Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Véres hó

- Kész vagyok. - Sóhajtotta kimerülten és a kandalló elé feküdt a férfi mellkasára, ki korábban illatos fenyőből rakott tüzet. A ropogó tűz megcsillant a verítékező borosüveg száján, miközben Rita a nedűbe kortyolt, és tekintetét a férfira szegezte.
Ezen hálószobának vidám-narancsban vibráló fénye volt az egyetlen a havas hegyvidéken, mely a porhó tengerén csillogott.
Goromba sziklák közt húzódó ösvényen gyűlt a vad, mely nyálát csorgatva fogát csikorogtatva leste a hegyi kunyhó csalogató meleg fényét, ahol a szerelmespár csak most kezdett volna beleforrni az éjszakába.
Kecses testének izmai megfeszülve várták ugrásra készen a pillanatot, mikor egy gyors mozdulattal zsákmánya torkának ugorhat. De Rita éberebb volt annál, minthogy Itália vörös szőlőcseppjei megrészegíthették volna, keze lassan combjára erősített penge nyelén simult, tekintete az ablakon túli veszedelemre szegezte.
A fenevad már készen állva várta hogy lépteinek gyorsulása, s a kerítésen túli vágta embereknek torkát vágva oltsa az éjbe a vér szagát.
Mancsai alatt ropogó hó zaját a szellő ringatta fák tánca nyelte el, de egy profi gyilkos a messziből is hallhatta a közelgő bajt.
Rita félrelökte kedvesét mikor a zárt ablakon betört fenevad bikaként rontott rá, de szökkenése csak saját életét menthette, mert szerelme mellkasán a mély karmolással nem élhette túl a támadást.
Rita kézfejét melegség borította el, s farkasszemet nézett a vaddal, miközben kihúzta tőrjét a bestia szívéből és földre döntötte azt.
Vérrel borított kis kezét szerelmére tette, s ekképp telt ez az este, messze a gyászos hegyekbe veszve.
Hasonló történetek
3698
Mephalának tényleg kapaszkodnia kellett, mert olyan gyorsan indult el a sárkány, hogy a szél majdnem levitte. Az íját ki is vitte a kezéből. Mephala a sárkány nyakán ült, és érezte, ahogy a tűz a lábai között járkál. Az két küklopsznak esélye sem volt a két sárkány ellen, szénné égették a őket...
3791
Papjait a leghűségesebb követői közül választotta ki. Természetfeletti képességekkel ruházta fel őket, inkább mágusoknak lehetett őket nevezni, mint papoknak. Hívei két rendet alakítottak ki a tiszteletére. Az egyik a rend volt a Haron Rendje, aki a természet felett kapott korlátlan hatalmat...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Ronald Bird ·
fejtsd ki kérlek, mit értesz azon hogy erőltetett? :) ezt spontán írtam kb fél óra alatt és változtatás nélkül tettem fel.
Isabella ·
Kidolgozatlan, rövid. Ez vele a baj, hogy túl hamar feltetted. Ha átolvastad, átgondoltad volna, lehet, lenne valami, amit másképp írtál volna. :)

nagyaniko ·
Nekem nem :heart: !

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: