Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Xavierr_00: Köszönöm, hogy megírtad a véle...
2024-10-03 13:37
CRonaldo: Ez a része megrémisztett és fe...
2024-10-03 11:55
Xavierr_00: De jó! Örülök, hogy elnyerte...
2024-10-01 10:46
MILLAn: Most olvastam el az eddigi rés...
2024-09-30 21:12
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Álom – Agent Orange

Álomsimán gördül az autó a sztrádán, benne egy nővel és egy férfivel. A férfi, aki a hátsó ülésen ül, előremereszti vonások nélküli arcát, a kormány mögött ülő nő füléhez hajol, hogy hallja jól, amit mondd.
- A feleségem megőrült.
Suhannak tovább, semmi motorzaj, odakünn tétova körvonalakat ölt, rohan a táj. Alkonyodik.
- A feleségem megőrült. Dolgokat lát. Dolgokat, amik sohasem voltak, embereket, akik lemaradtak a kanyarban.
A nőnek, aki az autót vezeti, arcizma sem rándul. Miért is rándulna? Nem is hall semmit.
Ám a férfi igen. Addig kifejezéstelen tekintete riadttá válik. Zaj ér el hozzá az autón túli világból – hatalmas ott a tér, akár egy óceán, vagy az őserdő. Rotorok moraját hallja. Pakk, pakk, pakk. Rotorzajt hall és szárnysuhogást.
Kipillant a kocsi letekert ablakán. Látja, megváltozott a táj. Odakinn már nem az autópálya unalomig ismert táblái és az egyhangú búzaföldek látványa fogadja. Hanem a dzsungel.
Zöld árnyak, állatok rikoltása, dús illatok. És az égbolt sárga kupolája.
A sztráda földúttá változott, göröngyös és sáros, az autó mégis suhan tovább Simán, akár az álom.
- A feleségem… szólal meg újra a férfi, de nem fejezi be a mondatot, mert rádöbben, nem az asszonya, hanem ő őrült meg, ő látja mindig ezt a különös vidéket, az ő agyát markolja szorongás, és szívét a túlérett érzelmek.
Alkonyi fénybe borul a dzsungel, sárgulnak a lombok, de nem a lemenő nap sugarai festik meg őket. Ez a fény más – könyörtelen, agresszív, minden árnyékok gyilkosa. Neonfényű narancs, szép színes méreg, ijesztő és egészségtelen.
És a férfi már tudja, mi következik, mielőtt meglátná.

Az őserdő-béli út mentén gyerekek állnak az út mentén. Szemük szomorú, kifejezéstelen vagy néma rémülettel teli. Gyermekek, eltorzult, furcsán megnyúlt koponyákkal, hiányzó végtagokkal. Lát egy kisfiút a porban feküdni, egyméteres testtel, karjai helyén lifegő két csonkkal, összenőtt lábakkal, ijesztően nagy fejjel. A gyermek kinyújtja a karját, szája lélektelen sikolyra nyílik – és a férfi együtt sikolt vele.
A rémségek ott vannak mindenütt. Az út mentén póznák sorakoznak – gyerekek lógnak azon is, a rémisztő sárga fény háttere előtt. A kocsi átkel egy folyón, melynek vize rózsaszín, hígult vér talán.
- Megőrültem – motyogja a férfi, aki két éve házasodott, fiatal felesége gyönyörű kislányt szült neki, akinek hatalmas kék szemei vannak, és már megtanulta apró ajkaival formálni, hogy apu, meg anyu, de még nem tanulta, s talán nem is fogja megtanulni azokat a szavakat, melyek kifejezhetnék apja mostani rettenetét.
Akinek az arca most egyszerre változni kezd.
Vonásai megnyúlnak, ajka repedezni kezd, bőre pedig olyan sárga lesz, mint a fény odakinn. Szája nagyra tárul, rothadó ínyéből borotvaéles, fekete fogak ütköznek ki, vért izzad lepedékes nyelve. Rekedt hang tör elő a torkából, bőre összeaszik, a szeme körül összehúzódik, mintha rá akarna nőni a pupillájára.

A nő észreveszi mindezt, és sikoltana, ám a szörnyeteg már le is csap rá, és a hatalmas fogak összeroppantják a fejét. Pár másodpercig még görcsösen vergődik, aztán nedves reccsenés, agyvelő spriccel az utastér padlójára, és mindennek vége. A rém magába szippantja a nő ernyedt testét, felduzzad, alaktalan, ocsmány protoplazmává válik, groteszk módon imbolyog, és vigyorog vonások nélküli arcával.
Odakinn suhan a táj, halott és torz gyermekek, méregsárga égbolt, lombjafosztott dzsungel, koponyák, halál…
Sikollyal jön az ébredés.
Hasonló történetek
7467
Egy decemberi éjszakán becsípve kullogtam haza, olyan éjfél körül... a barátnőm Emese volt aki hazavitt, nem hagyta hogy többet igyak. Ezt csak elmesélésből tudom, mert nem voltam magamnál teljesen...
5470
Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Endana Telares ·
Én pont az ilyen és ehhez hasonló megfogalmazásokat preferálom, főleg mert könnyen érthető, mégse olyan, mintha a nyári élményeidről írnál tanév elején az osztályfőnöknek. :grinning:

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: