Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Séták a parkban

Dottie megállt és a fát nézte. Megpróbálta elképzelni hogy mit érezhetett Giulia, akit a hatóságok ezen a fán találtak meztelenül felakasztva. Vajon milyen lehetett az utolsó pillanata, amikor a kötél elszorította a torkát? Csak találgatni tudott. Öngyilkosság volt ahogy egyesek vélték vagy gyilkosság? Dottie az utóbbi felé hajlott. 
Meglátott egy középkorú férfit aki a kistermetű fekete terrierjét vezette pórázon. Már ismerte, mert ez volt a szokott sétaútja. Elmosolyodott és üdvözölte: 
-Jó reggelt Richard! Curly napi sétája? 
-Üdv Dottie! Az bizony. Úgy látom nagyon kedveli ezt a helyet...már sokadik alkalommal találkozunk pont itt. Mi hozza ide? 
A nő elpirulva lehajtotta a fejét és azt felelte: 
-Be kell vallanom.... mindig eszembe jut... mit érezhetett... 
-Nincs kedve megosztani velem a gondolatait? Talán egy kávé mellett? Van egy kávézó a park szélénél és tudom hogy remek kávét főznek. 
-A rejtélyek asszonya vagyok és bizonyos titkokat szeretek magamban tartani. 
-Akkor mit szólna csak egy kávéhoz, gondolatmegosztás nélkül? -ajánlotta mosolyogva a férfi. 
A nő lehajolt, megsimogatta a barátságos kutyus fejét és vidáman azt felelte: 
-Csak Curly kedvéért... 
A kávézóba ülés újabb alkalomhoz vezetett... majd újabbhoz... Azután közös ebédek lettek belőle. 
-.- 
-Hallottad a híreket? Újabb akasztás történt a parkban. -kérdezte Marie, Dottie barátnője. 
-Megint egy? 
-Meztelenül találták mint az előzőt. A ruhái még nincsenek meg és eddig nem sikerült azonosítani. Azonos elkövetőre gyanakodnak. 
-Vagy lemásolta az előző öngyilkosságot. 
-Ezt nem részletezték. Még mindig találkozgattok Richard-dal? 
-Elmesélted neki a megszállott érdeklődésedet Giulia esete iránt? 
-Nem... de azt hiszem már tisztában van vele. 
-Mikor akarod megnézni a második helyszínt? Talán holnap? 
-Miért érdekelnek a perverzióim? 
-Emlékeztetlek hogy én vagyok a városi pletykafészek.  
Elnevették magukat és folytatták a heti közös vacsorájukat. 
-.- 
Néhány nappal később Dottie az újabb helyszínnél állt. A rendőrök azonosították a második nőt. Valahogy személyesebbnek tűnt az ügy így, hogy tudta az áldozat nevét. Azon gondolkodott hogy mi járhatott Sophia fejében az utolsó pillanatban. Milyen lehetett amikor felhúzták? Tudta hogy Giulia-hoz hasonlóan meg fog halni? 
Meglátta Richard-ot közeledni a kutyájával. Curly póráza ki volt csatolva és a terrier lelkes csaholással a nőhöz rohant. 
-Úgy tűnik mostanában lenyűgöznek téged egyes fák... -mondta a férfi amikor közelebb ért. 
-Nem tehetek róla. Valami folyton idehúz. 
-A meztelen akasztás mindenki szeme láttára? 
-Igen... -ismerte be a nő elvörösödve. 
A férfi olyan arcot vágott mint aki jól szórakozik, de a nő mintha egy pillanatra baljós villanást látott volna a szemében. 
A szexuális együttléteik ártatlanul indultak, de Richard hamarosan rájött hogy Dottie többet akar. A szeretkezéseik szenvedélyesebbé és agresszívabbá váltak. Az egyik este a férfi köztéren parkoló kocsijában estek egymásnak. Dottie-t rettenetesen felizgatta hogy bárki rajta kaphatta volna őket. Négy nappal később megint kimentek este. Egy közismert helyen álltak meg. Richard ezúttal arra vette rá, hogy topless legyen. 
 -.- 
Nem sokkal később Dottie újra a parkban volt. Giulia fája felé tartott amikor boldog ugatást hallott. Megfordulva a felé loholó Curly-t látta. 
-Curly és én úgy gondoltuk hogy itt leszel. -mondta Richard mosolyogva, majd körbenézett. Egyedül voltak. Lassan lehúzta a zipzárját és elővette a hímvesszőjét. Dottie levegő után kapott és szíve vadul kezdett verni. Pár pillanatig tétovázott majd ő is körülnézett. Azután letérdelt a fűre és fényes nappal lelkesen szopni kezdte a férfit. Lenyúlt és az ágyékát dörzsölte miközben a pénisz ki-be járt a szájában. Kisebb orgazmust élt át amikor Richard spermája a nyelvére lövellt. 
-.- 
Dottie egyre jobban átadta magát az izgató és veszélyes helyzeteknek. Az egyik alkalommal késő este mélyen besétáltak a parkba úgy, hogy a nőn csak fehérnemű volt és bárki arra járó megláthatta. Giulia fájánál megálltak. Richard térdre nyomta, majd dugni kezdte a száját. A nő engedelmesen lenyelte a spermát. Először azt hitte hogy ennyi volt az izgalom, de a férfi tovább vezette, még mélyebbre a második fához, ahol Sophia lógott amikor megtalálták. Itt a férfi hátulról dugta meg miközben a nő a fa törzsének támaszkodva előredőlt. Az orgazmusa most nem olyan visszafogott volt mint az előző. 
Ezután biztonságban visszaértek a kocsihoz és Richard hazavitte. Úgy érezte hogy a férfi teljesen benyomult legbelsőbb gondolataiba és előhozott olyan sötét vágyakat amikről nem is tudta hogy léteznek. 
-.- 
Egy héttel később Richard újra kihívás elé állította. Ezúttal csak cipő és harisnya lehetett rajta amikor beszállt a kocsiba. Újra a parkba hajtottak és közben a nő fejében vadabbnál vadabb erotikus gondolatok kergetőztek. A park szélénél megálltak és kiszálltak. A férfi a kocsi motorháztetejére hajoltatta és azonnal dugni kezdte. Volt egy pillanat amikor egy elhajtó autó reflektorfényébe kerültek. Pár másodperccel később Richard belelőtte spermáját, Dottie pedig felkiáltott a kéjtől. 
A férfi ezután felhúzta a nadrágját és bevezette az izgalomtól remegő nőt a parkba. Megálltak a fánál, amire Giulia-t akasztották, de nem történt semmi. Azután egy harmincas pár közeledett. Dottie levegő után kapott amikor Richard megszólalt: 
-Ingyen szopás és dugás? Ingyen szopás és dugás? 
Dottie még nagyobb meglepetésére a pár megállt az ajánlat hallatán. 
-Mit gondolsz Stella? -kérdezte a pár férfi tagja a nőtől. 
-Ha ehhez van kedved Renaldo... 
Dottie iszonyatos zavarban érezte magát és egyben rettentő izgalom is fogta el, ahogy a férfi lehúzta a zipzárját. Teljes behódolással kötelességtudóan letérdelt és teljesen merevre szopta. A férfi ezután felállította, megfordította, Giulia fájának támasztotta és hátulról megdugta. A mások szeme láttára,  idegennel való szexelés rövid idő múlva vad orgazmust váltott ki a nőből. 
Miután a pár távozott Dottie azt hitte hogy ennyi volt ez az éjszaka. De Richard tovább vezette a második fához, amire Sophia-t akasztották. Egy másik pár állt ott, mintha csak vártak volna rájuk. Dottie már meg sem lepődött amikor a pár férfitagja elkezdte lehúzni a zipzárját. Remegve letérdelt és tette a dolgát. Ezután másodszor is megdugták hátulról, ám közben Richard hímvesszőjét is szopta. A kettős behatolás megint egyszerre volt szégyenletes és izgató. 
A szeretkezés után elindultak visszafelé a kocsihoz, bár Dottie úgy érezte hogy lenne még benne erő egy menethez. Még nem értek vissza Giulia fájához, amikor a nő meglátott egy fát amiről fehér kötélhurok lógott. A szíve kihagyott pár ütemet amikor meglátta az ott várakozó Stella-t és Renaldo-t. 
-Richard? -nyögte félelemmel telt hangon és a férfihoz simult. 
Az viszont egyenesen a párhoz vezette. Dottie olyan hangot hallatott mint egy ijedt madár, amikor Stella nyugodtan a nyakára tette a hurkot. 
-C..Richard.. M..mi történik? 
-A fantáziálásod valóra válik. -felelte a férfi és megsimogatta Dottie mereven előreugró mellbimbóit. 
A nő levegő után kapott. Biztosan csak valami vicc az egész. Valami...valami őrült játék... valami egyszerre ijesztő és erotikus... 
Valakit közeledni hallva megfordult.  A második pár közeledett a sötétből. Újabb hang... és legnagyobb döbbenetére Maria-t látta jönni egy másik irányból. A barátnője kesztyűs kezében egy bilincset tartott. Dottie józan esze jelezte hogy valami nincs rendben, de túl sokkos volt a reagáláshoz. Zavartság fogta el amiért meztelenül látják, annak ellenére hogy már szexelt is a szemük láttára. 
-M..MM..Maria?? Mi folyik itt? 
-Felakasztunk kedvesem. -felelte Maria úgy, mintha magától értetődő lenne. 
Azután összebilincselte Dottie kezeit a háta mögött. A rémült nő remegett és kicsit bepisilt. Hangos nyikkanás hallatott amikor Renaldo és a másik férfi a levegőbe húzta. A kötél megszorult a nyakán és alig kapott levegőt. A lábai kinyúltak és hiábavalóan próbálták elérni maga alatt a talajt. A kötél okozta fájdalom egyáltalán nem olyan volt amilyennek korábban elképzelte. “Biztosan leengednek... Ez csak Richard ötlete lehetett... nem kellett volna megosztanom vele a sötét gondolataimat...” -gondolta. 
Dottie lábai kapálózni kezdtek ahogy a férfiak a fa törzséhez kötözték a kötél végét. A nőt sokkolta a Richard-hoz bújó Maria látványa. A másik két pár egyszerűen csak állt ott és nézte ahogy Dottie előre-hátra leng, tekergőzik és vonaglik. A nő érezte ahogy a puncijából az izgalom nedve a combjára folyik. Arra gondolt hogy vajon ez történt-e Giulia-val és Sophia-val is. Őket is hasonlóan megdugták és felakasztották? Az újságok nem írták, a hatóságok pedig szűkszavűak voltak a részleteket illetően. Hallotta hogy Renaldo megkérdezi a többiektől: 
-Még egy utolsó ebben az évben? 
-Kezd hidegre fordulni az idő. A következőt tavaszra kell halasztanunk. -felelte Richard. 
-Találkoztam eggyel a kriminalisztikai múzeumban. Szerintem pár hét és meglesz az első közös ebédünk. -ajánlotta Maria. 
Dottie-t halálfélelem fogta el és nem tudott többé uralkodni magán. Vadul kapálózott és tekergett, kezeit hiábavalóan rángatta a háta mögött. Szégyellte magát a meztelensége miatt. Érezte ahogy szeméremajkai összezáródnak majd kitárulnak ahogy lábával próbálja elérni a talajt. A hurok pedig csak egyre szorosabb lett. Hamarosan egyáltalán nem tudott levegőt venni. A mellkasa zihált, a puncija teljesen benedvesedett. A csípője önkéntelen szeretkező lökésekbe kezdett ahogy a kötél még egy utolsó orgazmust szorított ki belőle....azután csak lógott ernyedten és gyengéden lengett előre-hátra. Túl kimerült volt a további küzdelemhez. A záróizmainak elengedése volt méltósága elvesztésének utolsó foka. 
A csoport pár percig még élvezte a látványt, majd szétváltak és különböző irányokba távoztak. Maria-t Richard vitte haza, ahol a szerelmesek egy vad szeretkezés után tervezni kezdtek tavaszra.
Hasonló történetek
7511
A Halál-sziget egy erdei tavánál egy húsz éves fekete hajú amazon lány és egy huszonöt éves magyar fiú fürdött. Bár ezt inkább nevezhetném „hancúrozásnak” mint fürdésnek. A fiú átölelte a nála húsz centivel alacsonyabb amazon lányt és megcsókolta...
6528
Ekkor megpillantott valami mélyen kavargó sötétséget érkezni a folyosó másik végéből. Elkezdett futni, lábai önkéntelenül mozogtak, előre a lámpakapcsoló irányába. Nem tudta, miért csak, hogy el kell érje a kapcsolót, hogy újra fény legyen...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: