Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Sors Szelencéje

Alnor.

Egy kisváros a nyugati királyság szívében. Uralkodója Rosanna De Lamar, aki az egyetlen női uralkodó volt  a nyugati királyságban, azonban talán a legjobb is az összes uralkodó közül: vaskézzel irányította a várost és szigorúan büntetett, ha valaki vétett a törvények ellen, viszont az uralkodása idején egész Alnor a virágkorát élte.

Azonban uralkodásának 7. évében megváltozott jelleme. Az addig elégedett uralkodó egyre nagyobb és nagyobb hatalmat szeretett volna magának szerezni, ezért több háborút is indított a nyugati királyság más birodalmai ellen. A város lakói nem tudták mire vélni uralkodójuk furcsa jellemváltását, azonban nem mertek ellenszegülni neki. Az időszámításuk szerinti 3965. évének tavaszán azonban Rosanna hatalomvágyának újabb terve kerekedett ki az uralkodónő fejében.

A város főterére hívatta birodalma összes lakóját. Az emberek, elfek, s egyéb lények kíváncsian tolongtak a város főterén: mindannyian kíváncsiak voltak, vajon mi lehet olyan fontos az uralkodónak, hogy az egész népét összehívta. A válaszra nem kellett sokat várniuk: egyszer csak megjelent Rosanna fehér lován, mellette két testőre két fekete csataménen. A főtéren megállva Rosanna felemelkedett a nyeregből, s úgy hirdette ki közlendőjét:

-Alnor Lakói! Bizonyára mindannyian kíváncsiak vagytok, miért is hívtam össze az egész birodalom népét ilyen hirtelen. -A tömegben zúgolódás kelt, melyet a két testőr is csak nagy nehezen tudott lecsillapítani. Ekkor Rosanna folytatta közlendőjét. - Mint tudjátok a nyugati királyság több városával is hadban állunk, s erőink egyre fogynak. Olyan bátor, kalandvágyó kalandorokat várok, akik elég bátorságot éreznek magukban, eléggé szeretik ahhoz a birodalmat, hogy ezzel a küldetéssel e nemes célt szolgálják.

A tömegben ismét zúgolódás tört ki, majd a tömegből egy hang felelt a kiáltványra:

-És mégis mi lenne ez a küldetés?

-Igen. És mivel szolgálná a birodalmat? -válaszolt egy másik hang.

Rosanna megköszörülte a torkát, s intett a testőröknek, akik el akartak indulni a tömegbe, hogy megkeressék a hangok tulajdonosát.

-Joggal kérdezhetitek, hát elmondom: Olyan bátor önkénteseket keresek, akik elhozzák nekem a Sors Szelencéjét.

Mikor kiejtette a száján a Sors Szelencéjének nevét a tömegben megfagyott a vér, csak néhány fiatal kalandvágyó  kapta fel a fejét, s érdeklődve hallgatta tovább az Úrnő mondanivalóját.

-Aki elhozza nekem a Sors Szelencéjét, természetesen nem marad jutalom nélkül: 10.000 aranytallér üti a markát.

Az összeg hallatára ismét zúgolódás tört ki a népek között, melyet a helyőrség időközben érkezett néhány katonája csitított le.

-Aki elég bátorságot érez arra,hogy felkutassa a legendák szerint a messzi északi hegyekben lapuló szelencét, az jelentkezzen a palota tróntermében. Természetesen megkaphat minden szükséges ellátmányt: ételt,italt és hátast is.

Azzal Rosanna megsarkantyúzta lovát, s testőreivel visszavágtatott a palotájába.

 

A városlakók még mindig döbbenten álltak úrnőjük bejelentésén: mindannyian örültek volna a hatalmas jutalomnak, viszont mindenki ismerte a mesékből, hogy milyen nehéz bejutni a hegy mélyi sírkamrába, ahol a legenda szerint a Sors Szelencéjét őrzik. Csupán négyen nem haboztak: 4 helybéli fiatal: Lowren az elf, Maida az embernő, Meyn Maida bátyja és Shuln. A 4 barát már régóta vágyott egy jó kalandra, azonban fiatal koruk miatt - mindannyian 17 évesek voltak, ami a birodalomban még kiskorúnak számított - nem vette őket komolyan sem a helyi taverna tulajdonosa, sem az oda betérő, segítséget kérő vendégek.

-Itt a nagy alkalom -szólalt fel hangosan Shulni- Ennyi pénzért...

-Igen, viszont te is ismered miket mesélnek -szólt közbe aggódva Maida.

-Maidának igaza van...viszont ilyen kaland nem adatik minden nap - habozott Lowren - És ti is tudjátok, hogy a mesékben sok dolgot eltúloznak...én veled tartok Shuln.

Maida és Meyn összenéztek:

-Minket se hagyjatok itt... - szólaltak meg egyszerre.

-Akkor meg mire várunk? Indulás! - intett Shuln, majd az ő vezetésével mindannyian megindultak Rosanna úrnő palotájához.
Hasonló történetek
3326
Ahogy a védelem kiépült, Dareth handorioi hódításait emiatt be is fejezte, és inkább északra, Rolenciába vezényelte szörnyű hadát. Rolencia nem volt egységes birodalom, nem volt összetartás, így nem is tudtak fennmaradni. Viszont érdekes módon, mintha megelégedett volna ennyivel, Mágusföld határán, a Benfini-hegységnél megállt. Nem tudni, hogy miért...
3416
Csak ültek ott, nem mozdultak, olyanok voltak, mint a szobrok, mindenki a gondolataiba merült. Végül Horiq törte meg a csöndet:
- Mi emberek vagyunk. - kezdte - Az embereknek volt valaha egy olyan híres szokásuk, amit róluk neveztek el: az emberségesség. Ezért nem fogom társaimat irtani. Inkább korán kelünk, hogy a tündéket megelőzve átjussunk az erdőn...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: