Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nyilatkozás az igazi bűnről

Gondolkodtam... gondolkodom. Sokat. A vágyak hajszolásán, a szerelmen és a párkeresésen.

Kutattam, hogy mit akarok... mire áhítozom. Csak szex? Nem... az oly mértékben ösztönös dolog... a test mámora, a hús gyönyöre... ami számomra bűn.

Talán a szerelem? Óh, igen... valaki, akivel foglalkozni akarok, akivel jól esik törődni, és aki mindig csakis és kizárólag velem akar lenni, és nem hagy békén, és folyton nyaggat, hogy törődjek vele... MI VAN ?!? Oké, ezt is passzolnám.

Vagy esetleg egy házastárs, akivel jól kijövünk, segítünk egymásnak, és közösen építünk egy boldog, szép jövőt! Hékás... én még egy kissé távol állok az ilyen tervezgetésektől! Még egy tetves nyári munka sincs tervben! Nem vagyok én meló-mániás!

Összegezzük:

1) A testemnek élni bűn a szellemem és a lelkem vágyai ellen.
2) A szerelemnek élni bűn a testem és a szellemem vágyai ellen.
3) A kapcsolatnak élni bűn a testem és a lelkem vágyai ellen.

Akkor mit akarjak? Rájöttem: összhangot. Szeretnék egy olyan nőt magam mellé, aki nem akadályoz a dolgomban, de boldoggá teszi, ha gyengéd vagyok hozzá, és nem elvárásnak, hanem ajándéknak tekinti, ha foglalkozom vele. Talán ez az, ami nem a legfontosabb, de e nélkül mégse működhet a dolog...

Szerintem nem szabad úgy élni, hogy csak ösztönök, érzelmek vagy szín tisztán érdekből vezérelve éljünk. És innentől egy élveket hajszoló sátánista, egy elvakult keresztény és egy materialista tudós ugyanolyan bűnt követ el, mint az, aki megront, őrületbe hajszol vagy megszégyenít téged.

Az igazság végső soron egyszerre van jelen a testben, a lélekben és a szellemben. És hiába fontosabb számodra az egyik, tartsd szem előtt, hogy talán, ha túlságosan is hajszolod azt az egyet, a többi éhezik, és sikereiden mosolygó álarcod mögött mégis üresnek és valamilyen szinten kielégítetlennek érzed magad.
Hasonló történetek
3918
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
3826
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
Hozzászólások
További hozzászólások »
No0oB ·
Tényleg hibáztam, mikor a kész gombot megnyomtam az előző kommentemnél :smile:

Tudtam :yum:

Imurai ·
Egyébként kurva kíváncsi lennék, mi ebben a(z akár csak fél)vallásos rész? Ja, a régi elvek rögtön mélykeresztény dogmákra utalnak?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: