Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mendemonda

⦁ Tizenhárom

A Szív Királynő bejegyzése
Emlékeztek arra a bájos és népszerű elsősre, aki tavaly novemberben távozott a művészetiből? Talán a rossz pénz mégse vész el? De egy biztos: Deni megunta Kaliforniát...

Jó végre itthon

Október 6.
Deni és Rebeka gyerekkoruk óta legjobb barátok voltak. Rebeka mindig is szeretett kitűnni a tömegből, Deni pedig mindig a figyelem középpontjában volt.
- Deniela, folytatódik még az apád könyvsorozata?
- Tényleg nem lesz negyedik évada a sorozatnak?
- Deniela, apád is haza jött veled Kaliforniából?
Deni minél előbb igyekezett elhagyni a repteret, és hitetlen és unott mosollyal mondogatta az újságíróknak, hogy nem nyilatkozik. Remélte, most hogy visszatér a SzíÉszre, újra ugyanolyan lehet minden, mint egy évvel ezelőtt, mielőtt Amerikába költözött volna.
Rebeka miatt egy héttel korábban jött, október hatodikán, mert ekkor van Rebeka szülinapja.
- Te jó ég, hogy bírod ki, hogy ne beszélj állandóan a kamerába? - kérdezte hitetlenkedve Deni nagynénje, aki kijött érte a reptérre.
- Ó, én szívesen nyilatkoznék - válaszolta Deni, miközben kinyitotta nénikéje piros kocsijának ajtaját - de sajnos sose tudom a választ a kérdéseikre - vonta fel a vállát tehetetlenül. Vik jót derül ezen.
- Egyébként apád miért nem jött veled? - kiváncsískodott Vik, miközben elindultak.
- Ő csak egy hét múlva jön, miután leadták a sorozat utolsó részeit - válaszolt Deni, és erősen kapaszkodott, Vik botrányos vezetése miatt.
- Nyugodj meg, Deni. Még nem okoztam balesetet - szólt Vik -...ebben a hónapban - tette hozzá.
És még ót teljes óra, mire a SzíÉszre érnek. Az út alatt Deni egyre biztosabb lett, hogy Vik azért kaphatta meg a jogosítvány mert egy: megfenyegette a vizsgáztatót, kettő: túl sokszor próbálkozott és végül inkább megadták neki az engedélyt.

- Képzeld a múltkor férfinak néztek! Az ember lánya egy hónapig nem borotválja a lábát és máris Uramnak szólítják.
Deni fáradtan dőlt hátra az ülésen. Elővette a telefonját, hogy megnézze az órát. Tudat alatt nyomta meg a fájlok majd képek mappát. Ő és Rebeka egy rosszul sikerült szelfi közben. A barátnőivel a könyvárban. És a következő kép...Logen. A szőke és vonzó Logen, akivel az esőben csókolóztak először.
Elhaladtak a ,,Üdvözöljük a SzíÉszen.
(Ahol a pazarlás, hagyomány..." ) tábla mellett, és Deni szeme felragyogott. (Félig azért, mert nem kellett tovább hallgatnia Vik pasis sztorijait).
- Á, a SzíÉsz - nézett oda Vik is unottan - A gazdagok és hírességek városa...
- Megtennéd, hogy Rebekáéknal raksz ki? - fordult Vik felé mosolyogva - Most van a szülinapi bulija és időben oda akarok érni - magyarázta Deni és fél lábbal már kint volt a kocsiból, annyira izgatott volt.
- De még csak hat óra - értetlenkedett Vik.
- Már alkonyat van - közölte Deni és hátranyúlt az ajándékért - Szerinted tetszeni fog Rebekának ez a ruha? - aggódott Deni. Egy elegáns, fehér, csipkés, testhez simuló ruhát választott.
- Biztos - legyintett Vik. Mindkét kezével.
Majd egy olyan féket fogott, hogy az autó eleje és hátulja majdnem helyet cserélt. Deni szó szerint kiugrott a kocsiból.
- Itt vannak a ház kulcsa! - nyújtotta oda Deni az ablakon át - Ne felejsd el kikapcsolni a riasztót - figyelmeztette - És légyszíves pakold ki a ruháimat - mosolygott angyalian Deni.
- De, Deniela...
- Szín szerint! Köszike - búcsúzott el vidáman magához véve a táskáját és az ajándék szatyrot, a ház felé vette az irányt. A bézs és barna színű, hatalmas házból különbőző színek szűrődtek ki és zene, a hatvanas évekből.
Amikor Deni belépett a házba, a piros, a rózsazsín, a zöld, a kék és sárga színek közül három rávetült.
Már az ajtóban összefutott valakivel.
- Á, szia Deni! - mosolygott rá Eszter, az egyik régi barátnője - Nem gondoltam, hogy még látlak az újságokon kivül - viháncolt miközben megölelte őt - Milyen volt Los Angeles?
- Jó volt, de jó végre itthon lenni - válaszolt Deni, miközben végig nézett az egykori könyvmolyon.
Eszti egy kockás egyberuhát viselt, blézerrel és sállal. Esztinek azelőtt egyáltalán nem volt stílusa. Se jól belőtt frizurája: a haja egy árnyalattal barnább volt, hullámos és fényes.
- Úgy látszik igaz az, amit a Szív Királynő írt - tárta szét a karját Eszti, miközben  ivott még az üdítőből.
- Miféle Szív Királynő? - értetlenkedett Deni, majd tovább lépett: - Eszti, nem tudod, ho...
A mondatot nem tudta befejezni mert valaki neki jött és az egész táskája tartalmát kiborította.
- Jaj, ne haragudj - nézett rá bocsánatkérően az alacsony, szőke lány - Túl sok Fantát ittam - magyarázta viccelődve miközben lehajolt, hogy összeszedje az aranyszínű táska tartalmát.
- Hé, te nem Delír Deniela vagy? Együtt jártál Edward Edwarddal! - mutogatott felnézve a pakolásból, amiben se senki sem segített neki. (Úgy látszik Los Angelesben mindenki kicsit elszáll magától).
Eszti és Deni egyaránt megjegyezték, hogy a kis szöszi túl sokat beszél.
- Annak már vége - jegyezte meg lekezelően Eszti - A múlt héten írta meg az Ok! és a Hello!.
Talán ezek voltak a legdurvább szavak, amiket Deni, Esztitől halott.
- Te pedig Roxi vagy, Logen húga - ismerte fel a lányt Deni oldva kicsit a kínos helyzetet.

Rebeka még egy doboz cukrot öntött a szörpös tálba.
- Ahol a pazarlás...hagyomány.... - mondogatta jót szórakozva, majd neveteve megfordult. Barna haja a vállára omlott, egy testhez simuló, fehér, csipkés ruhát viselt és elégedett mosoly ült az arcán. Már csak a Logent kereste a tömegben. A szerelmét...
Hasonló történetek
4674
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
3642
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Lehet, hogy valami szappanopera ihlette, vagy annak készült, amit én nem szeretek. Viszont jól írsz, ami tetszett.
Cseressznye ·
Köszi :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: