Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Valahogy úgy volt...

Bizony nem emlékszem pontosan, akkoriban történt mindez, amikor a világ minden pontján elindult a változatosság érzése. Semmit sem akart ez a változás meghagyni, ami úgy volt, mint apám fiatalkorában, a nagyszüleim életmódja regeszámban ment.
Ma mar az én fiaim sem hiszik el, hogy én nem a számítógép billentyűzetével játszottam. Nekik már természetes volt, hogy van olyan anyuéknak, és játszhatunk rajta.
Ráadásul kettő is van, mivel az édesapjuknak is szüksége volt egyre a munkájához, hogy én is tudjam használni, vettem egyet én is.

A férjem mindig is tudta rólam, hogy belőlem hiányzik az időérzék, vagy ha van is, sokkal türelmesebben jár, mint a rámváróké. Így hát igyekeztem ennek a számomra "csoda"- nak minden előnyös és előnytelen, hasznos és haszontalan részét megismerni. Sokszor maradtam fenn így éjszakákat. A családi béke pedig megkövetelte, hogy betartsam a kegyetlen igazságot: "Aki éjjel úr, az legyen nappal is úr!" Nem tehettem meg a fiaimmal, hogy nem készítem el őket, nem viszem el őket az iskolába, délután főzés, valami rend összekaparása és a könyörgés a fiúknak, mindnek kicsitől nagyig, hogy a dolgaikat ne hagyjak szerte szét folyton!
Néha meg akkor fáradt voltam, ha az egész éjszakát átaludhattam, na az picit luxus is volt, de kevés alkalommal történt...
Így hát volt házimunka, volt munkahelyi munka, házi feszültség, munkahelyi... Úgy éreztem, a számítógép segít a feszültségoldásban.
Már jó három hónapja éjszakáztam, közben dolgoztam is, és az volt az érdekes először számomra, hogy nem változott semmi sem rajtam. Ugyanannyi volt a súlyom, ugyannyit szántam a reggeli készülődésre.

Minden ugyanolyan volt, amíg meg nem ismertem egy hétköznapi fórumon, (Rendszeresen látogattam ilyeneket, szerettem ismerkedni minden módon, személyesen, de nekem már nem esett nehezemre interneten át sem.) Vele.
Úgy éreztem egy örvény ragad magával...
Hasonló történetek
3812
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
3099
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
No, igen. Időnként az embert elragadja a gépszíj. :-)
Ha folytatni akarod, törekedj arra, hogy kevésbé legyen monoton leírás, inkább hangulatot vigyél bele. Cselekménydús érzelmeket, vagy fordítva. Legalábbis szerintem. :-)
ordogXL ·
Tisztelettudóan jelentem mindenkinek, a folytatás már megvan, várjuk közösen az anyaggal, hogy megjelenjen!
Bevallom, nem olyan vége kerekedett, mint gondoltam volna, de ahogy Tűzmadár is mondja, helyből, vagyis inditásból engem is elkapott a gépszij! :smile: Nem ilyen véget terveztem :yum:
Ki gondolná, hogy az ember jókedve kihatással van a munkájára, meg a kis dolgaira. Én eléggé ritkán vagyok olyan jókedvű, hogy ez megtörténhessen velem :angry:
Úgyhogy lehet figyelni, és reagálni rá!!!
Mindenkinek nagyon köszönöm az eddigi észrevételeit, meg a jövőbelieket is!!!
Mindenkinek szép napot és sok sikert!!! :innocent:

Mária de la Cruz ·
Szia Ördög,:) jó ez az írás.Frenetikus vagy.
Ami érdekes és aktuális, van egy barátnőm, aki begubózott kis űrlény /kozmix görl/volt és egyik napról a másikra megváltozott. A változás oka, hogy lett egy ún. penFred-e "mindössze" 24 órányi repülőút távolságból.
Elég volt napi két frappáns mondat és Adrit kizökkentette a valóság cudar világából.
Szombaton kiruccantam Adrival és a kisebbségi komplexusokkal küzdő lány karaokézott a színpadon, és elvarázsolt vagy hatszáz embert. Tátottuk a szánkat, ahogy térdepelt és rekedtre énekelte magát a végére. Végül a mikrofonba azt mondta: köszi maj penfrend.
amikor hajnalban megbeszéltük a sikerét , én aggódtam érte, hogy mi van, ha egyszer le kell szállni a fellegekből????
Akkor Ö ezt mondta: " tudod, ha az ember egyszer már pofával esik az aszalt aszfalt asztalra, legközelebb fix
, hogy kiereszti a hajtómüveket.
Adri is olvasta az írásod és 10,10-et küld.Hol a folytatás?- kérdem én.:) és "játék az élet", vedd könnyedén.
Üdv.
Mária de la Cruz ·
Elnézést Mindenkitől, :heart_eyes: futó Mű-veket akartam írni...
Üdv.
ordogXL ·
Az egyetlen tulajdonság, amit bolondul tudok szeretni az emberi lélekben, hogy ködfelhőt ereszt a lelkére bizonyos pofáraesések után, mondván, az élete, helyzete kényszerének engedelmeskedve változik meg. A többség a másik végletbe repiti picinke tudatvilágát, mondván, ha nem jó a jobb, legyen a bal a nyerő...
Édes, elhiszi a saját meséjét, és megy is a játék ideig óráig, csodálatosan alkalmazkodni igyekszik az új horizontjához, még tetszik is neki, ahol áll, és ahonnan önmagát látja, részlegesen...
De telik múlik az idő, és beáll a gixer, félrecsúszik az arcocska mosolya, legjobb az az eset, mikor valaki berágja, hogy: Fiacskám, ez nem te vagy, ne játszd már megint meg magad!
A borzasztó akkor töri össze, ha a meséjéből ő maga ébred fel. Rosszabb, mint másnapos fejfájás!!!!
És mindent újra akar épiteni, pedig... :smile: Kutyából ugyebár nem lehet szalonna, mégha akarja se! :smile:

Én is játszottam már ilyenekena tudatvilágom, micsoda munka minden rossz után épitkezésekbe bocsájtkozni... Ah! Kér is valahol, ki tudja, mi értékeset veszelytünk el önmagunkból, saját hibánkból!!!!!

Köszi az értékelést, meg a hozzászólást is! Cejetlek :heart_eyes:

:innocent:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: