Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Rémpásztor: Köszönöm. Most időben feltöltö...
2024-05-14 11:08
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A bosszú.

Miska, mindenki fuvarosa a latyakos őszidőben szorgalmasan fuvarozta a portákra a Tűzépről a szenet, tűzifát. Történt egyszer, hogy a tüzelő házhoz szállításakor a nagy sárban elakadt a kocsi az Alvégi úton. Hiába biztatta a hatalmas muraközi lovakat.– hé, Sári, Manci! Ne, te ne! Hé’! –ordított kiveresedett arccal, s leugorva a bakról maga is beállva a lovak mellé próbálta kizökkenteni a kocsit a kátyúból. Megfeszültek az inak, szakadt az istráng, de a kocsi nem moccant.

Hirtelen kegyetlen tettre szánta el magát. Lekapta a kocsiról a hatalmas szívlapátot, és azzal ütötte, verte a két habzó szájú szerencsétlen párát… Végül, egy kétségbeesett rántással kizökkentették a remegő lovak a kocsit a sárból. Nem ült fel a bakra, kantárszáron vezette őket a házig, ahova a fuvart vitte. Lelapátolta a szenet, ledobálta a fát és indult a Tüzépre, az újabb fuvarért. Útközben betért a kocsmába lereagálni az izgalmakat. Ráakasztotta a lovak nyalkára a zabostarisznyát, hagy egyenek, legyen erejük a további munkához. Felhajtotta a két deci kerítésszaggató bundapálinkát. Lehörpölte két krigli sörrel és indult a lovakhoz, kezében egy vödör vízzel, hogy megitassa őket.

Ekkor szörnyű dolog történt. Amint levette róluk a zabos tarisznyát a lovak, mintha összebeszéltek volna fel rúgták, mintegy maguk alá gyűrték és megtaposták Miskát…A kocsmából kirohanó szesztestvérek szabadították ki a tipródó állatok közül, és lepedőbe csavarva vitték a közeli állatorvoshoz. Az orvos azonnal hívta a mentőket, és elsősegélyben részesítette Miskát. Más ember szörnyethal ekkora attaktól, de Miska túlélte. A kórházban helyrerakták törött csontjait, felgyógyulása után hazabocsátották.

Felépülése után első dolga volt kibékülni a lovakkal. Megcsókolgatta, megveregette a pofájukat és térden állva kért bocsánatot tőlük. Pár hét múlva ott folytatta, ahol abbahagyta. Fuvarozott tovább. Történt egyszer, hogy kapott a fuvarért egy nagytestű korcs németjuhász keverék kutyát. Mivel kiskorától nevelte, a kutya hozzánőtt. Mindenhova elkísérte, sőt ha olykor felöntött a garatra, haza is vezette. Míg ő a bakon ülve szállította a fuvart, Pemete, a daliás kan kutya a kocsi mellet futva kísérte őket. Jó öt-hat éve volt már meg a kutya, amikor szörnyű dolog történt. Miska annyira felöntött a garatra, hogy kissé túl ment a határon, és elkezdte agyba-főbe verni igencsak termetes asszonyát, mert az a sodrófával várta hazatértét. Kapott egy hatalmasat a feje búbjára. Pillantok alatt cipóvá dagadt a feje. Neki sem kellett több, megragadta, a feje fölé emelte asszonyát és földhöz csapta mint egy rongybabát.

Már, már felemelte csizmás lábát, hogy megtiporja, amikor mint a villám egy sötét árny a torkának ugrott. Úgy süvített a levegőben Pemete, mint egy ágyúgolyó. A hatalmas lendülettől Miska hanyatt vágódott, a kutya pedig vicsorogva satuként szorította torkát állkapcsai közé. Végső kétségbeesésében, az életösztön fellobbanásaként Miska hüvelykujjával kinyomta a kutya jobb szemét. A kutya a fájdalomtól szűkölve elengedte.
Miska feltápászkodva kirohant a házból. Előhúzta a kutyaólba menekült remegő ebet. Megragadta, nyakára hurkot vetett és felakasztotta a meggyfa ágára. Kiszakított egy kerítéslécet és agyba, főbe verte a szűkölő állatot. A berohanó szomszédok fogták le Miskát és kiszabadították a kutyát. Elvitték az állatorvoshoz.

Miskát feljelentették állatkínzásért és húszezer forint pénzbírságot, szabtak ki rá, a nemrég életbe lépett Állvédelmi Törvény alapján. A kutya az állatorvoséknál maradt. Szépen kikupált, és családtagként élt az idős, nyugdíjas köztiszteletben álló házaspárnál

Miska nem volt haragtartó ember. Bár eleinte megorrolt az állatorvosra, mert az, hivatalból állatkínzásért feljelentette, de mivel szüksége volt a lovak gyógyításánál, főleg a kiscsikók születésénél rá, így hamar megbékélt vele. Kapott ugyan a község egy fiatal állatorvos nőt, de Miska, nem bízott a tudásában. Maradt a hetvenhatéves, nyugdíjas Gyuribácsinál. Dehogy is bízta volna a két kanca ellését másra.

Továbbra is el-eljárt fuvarba. Szállította a terményt, a magtárakba, a hízókat leadásra, ősszel meg a tüzelőt fuvarozta. Mivel utcaszomszédok voltak eljárt az állatorvoséhoz felásni a kertet, metszeni a gyümölcsfákat. Olyankor munka végeztével a kerti asztalnál megvendégelték őt. A pecsenye mellé egy kancsó borral, pálinkával traktálták, ahogy dukál a munkásembernek ugye.

Mikor Miska náluk volt a kutya bebújt az ólba és épen maradt félszemével gyűlölködőn nézett Miskára. Minden mozdulatát megmorogta. Miskát ez irritálta, de nem tehetett semmit. A kutya már nem volt az övé. Egyszer aztán megtörtént a tragédia. Miska már betőtekezve ment hazafelé. Éppen az állatorvosék előtt haladt el mikor behívták

–He’, Miska, ráérsz egy kicsit?– kérdezte az állatorvos. Bár ne tette volna.
–Hát éppenséggel, rá– bólintott Miska és lekászálódva a kocsiról ingadozó léptekkel megindult a portára befelé.
–Segítenél felhozni a hordókat a pincéből Miska? Kénezni akarok, mielőtt szüretelünk!
–Hogyne segítenék, máris Gyuribátyám… Ehun’ vagyok-e! – kurjantotta és betántorgott a portára. Egymásután görgette fel a pincéből a hordókat, amikor szembe találta magát egy gyűlölködő sárgán villogó szemmel.

Az történt, hogy, mivel hirtelen esett a dolog, nem volt megbeszélve előre Miska jötte, így nem kötötte láncra a kutyát az állatorvos. Hiba volt. A kutya óriási teste ólomsúlyként nehezedett Miskára. Fogai nyaki ütőerét keresve a húsába vájtak… Miska birokra kelt vele. A viaskodásra kétségbeesetten előrohanó állatorvos a hirtelen felkapott moslékkavaró karóval elkezdte ütni Miska fejét, hátát, hogy kiszabadítsa szorításából az ebet. Miska elengedte a megfojtott állatot, és egy ökölcsapással összezúzta az állatorvos koponyáját. A sikoltozásra, halálhörgésre kirohanó asszony ráborulva próbálta védeni élete párját. Mire Miska minden dühét beleadva egy mozdulattal megmarkolta a nyakát, s összeroppantva gigáját, a földre lökte, mint egy rongycsomót.

Aztán, mint aki jól végezte dolgát letelepedett a megterített kerti asztalhoz. Elfogyasztotta a vacsorát. Megitta a pálinkát, a kancsó bort. Bekattintotta a bicskáját és már elindult volna, kifelé amikor eszébe jutott valami. A még vonagló, haldokló állathoz lépett. Kikattintotta a bicskáját és elevenen megnyúzta, az ebet. Nyakánál, lábainál elválasztotta a gereznát a testtől és a kutya bőrét, kiszögezte a nagykapura. Dolga végeztével hazaballagott. Megmosakodott és lefeküdt. Másnap reggel jöttek érte a rendőrök. Semmire sem emlékezett
Hasonló történetek
7308
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
7130
Az angyalok városa előtt a hegy lábánál egy apró tó volt, amelyből folyók áramlottak ki és vezették le a vizét a tengerbe vagy éppen egy másik tóba. Itt állították fel a különítmény vízi erejének központját. Ez csupán egy-két fa mólóból és dokkból állt. A vízi erő pedig csupán ötven-száz kajakból és kisebb csónakokból.
Hozzászólások
További hozzászólások »
DéliSzerenád ·
Kedves és ízes mese, nagyon szerettem olvasni!
bogumil ·
lesznek még ilyenek hamarosan. Köszi a dicséretet. :heart_eyes:

forumromanum ·
bogumil ·
Már benn van négy kutyás történet. Remélem, egyszer csak közlik a korifeusok. :heart_eyes:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: