Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Társadalomkritika II. - Tíccsukbe!

Egy korábbi miniszterünknek volt ez a „középső” neve, nem véletlenül. Ezt mintegy elöljáróban jegyzem meg, mint ahogy azt is, hogy a bármilyen sérülés okozására alkalmatlan, pólót-felső hámréteget sem felsértő flóberteket is betiltották, illetve úgy gondolták, hogy horror összegekért kell engedélyeztetni ezeket a játékokat. Siralmas.

Hála a magyarok Istenének, a légfegyverek még nem engedélykötelesek. Igaz ugyan, hogy kivinni nem lehet őket az utcára, úgyhogy aki megvette, akár hagyhatja is a szekrényben pókhálósodni (és éppen ezért marhára megérte neki beruházni lőfegyverre), de arra még nem kell engedély. A gáz- riasztófegyver már körülményesebb. Az égvilágon semmiféle sebet nem okoz, tekintve hogy a töltény gázfelhővé pukkan szét, de valamelyik önjelölt konformista fegyverszakértő pojáca kitalálta hogy ezek bizony nagyon veszélyesek, és kell millió meg egy dokumentum a tartásukhoz, ha pedig önvédelemre mernéd használni, melyre teremtetett eme lőfegyver-karikatúra, számíts rá, hogy rád fogják kimondani a szentenciát. Lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés. Nem érdekli őket hogy nem engedélyköteles, és kifejezetten önvédelmre fejlesztették ki – könyörgöm, ha nem büntetnénk senkit, hogyan tudna szeretett felsővezetőnk milliárdokat nyomtalanul eltüntetni? Tehát nem vernek össze, csak épp gatyára vetkőzöl, mire kijutsz az ügyészség épületéből. A különbség csak annyi hogy nem a kórháznak adod a lóvét.

Erre tesz rá egy lapáttal egyik bűnügyi magazinunk. Mert egy férfit meglőttek nyílpuskával – vagy számszeríjjal, kinek hogy tetszik. És hát ez fáj. Neki. Meg is értem. A baromarcút pedig tessék lecsukni, hogy a műanyaglakat is rározsdásodjon, pusztán azért, mert NEM LÖVÖLÖDÖZÜNK polgártársainkra ok nélkül. Olvastam jómagam is a cikket, nem volt jogos védelmi helyzet (bár észrevételeim szerint a jogos önvédelem Magyarországon főbenjáró bűntettnek minősül), úgyhogy zúzás a hűvösre, hívd fel anyád, hozza majd a reszelő vagy ütvefúró alakú tortát. Pont.

És akkor jön a kedvencem; fekete keretben a tartalmas kis szösszenet: MIÉRT NEM TILTJÁK BE? Tényleg, miért nem tiltanak be egy alapvetően sporteszközt? B@sszamármeg, elnézést, van egy labilis tahó, aki ki akarja nyírni azt, akinek dugja a feleségét. Tíccsákbe őt. Műanyaglakat, rozsda. Tudjátok.

Nem irkálnám ezt ide, ha kettő oldallal arrébb nem látom a hírt, hogy XY megfojtotta a feleségét egy párnával. Nagyszerű. SZERINTEM TÍCCSUKBE A PÁRNÁKAT. Logika stimmel, nem?

Sőt. Ha már itt tartunk. Nyálazzuk át a statisztikákat, hány embert szúrtak le mondjuk tavaly? TÍCCSUK BE A KÉSEKET. Nemis, tudok jobbat. Lehet kést venni, de tartásához kell egy 180 napos eljárás, 30 000 forint eljárási költséggel, amit kétévente újítani kell, orvosi alkalmasságival (10 000 forint). Plusz a megfelelő tároló helyet kell biztosítani a konyhában, lezárt lemezszekrény, amihez a kés maximum 100 cm-es lánccal rögzítve van, minden használat után jelentést kell írni, amit 3000 forint eljárási költség mellett a lakhely szerint illetékes Rendőrkapitányságon köteles az ügyfél benyújtani elbírálásra. Szerintem ez így lenne korrekt.

Igen, sokan vannak, akik nagy ívben pisálnak a statisztikára. Mert szerintük az manipuláció és hamis eredmények összevetésén alapul, sőt, jópár esetben fikció. No, akkor talán nézzünk szét balhésabb ismerőseink körében. Hány diszkóban történt késelésről, utcán történt késelésről, más egyéb helyen történt késelésről tudnak? Esetleg olyanról, amikor egy lelkes buckalakó zsebtolvaj őt bökte mellbe egy 20 centis disznóölőkéssel, mert nem volt hajlandó szépszerével odaadni a mobiltelefonját? Jó, lehet hogy csak nagyotmondanak, lehetne ezzel érvelni. Akkor talán lapozzunk fel pár újságot. Nem muszáj a szennylapokat, meg a Kacsamagazint, legyen egy teljesen átlagos, pártsemleges napilap. Észak-Magyarország például. Minden második napon lehet ilyen édes kis cikkeket olvasni, hogy X leszúrta/agyonverte/megfojtotta Y-t ez és ez miatt. Ez se elég? Jó, szerintem ez már súrolja a hülyeség határát, de tételezzük fel, hogy a napilapok is hazudnak. Mindegyik. Akkor esetleg a tévéhíradó? A Kék fény? A Kriminális? Fényképekkel, felvételekkel, estébé? Biztos azok is hazudnak, és számítógépes játékokból vettek fel jeleneteket. Na jó, itt untam meg. EZ a helyzet, tetszik-nemtetszik. Ha a valamelyik Down-kóros söpredéknek eszébe jut hogy ő embert fog ölni, meg tudja azt oldani pisztoly, shotgun, machinegun, rocket launcher, neutron cannon, dark matter gun stbstb. nélkül is. Megteszi egy sima balta, egy vasrúd, egy törött szőlőkaró, sőt, lábasok, fazekak, üvegtárgyak, mérgező tisztítószerek, cipőfűző, lepedő stb. is. Ezeket is tíccsuk be, igen, ebbe a sorrendbe. Eredjünk vissza a barlangba, túrjuk az orrunkat a faszénfestmények alatt…ja ez se jó, hisz ekkor már létezett a kőbunkó. Azt is tíccsukbe. Húzzunk vissza az őslevesbe, amikor még az se dőlt el, hogy a zöldszemes-ostoros kismoszat most dinóvá vagy miniszterelnökké fog továbbfejlődni. Kozáklófőtengelyt. Azt.

A másik fatális f@szság, már bocsánat, az az, hogy aki akar, ígyis-úgyis hozzájut pisztolyhoz, puskához, machinegunhoz, rocket launcherhez, robbanóanyaghoz. Ez kb. olyan, mint mikor az egyik ismert bank ajtajára egy matricát ragasztottak, amin vörös áthúzott körben egy pisztoly fekete sziluettje volt. Jót röhögtem rajta. Majd gondolja a kedves bankigazgató úr, hogy a betörő úr megjuhászodik a matrica láttán, szépen leteszi a csőre töltött parabellumot a külön erre a célra szánt bankrablófegyver-tartóba ott az ajtó mellett, bemegy, és udvariasan elkéri a napi bevételt? Látjátok feleim szüm’tükhel, a hülye emberekre azért van szükség, amiért az udvari bolondra volt Mátyás idejében. Ilyen bérbohóc nekem is jöhetne néhanapján.
Egy szó mint száz: akinek van pénze, TUD venni erős, éles lőfegyvert. És – bármily hihetetlennek is hangzik – a legkisebb mértékben sem érdeklik a törvények, hogy be van-e tíítva, nincsen betíítva. Eddig is tudott szerezni a bűnöző úr csúzlit, ezután is fog tudni. Az átlagembernek, aki dolgozik nappal, este meg a tévé előtt tesped, ugyan miért is volna szüksége pisztolyra, machinegunra, rocket launcherre? Akadémikus kérdés.
A petárdával ugyanez a helyzet, de erről később írok majd.

De akkor már ne kispályázzunk, nézzük meg, hányan halnak meg autóbalesetben, és szerintem nyugodtan tiltsuk be a kocsikat is. Meg kössék engedélyhez a két kezem viselését is, mer ugye lehet, hogy meg találok vele ütni valakit. Kézzel is lehet ám ölni! Innentől fogva tíccsukbe a küzdősportokat, különös tekintettel az önvédelmi sportokra. Bagolyköpet.

Vagy tíccsukbe azt is, gépelni lábbal is lehet, gyakorlat kérdése. Ja, lábbal rúgni is lehet? Azt is tíccsuk be! Éljünk úgy, mint a Quake 4-ben falon tárolt átoperált emberi torzók, amik az energiát biztosítják a Strogg bázisoknak. Azok TÉNYLEG nem sértenek semmilyen szabályt. Követendő példa!

Na jó, vicc volt…még mielőtt valamelyik ostoba törvényalkotó birka komolyan venné…
Folytatások
2410
Gondolom, most az jön, hogy „és mondd csak, Reactor, te mire vered magad ennyire? Pofázol itt habzó szájjal zenei tehetségről, meg műveltségről, kíváncsi vagyok, te mit tudnál felmutatni!”. Először is kézifék. Másodjára pedig büszkén kijelentem, hogy én igenis RENDELKEZEM zenei tehetséggel, zenei ízléssel, tudással, ahhoz legalábbis elegendővel, hogy ítélkezhessek mások felett – ugyanis én alá is tudom támasztani az érveimet a magam zenei adottságaival...
Előző részek
2119
Tegnap délután épp az étteremből indultam a busz felé (lencsefőzit toltam fasírttal), amikor egy gömbölyded, zöld dzsekis idősödő asszonyság nyomult jobbról a látóterembe. Tipikus panelproli gólyafészek-frizura, rózsaszín keretes számörsájn szemüveg, jó hogy nem macskaszem formájúra volt mintázva, bő szoknya, ipafai papi fapapucs. Ki hinné, hogy ez a kedves öreg matróna bizony egy kommandós? Pedig az! A parlagfű-kommandó egyik kulcsfigurája! Biztos ő vezeti a támadó szakaszt...
Hasonló történetek
3719
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
3875
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: