Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Olasz finomság

-Helló! -üdvözölte a férfi az ajtót nyitó barátnőjét.
-Gyere be! Minden készen áll, kezdhetjük amikor akarod. - mondta Sylvie szédítően ártatlan hangon.
Befelé menet a férfi alaposan végignézte a formás testet és az azt fedő rövid ruhát. Különösen élvezte a nő csípőjének ringását miközben kiéhezett kutyaként követte a konyhába. A küszöbről meglátta a tárgyat, amiről korábban sokat beszéltek. Sylvie elmosolyodott a férfi arckifejezése láttán és intett neki, hogy lépjen be.
A tárgy egy nagy, túlméretezettnek tűnő kovácsoltvas üst volt, amibe 40 gallon víz is férhetett. Kívül matt fekete volt, belül pedig bevonat védte. Alatta tekintélyes mennyiségű szétterített izzó szén gondoskodott a bele töltött víz előmelegítéséről. Olyan volt, mint egy Tarzan film kelléke. Egy ember kényelmesen belefért és a vízre nézve az a benyomása támadt az embernek, hogy már csak a megfelelő összetevőket kell beleszórni.
-Tetszik? - kérdezte a nő izgatottan.
A társa pont olyan izgatott volt, mint ő. Úgy meredt az üstre, mintha a Szent Grál lenne.
-Tökéletes! - mondta.
-Gondoltam, hogy tetszeni fog. - mondta Sylvie, majd az üst felé fordulva folytatta -A családomé már generációk óta és nem egyszer láttam használni.
-Tényleg?
-Igen. A régi időkben az őseim szertartási célra használták. Közvetlen leszármazottai voltak az etruszkoknak. Tudtad, hogy Toszkána az ínyenc ételek őshazája? A családról családra szálló egyik legjobb recept pedig azt írta le, hogy hogyan kell elkészíteni az istenek eledelét. Az egyház, persze igyekezett kiirtani ezt a hagyományt, de a családomban tovább élt. Most az én feladatom a felajánlás a generációm nevében.
A férfi aggódva ránézett és megkérdezte:
-Biztos hogy ezt akarod? Tudom, hogy azt mondtad, hogy gyerekkorod óta erre vársz, de...
-Minden szavamat komolyan gondoltam. Azóta erről álmodok, mióta elég idős lettem ahhoz, hogy halljak erről a legendáról. Én akarok lenni az egyik, aki ebből a generációból felajánlja magát, hogy a pogány időkben az istenekkel kötött szerződés tovább élhessen. Sok-sok korábbi nőrokonomat érte ez a megtiszteltetés, és most rajtam a sor. - felelte a nő nyugodtan és méltóságteljesen.
-Ilyen régi ez a szokás?
-Igen. Valaha a falunkban sorsolták a lányt, aki megtette a kötelességét. Azután az üldöztetések és a háborúk miatt menekülnünk kellett. Az én családomat bízták meg az üst őrzésével és azóta is nálunk van. Majdnem négyszáz éves és pontos mása annak az üstnek, amit korábban a legjobb toszkán kovácsok készítettek egyetlen nemes cél érdekében. Ma a leszármazottak újra összegyűlnek a szerződés megújítása ügyében, ami már az ősidők óta összetart minket, de mielőtt ez megtörténne, neked és nekem még van tennivalónk. Készen állsz a feladatod elvégzésére kedvesem?
-De még mennyire! - bólogatott a férfi azonnal, majd folytatta -Persze, csak ha nem gondolod meg magad. Úgy értem...nekem is voltak fantáziálásaim, de nem is álmodtam róla, hogy esélyem lesz igaziból csinálni.
Sylvie elmosolyodott és megcsókolta mielőtt azt mondta volna:
-Az életem a kezedben, nagy jó uram. Tedd, amit tenni akarsz. Hús vagyok, készen a főzésre és tálalásra, hogy a népem élvezhesse a mennyei táplálékot.
A férfi bólintott és lecsúsztatta a nő válláról a ruhája pántját. Lassan kihámozta Sylvie-t a ruhájából, miközben az a vágyakozástól enyhén remegett. Ahogy a férfi sejtette: ezúttal nem volt rajta melltartó és egész teste kellemes, frissen mosott illatot árasztott. A ruha a bokáira csúszott és az is kiderült, hogy bugyi sincs rajta. Pár másodpercig nyugodtan állt és hagyta, hogy a férfi igya szépségének látványát. Azután kilépett a cipőjéből és csábosan kihívó pózba vágta magát.
-Térdelj le! - mondta halkan a férfi és a nő azonnal engedelmeskedett.
A férfi lehúzta a zipzárját és a nadrágját igyekezett letolni, de Sylvie mohó pillantással felnézett rá és azt mondta:
-Kérlek, jó uram, hadd csináljam ezt én!
A férfi oldalra ejtette karjait és bólintott. Sylvie lehúzta a nadrágot és az alsónadrágot és úgy téve, mintha most látná először, levegő után kapott a férfiasság látványától. A férfi persze tudta, hogy csak játékról van szó, de így is bekövetkezett a kívánt hatás. A hímtag lüktetve villámgyorsan megduzzadt, miközben a férfi élvezte a keblek akadálytalan látványát.
-Jogod van egy utolsó vacsorához. - mondta és biccentéssel jelezte a nőnek, hogy folytathatja.
Sylvie cirógatni kezdte a péniszt, amíg az úgy nem meredt előre, mint egy banán. Azután a száját is bevetette. Először a zacskót és a makkot puszilgatta, majd kinyitotta a száját. A szopás művészet, de a férfi korábbról már tudta, hogy Sylvie avatott mestere. Megremegett ahogy a nő nedves szája előre-hátra mozgásokkal egyre többet nyelt el belőle. A hímvessző vége szinte a mandulákhoz ért. Amikor a sperma lövellni kezdett, Sylvie előbbre vette a szájába a hímtagot és minden cseppet mohón lenyelt. Utána tisztára nyalta a szerszámot, vonakodva elengedte és hátrahúzódott. A férfi szemébe nézett és azt mondta:
-Ideje felkészítened a következő lépésre jó uram! A recept az asztalon van és eléggé részletes.
-Tudom mit kell tennem némber. - felelte ugratva a férfi, jóval több hivatalossággal a hangjában, mint amennyit valójában érzett.
Igazából őrülten felizgatta, hogy ez a gyönyörű nő arra kéri, hogy a testével ezt tegye. Az életben egyszer adódó alkalom volt és pusztán annak gondolata, hogy Sylvie hajlandó az étele lenni, pillanatokon belül újabb merevedést okozott nála. Korábban ilyen gyorsan ez sohasem történt meg. El sem hitte volna, hogy ilyen hamar lehetséges, de ez különleges alkalom volt. Sylvie felállt és az előkészítő asztalhoz lépett, majd széttárt lábakkal ráhajolva felkínálta magát vizsgálatra. A férfi a combok közé nyúlva meglepetten tapasztalta, hogy milyen forró a nő puncija. Mintha szó szerint égett volna lent a vágytól. A férfi félrenyomta a szeméremajkakat és simogatni kezdte a csiklót. Sylvie nyögdécselni kezdett.
-Egy csinos lány áll előtted lakomára készen. Mire vársz? - kérdezte kihívóan hátranézve.
Nem kellett kétszer mondania. A férfi jobban előrenyomta, hogy az ágyékához jobban hozzáférjen és egy hatalmas lökéssel belehatolt. A jutalma újabb kéjes sóhaj volt. Sylvie a háta mögött összekulcsolta a kezeit, hogy a férfi kezeinek több helyet adjon. A férfi előrenyúlt és a dugást folytatva simogatni kezdte a melleket és a bimbókat. Sylvie levegő után kapott és megremegett a kéjtől.
A hüvely gyengéd összerándulásaiból a férfi tudta, hogy a nő elélvez. Az érzéstől belőle is újabb spermalöket robbant ki. Egy darabig tovább mozgott, majd amikor ernyedni kezdett, kihúzta magát. Ideje volt, hogy gyönyörű hölgye tovább lépjen az útján.
Megtalálta a szalagokat, amiket Sylvie készített elő. Gyorsan összekötötte a nő csuklóit a háta mögött, majd felkapta és a hátára az asztalra fektette Sylvie-t. A nő kinyújtózott és sóhajtva teljesen megadta magát. A férfi elkezdte tetőtől-talpig olivaolajjal bedörzsölni a testet. Amikor végzett, újabb szalagokkal kényelmes összekucorodott pózba kötözte a testet. A melleket szorosan körbetekerte, hogy hegyesen meredjenek előre. A hüvelybe egy speciális vibrátort nyomott be, amitől Sylvie kicsit felnyögött. A nő popsijába ezután egy hosszú fenékdugaszt tett, amit szalagokkal rögzített. Végül a szájpecek következett, amit Sylvie kötelességtudóan nagyra nyitott szájjal fogadott. A férfi hátralépett és elégedetten szemlélte a karcsú, tehetetlen testet. Ölbe vette a nőt, az pedig fejét a férfi vállára hajtotta, miközben az üsthöz vitték.
A víz még nem volt elviselhetetlenül meleg, így Sylvie csak egy kicsit nyögött, amikor teste alkalmazkodott a meleghez. Viszonylag kényelmes ülő pozícióba manőverezte magát és csillogó tekintetével megerősítette, hogy nem bánt meg semmit és várja ami következik. A férfi persze kicsit sajnálta, hogy ennek a gyönyörű nőnek az élete lassú megfőzéssel véget ér, de annak tudata, hogy ezt mindketten szeretnék elég erőt adott ahhoz, hogy végigcsinálja amit elterveztek. A receptet kezdte tanulmányozni, majd az összetevők előkészített sora felé fordult. Felaprította a zöldségeket, miközben Sylvie hátradőlve elégedetten nyögdécselt az egyre melegebbé váló vízben. Amikor hátravetette a fejét és ráharapott a szájpecekre, a férfi tudta, hogy a vízhatlan vibrátor remegése elérte a kívánt hatást. A vízbe szórta a zöldségeket és a fűszereket. Több szenet tett az üst alá, amitől gyorsult a víz melegedése és Sylvie szenvedése kicsit lerövidült. A víz felszínéről gőz kezdett felszállni, a nő pedig vonaglani kezdett. A levegőt fűszerek és olajok illata töltötte meg. Sylvie úgy rángatózott, mintha a férfi dugta volna, majd kirobbanó remegéssel elélvezett. A főzet ízéhez, ágyéka nedveinek aromája is csatlakozott.
A nő ezután elernyedt. Az arca verítékben fürdött, a teste pedig kezdett pirossá válni. A férfi a főzethez adta az utolsó fűszereket és hosszú fakanállal keverni kezdte. A továbbiak a terv szerint alakultak és Sylvie tálalásra készen állt, mire az első vendégek megjelentek. A férfi legnagyobb meglepetésére a vendégek közül néhány nő meglehetősen érdeklődő volt. Hallottak az üst legendájáról és tudni akarták, hogy tényleg olyan élmény-e, mint amilyennek a mesék mondják. A férfi beszámolt nekik Sylvie teljes megadásáról és élvezetteli távozásáról. Ettől felbátorodva megkérdezték, hogy nem lenne-e kedve megismételni a főzést. A férfi elmosolyodott és közölte, hogy a szolgálatukra áll. Magában tudta, hogy bármit is hoz a jövő, a kedvenc konyhája mindig is az olasz marad.
Hasonló történetek
16003
Előrenyúlt megragadta a lány karjait. A fiatal lány úgy megijedt, hogy majdnem felsikoltott, de ekkor a férfi a másik kezét arcán végigsimítva előre csúsztatta és apró arcát megmarkolva befogta a lány száját. Egy határozott mozdulattal berántotta a bokorba. A lány szoknyája kicsit lecsúszott és érezte, hogy...
7473
A Halál-sziget egy erdei tavánál egy húsz éves fekete hajú amazon lány és egy huszonöt éves magyar fiú fürdött. Bár ezt inkább nevezhetném „hancúrozásnak” mint fürdésnek. A fiú átölelte a nála húsz centivel alacsonyabb amazon lányt és megcsókolta...
Hozzászólások
További hozzászólások »
feri1231 ·
Inkább a pizza.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

tenda ·
Elég jól sikerült!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: