Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az álmok örzői - A megérkezés

"Kedves naplóm!
A történetem egy autóbalesettel kezdődött. Apuval éppen egy koncertről tartottunk hazafelé egy eléggé elhagyatott úton, amivel sokkal hamarabb haza szoktunk érni, mintha a főúton közlekedtünk volna, mikor egy őz ugrott ki elénk egy olyan 5 méterre tőlünk talán. Mind a ketten megijedtünk, mikor a semmiből egyik pillanatról a másikra megjelent előttünk az állat. Apu nem tudott mást tenni, eltekerte a kormányt, mire az állat a hatalmas fékcsikorgás közepette továbbment miközben mi egy fának csapódtunk. Emlékszem a távoli hangokra, ahogy apu próbált felébreszteni, és ahogy az orvosok, akik időközben kiértek a baleset helyszínére, mondogatták, hogy ne hagyjam ott őket. De mindezek az emlékek oly távolinak tűnnek, szinte olyannyira, hogy már-már azt hiszem, nem is velem történtek meg. Most pedig az álmomban ragadtam és fogalmam sincs hogyan kéne felébrednem..."
A szél erősen Ava hajába kapott s a tenger hullámai a vízpartot mardosták. A lány a parton feküdt, szoknyája csurom víz volt. Vörös haja eltakarta az egész arcát. Látszott rajta, hogy megviselte az utóbbi pár óra - habár még nem volt tisztában vele, hol is van csupán kiütve feküdt a homokban. A nap melege s a lágy szél előbb utóbb észhez térítette a lányt, aki idő közben kiszáradással küszködött. Első lépésként megnyalta a száját, amely cserepes volt és teljesen kiszáradt majd a haját eltűrte és szép lassan ülő helyzetbe küzdötte magát.
-  Hol vagyok? Mi történt vele? - Tette fel saját magának a lány a kérdéseket, aki torkához nyúlt és úgy próbált küzdeni a kiszáradással. Fájt a torka, de nem is reménykedhetett benne, hogy valaki rátaláljon a semmi közepén és vízzel kínálja, ezért minden erejét összeszedte, hogy felálljon és ivóvizet találjon. Amint összeszedte magát és úgy-ahogy kiegyenesedett, körbepillantott és csak a tengert látta maga előtt. Nem volt vele tisztában, merre kéne indulnia ugyanis nem ismerte fel a környéket és számára furcsa környezet vette körbe. Úgy tippelte, hogy egy show műsor egyik vezetője rabolta el, aki titkon egy illegális élek-halok játékot indított el néhány másik emberrel. Megrázta a fejét a hirtelen támadt ötlete miatt, mondván, hogy biztosan csak egy rossz vicc az, ami vele történt s egyik kezét a homlokára tette.
Ava felkapta a fejét, amikor egy ismeretlen férfi kérdezett tőle valamit egy számára ismeretlen, de jó csengésű, dallamos nyelven. Nem értette mit kérdezett csak reménykedett benne, hogy nem fogja kihasználni a helyzetet és segít majd rajta.
-  A nevem Ava Collins, nem tudom mi történt velem. Kérem, ne bántson! - Ava kimerültsége sugárzott róla. Az idegen észrevette Ava kimerültségét és még mielőtt a lány összeesett volna elkapta s karjaiba vette miközben ő ájultan feküst az idegen karjaiban.
Hasonló történetek
4479
Most zuhanyozzál le, aztán irány a szülői ház. Utólagos engedelmeddel haza telefonáltam, hogy előkészítsem a terepet. Csak azt mondtam, hogy összevesztetek Adammal és te, ott hagytad...
4294
New Yorkban éjjel lehetett úgy közlekedni autóval, mint egy európai városban, a délutáni csúcsforgalomban. A mozielőadások most értek véget, és az emberek sorra fogták a taxikat. Hatalmas tülekedés folyt, ha megállt egy- egy. Kifestett kurvák kínálták nem is olyan olcsó bájaikat, majd beültek a pasasok kocsijába, vagy felmentek velük a garniszállókba...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: