Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Basszandorok , avagy a Basszó szörnyek.

   A Basszandorok , egy szigeten élnek. A sziget A Kék tengerben található. Senki se keresse a Bsszandorok szigetét és a Kék tengert a térképen. Mivel biztos, hogy nem fogja megtalálni. Ugyanis ezek a helyek egy másik dimenzióban vannak. A Basszandorok szigete egy másik világban van. Hogy nézz ki a sziget? Mint egy kellemes park, a fű rövidre le van vágva, a zöld lombkoronás fák kellemes árnyékot adnak. Vannak tiszta vizű források, sok gyümölcsfa.  Állatvilága is kellemes, finom húsú fácánokra, őzekre lehet vadászni . És megannyi sok állatra.
Hogy néznek ki a Basszandorok? Macska termetű élőlények, méreteikhez képest hatalmasra megtud nőni a faszuk, akár egy méteresre is. Ez a hatalmas fasz a pszichológiai fegyverük, aki meglátja, főleg ha nőstény , jéggé dermed  a látványtól. Így a Basszandorok el tudják kapni, akik egyébként mindenevők, Ha nem jut nekik hús, akkor a füvet is lelegelik, vagy gyümölcsöket esznek. Voltak már Basszandor átnevelési programok. Próbálták őket arra rávenni, hogy térjenek át teljeen vegetáriánus életmódra. Ez  a program azonban kudarcot vallott. És a programban résztvevő nők sem érezték jól magukat, a hatalmas, ágaskodó faszok látványától. 
 
  Említettem, hogy mindez egy másik világban van. Erről is mesélek. Abban a másik világban bár látszólag olyan mint a miénk, számunkra egészen szokatlan dolgok történhetnek. Pl. Amire gondolunk – egy bizonyos szintig – az megvalósul, de csak a számunkra. Tehát én gondolok egy vibrátora ez megjelenik a számomra, de csak én látom. Lényegében gondolatok útján lehet könnyen és egyszerűen teremteni. 
 
  A szigeten van egy Királynő. Ő a sziget uralkodója. Nagyon szép nő. Egy kastélyban lakik, ahol remek jó gang bang partikat szokott tartani. A szigeten , az egyik kellemes erdőben lakik az erdő varázslója. A szigeten tartózkodik még az Indián, Véres Ildikó történelem szakos tanárnő és Málna a fiatal csajszi.
 A királynő kik felett uralkodik? Az állatok vagy a Basszandorok felett? És kikel tart gang bang partikat?  Nos, másik dimenzióból érkeznek férfiak. Velük tud baszni. És valóban az állatok felett és  Basszandorok felett uralkodik, mint afféle természet Tündér. 
  Az Indián, akinek István a neve és utálja ha Pistának szólítják. Ő , jól ismeri a szigetet. Tamás és Málna abszolút nem ismeri. Tamás, egy végtelenül, udvarias, kedves fiatal férfi. Indig választékosan beszél és sosem káromkodik. Fekete rövid haja van és magas termete. Málna, vörös rövid hajú csajszika, ő írónő, vidám természetű. Az Indián is szereti a humort, neki meglehetősen karcos humora van. Ildikó, nagyon bölcs 70 éves nő, a jövőben játszódik a történet, ott jóval magasabb a várható élettartam.
 
  A királynő egy szuper csaj. Elégé sokat kell mesélnem ahhoz, hogy felfedjem a hátteret.
A királynő kastélyában van egy számítógép. Az Indián azzal szimulálja a mi világunk, ezt a világot amit látunk, ha kinézünk az ablakon. Legalábbis ezt meséli az Indián, ha megkérdezik, hogy ő neki mi a munkája? Akkor erről mesél, hogy a világot szimulálja. A sziget világa pedig a valóság.
Az üldözők, a hatalom, meg akarja szerezni a számítógépet, és akkor nagy hatalmuk lesz. Ők is betörnek a sziget dimenziójába és a számítógépet akarják elvinni. Hőseinknek ezt kell megakadályozni.
A hatalmat. Nagy Béla, vezeti ő nagyon gonosz.  Van egy csapata és velük próbál átjutni a másik dimenzióba.
 
  A cél megszerezni a számítógépet.  Harc a számítógépért az egyik gang bang partin csúcsosodik ki.  Tamás lesz a kulcsfigura, és egy intelligens szopórobot. 
Jelenleg, ott tartok a történetben, hogy a négy karakter. Indián, Tamás és Málna és Ildikó a történelem szakos tanárnő  megérkeztek a szigetre. Mindenki tudására szükség lesz. 
Aki megszerzi a számítógépet, nála lesz a hatalom. 
 
  
 
Hasonló történetek
3119
- Ha bármikor, bármiben segíteni tudok, akkor számíthatsz rám!
- Tudom, ezért vagyunk itt. Mi nem utazótársak vagyunk, hanem szövetségesek és barátok!
Ezek a szavak olyan jól estek Qwâmbiinak, mintha azt mondták volna, hogy Dareth rémuralma megszűnt. Úgy érezte, hogy apja szelleme tért vissza a mágus testében. Mostmár boldogan, tiszta szívvel gyalogolt a mágus mellett. Megtöltődött önbizalommal. Úgy érezte, olyan lendületet kapott, amellyel bejárja egész Tirunent...
4225
Vajon ki ez az ember? Taktikai zseni, hős fegyverforgató, intrikus, a természet ismerője egyetlen személyben?
Azyert mindig körbelengte valamiféle titkot sejtető misztikum, ami még érdekesebbé tette az egyébként is jóképű fickót. Ráadásul a vándor rengeteg nyelven beszélt, olvasott, még az ó-jezykivel is elboldogult, ami köztudottan a nyelvtudósok átka. Egy közrangú ember nem lehet ilyen járatos egyszerre a művészetekben, nyelvekben, számtanban, orvoslásban, harcban, stratégiában...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: