Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Gayadam: Köszi , várjuk izgatottan a fo...
2024-10-04 10:10
Xavierr_00: Szia! :) De jó! Örülök, hogy t...
2024-10-04 10:02
Gayadam: Szia nagyon tetszik a sztorid...
2024-10-04 09:48
Xavierr_00: Köszönöm, hogy megírtad a véle...
2024-10-03 13:37
CRonaldo: Ez a része megrémisztett és fe...
2024-10-03 11:55
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

30 perc sok idő

Miután megették a vacsorát, az anyja azt kérdezte:
- Jól érzed magad? Olyan sápadt vagy.
- Persze. – feleli ő.
- Szerintem menj és feküdj le, hogy holnap kipihent legyél.
- Egyetértek! – szól közbe az apja is.
- Rendben. – mondja, és elindul kifelé a konyhából.
Látja hogy a szülei már nem figyelnek rá, ezért halkan leemel egy éles konyhakést a mágnesrúdról. A zsebébe rejti, majd felmegy a szobájába, és ruhástól befekszik az ágyba. A kést a párnája alá rejti. Tudja hogy mi fog történni. Lassan már egy egész hete ezen rágódik. Eleinte nem vágyott másra, csak arra hogy elbujdokolhasson a világ elől, de aztán rájött hogy ezzel semmit nem ér el. Arra gondol, amit egyszer a falu papja mondott neki:
- A látás képessége keveseknek adatik meg, éppen ezért, meg kell azt becsülni. Az Úristennek, feladata van számodra fiam. Ez egy vizsga, amit le kell tenned. És ha nem teljesíted, a rád szabott feladatot, akkor eltékozolod azt a természetfeletti képességet, amit az Úr adott neked. Aki pedig eljátssza a Mindenható bizalmát, arra örök szenvedés vár a pokol bugyraiban.

Mindig a paphoz fordul, ha valami ehhez hasonló problémája akad. Mindent megbeszél vele, ami egy kicsit is kapcsolódik a látáshoz. A legutóbbi víziójára gondol, amiben a szüleire leselkedő veszélyt látta. Tulajdonképpen nem is nevezhető víziónak, hiszen csak homályos fekete-fehér képeket lát, és a hangok is tompán hatolnak el hozzá, mintha ködben állna. Tudta hogy ma este fog eljönni. Volt még valami a látomása végén, ami teljesen összezavarta, és halálra rémisztette, de mire magához tért transzállapotából, addigra ez a kis részlet kicsúszott emlékezetének rostájából. Hálás volt a lelkésznek, amiért megőrzi a titkát, és hálás volt azért is, amiért segített felkészülni a ma éjszakára. Visszaemlékezett a plébános szavaira, amelyek csak tegnap hangzottak el:
- Segítek neked gyermekem. Nem nézhetem tétlenül, hogy egyedül szállj szembe a gonosszal.

Elgondolkozik az élet értelméről, és közben elalszik. Amikor felébred, egy ideig üveges tekintettel figyeli az ablakon befolyó holdsugarakat, és rövid idő múlva, az órája foszforeszkáló számlapjára néz. 23:30 van. Nemsokára eljön az ő ideje. Csak győzze kivárni. 30 perc sok idő, hogyha valaki nagyon vár valamit. Fél órával később, pontban éjfélkor, csendben kilopózik a szobája ajtaján, és lemegy az alsó emeletre. A bejárati ajtóhoz oson, és kinyitja. A pap már ott vár rá, pont úgy ahogyan megbeszélték. Beinvitálja a fekete ruhába öltözött férfit, aki folyton a nyakában lógó feszületet markolja, és nyugtalanul tekintget körbe a lakásban. Ugyanolyan halkan, mint ahogy kinyitotta, vissza is csukja az ajtót, majd a férfival elindul felfelé a lépcsőn. A padlódeszkák megreccsennek lábaik alatt, de nem törődnek vele.
- Úgysem ébrednek fel. – gondolja magában a fiú.

Odaérnek a hálószobához, és a fiú elfordítja, az ajtó gombját. Kitárja az ajtót, és pontosan azt látja, amire számított. A szülei védtelenül fekszenek az ágyban, és az a valami föléjük hajol. Pontosan, mint az egy héttel ezelőtti látomásában. Elő veszi a kést, és egy apró üvegcsét, amit egy alkalommal a templomban töltött meg szenteltvízzel. Lecsavarja a kupakot, és ráönti a hideg pengére az üveg tartalmának a felét. A másik felét legurítja a torkán, és érzi, hogy erő árad szét végtagjaiban. A neki háttal álló lény felé lép, és felemeli, az ekkor már neonzöld színben játszó pengét. A lény talán megérzi a jelenlétét, mert hátrafordul. Éppen arra készül hogy belemártsa a pengét a szörnybe, amikor egy kiáltás megdermeszti. A hangra az anyja nyugtalanul a másik oldalára fordul, de nem ébred fel. Valószínűleg a lény csinált vele valamit ami továbbra is mély álomban tartja. Hátrafordul arra amerről a kiáltást hallotta, és a pappal találja szemben magát, aki a feszületet a feje fölé emelve bámulja a szörnyeteget.
- Kérlek, engedd meg, hogy felajánljam szolgálataimat a démoni világnak. Hű szolgád leszek! – mondja a plébános, és térdre borul a fiú és a szörnyeteg előtt.
- Mit csinál maga őrült vénember?! – üvölt rá a fiú a papra.
- Túl régóta várok erre! – hörgi a pap levegő után kapkodva. – Sajnálom fiam. Azt hiszem, most meg fogsz halni.
Most döbben csak rá igazán, hogy cserben hagyták. Nem vesztegeti tovább az idejét, hanem megfordul, és az ellenfél irányába döf a késsel. A pappal nem foglalkozik, vele majd később leszámol. Most az a legfontosabb, hogy eltávolítsa az anyja közeléből azt az izét. Újra támad, és sikerül megkarcolnia a lényt a késsel. Újra támadásba lendül. Széles ívben meglendíti a kést hogy minél nagyobb sebet tudjon ejteni az ellenfelén. Szerencsétlenségére megbotlik abban a bojtos szőnyegben, amit még az anyja vásárolt. Végig vágódik a földön, és a kés ártalmatlanul esik ki a kezéből. Megfordulni sincs ideje, már érzi magán a lény bűzös leheletét. Megfeszíti magát, és így sikerül megfordulnia. Dulakodni kezdenek a szörnnyel. A fiú érzi hogy veszíteni fog, de küzd az utolsó csepp véréig.
- Ez szinte már tök röhejes! – gondolja magában, miközben elhajol egy halálos pofon elől, ami így az ő élete helyett az állólámpát oltja ki.
- A szüleim itt fekszenek tőlem fél méterre, miközben egy gonosz szörnyeteg gyilkolássza a fiúkat.
Kezdett röhögő görcsöt kapni, és ezt annak tudta be, hogy szépen lassan megőrül ettől a kis utópisztikus kalandtól.

Amíg a fiú a lénnyel dulakodott, a plébános a földön térdepelt. Nem számított arra, hogy a dolgok így alakulnak majd. Abban bízott, hogy majd a fiú is csatlakozni akar a sötét oldalhoz, ehelyett kamikaze módra megtámadta az erőfölényben lévő ellenséget. Némán szitkozódott magában, és végre elhatározta magát.

Még verekedés közben sem kerülte el a figyelmét, hogy a pap fölkel a földről, és feléjük indul. A fekete nadrágba bújtatott lábak a dulakodók mellé léptek, és egy kéz felvette a kést a földről. A fiú látta hogy a plébános a magasba emeli a kést. Behunyta a szemét, és várta a kivégzést. Nem történt semmi, ezért kinyitotta a szemét, és így még éppen megpillantotta, ahogy a pap leszúrja a szörnyeteget. Egyetlen szúrással végzett a lénnyel. Valószínűleg a tüdejét késelhette meg, mert a démon hörögve kapkodva a levegőt, és vért öklendezett. A fiú nem értette, hogy mi történik. Eddig biztos volt benne, hogy a pap az ellenségeivel lepaktált, de most elbizonytalanodott.
- Maga végig a jó oldalon állt? – kérdezte végül zavartan a plébánost a haldokló lény fölött.
- Ugyan kérlek hova gondolsz? – kedélyeskedett a férfi. – Rengeteget tanulmányoztam a demonológiát, és tudtam, hogy a megölésével átvehetem a helyét az alvilágban.
- Akkor most engem is megöl? – kérdezi minden félelem nélkül.
- Természetesen! – válaszolt a pap, és a fiú torkába döfi a kést, majd megforgatja néhányszor, és közben mohón lesi a fiú arcát a fájdalom jelei után kutatva.
A fiú elhatározta, hogy nem adja meg azt az örömet ennek a rohadéknak, hogy kimutatja a fájdalmát. Helyette inkább magához húzta a papot, és egy szót suttogott a fülébe:
- Megbocsátok!
A pap megrémülni látszott. Érzelmek futottak át az arcán, majd szemében megjelent egy könnycsepp, és vörösen izzani kezdett...

Ebben a pillanatban felébredt. Még mindig a legújabb látomása utóhatása alatt állt. Most már tudta miért ajánlkozott a pap hogy segít neki. Ránézett az órára. Pont éjfél. Felkelt és lelopózott a lépcsőn. A kést nem vitte magával. Mást eszelt ki. Kinyitotta az ajtót, és betessékelte a papot, majd azt mondta neki:
- Legyen szíves, várjon egy pillanatot Tiszteletes Úr! Rögtön visszajövök.
A pap bólint, mire a fiú otthagyja, és a konyhába megy. Halkan, hogy a pap ne hallja meg kinyitja a hátsó ajtót, és leakasztja a szögről a szerszámoskamra kulcsát. Ezután a kamrához siet, magához veszi, amiért kijött és visszalopakodik a házba. A pap még mindig az előszobában vár rá, és most meglepetten fordul a fiú felé.
- Na de mire véljem ezt? – kérdezi halálra rémülten.
A fiú nem hagyott neki több kérdést, hanem meghúzta a duplacsövű puska ravaszát. A pap szinte teljesen szétrobbant, és belei a falra kenődtek. A fiú ledobta a Winchestert, és sokáig bámulta a hullát. Zajokat hallott fentről, de nem törődött vele. Végül elindult felfelé a lépcsőn, és rendőrautók szirénázását hallotta a közelből. A szomszédok biztosan meghallották a lövést, és riasztották a rendőrséget. Nem törődött vele. Egyre csak ment felfelé a lépcsőn, és egyetlen mondatot ismételgetett félig hangosan:
- Hadd, ajánljam fel szolgálataimat a sötét oldalnak...
Hasonló történetek
6618
Fejük egyre közelebb került egymáshoz. Az angyal név szerint Cerbeusz kezét Zita arcára tette és megcsókolta a lányt. Csókjuk tiszta volt, fölemelő és szenvedélyes. Érezni lehetett benne a szerelmet. Gyengéden csókolták egymást...
7488
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Homokcsillag ·
Én nem vagyok író, és nem is szoktam megjedzést írni de ezt nem hagyhatom ki. Nekem nagyon tetszett, de nem mint horror hanem mint vígjáték. Én nagyon jót mulattam rajta és egy percig nem volt bennem az a félelem amit az elején vártam. Nem hiszem hogy azért mert rosszul írtad le, hanem inkább a pap szerepe benne és az én viszonyulásom az egyházhoz. Nekem egy szó juut eszembe erről az egészről: banális!
De azért gratulálok és sajnálom hogy nem úgy reagáltam rá mint ahogy azt elvárni lehetett volna!

The G ·
Nekem nagyon tetszett. Jó volt a végén a fiú megoldása a problémára. :angry:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: