Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Xavierr_00: De jó! Örülök, hogy elnyerte...
2024-10-01 10:46
MILLAn: Most olvastam el az eddigi rés...
2024-09-30 21:12
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Xavierr_00: Köszönöm! Nagyon Örülök, hogy...
2024-09-29 20:18
Xavierr_00: Köszönöm! Örülök, hogy elnyert...
2024-09-29 20:16
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Véres Éjszaka

Lajost nemrég engedték ki a börtönből. 10 évet ült emberrablásért és gyilkosságért. Ezen felül, mielőtt lecsukták volna, társaival még egy bankot is megpróbált kirabolni, de az kudarcba fulladt és később társai elárulták őt. Ekkor bosszút esküdött, ha egyszer kiszabadul, csúnyán megtorolja ezt az árulást.

Szép napfényes délután volt, talán kissé túl meleg is. A börtön évek alatt sok mindennel foglalatoskodott, olvasgatott, képezte magát és gyúrt is, ezért elég jó kondícióban volt.
Mivel se lakása sem háza nem volt, úgy döntött bekéredzkedik az öccséhez pár napra, amíg nem talál jobbat.
Miután öccse beinvitálta leültek az asztalhoz és Gábor (az öccse) megkínálta valami 3 perces "mikrós" étellel.
Miután ettek, Lajos első mondata ez volt:
- Bosszút fogok állni...
- Ennyi év után még mindig nem hagytál fel ezzel?! A leveleidben is említetted, de azt gondoltam már kiverted ezt a fejedből.
- Tíz rohadt évet ültem miattuk, ezt nem viszik el annyival, hogy csak úgy elfelejtem. Ennek tetejében, ők még azt a kurva börtönt is megúszták.
Gábor nem tudott ehhez mit szólni, inkább elment zuhanyozni.
Már estefelé járt, ezért Lajos elment aludni.

Másnap reggel egy hideg vizes zuhany után, elment a sport felszerelés boltba. Már mindent előre eltervezett. Leemelt egy szép fa baseballütőt a polcról, a pultnál kifizette és mosolyogva távozott.
Szinte már mániákusan vigyorgott...

Azalatt a 10 év alatt, végig a bosszút tervezte. Volt, hogy már álmában is megölte azokat, akik elárulták. Aztán mindig vigyorogva ébredt fel.
Gondolta, mielőtt élesben is bevetné új játékszerét, kipróbálja valahol.
A sikátorokban lévő csöveseknél nem is találhatott volna jobb célpontot.
Megvárta, míg besötétedik. Később járta a sikátorokat, kísérleti nyulat keresve.
Egy fél óra mászkálás után talált is egy alvó hajléktalant. Az háton feküdt.
Először jól fejberúgta, mire az felébredt és elkezdett ordítozni:
- Mi a faszt csinálsz te köcsög?! Há’ mit képzelsz te magadról. - Ezután a koldus felállt és folytatta volna a mondókáját, de ekkor Lajos felemelte a baseball ütött és jól arconvágta a csövest, mire annak kitört pár foga. Ekkor az már tudta, hogy ennek nem lesz jó vége...
Lajos ismét ütni készült, mire a koldus könyörögni kezdett, de ő csak vigyorogva pofánvágta megint. Erre az térdre borult. Ekkor a hátát vette célba. Egy szép nagyot rávágott a hátára, mire az nem bírta tovább és hasrafeküdt. Ekkor Lajos már nagyon örjöngeni kezdett és elkezdte folyamatosan ütlegelni áldozatát, mire az a végén már mozdulni sem bírt. Ekkor jött az utolsó löket. Lajos megfogta két kézzel az ütőt és minden erejét összeszedve, egy hatalmasat vágott az otthontalan fejére. Más nem is maradt, mint a nyaka, koponya darabok, a bőr, a szétnyomódott szemek és a vér ami a nyakából spriccelt.
Mivel Lajost rettentően irritálta a szag, ami az amúgy is nagyon büdös koldusból áradt, elhúzta a csíkot.
- Fiatal még az este! - mondta.
Eztán elindult az első, tényleges célpont felé.

Semmit nem bízott a véletlenre, de a következő célpont volt az első a halállistáján, ezért azt szerette volna, ha az különösen brutális és fájdalmas halált hal.
A célpontja Péter volt. Ő volt az, aki megakadályozta őt a szökésben a bankból és mindent kitálalt a zsaruknak Lajost illetően. Ennek tetejében még azt is állította, hogy Lajos megfenyegette őt, hogy megöli az egész családját, ha nem segít neki ami persze nem igaz, mert előtte a legjobb barátja volt.

Különösen jól megtervezte a következő célpont halálát.
Vitt magával egy elektromos fúrót, pár csavart és tiplit, a gázolaj is ott volt nála, ahogy a doboz gyufa is.
Persze, hogy mindez tökéletesen sikerüljön, először ártalmatlanná kellett tennie áldozatát, ezért kloroformot is vitt. Egy szép nagy utazótáskába tette mindezt.
Más kissé késő volt, itt a kertvárosban a többség már aludt. Lajos bement a házba. Előkészítette a kloroformot és szép halkan felosont az emeletre. A kloroformos kendőt Péter arcára nyomta, mire az kapálodzni kezdett, de az anyag hamar hatott és így Lajos nyugodtan "dolgozhatott".
Fúrt két lyukat a falba, jó magasra. A tipliket a helyükre illesztette.
Ezután fúrt 1- 1 lyukat Péter mindkét kezére is. Ezért kellett a kloroform. Eztán odacibálta az eszméletlen embert a falhoz és munkához látott. Az első kezet kissé nehezen, míg a másodikat már könnyebben csavarozta a falhoz.
Miután ez megvolt, boka magasságban is fúrt 1- 1 lyukat, majd a lábakon is és azokat is becsavarozta. A kloroform hatása kezdett elmúlni és Péter iszonyatos fájdalmak közt tért magához.

De ordítani nem nagyon volt ideje, mert Lajos ekkor már kezdte ráönteni a gázolajat. A többit a padlószőnyegre öntötte. Odaállt az ajtóba és megszólalt.
- Péter! Rég láttalak! Na figyelj, én most elmondom neked mi fog történni. 3 gyufát fogok meggyújtani. Mindhármat oda fogom pöckölni, alád ahol az a sok gázolaj van.
Ha mákod van, kialszanak még mielőtt te lángra kapnál. Ha mindhárom kialszik, itt hagylak és talán túl is éled ezt az éjszakát. Ha nem, a pokolban fogsz égni.
Péter teste már most is remegett a fájdalomtól, de most már a félelem is rátett egy lapáttal.

- Nos, jöjjön az első. - Lajos meggyújtott egy gyufát és odadobta Péter alá. Azonban az kialudt. Jött a második, Ez is kialudt, de előtte égett még egy picit és Péter ekkor félelmében már összevizelte magát.
- Kérlek ne! Nem tehettem mást!
- Péter szavai elmentek Lajos füle mellett és már dobta is a harmadik gyufát.
Péternek nem volt szerencséje. A szőnyeg lángra kapott, majd pár pillanat múlva gázolajban úszó teste is. Pokoli fájdalmak közt kiabált, Lajos pedig mosolyogva távozott.
Mire a tűzoltók kiértek, már csak egy kiszögezett "széndarabot" találtak ott.

Még mindig csak éjjel kettő óra volt, így Lajosnak volt elég ideje, utolsó célpontjára, Endrére.
Odaért Endre házához és akárcsak az előbb, most is beosont.
Endrét szintén az ágyban találta, ezért baseballütővel nyitotta a show- t. Párat a hasára vágott, majd a fejére is párat, mire az félholtan, nyöszörögve fetrengett. Ekkor fogta a fúrót, és a combjába nyomta. Huzigálta egy kicsit ki- be, majd a gyomrába döfte. Ekkorra már minden csupa vér volt. Letette a fúrót, majd a baseballütővel egy hatalmasat vágott "oda" középre és végül ismét a fúró jött. Leszorította Endre fejét és a fúrót először a bal, majd a jobb szemébe nyomta. Eztán lerángatta a félholt férfit a földre és agyonverte a baseballütővel. A tetemet berakta a földszinti hűtőládába...

Lajos eztán kielégült képet vágva, elindult a folyóhoz. Mikor odaért, a híd szélére állt, majd a fúróját a halántékához nyomta, megnyomta a gombot és kivégezte magát. Az immár halott test a folyóba zuhant, és a történtekről mindössze egy vértócsa árulkodott.
Hasonló történetek
29921
A barátom aludt, mi csendben bevonultunk a kisszobába. Ott végre levetkőztük a maradék gátlásunkat és a ruháinkat is. Elővettem a vibrátoromat. A formás kerek mellek látványára a puncim egyre jobban nedvesedett. Meztelenül lefeküdtünk az ágyra és ő csókolgatni kezdte a testem. Mindenhol. Kezdte a nyakamnál és egyre lejjebb haladt...
25540
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Deniwhite ·
Nincs jól kidolgozva.A semmiből kerül hozzá fúró,kloroform stb.A fejet még éles tárgyval is nehéz levágni,leütni meg...Sorolhatnám még a hibákat.Ez a "horror"történet arra jó volt,hogy kiadd magadból azon az estén felgyülemlettfeszültséget.

Dardan ·
Írj még pár ilyet és finomíts a hibákon... Eztán elég türhető lessz... Kezdetnek jó... Jobb mint az enyém... :grinning:

Vivienne ·
Egy kicsit elkapkodtad,de nem rossz!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: