Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A tűz

Érezte az arcán az eső frissítő hűvösét. Kezei fájtak, ujjai égtek, s a vízcseppeket isteni gyógyító nedűnek érezte égett testrészein. Szemeit kinyitotta, de azonnal hunyorított az esőcseppek miatt. Maga felett szürke felhőket látta, amelyekből a nagy cseppek estek. Nagy nehezen rávette magát, hogy megforduljon. Kezeibe belehasított a fájdalom, így csak második próbálkozásra sikerült, de így is csak úgy, hogy összeszorította a szemeit. Egy ideig így maradt a földön. A kezében lassan elhalt a fájdalom, csak ekkor nyitotta ki a szemeit újra. Most már a nedves füvet látta a vörös kezei alatt. A sérülés nem volt súlyos csak fájdalmas. Fejét le akarta tenni a fűre, de mikor a selymes növény az arcbőréhez ért abba is belenyilallt a fájdalom. Felemelte a fejét, és megpróbált felállni. Ez sok fájdalommal járt, de legalább állt. Végignézett magán. Farmerja szakadt volt, pólóján pedig égett foltok voltak. Csak ezután nézett körül. A ház, mely nem rég még a rét közepén állt most teljesen leégett volt. Talán az eső oltotta el a tüzet, talán csak elfogyott az éghető anyag, nem lehet tudni. Tett egy szánalmas lépést a ház felé, majd meggondolta magát. Lenézett oda, ahol eddig feküdt. A hely mellett egy szőke kislány feküdt, vizes pokrócban. Leguggolt mellé, majd a hátára fordította a hason fekvő lányt.
- Eliza. - suttogta neki, mire a kislány kinyitotta a szemét. Neki nem volt semmi sérülése. Kibújt a pokrócból, majd felült.
- Apu. - nyafogta csendesen, és rémülten. - Mi történt az arcoddal? - kérdezte, miközben a szeméből egy könnycsepp csordult ki. Felállt, és átölelte az apját. - Apu mi történt? - már patakzottak a könnyei. A férfi átölelte a kislányt, még a fájdalom ellenére is.
- Semmi baj, csak egy kis tűz, nem vészes, az arcom rendbe fog jönni... elhiszed nekem? - a kislány bólintott, majd könnyes szemmel felnézett az apjára.
- Mit csinálunk most?
- Bemegyünk anyuhoz kórházba. - mondta és felállt. A kislány az autó felé nézett, ami nem messze áll nyitott első ajtóval. Elindultak felé, beültek, és a férfi indított...

- Jesszusom! - kiáltott fel egy doktornő, mikor meglátta a férfit, és a kislányt jönni a folyosón. Odarohant hozzájuk, majd átölelte mind a kettőt. A férfit bevezette egy kórterembe, és azonnal hívott egy nővért. A kislány leültette a székre, majd nekilátott a férfi sebeinek vizsgálatához. - Az égések nem súlyosak. Csak megperzselődött a legfelső elhalt hámréteg. Egy kenőcs pár nap alatt segíti a regenerációt, és a fájdalom elmúlását, de egy ideig, 1-2 hónapig nem lehetsz napon.
- Még jó, hogy tél lesz? Nem anyu? - kérdezte a szőke kislány a szüleire mosolyogva.
- De igen kincsem. - válaszolt a doktornő, majd bekente a férje égett bőrét egy kenőccsel. A kezeit be is kötözte, majd lefektették az egyik ágyra. A doktornő csak ekkor tért rá, hogy megtudja mi történt. A férfi mesélt a tűzről, az eltűnt dadáról pedig Eliza. Ezek után a doktornő elment elvégezni a papírmunkákat. Arcán látszott, hogy rosszul érzi magát, az életveszélyben volt családja és az elveszett ház miatt, de megpróbált mosolyogni, mikor Eliza a közelben volt. A férfi lefeküdt a párnára, és becsukta a szemét. Az álom azonnal magával ragadta. A kocsijában ült és a földúton hazafele hajtott, fütyörészve. A fák egymást követve tűntek el, majd elé tárult a ház látványa. Arcáról lefagyott a mosoly mikor észrevette. A kis faház lángokban állt. Azonnal rátaposott a gázra, majd mikor elég közel ért megállt, kiugrott a kocsiból, még az ajtót sem csukta be. A szárítóról, ami a ház, és egy fa között lógott, lekapott egy épp száradó plédet, és a ház előtt álló színültig teli levő kútba mártotta. Gyorsan kivette majd berontott a lángoló épületbe. Kezében a vizes pléddel a konyhába sietett. A futás közben elszakadt a farmerja, és érezte hogy pólóját cirógatják a lángok. A konyhában talált rá, az eszméletlen Elizára. Bebugyolálta a plédbe, arcát is letakarta, majd elindult kifele. Útközben a kezét, és arcát érte a tűz, de kijutott. Elindult a réten, gondolataiba befurakodta magát a gondolta, hogy vajon a kislánya él e még, de elsötétült előtte a világ...

Hirtelen ébredt fel. A kórteremben, ahol feküdt teljesen fehér volt minden. A felesége az ágy mellett állt és bíztató mosolyt küldött neki. Eliza mellette aludta csendes álmát... élt.
Hasonló történetek
10191
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
4668
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sztrájk ·
Hmm. A férfi miért pont a konyhába ment, mikor égett a ház? Honnan tudta, hogy ott a gyerek?

Nem tudom, valahogy... nem szépek a képek, és sok a szóismétlés is. Nem tetszik.

Luthine ·
Ízlések és pofonok, különben azért ment a konyhába mert így írtem meg:)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: