Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Éva596: A Szepetneki családról szóló s...
2024-09-28 11:44
Dicsakli: Szeretném megkérdezni, hogy az...
2024-09-28 05:55
SexyBayonetta: Eddigi legjobb erotikus, leszb...
2024-09-27 22:44
laci78: huhh, igekötők rossz használat...
2024-09-26 16:00
Éva596: Kedves kivancsigi13! Nagyon...
2024-09-25 13:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy furcsa chatelés

Mga: Szia! Amúgy még a nevemet se tudod. Ákosnak hívnak. Még nem mondtad meg, hogy hány éves vagy?

Zsüliel: Hellóka Ákos! Mennyire fontos a kor? Sok szemszögből mondhatnám ám meg mennyi is vagyok.

Mga: Végülis igaz a kor nem számít csak kíváncsi voltam.

Zsül: Kezdjük azzal,hogy először el mondod mit tudsz, s aztán majd én elmondom,hogy mivel tudom ki bővíteni.

Mga: Nos, sok filmet láttam a vámpírokról, de azok szinte mind ugyanarról szólnak. A vámpírok vadul szomjaznak a vérre, szuper erősek, a naptól elpusztulnak csak úgy, mint az ezüsttől. Ezt a verziót én sose kedveltem, ekkor még a vámpírokat se nagyon. De aztán elolvastam Darren Shan könyveit. Mind megvan. Ez már sokkal nyitottabb. A vámpírok jó fiúk (ez volt benne e legjobb), nem kívánják annyira a vért, legfeljebb hetente egyszer-kétszer van rá szükségük, és a legjobb hogy ugyanúgy ellehet őket pusztítani, mint egy normális embert például egy pisztollyal! Egy golyót bekap és vége. Nincs olyan, hogy a kereszt, a szentelt víz, meg az ezüst elpusztítja őket. Persze az megmaradt hogy a napfény számukra halálos, de a félvámpírok szabadon járkálhatnak nappal is. Ez volt, ami még nagyon tetszett. A másik pedig az, hogy az író ezt egy kicsit felturbózta azzal, hogy kitalált egy másik fajt a vérszipolyokat. Ők a vámpírok testvérei, akik sokkal több vért szívnak náluk és kicsit barbárok is. Emiatt nézeteltérés lett a két faj között és háborúzni kezdtek.
Ha olvastad a könyveit gondolom tudsz ezekről.
Zsül: Nos amit a könyvben olvastál az max 15-20%-ban igaz. Persze ez egy fikció az író tollából. A valóságban nem ennyire rózsás a helyzet. Felsorolom milyen "létformában" vannak jelen a mai napig:

1. Valódi vérszívók (akik a létük fennmaradása érdekében vesznek vért és tisztelik a prédát)

2. Vérszívók (akik már kedvtelésből is vesznek vért, és nem tisztelik a prédát)

3. Ifjak, akik képesek emberi táplálékon is élni,de sokkal vadabbak és kiszámíthatatlanabbak (nem tisztelik az Őseiket,vértestvéreiket)

4. Azok a vérszívók, akik saját fajuk ellen harcolnak, de mint szükségük van vérre azt inkább vérbankokból veszik.

Klánokon és csoportokon belül vannak hatalmi harcok ez igaz, és még sok más létforma ellen is harcolnak (vannak oltalmazók, vadászok, akik rájuk specializálódtak, köztük vagyok én is). Igaz, hogy ezüst, szenteltvíz, kereszt és semmilyen golyó nem hat rájuk. Ellenük más eszközeink vannak, és valóban nem tudnak a fényen lenni, de ez legfőképpen az idős vámpírokra jellemző. Nem tudnak repülni és az is mese, hogy Káintól erednek. Ők egy más fajt alkotnak (vérszívók). Ők élősködők. Olyan ie. 1000 és 500 körül érkeztek a Földre minek után saját bolygójukat felélték, és elpusztították. Még az Egyiptomiak is jegyeztek fel vámpírokat, mint Istenséget. Uralkodónőjük Akasha, s Krónikáját az Egyház őrzi. Szent emberek védelme alatt áll, mert nagyon nagy hatalommal bír, majdnem annyira mint Pandora Szelencéje. Nagyon könnyű olyannak észre vennie egy vérszívót, aki már tudja és látja jellemzőjüket.

Mga: Ez hihetetlen! Szóval te vadász vagy? Amúgy ezt úgy érted, hogy vámpírvadász (közülük való), vagy rájuk vadászol?

Zsül: Mondjuk, egy fehér vámpír vagyok, aki ellen a saját vértestvérei ártottak még az öntudat ébredésem előtt. Így aztán nem volt kérdéses mely oldalra állok, és ma már inkább vezetem mindazokat, akikben látom és érzem a rá termettséget és különlegességet, mert az is kell ahhoz, hogy kitűnő oltalmazó, vagy vadász lehessen, aki ezt a nem könnyű hivatást választja. Nem unalmas eme létem.

Mga: Szabadidődben pedig honfoglalózol? Legyünk őszinték ma találtad ki ezt a történetet?

Zsül: Még ,hogy ki találtam ezt a történetet, ne sérts meg kérlek. Kell egy kis szórakozás nekem is, nem mintha a vadászat nem lenne az. Csak az a baj, hogy az én "kis" körömben elég nagy hírnevem van, s nem igazán mernek velem szembe szállni, sőt ahol én vagyok nem csak én érzem a jelenlétüket hanem ők is, és nagy ívben megtisztul az az élethely. De eme reakció, melyet te is felém kinyilvánítottál nem újdonság számomra, s ezért is csak nagy ritkán árulom vagy fedem fel kilétem közemberek előtt.

Mga: Gondolkoztál már azon, hogy regényt írj? :))) Nagy siker lenne!

Zsül: Arra gondolsz, hogy közel 7000 évem írjam le? Nos olyan sok könyv tárolására még a Nagy könyvtár is kevés lenne. Ezért is mondtam, hogy attól függ, honnan nézzük a korom. Jó nem múmia vagyok. Hanem jelen pillanatban egy 25 éves nő, akit az emberek nap, mint nap láthatnak, és semmi ki tűnő adottságom nincs, hisz ez a lényeg, a beolvadás a közösségbe s úgy tevékenykedni, mely nem nagy feltűnéssel rendelkezik. Hisz az a jó vadász, aki jól álcázza magát. Majd talán egyszer meg írom csak 20 évem, annyi is bőven elég lenne.

Mga: Na és hogy lehet emberből vámpír? Vagy ez nem lehetséges? A vámpírok csak szaporodnak egymással fajuk fenntartása érdekében?

Zsül: Nos, a vámpírok nem úgy szaporodnak, mint az emberek. Nem lehetséges számukra a nemzés, náluk úgy hívják, ha halandóból utódot választanak, hogy ÖLELÉS. Ez úgy zajlik, hogy először is egy felsőbb rangú vámpírtól engedélyt kérnek, s ha meg kapják, és persze van hozzá annyi jogosultsága és ereje, akkor annak az embernek vérét szegi mindaddig, amíg egy csepp is van, s még mielőtt beállna az agyhalál, akkor a saját véréből cseppentet annak szájába, s ezáltal vámpírrá téve őt. Egyre ritkábban tesznek ilyen szertartást, mivel már sokan vannak, nagyon kevés a területük és folytonos harcban állnak.

Mga: És ha az emberből vámpír lett az különbözni fog valamiben az igazi vámpíroktól, vagy pontosan ugyan arra lesz képes? És a vámpírok tényleg sokkal erősebbek és gyorsabbak az embereknél? Igaz, hogy akár 7-8 méter magasra is képesek felugrani?

Zsül: Akkor ugyan olyan lesz, mint a többiek, de nagyon függ attól, hogy vámpírrá mikor vált, mert manapság már távol áll erejük mindattól mikor még a középkorban éltek. Mára nem oly erősek, korcsosodtak. S én nem tapasztaltam, hogy akkorát tudnának ugrani. Repülni meg végképp nem tudnak. Az energia vámpírok ők sokkal veszélyesebbek, mint a vérszívók. Sokáig az volt a tévhit, hogy az energia vámpírok nagyon elkerülik a felsőbb kört (vérszívók), de mára az ellenkezője igaz.

Mga: Energia vámpírok? Azok, akik vért helyett energiával táplálkoznak? Olyanok is léteznek?

Zsül: Igen így van, energiával táplálkoznak, és úgy merítik le az embereket, hogy fizikai kontaktusra nincs szükségük, de nagyobb kárt tudnak okozni (tarkó tájékán szúró fájdalom, levertség, hirtelen depresszió). Nekik egy test csak arra jó, hogy eljussanak bárhová, de képesek a testből is kilépni, bár ez az időjárástól függ, mert esős esőben vagy szélben erre nem képesek a levegő páratartalmának köszönhetően, és a szél pedig nagyobb ellenállással jár. A köd jó számukra, mert akkor könnyebb a levegő.

Mga: Na és ti vámpírok, fejletség szintjén hol álltok? Fegyverek, lakhelyek, kommunikáció a tagokkal?

Zsül: Ki hol áll, de legfőképpen a tapasztalat nagy nálunk.

Mga: És most épp Magyarországon vagy? Vagy valahonnan máshonnan írsz? Jelenleg nincs küldetésed?

Zsül: Igen jó ideje Magyarországon élek, amúgy meg Erdélyből jöttem.

Mga: Hogyan zajlott az utolsó küldetésed? Mesélj el részletesen róla mindent, nagyon érdekelne!

Zsül: Hogyan zajlott a küldetésem? Nos nekem nem mondják meg kit és hogyan, nem vagyok bérgyilkos, és nem kell engem utasítgatni, minden vadász tudja a dolgát, és emellett én csak vezetek, ha kell, hogyan is működik ez, de nekem nincs és nem lehet parancsnokom. Én az adott pillanatban és helyzetnek megfelelő reakciókkal és tettekkel oltalmazok és védek, akár vérszívó, akár energia vámpír ellen.

Mga: Sajnálom. Én úgy véltem, hogy te végül is bérgyilkos vagy.

Zsül: Ugyan vannak olyanok, akik meg bízás alapján dolgoznak, ők inkább a függetlenek közzé tartoznak, s ők embert is ölnek egyaránt nem csak vámpírokat.

Mga: Na és akkor nincs semmi felsőbb vezetői réteg, ami irányítja a vámpírokat? És az olyanok, mint az energiavámpírok, csak saját maguknak vannak, vagy nekik is vannak vezetőik? Tényleg az energiavámpírok hogyan tudnak egy embert ugyanolyanná tenni, mint ők?

Zsül: Az energia vámpíroknak is vannak csoportjaik, területeik, vezetőik. Ők testet szállnak meg, élősködnek (de csak azok, akik testet szeretnének maguknak), amúgy olyanok, mint a szellemek, láthatatlanok. Ők emberből nem változtatnak át energia vámpírrá, erre nincs hatalmuk, inkább gonoszságra hajlamosokat kedvelnek, és azokon keresztül élősködnek. Ha egy nőnek egy embertestbe bújt energiavámpírtól lesz gyereke, akkor a csecsemő szintén energiavámpírként születik majd meg. Már vagy 800 éve nem képesek egymással szaporodni. Ez is a korcsosodás miatt lehet.
De most sietnem kell. Viszlát…
Hasonló történetek
7292
Az angyalok városa előtt a hegy lábánál egy apró tó volt, amelyből folyók áramlottak ki és vezették le a vizét a tengerbe vagy éppen egy másik tóba. Itt állították fel a különítmény vízi erejének központját. Ez csupán egy-két fa mólóból és dokkból állt. A vízi erő pedig csupán ötven-száz kajakból és kisebb csónakokból.
6676
Ekkor megpillantott valami mélyen kavargó sötétséget érkezni a folyosó másik végéből. Elkezdett futni, lábai önkéntelenül mozogtak, előre a lámpakapcsoló irányába. Nem tudta, miért csak, hogy el kell érje a kapcsolót, hogy újra fény legyen...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Sztrájk ·
Horrort akarok (fogok) írni, tekintettel arra, hogy semmi dolgom. Most elolvasgatom a kategóriában fennlévő legrosszabbakat, mert szatíra lesz. Hát gyerekek, eddig ez a liblingem!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: