Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

nemtanulás aranykora

No igen, mit csinál az ember lánya, ha hirtelen közlik vele, hogy emelt szinten kell érettségiznie fizikából*?

Először is felnéz és veszettmód inteligensen lereagálja a helyzetet (hö?). Ne lepődjünk meg, most ennyi telik tőle. Ami azt illeti, eddig itt a hátsó sorban a géppark végében nagyon kényelmesen elszélhámoskodott. Három széken végigfeküdt és a tolltartójában lévő kindertojás-figurákkal szórakoztatta magát és a környezetét (épp jött a Gyíkkirály mert a Vasgyúróoroszlán levadászta a fiát, a Sántagyíkot, a Szakácsoroszlán pedig megfőzte. Épp falatoztak, mikor megjelent a bosszúszomjas hüllőpapa, hogy megleckéztesse az oroszlánokat. Az ám, de jött Asterix a gall, akinek a kondérjában fű van, és megetette a Házőrzőtevét, ami véletlenül elszabadult és megette a Gyíkkirályt. Tanulság: Jutka nem egészen normális, de jópofa amikor játszik.), amikor felhangzott valahonnan téren és időn túlról (igazából a katedráról) hőn szeretett tancsinénijének a hangja nekije.

- Hókuszpókusz vakmajom, ugorj a Dunába, megsatöbbi sosenemisértettem, lánc lánc eszterlánc amerikából jöttem ugye tudják, hogy aki szakmán óhajt továbbmenni, annak érettségiznie kell fizikából. - Kijelentő hangsúly. Hatásszünet. - EMELT SZINTEN! - A tanárnő szavai mint a menyydörgés... jeges szélvihar söpör végig a termen... és vagy hatan felnézünk: -Hö?

Hatunk szeme guvad. Bennem feldereng a "habos csattogós l****z" kulturális kifejezés egynémely mégkevésbé szalonképes változata. Egymásra nézünk.

Szinte hallom, ahogy mind a hatunkban haldoklik a jólét reménye. Szép, jó világ volt eddig! A napi nyolc - kilenc órát boldogan ülte végig a magamfajta síngörbítő is, mert tudtuk, hogy a szakmai órák, a németek tömkelege és a testnevelések kusza nevetésbe fulladó drillezése közt heti három alkalommal megbújik egy óra, amely megváltás minden hozzám hasonló inteligens szélhámosnak; amikor csak aludni kellhet, mert a hátsó két sor ha csendben van, békén hagyatik (épp ez a hátsó két sor volt, akit szívenütött a közlés), mert ha veszettül koncentrál, innen akkor sem érti senki, mi a fene folyik a táblánál; a boldog semmittevés és az áldásos unalom negyvenöt perce: fizika. Ám most... tanulni kell.

No tehát, mit is csinál ily helyzetben az ember lánya? Világgá megy. Felakasztja magát. Vagy a tanárnőt. Káromkodik. Kétségbe esik. Vagy fogja magát, összepakol, és szépen elindul a terem szélén a folyósón előre. Azt sem bánja, ha az első sor közepén (minden sor három személyes, mindenki előtt számítógép. Magasított képernyőpolcok, stb. A terem közepe táján egy szerkezet ami okosságos jeleket küldözget a táblára, amire a tancsinéni kivetíti azt ami az ő gépén van és érintéses módszerrel, a táblát fogdosva navigál rajta. ) egy drága, kedves, bájos osztálytárs ücsörög. Egyszerűen hátrazavarja és mostmár frissen, tanulásra kész pillog a tanárnőre.

És akkor mi történik, amikor két nappal később mikor utána néz az ember lánya azt látja, hogy tulajdonképpen nem kell érettségiznie fizikából? Hát ez igen egyszerű. Feláll, hátrabaktat, előrezavarja az illegális helyfoglalót, rávigyorog a többi tökvirágra, lefekszik és előpakolja a kis műanyag figurákat. Ott folytatja, ahol abbahagyta: a Szabókacsa megveri a feleségét, a Varrónőkacsát, mert hagyta, hogy egy Kékmedve egy Vöröslóval beköltözzön a szabóműhelybe és megegye a susztermanókat...

(lábjegyzet: fent nevezett tipikusan az a tantárgy, melyhez hősünknek halványlila segédfogalma sincs, ráadásul unalmasnak találja és nem érdekli a bolygók mozgása és a részecskék nemi élete. A statika, az más. Azt szeressük.)
Hasonló történetek
5411
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
3115
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Delicia Air ·
Tök jól írsz! Nem értem... Miért foglalkozol egy ilyen kis senkivel, mint én? Ha buta vagyok, akkor buta vagyok nincs mit tenni, és ezt az okos ember felismeri, és elfelejti. Nem foglalkozik vele, elvégre aki buta attól hiába várunk megfelelő, helyénvaló, vagy normális választ. Hiába magyarázzuk, neki a relativitást, az úgyis csak rázza a fejét, és nem érti. Miért is értené? Az igazán okos ember továbblép, és hagyja, hogy a kevésbé okosak felhomályosítsák a delikvenst, hogy buta. Jaj, de más lenne a világ, ha minden ember aki okosnak hiszi magát ezt csinálná! Hagyná a butákat békességben!
Tűzmadár ·
:-)
Bölcs megjegyzés.

Vursa ·
Igen ismerős a téma...Hehe...
Delicia, (gondolom visszanézel, így ezért írok ide, bocs Sztrájk!) nem vagy egy kis senki, viszont tükrüződik fiatal korod az írásaidon, és amilyen gyanúba keveredtél igen nagy fekete foltot hagyott rajtad, nem csoda ha nem bírják a neved... Szerintem nem vagy buta, csak szeleburdi, meggondolattlan, heves, de ez még önmagában nem gond, viszont az éles nyelved már rásegít az utálatra.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: