Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Rémpásztor: Köszönöm. Most időben feltöltö...
2024-05-14 11:08
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tébolyda

Az almalopás, Bábel és az özönvíz után az Úr, pihenésre vágyott. Természetgyógyásza egy welness hétvégét javasolt neki, ahol megtanították relaxálni és jógázni.
Háziorvosa egy híres pszichiátert ajánlott számára mivel félő volt, hogy pszichoszomatikus tünetei komoly fizikális változásokat fognak nála előidézni!

Dr. Para Szolvencia neves pszichiáter, aki a Yéle és a Hérdevard Egyetem Tudományos Tanácsának is tagja volt, vállalta kezelésest. Igaz kikötötte, hogy a tébé finanszírozás, neki kevés és minden kezelés után zsebbe kér ötven aranyat!
Az Úr szomorúan bólintott, amit gondolt azt megtartotta magának, fő az egészségem alapon!
A hétvégéből több hónap lett mivel a csalódások, a nagyfokú önzés, a nemzet viaskodásai, nagyon megviselték idegzetét! Sötét pillanataiban egy újabb Ninivén törte a fejét, de tanácsadó angyalai lebeszélték róla!
Hipnotikus álmában elmondta, az ősrobbanás óta nem volt ilyen nehéz, elkeserítő helyzetben, mint manapság.
Ezek a magyarok megint nem férnek a bőrükbe, tele van a hócipőm velük!
A népvándorlást követő kalandozások nem borítottak ki ennyire, mint a puma halála!
Dolgoznak éjjel nappal és hagyják, hogy vezetőik kilopják a szemüket!
Hívjátok elém Lucifer Ferkót, négyszemközt akarok vele tanácskozni!
Lucifer éppen a Közel-Keleten dolgozott, ott tüzelte a neki szánt népeket. Pár nap elteltével megjelent az Úr színe előtt, és gőgösen, cinikusan megszólalt!
- Na mi van? Nehézségeid támadtak? Mióta pellengérre állítottál, és közutálatnak vetettél alá, azóta nem hívtál magadhoz!
Az Úr éppen alfában merengett és ennek köszönhetően, nyugodtan fogadta e szemtelen közeledést!
- Ülj le Ferkó, kérsz valamit?
- Mid van?
- Minden, amit inni lehet!
- Akkor dobj meg egy szilvapálesszel, de lehetőleg ne stampóval hanem egy üveggel ez az arab meló kiborított teljesen! Látod Te, egyáltalán mi folyik ott?
E szavak után az asztalon megjelent egy üveg pálinka, mely után alkoholisták módjára kapott Lucifer, majd egy nagyot kortyolt belőle!
- Isten tartsa meg szokásaid és trükkjeidet!
- Hagyjuk a nyalást Ferkó és az arabok sem olyan fontosak! A magyarokkal van bajom, pontosabban a vezéreikkel, és választott képviselőikkel. Aki ezeknél bekerül a parlamentbe, az zsírosodik miközben a nép maholnap teljesen, tönkremegy, elkopik! Ezek mindenki érdekeit, szemelőt tartják csak a saját népüket, teszik tönkre!
- Hm!- nehéz dió Uram! Már voltam náluk tanulmányúton, de hidd el nekem is nehézségeim, támadnának, ha komolyan belevágnék a melóba! Ezek nekem is komoly konkurenciát jelentenek!
- És mi lenne, ha üstbe tennéd őket, és egy kicsit rámelegítenél?
- Ne viccelj velem! Tudod mennyibe, kerül egy köbméter gáz ezeknél? Legalább az áfát csökkentesd le velük Uram, mert különben az ingem-gatyám rámegy, de lehet még a szarvaim is elkell adni, ha belefogok!
- Az áfa-csökkentéshez nekem nincs hatalmam ebben az országban!
- Viccelsz velem, Te a mindenható, nem tudsz lépni?
- Nem!- mert mire lépni tudnék, addigra eltűnik az államkincstárból a pénz és nincs szívem fizetés nélkül hagyni a köz alkalmazottait. Bevallom neked Ferkó ekkora síbolást, mióta vagyok, még nem láttam! Cortez mexikói bűnei ezekhez képes, humanitárius segélyként fogható fel! Arra gondoltam Te vagy a történések mögött, ezért is hívattalak magamhoz többek között! Valld be nekem őszintén Te, kavarsz odalent!
- Uram, ne tudjak tüzet gyújtani soha, vesszen el a villám a szarvam és vágják le a farkam, ha benne van az én kezem! Tanulmányutam során néha még én is elpirultam a látottakon! Az pedig nagy szó Te is tudhatod, nem vagyok szívbajos, ha rontani kell és rombolni! Biz isten nem én vagyok benne!
- Akkor ki a jóisten, ha nem Te? - náladnál nagyobb galádot eddig nem ismertem!
- Hidd el, nem tudom én sem Uram!
- Ferkó, akkor most mitévők legyünk? Benned volt minden reményem és benned láttam a megoldást! Látod hónapok óta itt élek ebben a welness szanatóriumban, ahol mindenki a markát tartja a pszichológusom már az utolsó pénzemből is kiforgatott! Képtelen vagyok megoldani a problémát egyedül!
- Adjak kölcsön?
- Ne szólj közbe, és ne beszélj marhaságokat, tudod, hogy a státuszommal játszom, ha ez a beszélgetés kiderül, nemhogy kölcsönt kérjek tőled!
Ott követtem el a hibát, hogy nem a svédeknél gyógyítatom magam, azok sokkal olcsóbbak! Azt hittem, ha lejövök közéjük jobban megismerem őket és közben meg is, gyógyulok, de amióta itt vagyok, hetente változnak a szabályok és napról-napra rosszabb a helyzetem!
Már Dr. Para is azon gondolkodik, kimegy külföldre dolgozni, én meg pénz nélkül nem mehetek utána, ha sürgősen nem tudunk valamit közösen kitalálni! Ő az utolsó orvos a többi már lelépett!
- Uram! - szólalt meg hírtelen Lucifer! Talán lenne egy megoldás!
- Add elő barátom, jött a kérés kissé enerváltan.
- Van talonban egy emberem, helyettesnek szántam, kicsit gyúrsz rajta, mint annakidején az első kísérletednél és leküldjük rendet csinálni! Szívesen neked adom, ha varázsolsz még egy üveggel ebből a jó pálinkából!
- Te aztán semmit nem teszel ingyen, neked mindenért fizetni kell, soha nem fogsz megváltozni!
Lucifer cinikusan vigyorgott, majd szájára kapta az új üveget és félig kiitta.
- Mikorra tudod ezt az ember nekem bemutatni?
- Azonnal, éppen most táncol a tükör előtt melybe egy rejtett kamerát, tetettem az informatikusommal, ha ránézel a laptopomra, akkor Te is láthatod a rátermettségét!
- Ez egy izgága magamutogatós fazon! Ezt ajánlod nekem? Látod milyen szétesett a mozgása?
- Igen Uram ebben nem fogsz csalódni, ha meggyúrod kissé!
Az Úr egykedvűen bólintott, rendben van Lucifer de, ha most átversz, akkor kicsinállak végleg! A beszélgetésünk meg háromnullás titok, ha beszélsz, levágom a farkadat meg az egyik szarvadat!
- Mint mondtam, nem fogsz csalódni! Ami a kicsinálást illeti, elég régóta próbálkozol, de nem volt benne sikered, ezután sem lesz! Bízz bennem, hisz bizalom nélkül semmi nem megy! Látod én is bizalommal, jöttem hozzád!
De most sietnem kell, mert érzem valami megint készülőben van a földön, és nekem ott a helyem! Tudod, hol találod, meg a védencem tégy vele bármit belátásod szerint.
A találkozóról semmi nem szivárgott ki, a sajtó így csendbennmaradt. Az égiek műhelyében elkezdődött a gyúrás az agymosás. A Lucifer által ajánlott ember pár hét múlva készen lett és elküldték a misszióba!
Az Úr is egyre jobban lett köszönhetően a gondos orvosi kezelésnek, na meg a zsebekbe csúsztatott aranyaknak! Hamarosan munkába állt, csak a táppénzét nem akarta folyósítani a biztosító, mivel a nyilvántartásuk szerint soha nem dolgozott!
Úgy nézett ki minden rendbe jön, és feltámad a döglött puma is!
Egy szép napon ebéd után egy felhőn lóbálta lábait és arra gondolt milyen jó lenne pár hét szabadságra elmenni, kikapcsolódni. Álmodozott, emlékeiben kutatott és eszébe jutott egy szép zöld bolygó ahol kevés dolga akadt még, mert ott a teremtményei betartották az általa megszabott törvényeket. Ott nem lopták le az almát, és nem ölik egymást, sőt tisztelet uralkodik az egész bolygó felett, kevés dolgom volt arrafelé, oda kellene elmennem pár hétre álruhába!

El is határozta következő hónapban, ellátogat kedvenc helyére.
Elmélkedésében az ügyeletes angyal zavarta meg!
- Bocsáss meg nekem Uram, hogy sziesztaidődben zavarlak, de a magyaroknál valami nincs rendben, megint! Hoztam a videotelefonod, nézz le rájuk, mert készül valami!
- Lucifer kicsinállak dördült el az Úr, miközben villámokkal szórta tele az égboltot, érezte, megy fel a vérnyomása, gyorsan bekapott egy seduxent, ahogy azt ilyen esetekre tanácsolta neki Dr. Para.
Majd a telefon után nyúlt, először a homlokát ráncolta, később a szája is tátva maradt a látottak miatt.
Az angyal ijedten nézte főnökét és azon gondolkodott hívja-e az égi mentőszolgálatot, mert ilyennek még nem látta! Kíváncsian óvatosan a háta mögé lopódzott majd ő is ledermedt a látottakon és hallottakon.
... nem fog fájni!... Ilyen böszmeséget még senki nem csinált!... elkúrtuk!
- Ezt ajánlottad nekem Ferkó? Ezt gyúrtuk mi hetekig? Ekkora böszmeséget még én sem követtem el, ezt én nagyon elku... m: nyelte vissza a kigondolt szót, mivel az angyal előtt nem akart csúnyán beszélni!

E naptól kezdve az Úr állapota ismét súlyosbodott a szanatóriumot már privatizálták a beteglistán meg már nem volt hely csak három év múlva tudták volna a kezelést elkezdeni!
Elkeseredésében legyintett!
- Elhagylak bennetek, elmegyek a svédekhez ahol hidegebb, van de, jobb az ellátás, és hisznek is bennem.
Ti meg éljetek Ferkó birodalmában!
Hasonló történetek
3724
- Mit tudsz a Pusztítás Torkáról? Halljam! - még az ajtónállók is összerezzentek a dühödt parancsra.
- Hatalmas varázsszer. - suttogta porszáraz torokkal a fogoly. Aki karjára húzza, képessé válik megnyitni valamiféle kaput, amin keresztül minden világok valamennyi fájdalma elpusztítja azt a lélekkel rendelkező lényt, aki a haszáló parancsol. De ennek a hatalomnak is ára van..
3888
- Miféle lények az orkok? Északon semmit sem tudni róluk.
- Félig értelmes szörnyetegek. Testüket fekete szőr borítja, pofájukat kivéve. Szemeik aprók, sunyik és gonoszak. Foguk a hullaevéshez szokott. Beszélni nem tudnak, de a gesztusokat jól értik és az értelmesebbek megtanulják érteni a nyelvek némelyikét. Der Zlameyan állítólag démonokkal keresztezett orkokat hoz létre mágiával, ezek már félelmetesen okosak is tudnak lenni...
Hozzászólások
További hozzászólások »
bogumil ·
Nekem tetszett. Szórakoztató, de azért sok igazság van humorba ágyazva benne.

szerenella ·
Remetének tetszett mert otthon érezte magát. Ennek ellenére tényleg jó. Remeténél minden jobb!
birsalma ·
:sleeping: :sleeping: :sleeping: :frowning: :smiley:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: