Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

CRY FOR HELP

...eljátszom a gondolattal milyen lehet sírni a simogatásért. Fáradt agyam szabályos négyzetrácsán rendetlenül cikáznak át a furcsa gondolatok, majd úgy érzem a gyomrom fog felszállni a helyükben egy hirtelen görcstől.

Éhes vagyok... igen, fizikailag is, hiszen ma nem ettem falatnyit sem, kávé tart egyenesen a végtelen munkanapban és koromsötét mire hazakeveredek. Rohanásnyiak a napok, végtelenítettek a feladatok, rámrivall a csörgőóra kérlelhetetlen szaggatása és 14-15 óra múlva örömtelenül veszem kézbe megint. Rövidek a napok. Túl vagyok a main, ennyi kézfogás, ennyi arc, ennyi szó... mentális betegségekről, a reménytelenségről mint depresszió prediktorról képek peregnek egy projectoron. Én készítettem beszélni másoknak arról, hogy mások mit élnek meg és most a kockák itt pattognak kifáradt szemeim előtt és a bemutató önálló életre kel. Eltorzulva bukkan fel a monitor széléről, figyelmeztet, ha az üres falra pillantok. Nekem játszanak a gondolatok gonosz, szúrós, végkimerülésig tartó fogócskát.

Döbbenetes csend vesz körül, a konvektor pattan egyet hirtelen, hogy erővel kényszerítsen az óra egyenletes, idegesítően precíz, lélegzetvételnyi nyugtot nem hagyó hangcsepegéseire... savat loccsantanak kis szerkezetből a fejedre és várod a következő másodperc maró koppanását, fájdalmat érezni sincs erőd; itt belül az agyad üregében csak visszhangzik és visszhangzik. Játszhat velem, mint a gondolatok... meggyőzhet arról, hogy pontos, biztos és kiszámítható.... miért rohan ha a feladatokkal kergetem és miért mar lassan ha lenyugodni fájnám?

Úgy élek, mint egy pici üregi állat... előmászom a vackomból hajnalban, hogy feladjam a félszemmel álmodott álom sohapihentető lidérceit és elhiszem, hogy a futás pénzért, karrierért, iskoláért, sikerért több mint a pofazacskóban erjedő gabonaszemek, összeszűkült torkon akadó korty víz. Loholok a mezőmön keresztbe-kasul küzdök a figurákkal mint Alice országában a sakkemberek... fekete-fehér fekete-fehér az egynemű színek celláiban gondolathangyák vívják a csatámat. Sohavége küzdelem.

Mikroban főzött ételek hazug ízei, fagyos falatdarabok és az edény széle forró... vajon a jég tartja össze a meleget? A külsőségek látványos tökéletessége, mindig sminkben, mosolyogva, főnökként, parancsokat pattogva... és megkeményedik a szívem mint a gyorsfagyasztott főzelék közepe. Süt a forróság, ég a külső réteg és idebenn mi van? Hideg. Ácsingózom a kellemes simogatásmelegségért mint bokáig érő hóban, átázott körömcipőben a kocsi felé araszolva... a jég is süt, még fájdalmas meleg is lehet.

Csöpögő csapok vízvesztése az élet elpárolgása... mégis elnézed ahogy a tócsa gyülekezik és bambán bámulod a víztükörben karikás szemű arcodat. Könnyebb lenne tavat folyatni magadból mert mutathatnád: eltört a kristályhegy odabenn és szomorúságpihéi keményre fagyott lavinaként elindulnának kifelé... olvadva könnyláva szánthatná forrón az arcodat.

Mutatni vagy eltakarni apró tűszúrásoktól felfekélyesedett lelkedet? Ha előrántod még szánhatnak is, ahogyan százast ejtesz a szomorúarcú koldus mocskos tenyerébe és rozzant kis háláját elviselni képtelen, gázt adsz és el.

..ha rejtegeted? a kristályhegy délibábja sosem látott magasságokba tör a nem létező külső pompában.. és belül csak marad egy: cry for help...
Hasonló történetek
2699
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
4183
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

moon-sun ·
Nagyon jó lett.Teljesen a mai embereket és érzéseket irod le benne....Szép!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: