Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1986 nyara. A felszabadulás óta először látható vérfarkas a Fővárosi Állat-és Növénykertben!...
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A halott pedofil

(A vén perverz és tébolyult lány folytatása.)


Már több mint egy év eltelt azóta, hogy Olivia brutálisan meggyilkolta a kukkolót, és elégette a maradványait. Azóta nem akadt áldozata, ezért állatokat kínzott a közeli temető kriptájában. Egyik nap pontosan ez jött kapóra. Egy 40 év körüli, 190 cm magas 130 kilós monstrum vadászott a környéken fiatal lányokra. Természetesen Oliviát azonnal kiszúrta magának.
- Hé, kiscsaj, nem gondolod, hogy otthon kéne már lenned? Késő van, ilyen kiscsajoknak az ágyban van a helyük ilyenkor! - harsogta Oliviának. A lány szája sarkában gunyoros, szinte kéjes vigyor jelent meg. "Itt az új áldozat." gondolta magában elégedetten. Odament a pasihoz, és legcukibb kurvás hangján odabúgta neki:- Talán igazad van, szépfiú. Nem kísérsz haza? Ilyenkor egy fiatal lánynak, mint én, már veszélyes egyedül mászkálnia.- Persze hogy annak a faszkalapnak egyből állt a farka, már nagyon vágyott egy szűk kis szűzpuncira. Csak nem tudta, hogy mi vár rá...

2 órával később Olivia szobájában hemperegtek. Olivia tajtrészegre itatta a pasast, hogy könnyebben bánhasson el vele. Mivel a hapsi nem nagyon tudta mi folyik körülötte, Oliviának nem került nagy erőfeszítésébe lecsalni a pincébe, és kikötözni. Azt hitte az a mocsok, hogy majd valami szexi S/M játék szereplője lesz. Mikor Olivia kiment, a csávó elaludt a sok alkoholtól. Hajnali 4 felé járt az idő. A pasas, James-nek hívták, éles fájdalomra riadt fel, amit a péniszében érzett. A pincében vaksötét volt. Lépteket hallott, majd felkapcsolódott a lámpa. Olivia állt előtte hosszú fekete selyemhálóingben. Telt melleit szépen kiemelte, a mellbimbói az égnek meredtek az izgalomtól. Hideg hangon megszólalt:
- Szóval kislányokat kísérgetünk haza éjszaka? Ohh, csak talán nem a puncimra izgultál? Hát közlöm veled, szépfiú, nem kapod meg. Sőt. Soha többé senkiét, te mocskos szemétláda - egyetlen lépéssel a férfinál termett, késsel a kezében, és miközben hosszú mély vágást ejtett az arcán, összeszorított fogakkal a fülébe súgta:
- Imádkozz a lelki üdvödért - ekkor kezdődött a kéj.

Olivia először egy hatalmas ollóval minden ruhadarabot levagdosott róla, majd jött a kínzás. Most már egyre jobb, és jobb ötletei támadtak, vétek lett volna nem hasznosítani ezeket. Először lassan, precízen lenyúzta a férfi faszát, majd egy marék sót szórt a megmaradt véres csonkra. James akkorát ordított, mint egy gorilla. Ennyit lihegett:
- Te mocskos kis kurva... - többet azonban nem mondhatott, mert Olivia egy izzó vascsövet dugott le a torkába. Kiégette a hangszálait.
- Na most pofázz, köcsög - zihálta Olivia. Elérkezett a végső fázis. A férfi testét már mindenhol égésnyomok és nyílt sebek tarkították, természetesen Olivia mindegyikbe szórt egy-egy marék sót. Az utolsó pillanat... Olivia kezében ott volt egy apró fejsze. James már csak annyit látott, hogy felé lendül az a fejsze, a következő pillanatban minden az agyvelejétől volt mocskos. Olivia odament a legnagyobb agycafathoz, és nyersen befalta, mint valami állat.
- Hm, nem gondoltam, hogy ilyen finom... - majd feldarabolta a holttestet, és zsákokba tette a maradványokat. Kivitte a közeli temetőhöz, hatalmas tüzet gyújtott, és minden apró maradványt szénné égetett. Hazament, és úgy aludt, akár egy jóllakott kölyökkutya.
Hasonló történetek
7134
Az angyalok városa előtt a hegy lábánál egy apró tó volt, amelyből folyók áramlottak ki és vezették le a vizét a tengerbe vagy éppen egy másik tóba. Itt állították fel a különítmény vízi erejének központját. Ez csupán egy-két fa mólóból és dokkból állt. A vízi erő pedig csupán ötven-száz kajakból és kisebb csónakokból.
16097
Előrenyúlt megragadta a lány karjait. A fiatal lány úgy megijedt, hogy majdnem felsikoltott, de ekkor a férfi a másik kezét arcán végigsimítva előre csúsztatta és apró arcát megmarkolva befogta a lány száját. Egy határozott mozdulattal berántotta a bokorba. A lány szoknyája kicsit lecsúszott és érezte, hogy...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Alex Hartmann ·
Ez a csaj tényleg nem normális..Állatokat kínoz egy kriptában, és még egy pedofilt nevez betegnek :smile:
Amúgy egészen jó, de szerintem jobban belemehettél volna a részletekbe :)

bogumil ·
Az egész úgy gusztustalan,ahogy van. :angry:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: