Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Úszócsapat

Flayda barátnőmmel megérkeztünk Santamos szigetére  és bejelentkeztünk a szállodába. Az elszegényedő karibi szigetország a turizmus bevételeit növelendő lehetővé tette hogy külföldiek más külföldieket végezhessenek ki a területén, feltéve persze hogy a hatóságok meggyőződtek az önkéntességről. Kicsit mindketten kíváncsiak voltunk, hogy tényleg tényleg  jönnek-e emberek a szigetre a -mondjuk úgy- “végső kijelentkezésre”, ezért megkérdeztük, hogy esedékes-e kivégzés.
A szálloda portása közölte, hogy szerencsénk van. Az egyik egyetem úszói és műugrói úgy dönöttek hogy ha nem érnek el megfelelő eredményt valamelyik egyetemközi versenyen az Államokban, akkor radikálisan befejezik a pályafutásukat. A jelek szerint nem jártak sikerrel. Arról persze szó sem lehetett hogy az iskolájuk területén váltsák valóra fogadalmukat, ezért utaztak ide Santamos-ra. Flayda azonnal el akart indulni megnézni, így a portás útbaigazított bennünket az árapály karók öbléhez.
Odaérve pár másodpercig szemlélni kellett a látványt, hogy mindent befogadjunk. Négy meztelen úszó feküdt kiterítve a homokban. Kezeiket és lábaikat széttárt pózban egy-egy homokba vert kis karóhoz kötözték. Egy férfi és egy nő volt szorosan egymás mellett rögzítve, fejük távol esett a bejövő tengertől. De egy másik meztelen nő és férfi velük ellentétes irányban feküdt, és a közeledő ár felé esett a fejük. A lábuk majdnem összeért a másik páréval. Rajtuk kívül még hat meztelen csapattárs volt jelen: három férfi és három nő. Nézték a folyamatot és szurkoltak társaiknak. A sziget egyik alkalmazottja egy közeli teraszasztalnál ült a tengerparton. Neki kellett figyelnie, hogy minden a terv szerint halad-e.
Láttam ahogy a dagály közeledik a vízhez közelebb eső két ember fejéhez. Egy férfi és egy női csapattársuk melléjük lépett és foglalkozni kezdett velük. A férfi letérdelt és verni kezdte lekötözött csapattársa hímvesszőjét. A nő is letérdelt és simogatni kezdte társnője ágyékát. Úgy tűnt az volt a feladatuk, hogy segítsenek orgazmushoz juttatni őket, mielőtt beköszönt a dagály és a víz ellepi a fejüket.
–Olyan izgató hogy azonos neműekkel foglalkoznak!– jegyezte meg Flayda, miközben néztük őket.
A térdelő egyetemista fiú teljes odaadással szopni kezdte a társát, akinek a víz ekkortájt érte el a fejét. Lihegett és nyögött, de nem tiltakozott és nem kérte szabadon bocsátását. A térdelő lány is lehajolt és elkezdte nyalni a társnőjét. A többi csapattag hangosan biztatta őket, amikor a víz elkezdett csapdosni a lekötözöttek feje körül.
A barátnőmmel néztük, ahogy a víz feljebb emelkedik. Erősen felizgultam, a farkam megmerevedett a nadrágomban. Flayda sóhajtott és simogatta a melleit a blúzán keresztül.
A víz egyre gyorsabban és magasabbra jött. Hamarosan körbefolyt a két ember teste körül, és az arckifejezésükből látszott mennyire feszültek. A víz elkezdte ellepni az arcukat. Mindketten ösztönösen megpróbáltak felemelkedni. Ekkor a csapattársaik még intenzívebben kezdtek dolgozni rajtuk. Hamarosan mindketten csak két hullám között tudtak levegőt venni. Egyik társuk izgatottan felkiáltott:
-Most már nem tart sokáig! Mutassatok nekünk valami szépet!
Bátorító kiáltások és taps hallatszott. A két lekötözött küzdött az utolsó leheletért. Láttam hogy megfeszül a hátuk, ahogy a lehető legmagasabbra próbálták felemelni a fejüket. Egy bejövő hullám mindkettőjüket ellepte és még az őket szexuálisan kielégítő csapattársaikat is elérte. De már nem húzódott annyira vissza, hogy még egyszer lélegzetvételhez jussanak.
-Ez az! Most kezdődik! – kiáltott fel az egyik néző lány. 
– Ne légy olyan lelkes Rita! Hamarosan te is csatlakozol hozzájuk.– válaszolta egy férfihang.
Mindkét elmerült csapattárs vergődni kezdett. A korábbi elhatározásuk ellenére ösztönösen menekülni akartak és harcoltak a kötelékeikkel. Azután a nő kifújta a levegőjét. Egy bejövő hullám elmosta a buborékokat. A lány a csípőjét emelgetve kezdett megfulladni. Fél perccel később a fiú is elkezdett felfelé lökdösni a derekával és egy hatalmas buborékkitörésben elvesztette a visszatartott levegőjét. Férfi csapattársa mélyen torokra vette, ami újabb lelkes ujjongást eredményezett a nézőiktől.
A csapattársát nyaló lánynak egy kicsit vissza kellett tartania a lélegzetét. Azután mosolyogva jött fel, miközben “partnere” semmibe néző, üres szemekkel meredt felfelé a víz alatt. 
–Elélvezett amikor elment! – jelentette ki a lány és a többiek megtapsolták az erőfeszítését.
A fiú fájdalmas fulladási görcsökbe kezdett, néhány buborék még felemelkedett szétnyílt ajkai közül, majd az ő teste is megnyugodott. Csapattársa büszkén mosolyogva jött ki a vízből. A száját kinyitva megmutatta a többieknek a benne levő spermát. Mindenki ujjongott, ahogy lenyelte.
–Ez rohadtul izgató! -zihálta Flayda én pedig szó nélkül bólintottam.
Két újabb csapattárs lépett a másik kettőhöz, akik feje az ellenkező irányba, a part felé esett. Ezúttal ellentétes nemű párokat alkottak. A férfi csapattárs megemelte a lekötözött lány fenekét, majd a puncijába hatolt és dugni kezdte. A női csapattársa azt a pillanatot választotta, hogy meglovagolja a lekötözött fiú mereven álló hímvesszőjét.
A víz magasabbra emelkedett és a széttárt pózban lekötött párt kitartóan dugták a csapattársaik. A hullámok máris ellepték alsó végtagjaikat és még jobban elmerítették megfulladt társaikat. A víz nemsokára elérte a lekötözöttek fejét. Majdnem egyszerre próbáltak felemelkedni, hogy levegőt vegyenek.
–Itt a vége! Ne hagyjátok őket megemelkedni! – kiáltotta az egyik néző fiú.
A felül levők lenyomták őket, fejüket a víz alatt tartva. A lekötözött pár újabb lélegzetvételért kezdett küzdeni. Először a lány adta fel egy hatalmas buborékkitöréssel, amelyet a hullámok gyorsan elsodortak. Javában fulladozott, amikor társa is görcsölni kezdett. Mindenki ujjongott, Flayda és én pedig néztük. Úgy tűnt, senkit nem érdekel a jelenlétünk.
– Suzanne mindent kifejt belőlem! – jelentette ki a fiú, aki dugta. Az említett Suzanne rémülten, tátott szájjal bámult fel a hullámok alól.
Mellette a lány felkiáltott orgazmusában, miközben fuldokló csapattársa farkán lovagolt. Az megpróbálta lelökni magáról, de nem járt sikerrel. Görcsei enyhültek, mígnem ő is csak felfelé meredt már semmit nem látó szemekkel.
Miután a két csapattárs elszakadt a vízbe fulladt partnerétől, mindannyian átmentek egy furcsa, földbe ágyazott eszközhöz. Az a pár, aki szexuálisan kiszolgálta az első fuldoklókat, letérdelt a homokban. A csuklójuknál és a nyakuknál fogva bezárták őket a kalodába. A fenekük magasra emelkedett. Mostanra a víz már teljesen elmerítette a négy megfulladt csapattársat. A kalodában levő kettő feje a tenger felé nézett, vagyis a bejövő hullámokkal szembenézve fognak megfulladni. 
Flayda halkan felnyögött és tudtam hogy egyre jobban beindul. Az egyik lány kiszaladt a partra a ledobott ruháikhoz. Felvett egy felcsatolható műpéniszt és visszatért a kalodába zárt párhoz. Azt hiszem ő volt akit Rita-nak hívtak. Az egyik srác csatlakozott hozzá és együtt kezdték dugni a megfelelő csapattársaikat. Flayda teljesen begerjedve nézte ahogy az egyik fiú a másikat dugja, miközben a megmaradt csapattársak szurkoltak nekik.
Félrepillantottam a sziget alkalmazottjára, aki elkapta a tekintetemet és elmosolyodott. De nem kért minket távozásra. A csapattársak partnert váltottak. Most a lány dugta a halálra ítélt fiút, míg a fiú a női csapattársába hatolt. A víz közben egyre feljebb emelkedett, ahogy a dagály betört az öbölbe.
Nem lehetett nem észrevenni a közelben a homokban a nehéz faszékeket. A közelükben két függőleges rúd is volt, amelyeken egy-egy csuklóbilincs lógott. Ezeket a kivégzéseket nyilvánvalóan jó előre megtervezték. A víz elkezdte elérni a kalodában levők arcát. Szexuális kihasználóik ismét partnert cseréltek. 
– Készüljetek a fulladásra! – kiáltotta az utolsó megfigyelő lány.
A kalodában lévő csapattársak próbálták felemelni a fejüket. Időnként sikerült levegőt venniük a hullámok között, de a dagály erős volt és a víz egyre magasabbra emelkedett.
A két térdelő még vadabbul kezdte dugni társait. A kalodába zárt kettő nagy levegőt vett amikor egy hatalmas hullám jött be. Ám a víz nem húzódott eléggé vissza ahhoz, hogy még egyszer levegőt kapjanak. Észrevettem hogy a figyelő lány egy pillanatra felénk néz. Csak mosolygott, mintha részéről rendben lett volna hogy látjuk őket megfulladni. Újabb hullám jött be. A kalodába zárt pár ismét megpróbálta felemelni a fejét, de a víz szintje nem akart visszahúzódni a homlokuk alá. Körülbelül egyszerre veszítették el a benntartott levegőjüket és egyszerre kezdtek megfulladni.
Flayda keze becsúszott a shortjába és simogatni kezdte magát. A fiú és a lány az utolsó levegőt is kiszorította dugásával a fuldokló társából, akik elernyedtek a kalodában. Víz kavargott körülöttük, de nem mozdultak és nem mutattak semmilyen életjelet.
-Most ti jöttök a székben! – mondta a megfigyelő lány azoknak, akik eddig a dugást végezték.
Azok ellenkezés nélkül odamentek és hagyták hogy a két súlyos székhez rögzítsék őket. A lányon még mindig rajta volt a felcsatolható dildo. A víz az ölükig ért. A megmaradt csapattársak rájuk másztak. A fiú az ülő lány dildójára ereszkedett, a lány pedig a lekötözött fiú farkára feszítette magát és vad csókolózásba kezdtek.
Flayda folyamatosan nyögött, miközben simogatta magát. Végül nem bírta tovább. Térdre rogyott, lehúzta a nadrágomat, elővette a hímvesszőmet és elkezdte szopni, miközben fél szemmel figyelte az eseményeket. 
Ismét láthattuk, hogy a csapattársak partnert cseréltek. A srác a férfi csapattársa farkán a lány pedig a csapattársa dildóján lovagolt. A víz lassan elért az ülők válláig, majd a nyakukig. Az ölükben ülő két csapattársnak kis magassági előnye volt,  de végül ők is víz alá kerültek volna ha ott maradnak, ahol voltak. A dagály töretlenül nyomult az öbölbe. Hatalmas hullám csapott be. A székekbe kötött csapattársak megpróbáltak nagy levegőt venni. Azután a víz átcsapott a homlokukon. A rajtuk lovaglók szája időnként a felszín alá csúszott, de ők egyszerűen fel tudtak emelkedni olyan magasra, hogy még levegőt vehessenek, mielőtt visszaültek volna. Nyilvánvalóan dugtak még, de nem láttam a részleteket. Flayda felnyögött és mélyebbre vette a farkamat a torkában.
Hirtelen kitört a már ismerős buborékfelhő. A székben ülő lány fulladni kezdett. Egy pillanattal később újabb buborékok törtek elő a lekötött fiú szájából. Csapattársaik tovább lovagolták őket és most már mindkettőjük feje is elmerült.  A lány bukkant fel először, vadul lihegve.  Fejét a bejövő ár fölött tartva lemászott vízbe fulladt női társáról. Azután a fiú is feljött és ő is erősen zihált.
-Rita szépen élvezett el amikor megfulladt. – mondta a megmaradt lány.
– Éreztem hogy Donny belém lövell amikor elment. – válaszolta a fiú.
–Most rajtunk a sor. Készen állsz?
–Én igen, ha te is.
Odagázoltak az oszlopokhoz. A dagály már a cölöpök magasságának felénél járt. A vízszintemelkedés üteméből egyértelmű volt, hogy ez nem fog sokáig tartani. A sziget alkalmazottja odament hozzájuk és segített nekik bezárni a bilincseket.  Flayda azt szerette volna, hogy dugjam miközben nézzük az utolsó pár megfulladását. Láttam, hogy a lány mondott valamit a Santamos-i alkalmazottnak, aki közel hajolt, néhány pillanatig hallgatott, majd bólintott.
– Kíváncsi vagyok, miről beszélnek! – mondta Flayda.
A víz a térdünk fölé ért és arra készültünk hogy visszahúzódjunk a part felé.  Meglepetésünkre az alkalmazott odajött hozzánk. Azonnal bocsánatot kértem:
-Bocsánat! Nem tudtuk, hogy ez tiltva van a turisták számára.
–Nem probléma. Mindketten maradhattok és figyelhettek, ameddig csak akartok. Igazából Tracy odakint arra kért hogy mondjam el hogy ha kedvetek van, részt is vehettek benne. – válaszolta a lány.
-Részt venni?  Hogyan?–  kérdezte Flayda növekvő izgalommal.
-Szívesen hagynák hogy megdugjátok őket, amikor megfulladnak. 
-Azt hiszem ezt passzoljuk… -mondtam, de Flayda azonnal elkezdte levenni a ruháit. 
Azután feljebb dobta őket a parton, bár gyanítottam hogy még így is teljesen el fognak ázni.
– Gyerünk Daryl! Vetkőzz le!- lihegte izgatottan és meghúzta a karomat.
– Nem hiszem hogy jó ötlet szexelni velük.
-Ugyan már! Hamarosan meghalnak! Különben is szeretném testközelből megnézni, hogyan fulladnak meg! Te nem?
– Nem is tudom…
-Tied lehet a lány! Nem bánom! Komolyan mondom! -mondta a barátnőm, majd küszködve a hullámokkal begázolt az oszlopokhoz.
Kétkedő pillantást vetettem a sziget alkalmazottjára. 
– Biztos hogy minden rendben lesz? 
-Mindketten azt mondták, hogy részükről rendben. Ráadásul a barátnődnek igaza van. Nem élnek elég sokáig ahhoz, hogy panaszkodjanak vagy idegesek legyenek. Nekem úgy tűnik, kifejezetten lelkesednek a lehetőségért, hogy ti ketten élvezzétek a fuldokló testüket.
Néztem ahogy Flayda felmászik a fiúra és karjával átölelve ráengedi magát az erekciójára. Tracey mintha felénk akart volna fordulni… talán azért, hogy megnézze jövök-e. Az alkalmazott lányra néztem, aki elmosolyodott és bólintott, mielőtt visszament volna a székéhez. Vállat vontam és kibújtam a ruháimból, majd átgázoltam az emelkedő vízen. 
Tracey elmosolyodott, ahogy közeledtem. 
– Sineda elmondta mit szeretnénk?
– Sineda?
-A santamos-i lány.
–Ja, hogy ő az! Elmondta.
-Akkor jobb ha sietsz, mert a dagály most gyorsabban jön. Nem akarod érezni, milyen dugni egy lányt miközben megfullad?
Kicsit ideges voltam. 
– Nem félsz?
– Ó.. dehogynem izgulok! De ebben egyeztünk meg. Nem lenne fair a többiekkel szemben, ha mi megmaradnánk. 
Zavartan elmosolyodtam. A víz jóval a dereka fölött volt. Beleügyeskedtem a farkam a puncijába és elkezdtem lökdösni. Mellettem Flayda látta hogy megérkeztem és beszálltam. 
– Ez az! Dugjuk meg és fojtsuk meg őket együtt! Tudtam hogy csatlakozol hozzám! -kiáltotta, majd nyelves csókba kezdett az oszlophoz bilincselt partnerével.
Kicsit erősebben kezdtem dugni Tracey-t. Ő zihált és felnyögött. 
-Legalább elélvezek amikor elmegyek! – lihegte. 
Megcsókoltam. Lenyűgözött hogy milyen szenvedélyesen viszonozta. Vegyes érzelmek voltak bennem. Egy részem izgatott volt, hogy megdughatom miközben nézem, ahogy megfullad. Furcsa volt és a legmerészebb álmaimban sem számítottam ilyesmire. Másrészt aggódtam. Valóban részt akarok venni a vízbe fulladásában? Ő is bevallotta hogy ideges. Tényleg ezt akarja? Mit tehetnék, hogy megnyugodjon?
Hallottam ahogy Flayda felkiált mellettem. Ajkaik szétnyíltak és újra szenvedélyesen találkoztak.
Kicsit elhúzódtam Tracey-től és megkérdeztem:
– Biztos vagy ebben?
-Most már nincs visszaút. Sineda gondoskodott róla. 
– Szóval mit tehetek, hogy segítsek?
– Már csinálod! – válaszolta mosolyogva.
Megcsókoltam, miközben próbáltam kicsit lelkesebben dugni. Mostanra már a mellünkig ért a víz. Magasabb voltam nála, ami azt jelentette hogy a szája előbb elmerül, mint az enyém… hacsak nem csókolom meg.
Flayda-ra néztem. Még mindig nem voltam benne biztos, mit érzek látva hogy egy másik férfival szexel. Úgy véltem ez olyan, mint egy elítélt utolsó kívánságát teljesíteni. Szóval nem szabad idegeskednem miatta.
Tracey egyre feszültebb lett, ahogy a víz a vállához ért, majd elkezdett felkúszni a nyakára. Kicsit aggódva miatta megálltam. 
– Folytasd! Azt akarom, hogy élvezd ezt! Én is élveztem nézni, ahogy minden csapattársam vízbe fullad!  – lihegte fojtott hangon, ami egyértelműen jelezte szorongását. 
Bólintottam, újra megcsókoltam és folytattam a dugását. Aggodalmas mormogó hangot adott a számba, miközben egy hullám az arcunknak csapódott. Flayda-ra és társára pillantottam. Hullámok ostromolták az ő fejüket is. Flayda felkiáltott és még mindig megpróbálta csókolni a fiút. A víz visszahúzódott, de alig ment az álla alá. A kezemmel közénk nyúltam és megpróbáltam elérni Tracey csiklóját, hogy egy kis külső stimulációval segítsek neki. A kezemhez nyomta magát és újra megcsókoltuk egymást. Újabb hullám csapott ránk és víz került az orromba. Tracey rémülten a számba nyögött és olyan erősen kezdett csókolni, ahogy csak tudott. Egy pillanatra azt hittem hogy megpróbálja kiszívni a levegőt a tüdőmből.
Éreztem hogy egyre vadabbul mozgatja a csípőjét. Talán így próbálta elterelni a gondolatait a közelgő vízbefulladásról. Megtapogattam a melleit. A következő hullám mindkettőnk arcát alámerítette. Nem vettem a fáradságot, hogy megnézzem Flayda-t. Túlságosan el voltam foglalva azzal, hogy élvezzem Tracey-t, miközben megóvom magam a fulladástól. Éreztem ahogy a víz visszahúzódik. Elhúztam az ajkaimat, elég hosszan ahhoz hogy esélyt adjak neki lélegzethez jutni. Tracey-nek hátra kellett hajtania a fejét, hogy levegőt kapjon. Közvetlenül mellettünk zihálást hallottam. Azután éreztem, hogy megérkezik a következő hullám. Erősen megcsókoltam Tracey-t, miközben a víz a fejünk fölött kavargott. Olyan erővel hatoltam bele, ahogy csak tudtam. Ajkaink szétváltak és buborékok jöttek ki a szájából. Felálltam, hogy levegőt vegyek. Ám a már víz túl magasan volt ahhoz, hogy Tracy hátradöntött fejjel levegőhöz jusson. Néhány gyors lélegzetet vettem és alámerültem. Az övére tapasztottam ajkaimat és a szájába fújtam a levegőt. Szemei elkerekedtek, ahogy a mellkasa kissé megemelkedett. Felmordult és erősebben csókolt. Az volt a benyomásom, hogy értékelte a gesztust.
Újra a felszínre emelkedtem majd újra megpróbáltam levegőt adni neki. De elbuborékolt a szája mellett, mintha elutasította volna. Éreztem hogy pánikba esik és ezzel egy időben elkezdte szorítani a hüvelye a farkamat. Köhögött és vergődni kezdett. Megremegett az orgazmustól, ahogy kifújta az utolsó levegőjét. Közben szinte fejte a péniszemből a spermámat. Kicsit hátrahúzódtam és néztem őt. Elkezdett belém görcsösen kapaszkodni és a rángásai kiszorították az utolsó csepp levegőt is a tüdejéből.
Éreztem hogy a tüdőm megfeszül, de lent maradtam vele ameddig csak lehetett. Amikor végül elernyedt, kihúztam magam belőle és a felszínre törtem. Vadul kapkodtam a levegőt és ellenőriztem milyen magas a víz. Csak Tracey feje búbja volt szabadon és a következő hullám hirtelen teljesen ellepte. Még egyszer visszamerültem hozzá, de már nem látott engem, csak tátott szájjal bámult maga elé. Puszit nyomtam az ajkaira de csak néhány kósza buborékot kaptam válaszként. A felszínre emelkedtem és meghallottam Flayda hangját: 
– Daryl? Már azt hittem megfulladtál!
– Majdnem sikerült!
Megtöltötte a tüdejét és lebukott hogy még egy utolsó pillantást vessen a partnerére. 
– Nincs itt több látnivaló – jelentette ki, miután visszajött.
Kiúsztunk a partra. Sineda még mindig ott volt. Ránk mosolygott és megkérdezte: 
-Milyen volt? 
-Elképesztő! Nagyon örülök, hogy időben ideértünk és mindent láttunk! -zihálta Flayda.
Sineda felém fordult, kíváncsian az én reakciómra is. 
-Az elképesztő tökéletes szó rá! De nem tudom hogy izgatottságot vagy bűntudatot kellene-e éreznem. – mondtam neki egy bólintással kísérve.
-Az ő kérésük volt, nincs miért aggódnotok! A sziget nevében köszönjük, hogy részt vettetek az utolsó pillanataik élvezetesebbé tételében! – nyugtatott meg bennünket. 
Végignézett a jeleneten. Mostanra a víz már majdnem elérte az oszlopok tetejét, amelyekhez rögzítették őket.
-Nos… itt a munkám véget ért. Később majd elviszik a holttesteket, ha jön az apály. Remélem jól érzitek magukat a Santamos-on tartózkodásotok hátralevő részében!
Ezzel  megfordult és visszament az üdülőhelyre. Egy hosszú pillanatig Flayda-ra néztem. 
– Kicsit aggódtam, hogy megfojtod magad odalent. -mondtam.
Megrázta a fejét és kuncogott. 
-Én ugyan nem! Nem fog megtörténni!
Alaposan a szemébe néztem. Arcára széles vigyor ült ki. 
-Oké, oké… egy kicsit elgondolkodtam rajta. De csak egy kicsit! -mondta.
-Valahogy sejtettem!
Csak nevetett és megölelt. Egyelőre nem törődtünk azzal, hogy a ruháinkat elkobozta a tenger. Már nem voltak ott  ahová kidobtuk őket. De akadtak a parton más ruhák és fürdőruhák. Talán lesz köztük olyan, ami passzol ránk. Az úszócsapat egyik tagja sem bánja már, ha kölcsönveszünk tőlük valamit.
Hasonló történetek
6413
Fejük egyre közelebb került egymáshoz. Az angyal név szerint Cerbeusz kezét Zita arcára tette és megcsókolta a lányt. Csókjuk tiszta volt, fölemelő és szenvedélyes. Érezni lehetett benne a szerelmet. Gyengéden csókolták egymást...
7513
A Halál-sziget egy erdei tavánál egy húsz éves fekete hajú amazon lány és egy huszonöt éves magyar fiú fürdött. Bár ezt inkább nevezhetném „hancúrozásnak” mint fürdésnek. A fiú átölelte a nála húsz centivel alacsonyabb amazon lányt és megcsókolta...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: