Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy bolondos, érthetetlen szerelem II.

De belegondoltál már, hogy milyen érzés lehet egy olyan emberben, aki senkinek nem meri elmondani érzéseit, még annak sem, akit szeret, mert fél, hogy átverik, és később visszaélnek ezzel az őszinteséggel?
Ne érts félre, nem azt írom, hogy kételkedj mindenkiben. De vannak olyan emberek, akik így vannak ezzel. Csak a kétely, és a végén kellemetlenül csalódnak. És azt látják beteljesülni, amitől féltek.
Pedig ők maguk okozzák a csalódást.
Fura, hogy én írom ezt 17-18 évesen, de a depresszió sok mindenre késztetett már. Gondolkodtam szerelmesen, gyerekként, csalódott emberként, de rájöttem, hogy az igazi problémám az állandó kételkedésem az emberekben, és a félelem másoktól.
Amikor valaki rámnéz, azt állapítja meg, hogy milyen rafinált, komor, és furcsa ember vagyok, pedig még nem is ismernek.
Ezért nem mertem ismerkedni emberekkel, kerültem a társaságot. Majd később belekóstoltam a szerelmesek világába. Furcsa, de nagyon megváltoztatott. Mindig mosolyogtam, és közvetlen voltam. Néha még, aki nagyon megnézett azt is megmertem szólítani, és volt, akivel így barátságot is kötöttem.
Nyíltan mertem vállalni az érzéseimet, mert tudtam, hogy a szerelmem ott áll mellettem.
Hát ennek vége. Újra jött a komolyság, viszont már azért nyíltabban merek ismerkedni úgymond. Az érzéseimet pedig elnyomom, és csak néha jönnek elő.
Nem kell mindenkinek látni rajtam, hogy mi az amin keresztülmegyek.
Érdekes dolgok ezek…
Mosolygok, nevetek, közben mikor egyedül vagyok, sírni volna kedvem, és ahhoz hogy meghaljak.
Hasonló történetek
3928
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
3727
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: