepe volt helyéről jött. Ugyanis Ralph akkora darab húst harapott ki gazdája hátsójából, amekkorát csak bírt.
Eddy a földön hempergett, akkorra már tiszta vér volt alsó fele. Ralph a mai reggelijét rágcsálta, Brute pedig zavarodottan nézte őket. Ekkor gondolt egyet – természetesen részeg fejjel – és ráugrott Ralphra, majd maradék hat fogával mélyen beleharapott a kutya farába.
Ettől az állat kicsit hátratántorodott, hiszen nem valami finom egy kutya így szőrösen.
Még fel sem eszmélt és a dobermann máris az arcát marcangolta. Brute-nak már csak pár perce volt hátra.

Eközben Eddy vérző alfele nagy megerőltetésével felült és egy a közelben lévő nagyobb követ felmarkolva kutyája irányába dobta.
Ralph óriási szerencséje az volt, hogy miközben a bőrt operálta Brute fejéről, a nagy mozgolódásban belelépett egy szilánkba. Az enyhe fájdalomra azért figyelmes lett és lenézett gyorsan bal hátsó lábára hogy kiderítse a fájdalom okát.
A mértes kő mellyel gazdája akarta agyonütni ekkor zúgott el feje felett telibe találva Brute képét. Ekkor Brute holtan terült el.

Mire Ralph megfordult a testből végképp kiment az összes élet. Ekkor gyors hátra arcot vágott és Rapid felé kezdett el futni.
Eddyben megállt a maradék ütő is. Elrohanni ugyan már nem lehetett, hiszen becses fertályának fájdalma miatt nem tudott lábra állni. Így csak arra futotta erejéből, hogy hasra forduljon és vonszolja magát. De ez teljesen felesleges volt már. Ralph leharapta gazdája tomporának maradékát is.

Eddy McBill hátsó részén található két harapásba halt bele. Az esetről csak ennyit mondtak a rokonok:
- Hála az égnek hogy végre valaki kinyiffantotta azt a se*get!
„Brute” Jane Emersont családja napokig siratta a tragikus esemény után.

Ralphot a dobermannt a baleset helyszínétől nyolc km-re találták meg holtan. A halál oka hat elfertőződött kis harapás nyom.
Hasonló történetek
7293
Az angyalok városa előtt a hegy lábánál egy apró tó volt, amelyből folyók áramlottak ki és vezették le a vizét a tengerbe vagy éppen egy másik tóba. Itt állították fel a különítmény vízi erejének központját. Ez csupán egy-két fa mólóból és dokkból állt. A vízi erő pedig csupán ötven-száz kajakból és kisebb csónakokból.
16278
Előrenyúlt megragadta a lány karjait. A fiatal lány úgy megijedt, hogy majdnem felsikoltott, de ekkor a férfi a másik kezét arcán végigsimítva előre csúsztatta és apró arcát megmarkolva befogta a lány száját. Egy határozott mozdulattal berántotta a bokorba. A lány szoknyája kicsit lecsúszott és érezte, hogy...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Justina Friedrich ·
Nos, a történet érdekes, bár örültem volna, ha kicsit több lett volna a leírás, és nem mindjár ugrunk a közepébe.
Ettől eltekintve sem modnanám \"sz*r\"-nak. Számomra tűrhető!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: