Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
SexyBayonetta: Eddigi legjobb erotikus, leszb...
2024-09-27 22:44
laci78: huhh, igekötők rossz használat...
2024-09-26 16:00
Éva596: Kedves kivancsigi13! Nagyon...
2024-09-25 13:23
kivancsigi13: Ma jó napom van. Nem rég olvas...
2024-09-24 22:53
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bűvölet

Az utca mely a képzeletemben elém tárult, sötét volt és kihalt. Néha egy-egy lámpa fénye villant meg. Az utca egyik oldalán házak magaslottak. Az ablakok szintén sötétek, a házak elhagyatottak voltak. Az eső még szemerkélt egy kicsit, minden vizes volt.
Az utam egy elhagyatott játszótér mellett vezetett el, ahol a hinták nyikorogtak. Ekkor észre vettem, hogy valaki áll a sötétben és engem néz. Elindult felém. El akartam futni, de a lábam földbe gyökerezett. A hold megvilágította arcát, mely porcelán fehér volt és vágások tarkították. Hosszú bőrkabátot viselt, zöld szemében megcsillant a hold fénye. Csak ott álltam, földbe gyökerezett lábakkal és néztem. Tekintetem bal karjára vándorolt, de ekkor, még a szívverésem is megállt. Karja teljesen le volt sorvadva. Ép jobb kezét felemelte, rám mutatott, majd intett, hogy lépjek közelebb. Akaratlanul tettem felé két lépést, úgy éreztem lábaim nem nekem engedelmeskednek. Ismét rám mutatott, majd megszólalt:
- Te vagy az! - reszelős hangja, fülsiketítő volt az éjszaka csendjében. Forgolódtam, hátha van körülöttünk valaki… de hiába. Ijedtemben kiabálni akartam, de hang nem jött ki a számon.

Mikor ismét szembe találtam vele magam, észre vettem, hogy kezében egy kést szorongat, amely csöpög a vértől. A késre egy vörös szalag volt kötve melyen fekete betűkkel ez a felirat állt: Te vagy az.
Zöld szemeivel rám nézett, és csak nevetett. Elfogott a pánik. Megfordultam és futni kezdtem utánam jött, de meglepetésemre nem futott csak sétált. Remény árasztotta el a bensőmet, hátha lehagyhatom, hiszen elég jó futó voltam. De ekkor hirtelen megjelent előttem. Hogy kerülhetett ilyen hamar elém? Mi történik velem? Karjában valamit szorongatott a kés mellett. Felemelte de ekkor azt hittem a szívem kiugrik a helyéből. Egy levágott fejet lóbált felém. A késről csöpögött a friss vér. A vér szaga elárasztotta az utcát, az eső elállt. Ekkor a kést felém emelte, éreztem, ahogy a kés éle átlyukasztja bőrömet, és a meleg vérem a felszínre tör. Szédülni kezdtem, a földre zuhantam… és felébredtem.

Az izzadság átáztatta fehér pizsamámat. Felemeltem kezem, hogy letöröljem az izzadtság cseppeket homlokomról, mikor észrevettem, hogy a kezeim véresek. Hirtelen megláttam, hogy a felsőmet is átjárja a vér, pont ott, ahol az álomban a szúrást kaptam. Nem az nem lehet. Hiszen csak álom volt. Remegő kézzel felhajtottam ruhámat. A seb friss volt, a vérem pedig halkan bugyogott…
Hasonló történetek
7478
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
6674
Ekkor megpillantott valami mélyen kavargó sötétséget érkezni a folyosó másik végéből. Elkezdett futni, lábai önkéntelenül mozogtak, előre a lámpakapcsoló irányába. Nem tudta, miért csak, hogy el kell érje a kapcsolót, hogy újra fény legyen...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Ward Angelus ·
Nekem is a megfogalmazással voltak problémáim. Szóismétlés, összetett szavak külön és egy-két vesszőhiány miatt újra kellett olvasni a mondatokat is, hogy értsem, de ezeket kijavítanád két átolvasás után.

Értem én hogy, egy rossz álom az egész, az első mondattól nyilvánvaló. De a horrorban épp azt rontod el, ami a legfontosabb. Nem félek.

Mert ki ez a titokzatos idegen? Porcelánarc? Tudom, hogy nem ezt írtad, de biztos, hogy ez kell hogy megragadjon? Rajta vágásokkal? Fél karral? Zöld szemmel? Bőrkabátban? Egyrészt ezek nem illenek össze, másrészt erre mondja az amerikai, hogy "too much". Inkább karikatúra volt a végére az illető. Addig sokkal félelmetesebb volt, amíg csak annyit tudtam róla, hogy a sötétben áll és néz.

Picit gondold át, picit javítsd ki, és figyelj a helyesírásra és jó lesz ez!

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: