Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
91esfiu: Egész jó kis sorozat, szépen f...
2024-09-24 21:08
laci78: á, az annyira... KŐKORSZAKI
2024-09-24 14:26
Petibaja: Köszönöm szépen a továbbiakban...
2024-09-24 13:37
Xavierr_00: Örülök, hogy tetszett! Köszönö...
2024-09-24 10:27
Orallover21: Jó sztori, kifejezetten bejött...
2024-09-23 22:07
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ouija (a fejezet befejezése)

Már lassan öt óra van. Hiába minden próbálkozásom, csak forgolódok össze vissza. Megállás nélkül csak az álmomra tudok gondolni. Szinte érzem azt a szagot, amit ott éreztem. De ami még rosszabb a tábla. Becsukom a szemem, és mintha itt lebegne az orrom előtt. Nem értem. Általában amint felébredek, egy álomból, már akkor sem emlékezek a felére legalább. Most pedig, még talán annál is tisztábban fel tudom idézni, mint amikor álmodtam.
Van egy régi vekkerem. Még a nagyapámtól maradt rám. Még mindig hibátlanul jár, de mára már csak az időt nézem rajta. Volt idő mikor még felhúztam, hogy reggel még véletlenül se aludjak el, de manapság inkább a telefonomat használom. Ennek két oka is van. Egyik, hogy szeretném minél jobban megkímélni az órát, a másik pedig, hogy botrányosan szörnyű hangja van. Biztos vagyok benne, hogy ha kivinném egy temetőbe, és hagynám hagy csörögjön, sorra másznának ki a föld alól a halottak.
Még fél öt fele úgy döntöttem, hogy ha ötig nem sikerül elaludnom, akkor felkelek és lerajzolom a táblát. Legalább is egy skiccet felvázolok róla. Ha már ennyire szeretné az élet, hogy meg maradjon, akkor hagyok neki egy biztosabb nyomot, mint a saját elmém.
Ebben a pillanatban el is érte a mutató az öt órát. Úgy pattanok ki az ágyból, mint aki teljesen kipihente magát. Pedig ilyenkor még arra se kelnék fel, ha valaki a szobámban vésné a falat.
Régen sokat rajzoltam, de mára már abbamaradt az a vágy hogy leüljek, és neki lássak művészkedni a ceruzával. Ha bár ha valami megtetszett, azzal még a mai napig el tudtam pepecselni a rajzlapon. Pont úgy ahogyan most is szeretném tenni. Végig botladozok a szobám padlóján. Mindenütt ruhadarabok hevernek, és még sok egyéb oda nem illő dolog. Anya mindig mondja: Kisfiam ideje lenne már rendet rakni! Én ilyenkor mindig fogom az egész kupac ruhát, és egybe feldobom az ágyamra, és vígan mosolygok, hogy mint látja tiszta a padló, vagy próbálok azzal érvelni, hogy a ruháimon kívül semmi más nincs a földön azt pedig csak pár perc összeszedni. Az igazat megvallva egyik ötlet sem nyújtott még eddig maradandó hatást, így előbb vagy utóbb, de össze szoktam pakolni. Aztán szép lassan minden kezdődhet elölről. Most azonban nincs időm pakolni, így amit tudok átlépek, amit nem azt félre lököm a lábammal, de végül csak-csak eljutok az asztalig. Levetem magam a székre, és egy újabb nem várt akadályba ütközök. Az asztalomon csoda, ha van tíz négyzetcentiméternyi szabad hely. Úgy döntök mit sem törődve az asztalon lévő cuccokkal gyorsan egymásra dobálok mindent. Mint egy kincsvadász úgy keresem az újaimmal az éjjeli lámpának a kapcsolóját. Amint megtalálom, gyorsan fel is kapcsolom, és ekkor döbbenek csak rá igazán, mit művelek valójában, miközben vadul pislogok a fény hatására. Pár másodpercig még pislogok, de elég hamar sikerül észhez térnem, majd jobban szemügyre veszem az alkotásomat. A vár, amit felépítettem, nem éppen illik egy iskolás asztalára. Könyvek, uzsonnás doboz, szórólapok, újságok, és különféle papírok tömkelegéből áll. Gyorsan beletúrok, vigyázva le ne dőljön az építmény, majd kirántok valahonnan a közepéről, egy üresnek vélt lapot. Sajnos nem jártam szerencsével, így további turkálásokat igényel a művelet. Ám végül, a harmadik lapot teljesen üresnek vélem, így hát meg kezdődhet a rajzolás.
Egymás után húzom a vonalakat. Nem vagyok benne biztos, hogy jó amit csinálok, de valahogy még sem állok meg gondolkozni. Mintha valami, vagy valaki irányítaná a mozgásomat. Vonalról vonalra egyre bizonytalanabb vagyok, de valamiért még is hiszek abban hogy jó lesz a rajz. A mintákkal kezdtem az oldalán. Skiccnek indult, de végül is eléggé kidolgoztam. Amint a tábla közepére felkerült a legfontosabb felirat következhetnek a betűk. Sorra húzom a vonalakat, nem akarom elhinni, hogy ennyire pontosan tudom hogy, hol volt elkopva egy-egy betű, és hol nem. Sietni akarok, ezért időről időre figyelmeztetnem kell magamat, hogy lassabban, mert elrontom.
Végül a számokkal is kész vagyok, és az alatta ékelődő Angol szöveggel is. Hát ennyi lenne. Gyorsan vetek egy pillantást az órára. Amint meglátom mennyi az idő, ráfagy a mosoly az arcomra. Öt óra ötvenhét perc. Nem akarom elhinni, hogy majd egy órán át dolgoztam a rajzon. Na de ha már így alakult nem fekszek vissza. Lassan nekilátok készülni.
Miután felöltöztem, és nagyjából az alapvető higiéniai teendőimet is elvégezte, elindulok a konyha felé. Apa ma éjszakás volt, anya pedig később megy. A tesómat nem tudom, de még ő is alszik. Gyorsan kirántom a hűtőből a kaját, és már indulok is.
Folytatások
2719
Amit kellett már leírtam. Remélem, ez már eseménydúsabbnak bizonyul majd.
Előző részek
3013
Sziasztok, nekem már megjelent egy könyvem. Legnagyobb meglepetésemre, az emberek anélkül, hogy bele olvasnának, olyan szinten le írják, hogy esélyt sem hagynak az embernek, hogy hátha még is jó az amit csinált. Mostantól nem szeretnék vitatkozni senkivel. A most írandó regényemet, úgy döntöttem feltöltöm. Ezáltal megismerhetitek, hogy hogy írok, és azt is, hogy az előző könyvem, milyen lehet. Hiszen azt is én írtam. Sajnos akinek tetszene az új regényem, az a rossz hír vár azokra, hogy...
Hasonló történetek
7478
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
5979
Egy ideig csodálattal bámulta a lány természetesen gyönyörű arcát, majd közelhajolt és megcsókolta. Az éjszakai félhomályban a férfi felmászott az ágyra és a lány fölé térdelt. Lassan levette róla a párducbőr melltartót és a melleit kezdte csókolgatni...
Hozzászólások
További hozzászólások »
gerykenny ·
Nem szeretnék magyarázkodni, és nem is teszem. Akinek tetszik úgyis tetszik. 1 először is egyáltalán nem részletes a mű, mivel nem 50oldalas sztoryt írok hanem minimum 300. Kettő meg sajnálom hogy így megy az oldal. 8napja töltöttem fel ezt is mire kitették, Mostmár fejezeteket teszek fel mert ennek nincs értelme. A következő fejezet jólesz ezt garantálhatom, és érdekes is. De ahogy elnézem ha ma fel is tesze nem lesz belőle semmi legalább karácsonyig. A facebook oldalamra megpróbálom valamilyen formátumban feltölteni. Ködmön Gergely néven aki meg keres megtalálja a Dead city könyves oldalt. Sajnálatos mód tönkrement a számítógépem, szóval szerda fele fogom megosztani a könyvet ott. Akit érdekel a hét második felébe nézegesse az oldalt. Már ha előbb szeretné olvasni a könyvemet mint az oldalon lévők. Akinek meg nem tetszik, hát sajnálom, lehet mást is olvasni a neten :) Egyébként meg sokat olvasok, és olvastam eddig is.
szerenella ·
Ez a véleményem. Baj? Sajnálom, ha magadat sem érted, de ne telepedj rá mások írásaira, mert elriasztod az olvasókat! :innocent:
sgtGiggsy ·
Rátelepsz... mégis ki állt neki személyeskedéssel teleoffolni az írás hozzászólásait? Annyira szánalmasak vagytok mammival együtt...
szerenella ·
Unalmas vagy. :innocent:

mammi ·
Baromi nehéz jót írni, ne hidd el, hogy szómenéses Gippsynek sikerült. Neked van fantáziád, ne add fel!
sgtGiggsy ·
Csak két dolog: a kritika gyakorlásához mindegy, hogy ki milyen író, mert ha le kell íróként tenni valamit az asztalra, hogy az ember megmondhassa a véleményét, akkor neked bizony méééélyen kussolnod kellene. Én még SEMMIT sem láttam tőled az oldalon. Kettő: http://tortenetek.hu/tortenet/alvilagi-jatszma-2-fejezet/27671 Hogy is szól ott az a bizonyos 4. hozzászólás? Nem tán te írtad, és nem tán az szerepel benne, hogy tetszik neked az írásom? Az létezhet? Akkor most nem tudok írni, aztán de mégis tudok? Olyan szépen égeted magad ezzel az itteni trollkodással, hogy öröm nézni. (Ja igen: és ha egy percig elhinném, hogy valóban lány vagy, nem beszélnék így veled)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: