Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az alagsor. Sötét, kígyózó folyosó, rémületkeltő zajokkal, természetellenes szagokkal, mely...
Belém tolja a farkát és erős csípőjével egész testemet a falhoz emeli. Alig tudom felfogni...
„REANIMÁCIÓS FOLYAMAT BEFEJEZŐDIK 5… 4… 3… 2… 1… REANIMÁCIÓS FOLYAMAT BEFEJEZŐDÖTT. AZ ALANY...
Kedves olvasó! Ez az első történtem. Meglehet, hogy csiszolatlan, vagy kissé bugyuta. Talán...
A pap hasonlóan levágta Madison ruháját is. Őt is vissza kellett fogni önmaga eltakarásától...
Friss hozzászólások
91esfiu: Én már nagyon várom :P
2022-08-12 18:10
HajnalLany: Köszönöm, hamarosan érkezik a...
2022-08-09 16:21
Pavlov: Jó kemény szex, tetszett :)
2022-08-09 13:39
SunnyDay: Köszönöm, már érkezik a folyta...
2022-08-09 10:11
Szergejecske: Nem rossz, de nekem az első jo...
2022-08-03 11:57
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Végzős projekt

Elmosolyodtam és kicsit elpirultam amikor megjelent a képem a kivetítőn. Fura volt néznem magam ahogy beszélek és még furább volt hogy a csoporttársaim is néztek. A szívem zakatolt és be kellett vallanom magamnak hogy egy kicsit félek. De a félelmen túl valami mást… valami többet éreztem.
-Helló! Amy vagyok és ez a végzős projektem, amit Destiny-nek neveztem el. Remélem tetszeni fog a bemutatóm, mert nem tudom megismételni. Először is leveszem a ruhámat. -hallottam magamat.
Nagy levegőt vettem és tettem amit a kivetített felvételen mondtam. Fekete pólómat áthúztam a fejemen és hirtelen topless álltam ott. Éreztem a többiek tekintetét a testemen. Aggódtam a kis kebleim miatt, de az elismerő mormogás azt jelezte hogy a csoportban a fiúk többségének tetszem. A másik én folytatta a beszédet:
-A testek gyönyörűek. Nem csak az én testem, mindenkié az. Elrejtjük és szerintem ez helytelen. Amikor művészetre gondolok -mi az, hogyan hozzuk létre-, mindig egy testből indulok ki. Ezúttal az enyémből.
Lecsúsztattam a miniszoknyámat. Nem volt rajtam bugyi. A csoporttársaim a csupasz puncimat bámulták. Ekkor tudatosult bennem valami fontos: nem bántam. Igazából tetszett is. Azt akartam hogy nézzenek. Izgató volt. Ezen kívül büszke is voltam a testemre és a merészségemre. Csak remélni tudtam hogy a bátorságom ki fog tartani....
-Gondolom észrevettétek a guillotine-t. -mondtam a felvételen.
Persze hogy észrevették. A lap amire épült alacsony volt és nem hivalkodó, de egy guillotine-t mindenki észrevesz ha belép egy terembe.
-Biztosíthatok mindenkit hogy igazi. Én magam építettem.
És micsoda szeretetteljes munkával méricskéltem, fűrészeltem…
-Most élesítem az eszközt.
Felemeltem a pengét, amíg egy kattanással nem rögzítődött.
-Amikor lezuhan, több mint elég ereje lesz ahhoz hogy egy ember fejét elválassza a törzsétől. -mondtam a videóban.
Az alkotásom előtt álltam és mindenki teljes figyelmét magaménak tudhattam a teremben. Beleértve Mr Miller-t is, a meghökkentően jóképű művészeti oktatónkat is.
-Most pedig leszíjazom magam. -jelentettem be a felvételen.
Leültem az alacsony lapra és széttártam a lábaimat. Az első sorban ülők tökéletesen ráláthattak a puncimra. A vastag szíjakat szorosra húztam a bokáimon. Kezeim remegtek az izgalomtól. Nyugalmat erőltettem magamra. Újabb két szíj került a térdeimre. Azután kettő a combjaimra.
-Eggyé válok a guillotine lapjával. -mondta a videós énem és teljesen igaza volt.
A mechanizmus része lettem...a szerves összetevője. Kinyitottam a számat a vörös, gömb alakú szájpeceknek és becsatoltam a szíját a tarkómon. Innen kezdve már kizárólag a felvett másom beszélhetett a nevemben. Kezembe fogtam az érzékelőt, becsuktam a szemem és nagy levegőt vettem. Az időzítésem eddig tökéletes volt.
-A kezemben van az érzékelő kioldó, ami majd elengedi a pengét. A szenzor az emberi spermát érzékeli.
Továbbra is csukott szemmel a kis korongot a hüvelyembe csúsztattam. A látvány amúgy sem segített volna...érzésből kellett dolgoznom. Addig nyomtam magamba az érzékelőt, amíg a méhszájamnak nem ütközött. Kicsit felnyüszítettem amikor apró fémfogai a húsomba mélyedtek - fájt, de örömmel fogadtam a fájdalmat. Amikor az érzékelő biztosan ült a helyén, hanyatt feküdtem és a nyakamat a guillotine fa keretébe hajtottam. Bizsergő izgalom fogott el, amikor a keret felső részét a nyakamra engedtem. Zár kattant. A torkomat súlyos fakeret fogta körbe… tényleg eggyé váltam az eszközzel. Egy vastag bőrövet szorosra húztam a derekamon. Hallottam a lányok irigykedő suttogását: igen, a derekam tényleg ilyen karcsú, köszi!
-Egy önkéntesre van szükségem a performance befejezéséhez. Valakinek aktiválnia kell az érzékelőt. Szeretném ha ön lenne az, Mr Miller! -mondta a kivetített képem lágy, csábosan szexi hangon.
A felvételen szünetet tartottam. Eddig ez volt a legnehezebb pillanatom. A penge alatt fekve nem láttam az arcát, a reakcióját. Megteszi? Szerintem akart engem, de mi van ha tévedek?
-Sokáig és alaposan gondolkodtam ezen Andrew és így szeretném befejezni. Ha segítesz, akkor ez lesz a legszebb művészeti alkotásom és az életem a zenitjén ér véget. De szükségem van a segítségedre. Nem lehet akárki más. Olyan megértő és kedves tanár vagy! Kérlek segíts! Ha beleegyezel, kapcsold ki a felvételt! Viszlát mindenki! Szerettelek benneteket!
Visszatartottam a lélegzetemet. Kockázatos játék volt. Megteszi? Vagy ráérzett a tartalék tervemre? Ha kilencven másodpercen belül nem állítja le a lejátszást, akkor a videóban felajánlom magam bármelyik másik fiúnak a csoportban. Úgy is működni fog, a végeredmény ugyanaz lesz, de annyira szerettem volna ha ő az…
Kattanást hallottam ahogy megnyomta a lejátszón a STOP gombot. És már ott is állt mellettem és lemosolygott rám. Szeret! Szereti az alkotásomat és szeret engem! Amennyire a szájpecektől tudtam, visszamosolyogtam rá. Éreztem puha kezeit a melleimen és majdnem elélveztem pusztán ettől. Simogatta a melleimet amíg azok megkeményedtek...nem kellett sokáig dolgoznia. Végigcirógatta bordáimat, én pedig hátrafeszítettem magam hogy a mellkasom találkozzon a kezével. Ez mind a tied! -gondoltam. A keze a hasamra csúszott és játszott egy kicsit a köldökgyűrűmmel. Az őrült vágyakozástól hajtva tehetetlenül vonaglottam a falapon. Nem ért a puncimhoz, de az enélkül is teljesen benedvesedett. Lehúzta a zipzárját… éreztem magamon keménységét és forróságát… becsuktam a szemem és levegő után kaptam amikor belém hatolt. Tökéletes volt! A testem felé rándult és azt mondta neki: használj...a tied vagyok… tölts meg a halállal. Megfogta a derekamat és mozogni kezdett. Lassan, gyengéden, tökéletesen. Én csak feküdtem ott és halkan nyögdécseltem. Nem lehettem ennél boldogabb. A hüvelyem tette a dolgát...megszorult körülötte. Nem tudatosan, hanem ösztönösen. És mögötte ott volt annak a gyönyörűséges tudata, hogy fog véget érni. Gyorsulni kezdett. A szeretkezés kezdett átmenni dugásba. Egyre erősebben lökte magát belém… szétfeszített…. igen...igen...igen! A szemembe nézett és láthatta a boldogságomat. 
Felnéztem a borotvaéles pengére magam fölött. A nyakam remegett miközben próbáltam elképzelni hogy milyen lesz. Mennyi álom, mennyi bugyinedvesedés és maszturbálás… és most valósággá válik! Andrew megmarkolt a melleimet. Oh istenem… kérlek ne légy kíméletes … csináld amit szeretnél! -járt az agyamban. Megcsípte a mellbimbómat és én nem tudtam magam visszafogni. Élvezni kezdtem. A kéj mélységébe vetettem magam, ahonnan nem lesz visszatérés. Az orgazmusom rá is hatott. Felnyögött és éreztem ahogy a hímvesszője megremeg bennem. Tudtam hogy végem van. Az ajándéka -a forró élet/halál nedv- belém lövellt. Egyenesen a szenzorra, miközben én tovább élveztem…
A penge úgy zuhant mintha lassított felvétel lenne. A szemem végig követte lefelé. A kéj miatt félig öntudatlan voltam, de nem teljesen. Éreztem ahogy a penge megcsókolja a torkomat. Éles és gyönyörű fájdalom volt. Azután a világ forogni kezdett körülöttem. Zavart és dezorientált voltam, de hirtelen minden helyreállt. Andrew -áldott legyen! - felemelte a fejemet. A hosszú barna hajamnál fogva megmutatta nekem a haldokló testemet, a nyakam csonkjából kilövellő vérszökőkutat. Néztem a remegő felsőtestemet. A hüvelyemet még mindig kitöltötte hímvesszője. A legszebb látvány volt, amiben valaha is részem lehetett. De ő arra is gondolt amit én nem terveztem. Megcsókolta a számat, miközben egykori testemben mozgott. A csókja kísért a sírba, ezt éreztem utoljára.
Hasonló történetek
6589
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
4829
Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon...
Hozzászólások
További hozzászólások »
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

fenotrin ·
Új képsorozatok tölthetők le: fenotrin.blog.hu

aabb11 ·
Szexképregény nem lesz? A torte-net-en ritka fos a felhozatal.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: