Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
SexyBayonetta: Eddigi legjobb erotikus, leszb...
2024-09-27 22:44
laci78: huhh, igekötők rossz használat...
2024-09-26 16:00
Éva596: Kedves kivancsigi13! Nagyon...
2024-09-25 13:23
kivancsigi13: Ma jó napom van. Nem rég olvas...
2024-09-24 22:53
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy őrült orvos gondolatai. (1950-es évek)

Vér… Mindent csak az borít. A valaha fehér köpenyemet, mely az idők során elszürkült… A falat, melyet előrelátóan az építője csempével borított… A páciensemet, melynek az egész testét patakokban lepi el… Egy kívülálló szemével biztos úgy nézek ki, mint egy hentes, de én ezzel csak a jövőt szolgálom, hiszek benne. Még pár kis vágás, és elválasztom az összes ideget a testtől… Szeretem a munkámat. Mindig is szerettem csinálni, mindig is szerettem életeket menteni. Hiszem, hogy a jelen még nem elég érett ahhoz, hogy elfogadja, amit teszek.

A test rándul egyet – nyilván az utolsót. Nem mozdul többé.
Fejét a kezembe helyezem – még látom az életet pislákolni a szemében. Gyorsnak kell lennem: a másik test fölé hajolok, ami még nem is sejti, hogy hamarosan milyen traumákat kell átélnie. Aprólékos mozdulatokkal fölnyitom a nyakat, leválasztok egy kevés izomrostot, majd a fejet, melyből még mindig nem hunyt ki az élet szikrája, a nyakhoz közel helyezem, és amilyen gyorsan csak lehet, megoldom a vérellátását. Ehhez föl kell nyitnom a szedált állapotú test nyaki artériáját, és egy csővel átvezetnem… Igen! – kiáltok fel, mikor minden probléma nélkül sikerült. Még soha nem ment ilyen jól…

Elsötétül előttem a világ, majd hirtelen óriási fényességet látok, egy emlékkép villan fel előttem. Guggolok a rókalyukban, jobb combomból úgy negyedkilónyi hús kitépve egy fránya találat miatt, fölöttem golyók záporoznak, én meg kétségbeesetten próbálom stabilizálni egyik bajtársam állapotát. Nyakát eltalálta egy eltévedt repesz, megsebezve a nyaki verőeret... kétségbeesetten próbálom megmenteni az életét. Fejem néha ki-kilátszik a rókalyukból, de nem törődök vele. Talán azért nem lőnek le, mert látják a vörös keresztet a sisakomon, vagy talán azért, mert azt hiszik, hogy én is haldoklom… Majdnem mindegy. Pozíciómat emellett elárulja a vérző katona nyakából spriccelő vér is. Vajon ezért szorítom olyan kétségbeesetten azt a nyavalyás nyakat, vagy látok reményt, hogy életben marad? Nem tudom. Mindenesetre megkönnyebbülök, mikor a vérzés eláll, a szív már nem pumpál több vért a földre, kezemre, sáros arcomra… Ájultam terülök el a földön.

Kinyitom a szemem, és ott látom magam előtt a mestermunkámat. Ez kijózanít, pislogok még kettőt, és a rémkép elszáll. Összekötök pár ideget, biztosítom a fej tartását, és bezárom a bőrfelületet. Leülök az ablak alá, a padlóra, és belekortyolok az altatáshoz használt alkoholba. Még soha nem esett ilyen jól.

Az idő telik, az ital fogy. Úgy egy óra után az üveg kicsúszik a kezemből, és ezer apró szilánkra hullik szét a padlón. Minden homályos lesz körülöttem. Örülök a homálynak, befogad… Kicsit talán még magamra is emlékeztet, mintha önmagam látnám benne.
Élvezem a pillanatot, élvezem, hogy ott ülök a földön, véres üvegszilánkok között, élvezem, ahogy a hold fénye besüt az amúgy is hiányos tejszínű ablakokon, és élvezem, hogy nincs semmi gondom.

Mikor fölkelek, még nem akarom kinyitni a szememet. Jó nekem a sötétség, minek engedjem be a bántó fényt? Persze ez az érzésem egyből elmúlik, mikor nyüszítést hallok a műtőasztal irányából. Nehézkesen fölállok (ilyenkor persze tud fájni az a háborús sérülés…), és odalépek az asztalhoz. Egy kétfejű kutya néz rám szomorú tekintettel, hogy eresszem már el őt/őket. Mosolygok. Vajon mire fogják ezt a fölfedezést használni pár évvel később?
Hasonló történetek
4575
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
4059
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Aspartia ·
Amikor a nyakkal babráltál, már akkor beugrott Demikov meg a kutyafej...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: