Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Képzeletben utazzunk el az Államokba egy különleges helyszínre és eseményre.
Friss hozzászólások
Éva596: Kedves Szakállas! Ezért a nag...
2024-09-15 16:04
Szakállas: Az egyik legjobb történet azok...
2024-09-15 15:06
Éva596: Nem árulhatom el, de csak neke...
2024-09-14 12:11
zsolt1122: Kedves Éva remélem lesz folyta...
2024-09-14 09:05
laci78: hűűűű, hát nagyon köszi
2024-09-14 08:14
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Megtörtént esetünk

Megtörtént esetünk
Munka után vagy közben, üres óráimban szörfölgetve a neten időnként erotikus tartalmú oldalakra is elnavigál a kereső, ami nem jelez ezen mesterséges intelligencia részéről túlzottan nagy tehetséget, hiszen a téma mint minden férfit mindig is rendkívül érdekelt. Különböző történetek olvasgatása közben az a gondolat ébredt fel bennem, hogy én is leírjak egyet a sok közül, mely életünk során megtörtént velünk. Az érdeklődési körömbe tartozó kategóriák olvasgatása során azt tapasztaltam, hogy a szerzők gyakorta költői túlzásokkal élve, szépen megfogalmazva, inkább talán csak vágyaikat, álmaikat leírva számolnak be hatalmas hímtagokról, órákon át tartó szeretkezésekről, tökéletes testű nőkről, akik már az első anális élmény során is képesek orgazmusra, tövig nyelik a falloszokat, szeretőjük fasza rendszerint hatalmasabb párjukénál. Bár a szexuális életben fontos a fantázia, a játékosság, fontosak a kimondott és kimondatlan vágyak - így lehet megőrizni tartósabban a libidót - . Ezennel összehasonlításként én is monitorra vetek egy sztorit, így kipróbálva, hogy emlékeim miként mutatnak írásban, torzulnak-e valamennyit?
Az alábbiakban egy igaz történetet osztok meg az érdeklődő olvasóval. Nem célom, hogy irodalmi remekmű legyen, inkább csak egy beszámolónak számom, amelyben próbálok tartózkodni a túlzásoktól, bár lehetséges, hogy a történet során megjelenő érzelmek sok mindent más színben tükröznek vissza.
Feleségemmel régi családi képeket, videókat nézegettünk egy csendes délutánon, amíg a gyermekeink iskolában voltak. Egyik fotó a másik után került elő, gyakran megdobogtatva a szíveket a felszínre kerülő emlékek kapcsán. A papírképek után előkerültek a régi VHS videók, az esküvőről, névnapokról, születésnapokról. A számítógépen tárolt rengetek kép között volt 1-1 erotikusabb felvétel is, melyek elsősorban az én unszolásomra készítettünk nyaralások, kettesben töltött események kapcsán. Nejem pironkodva nézegette őket, hangot adva annak, hogy nem mindennel elégedett, kritikusan szemlélte önmagát. Ezzel kapcsolatban sosem adtam neki igazat. Számomra csodálatos teste volt és van jelenleg is. Bájos arc, helyes pofika, sugárzó kék szemek, formás orrocska és fülek, kívánatos nyak, gyönyörű közepes nagyságú gömbölyű mellek, melyek 10 évvel ezelőtt és most is peckesen, jó tartással állnak, bimbói mérnöki pontossággal rajzolt, kívánatos ékszerei izgató mellkasának. Ennek köszönhetően soha nem kellett melltartót hordania, melyet nem is szeretett. Alakja szabályos, feneke kerek, lábai kecsesek, gyönyörűek, bokái karcsúak, lábfeje arányos, lábujjai rövidek. Kicsiny kezei szépsége, bársonyossága utolérhetetlen. 170 cm-es magasság, vékony testalkat, B kosár, amely jellemzők most hirtelen eszembe jutnak. 
A történet megírásának egy hatvan perces videó megtekintése adott igazi löketet, mely ekkor került elő egy régen elfelejtett, rejtett mappából. Ezt az esetet írom most le, talán kissé túl részletesen, de a fenti médium megtekintése és bizonyító ereje nem engedi meg, hogy az azon látható bármely apróság is kimaradjon, mert az szándékommal és a történetnek adott címmel ellenkező lenne. 
Értelmiségi pár vagyunk, három gyermekkel. Gimi óta alkotunk egy párt, kalandos tinédzser és fiatal felnőtt korunk volt, rengeteg közös izgalmas szexuális élmény színesítette kapcsolatunkat, melyet ma is olyan szerelem és vágyakozás leng körül, amilyen megismerkedésünk után alakult ki közöttünk. Szeretkeztünk szabadban, háztetőn, parkban, autóban, strandon és ki tudja hol nem, pajkoskodott velem szoknya alatt nem viselve bugyit, szexi fehérneműket és ruhákat felvéve. Nemi kapcsolatunk fejlődése során végigjártuk a szükséges állomásokat a tétova érintésektől, érzéki csókolózásokon, pettingen, orális szexen keresztül a vad dugásokig. Kedvesemet hasonlóan a legtöbb nőhöz az érzelmek vezérlik, családcentrikus, gondoskodó, mindent megtesz a szerelemben. Én vizuális pasi vagyok, a látvány és a helyzet izgat leginkább, ezért is vágytam kívülről látni a nejemet akció közben. Amikor tehettem készítettem róla és rólunk fénykép és videó felvételeket. Ezeket visszanézve elégedetten nyugtáztam, hogy remek párom van, teljesíti kívánságaimat, kielégíti vágyaimat és csodálatosan, izgatóan néz ki a felvételeken is.
A DP, hármas együttlét gondolata ezért is fogalmazódott meg bennem. Szerettem nézni őt, kívülről látni és még teljesebb kényeztetést, kielégülést nyújtani számára. Mivel harmadik személynek lányt nem engedett, még gondolatban sem – rendkívül féltékeny teremtés – fiú mellett kellett döntenem. Gyerekkori közös barátunkat választottam erre a feladatra, akit nem volt nehéz rábeszélni, hiszen állandóan együtt lógtunk és láthatólag CS is vonzódott feleségemhez. A feladattal kapcsolatban le kellett győzni féltékenységemet, birtoklási ösztöneimet, ebben segített kíváncsiságom, a szexuális vágy és a bizalom mely köztem és feleségem, valamint legjobb barátunk között mindig is megvolt. 
Elindult a szervezés. Egy nyár végi hétvégére meghívtam CS-t vidéki lakásunkba. Neki mindig is voltak alkalmi partnerei - ekkor is -, de kértem, hogy most egyedül jöjjön. Akkoriban a városból munkahelyeink miatt vidékre költöztünk, ahol egy nagy szolgálati lakásban laktunk. Péntek este érkezett. Kimentem elé a buszhoz, megmutattam neki a községet, munkahelyünket. A helyi kocsmában megbeszéltük az utóbbi idők eseményeit. Itt kissé előkészítettem a terepet, hogy ne érje váratlanul az esetlegesen kialakuló helyzet. Nem szerettem volna felsülni tervemmel vagy kellemetlen szituációba kerülni. Egy nőnél nem lehet tudni váratlan helyzetekben miként reagál, gondoltam jól meg kell ágyazni a várható eseményeknek. CS látta már feleségem monokiniben strandolni, napozni, táncolni szexi ruhákban, tehát nem árultam neki zsákbamacskát. Finoman úgy vezettem be a dolgot, hogy ez a hétvége egy meglepetés parti nejem számára, otthoni evés-ivás, zene, tánc, esetleg kis „erotika”, majd ha kedvünk lesz elmegyünk a szomszédos városi diszkóba hajnali mulatozásra. 
Feleségem egyedül várt otthon bennünket finom vacsorával, hiszen a gyerekek a városban nyaraltak a nagyszülőknél. Mindig is nagyon jól főzött, aznap este is igazán kitett magáért, nem győztünk dicsérgetni, miközben szorgalmasan töltögettem poharainkat. A dicséret nem csak az ételnek szólt, szóba került rövid szoknyája, csinos lábai, és melleinek domborulata is. A kellemes szavak és a nyári meleg megtették a hatásukat, testhez simuló hófehér rövid pólója hamarosan kirajzolta hegyesedő mellbimbói alakját. Meg is jegyeztem, jól tette, hogy nem vett fel melltartót, így nem csak lakásunkra, háziasszonyunkra is büszkék lehetünk. Lepillantva mellkasára, látta a testéhez simuló póló gonosz viselkedését, ami csaknem mindent megmutatva, nem sok további meglepetést hagyott a kíváncsiskodó szemeknek. Hirtelen elpirult, melyre CS pajkosan rávágta, hogy aki szokott topless strandolni, az ilyen csekélységtől nem szégyenkezik, szerinte bugyi sincs rajta, azért ez a nagy pironkodás. 
Rövid kormalkodás, adok-kapok, szópárbaj után a nappaliba mentünk. A kanapéról néztük a TV-t, közben beszélgettünk közös dolgainkról. Feleségem ült középen, mi a két oldalán. Rajtunk rövidnadrág, rajta miniszoknya, amint már említettem. Párom kissé széjjelebb nyitotta lábait, így bőrünk összeért, ez további erotikus töltetet adott a szituációnak, combja nyirkosabbak lettek, szinte tüzeltek. A készülék kapcsolgatása közben erotikus műsorokat is felvillantottam, ezzel is próbálva a beszélgetés fonalát ebbe az irányba terelni. CS látva egy jelenetet mondta, a sztriptíz, nem áll jól minden nőnek, ahhoz őstehetségnek kell lenni. Ez kedvesem cáfolta, mondván csábítani minden nő tud. Természetesen igaza volt, tudtam CS csak provokálja. Javasoltam neki mutassa be, tudását minden nő védelmében. Próbált volna szabadkozni, de gyorsan az erősítőhöz léptem és kedvenc mambó számunkat betéve, a hangerőt feltekertem, kezét megfogva a szoba közepére rántottam. Éreztem, hogy a finom italok bódító hatása és a kellemes szavak kapcsán vágyott a bemutatóra, csak szüksége volt még egy kis unszolásra. A bátorságát fokozva a csillárkapcsolót lecsaptam, így az olvasó lámpa fénye adott csak halvány megvilágítást a szobának. A kamerát kezembe kaptam és már indult is a felvétel. Erotikus, gyönyörű táncba kezdett, amilyet ritkán lát az ember. Lassan lekerült a hófehér felső, amit mellei előtt tartott, majd a földre ejtett, de kicsiny kezeivel mellkasa büszkeségét takarva, bennünk tovább fokozta a vágyat, hogy végre láthassuk teljes valóságában kebleit. A feszültséget fokozandó elfordult, magasra emelt kezekkel táncolt tovább, nem engedve a kíváncsi szemek követelőzésének. Tánc közben a jobbra-balra kilendülő mellek körvonala a szoba erotikus levegőjét tovább hevítette. A miniszoknya hullott alá a következő pillanatban. Gyönyörű hófehér tanga és két gömbölyű popsi táncolt szemeink előtt. Bár tekintetünket le sem tudtuk venni a látványról -  pislogni sem igen tudtunk -, szemem sarkából láttam, kajánul mosolyog, mondván: „na látjátok, volt rajtam bugyi”. Vége felé járt a zene, ekkor megfordult és két pompásan formás kis mell himbálózott előttünk. Bimbói csak izgalmi állapotban szoktak kihegyesedni, nahát most igazán peckesen meredeztek. Bimbóudvarai mintha körzővel lettek volna rajzolva, a természet mérnöki alkotásának mesterművei. Kihasználta, hogy a két álló faszú pali, tátott szájjal, kerek szemmel, csorgó nyállal bámulja melleinek táncát, lassan a tangát is letolta magáról és riszálást tovább folytatta immár teljesen meztelenül. Szemem szeméremdombjára irányítottam, ami frissen, tökéletes rövid csík fazonra volt nyírva. Lehet, hogy tudja, ma este mi vár rá?- morfondíroztam magamban. A látványban még sokáig gyönyörködtünk volna, de a zene véget ért, a művésznő meghajolt és ezzel mozdulattal felkapta néhány darabos ruhatárát, majd légiesen kilibbent a szobából. Döbbenten ültünk. Rápillantotta CS-re aki szárazan nyelt egyet és kinyögte, hogy ez „nem semmi volt, nem férek a gatyámban”. 
Hamarosan átöltözve vidáman tért vissza hozzánk. Most egy másik nagyon szexi testhez simuló fehér felsőt, fekete miniszoknyát, magassarkú cipőt viselt. Pólóján áttetszett fekete push-up melltartója. Gyönyörű vékony alakja, meztelen combjai megragadóak voltak, szépséges lábait a magassarkú cipők viselése még ínycsiklandozóbbá tették. Na most ti következtek mondta. Én már teljesítettem a feladatot, valamit én is szeretnék látni. Kissé meghökkentünk, de gyorsan kötélnek álltunk. Sorsot húztunk CS-vel. Az ilyen dolgokban profi vagyok, nem csoda hát CS-nek kellett kezdenie a műsort. A zene dübörgött, ő mozogni kezdett rögtönzött színpadunkon. Hasonló sorrendben, a tőle elvárható chippendale stílusban szabadult meg ruháitól, végül bátran meglengette férfiasságát párom arca előtt, aki élvezettel nézte a produkciót, majd játékosan utána is kapott a férfi szerszámának, szemérmesen vigyázva arra, hogy ne érhesse el. Én következtem. Nem vagyok nagy táncművész, de mindent elkövettem annak érdekében, hogy az előző két fellépő után ne valljak szégyent. Az utolsó momentumnál azonban nejem már nagyobb ügyességet mutatva megragadta farkamat, meghúzgálta kissé barátom felé sandítva és folytatást követelve ujjongott. Rendben mondtuk, de legyen most ismét ő az első műsorszám. Jó mondta, a „színpadra” perdült és az ütemes zene ritmusára elindult bemutatója. Mi egy szál faszban figyeltük élvezettel. Szexi tánca során lekerült a felső, a szoknya, ami után kissé hosszabb fekete tangás, melltartós, cipős produkció következett. Ez nagyon jól sikerült, merevedésemet kezemmel próbáltam palástolni, de CS nem volt ilyen szégyenlős, büszkén ágaskodott dákója. Miután beteltünk a push-up által felerősített ringatózó keblek látványával, szinte nem is tudjuk miként egy anyaszült meztelen szexi nő állt előttünk és ringatta, rázta testrészeit, oly ügyesen, hogy péniszeink végén már apró cseppek remegtek. A műsor véget ért. Mire felocsúdtunk a levetett ruhákat felöltve közénk huppant. Jöhet a folytatás mondta. Szép kis szendvics volt: két pucér kan között ült egy kihívó ruhában pompázó basznivaló csaj. 
Oké mondtam, de előbb kimegyek, hozok egy kis ital utánpótlást, mert a mozgástól és a látványtól kitikkadtunk. Mikor ismét a szobába léptem, ahol félhomályban, halk zene szólt, látom párom az ágyon ül, hátát a falnak vetve, combjai széttárva, előtte hasal CS és élvezettel lefetyeli punciját. Megállt bennem az ütő, féltékenység villant át az agyamon, majd pillanatokon belül a szexuális vágyakozás lett úrrá rajtam. Nejem szeme lehunyva, ajkai résnyire nyitva és halkan nyögdécselt. Póló, melltartó, szoknya rajta, de a bugyi sehol! Néhány percig csendben néztem, részben azért, hogy élvezetét ne zavarjam, másrészt mindig is vágytam rá, hogy ilyenkor kívülről láthassam, a látottakat örökre elmémbe véssem. Hirtelen kapcsoltam, a kamera után nyúltam, elindítottam és az asztalra helyeztem, ahonnan minden esemény jól látszott. Most már úgy éreztem, minél előbb csatlakoznom kell a szexelő társasághoz. Feleségem mellé ültem, aki kéjtől homályos szemmel rám pillantott és meztelen testemet simogatni kezdte. Hosszan megcsókoltam, nyelveink játékosan ficánkoltak egymás szájában. Csak szex közben szoktunk csókolózni, ilyenkor mindig tudtam mikor élvezi igazán az együttlétet, ekkor nyelve hevesen, buján mozgott. Az élvezkedés, most jó irányba haladhatott figyelembe véve, hogy egy kis nyalás után soha nem látott aktivitást mutatott csókja. Lehúztam pólóját, melltartóját, masszíroztam, csókolgattam, szívogattam melleit. Ez után az ágyra felállva arca elé nyomtam merev farkamat. Mintha csak erre várt volna azonnal mélyen bekapta és heves bólogatásba kezdett. Szopta, szívta, nyalta, majd mélyen a torkába engedte. Amint lágy szájpadlása makkomat megérintette nyelés közben újra és újra, azt hittem menten a torkába lövöm heréim tartalmát. Szerencsére kihúzta, az ingerlés kézzel folytatta kissé lassabban, hiszen magára is kellett koncentrálnia, ugyanis CS sem tétlenkedett. Nyalta csiklóját, ajkával húzgálta szeméremajkait. Barátom oly hevesen falta páromat, csak néha bukkant elő szeméremdombja vékony megmaradt szőrzete. Nedveit bőven ontotta, CS arca tiszta lucsok volt, de nemigen bánta. Nejem farkamat hasamhoz szorítva, heréim lágy nyalogatásával folytatta játékát, miközben rám nézett, amitől szinte elolvadtam. Kéjtől fátyolos, vágyakozó szemek, kis csillogó nyelvecske, lágyan remegő pompás mellek, széttárt combok, fel-le rángatózó csípő, ez szép látvány. Letérdeltem, hogy melleivel foglalkozhassak, ő szélesre tárt lábait felemelve arcom elé nyújtotta egyiket, felkínálva kényeztetésre. Pici lábát kezembe fogva csókolgattam nyalogatta, ujjacskáit bekaptam. Pozíciót váltottunk. CS az ágy végéhez állt, nejem az ágyon elé helyezkedett négykézlábra én mögé térdeltem és hüvelyéhez illesztettem farkam. Az előjáték jól sikerült, olyan meleg nedvesség fogadott, hogy bár próbáltam lassan bevezetni szerszámom, azonnal mélyen becsusszantam, kissé megérintve a méhszájat is. Heves baszásba kezdtem, csak úgy remegett gömbölyű feneke, heréim halkan csattogtak csiklója felett. Csípőjét fogtam, hátát simogattam, cirógattam döngetés közben és láttam barátom szeme is kezd elhomályosodni, feleségem feje úgy bólogatott merev farkán, ahogy én az ütemet diktáltam. Gondoltam hagyok egy kis szünetet nekik, kihúztam rudamat, lehajoltam és nyalni kezdtem vagináját, ajkait, piciny csiklóját. Pompás illata volt. Mámorító érzésben volt részem. Korábban, ha feneke rózsájához értem először mindig összerándult, most nem. Lázán tartotta, szinte dugta az orrom alá, felkínálva nyelvemnek a tágítás lehetőségét. Hasa alá feküdtem csiklója izgatásának szentelve minden figyelmemet. Úgy ismertem a csikló jobb oldalának ingerlése, nyalogatása juttatja leghamarabb a csúcsra, hát nyelvem, ajkaim minden mozdulatával ezt próbáltam elősegíteni. Felpillantva közelről láthattam, amint egyik kezén támaszkodott, másikkal hevesen verte CS faszát és mélyen szopta. Bólogatása során a fasz teljesen eltűnt szájában, orra a fanszőrzetbe fúródott, két here állát verdeste. Mindnyájan szorgalmasan nyögdécseltünk, nejem teli szájjal próbált kissé fuldokló hangon élvezni. Ismét pozíció váltás következett. Oldalt feküdt, szemben vele CS arccal pinája felé, én mögé helyezkedtem félkönyöklő helyzetbe és ismét bevertem farkamat lyukába. Párom, kérés nélkül azonnal szopott. Hihetetlen volt látni a helyzet mit kihozott belőle, a mindennapokban precíz munkaerő, gondos háziasszony, tökéletes fiatal anya, most mint egy valóságos kurva olyan tehetséggel végezte kellemes munkáját. Semmi visszafogottság, öklendezés, fáradtságnak legkisebb jele. Ő a két vendég herét morzsolgatta, én pumpáltam, CS mindezt közelről nézte és feleségem csiklóját dörzsölgette. Szokatlan volt számomra, hogy egy másik férfi keze ilyen közel van farkamhoz, mindezek ellenére párom látványa, mozgása, illata, elbódított, felfokozott izgalommal töltött el. Barátom számára szép látvány lehetett a rózsás kis pina pumpálás közepette, talán ezért is a szeméremajkak simogatásába, finom húzgálásába is kezdett. 
Gondoltam egy kicsit leállok, hagyom őket egymással foglalkozni. Felálltam a kamerához mentem, körbejárva a tovább szeretkező párt, közelről rögzítettem ténykedésüket. Egymás mellett oldalt feküdtek, nejem lassan szopott, a heréket masszírozta, majd bekapta azokat, ajkával hosszasan húzgálta, miközben finom kis kezeivel verte barátunk farkát. Ez kissé meglepett tekintettel arra, hogy nekem korábban ilyet nem csinált! Hopp, mit látok, mindkét here eltűnik kicsiny szájában. Szóhoz sem jutottam, csak nyelni tudtam nagyot. Átléptem a másik oldalra, ahol ismét meglepetés fogadott, CS ujja miután ki-be járt a nedves pinában, kedvesem fenekének rózsáját kezdte el dörzsölgetni, aki ahelyett, hogy elhúzódott volna csípőjének körkörös mozgásával nyugtázta az érzést. A tétova ujjak egyike hamarosan átcsusszant a záróizmon és belülről kezdte azt izgatni. Kerek szemmel figyeltem az eseményeket. Kisvártatva már két ujj járkált fel-le nejem bársonyos, szűk fenekében, aki jelét sem mutatta annak, hogy kellemetlen lenne, vagy szégyenkezne miatta, ellenkezőleg teli szájjal, elfojtott hangon nyögdécselt. CS hátára fordult, és mintha csak egy összeszokott pár lennének, nejem már pattant is rá, a hímvesszőt magába fogadva lovaglásba kezdett. Csinos kis mellei vadul fickándoztak minden irányba, mintha börtönükből szabadultak volna ki, játékosan pattogtak. A látványt leírhatatlan, csak profi 3x-es filmekben látni ilyet. A kilátást makktársam kezeinek simogatása, olykor durva markolászása zavarta meg. A férfikezek markolászták, paskolták a melleket és csak akkor adtak betekintést a keblekre, mikor párom finom kis farát masszírozták, csapkodták, mintegy gyorsabb ütemre serkentve lovasukat. Komolyabb csattanások is elhangzottak, amit jajszó nem követett. Nem értem be a látványossággal, asszonykám fejéhez léptem és ágaskodó farkamat arca elé kínáltam, ő azonnal bekapta és a lovaglás ütemének megfelelően szopta, fel-le rángatta. Így élvezkedtünk percekig, mikor is eszembe jutott, néhány perccel korábban milyen szolgálatkészen tárta fel hátsó nyílását CS kutató ujjai előtt, hát mögé térdeltem és nedves makkomat ánuszához igazítottam, gondoltam lesz ami lesz. Ő pillanatra lassított az ütemen, lazított izmain, ennek hatására lassan átcsusszantam szűk fenekén. Kis szünet után, lassú tempóban újraindult a mozgás. A nő diktálta az ütemet, mi csak rásegítettünk, engedve, hogy saját érzéseinek szabad folyást adjon. Korábban ilyen intenzív élményben nem lehetett része, teljesen átadta magát a kellemes testét kitöltő, feszülő érzéseknek, erogén zónái ingerlésének. Dobálta, feszítette testét, mellei úgy ugráltak, azt gondoltam mindjárt elrepülnek. Hátát simogattam, CS melleit markolászta. Farkam teljes hosszában ki-be járt fenekében, közben éreztem, a hüvely fala felől egy intenzív lökdösést, amit a másik pénisz heves mozgása okozott. Érdekes dolog, amikor két összeütődő falloszt csak egy bársonyos hüvelyfal választ el. Percekkel később a látvány és a komplex ingerlés hatására, heréim tartalmát teljesen beleürítettem. A játék lassabban, de tovább folytatódott. Lanyhuló péniszem kicsusszant, aminek érzékelése után párom ismét gyors vágtába kezdett. 
Visszavonulva, közelről figyeltem a nemi szervek játékát. Fenekéből kicsordogáló fehér folyadékot az ütemes döngetés habosra kavarta és a nagyajkak között az alattuk fickándozó heréken csordogált tovább. Térdelő helyzetből nejem talpra emelkedett, alatta fekvő partnere mellkasára támaszkodva folytatta mozgását. Szembe velük a fotelba huppanva, pihegve figyeltem a munkálkodó párost. CS hirtelen oldalra billentette feleségemet, aki az ágyra zuhant, lábait kirántva füle mögé nyomta a kecses darabokat, farkát ellenállást nem tűrő mozdulattal a nedves punciba helyezte és vad tempóban folytatta a baszást. Szorosan egymáshoz simultak, nejem kéjtől nedves szemekkel, apróra nyíló, pihegő ajkakkal ölelte, csókolta partnerét, hajába túrt, farát megmarkolva késztette mind hevesebb mozgásra. A következő pillanatban CS felemelkedett, kirántotta férfiasságát, forró hüvelyéből, határozott, sőt erőszakos mozdulattal megperdítette a nőt, kutya pózba parancsolta, mögé térdelt, hímtagjával paskolta fenekét és az ánuszrózsát, majd a csikló hasonlatos kínzásához kezdett, végül mélyen bevágta az immár kellőképpen tág pinába. Halk sikkantás és elindult a végső roham, percekig tartó jellegzetes csattogással. Nejem könyökölt, feltérdepelt, amilyen pózban a leghatékonyabb ingerlést érezte. Hófehér, lágy emlői himbálóztak, ugrándoztak, szemeimet levenni is alig tudtam róluk, csupán csak annyi időre, míg megszemléltem az egyébként rózsás puncit, ami most mintha szégyenkezne vörösen izzott. A kicsusszanó fasz pillanatokra engedni láttatta a kisajkak csücsörítő szorítását, nem engedve a makk teljes távozását. Az előre lendülő támadó felütközve a szeméremtesten és a kerek, bársonyos farpofákon csattanó hangot hallatott, ezt a hanghatást megkoronázott a peckesen meredező csiklónak a neki csapódó herék adta halk pofon hangja. Nejem hol rám nézett fátyolos szemekkel, hol lehunyt pillákkal a tőle megszokott módon halk lihegéssel, nyögdécseléssel élvezte kiszolgáltatottságát. A kamerát babráltam, közelítettem a fókuszt a mellekre, az alhasra, ekkor CS feleségemet hasra lökte, faszát kirántva hangosan ordítás közepette fenekére és hátára verte annak tartalmát. A nedvek lassan csordogáltak kerek feneke vájatában le a nagyajkak közé, nyakában előre a hajtincsekre, oldalt kerek melleire. Mintha csak tisztaságra vágyott volna barátom lanyhuló péniszét a pinába mártogatva alaposan megtisztogatta annak bőséges nedveiben, majd búcsúzóul nagyot csapott a gömbölyű idomokra. 
Az asszonyka hason fekve pihent néhány másodpercet, majd feltérdepelve, fenekét megsimogatva, az ott található nedveket vizsgálgatva tájékozódott, támadója teljes kielégüléséről. Én miután már csak passzív szemlélő voltam, a látottak fogságba ejtettek és már vagy tíz perce úgy állt a farkam, hogy kezdett fájdalmassá válni. Makkom akkorára duzzadt, mint még soha. Most mivel valamennyi rés szabaddá vált, tombolt bennem a féltékenység, azonnal be akartam bizonyítani ki az alfa a csapatban. Felugrottam, nejemet karjainál fogva talpra rántottam, visszalöktem az ágyra, combjai közé furakodtam. Ő rám pillantott, és látva ágaskodó férfiasságomat lila kalappal, cseppet sem volt kérdés számára mi a szándékom. Szélesre tárta combjait, ujjacskáival kitárta nagyajkait és mondta: „Gyere dugj meg rendesen!”. Rávetettem magam, szorosan öleltem és keféltem, keféltem. Beszívtam nőies illatát, mely keveredett a rajta nemrégiben átrobogott kanok illatával. Nyaka selymes, bódító volt, hajlatai simák, keblei izzadságtól nyirkosak, meredező bimbói szinte szúrták bőrömet. Forró puncija lángolt, tocsogott váladéktól, mégis úgy szorított mint megpróbáltatásai előtt. Igazi összeolvadós szex volt. Gyorsabb és lassabb tempók váltakoztak, majd feltérdepelve, lábait felemelve fejeztük be az aktus, amint hosszasan telepumpáltam testét heréim tartalmával. 
Meztelenül feküdtünk egymás mellett zihálva, pihegve, egymást simogatva. CS, az alkalmi közönségünk a videó kamerát letéve nejem másik oldalára feküdt. Gyönyörű kis kurvánk minden porcikáján járkáltak cirógató kezeink. Bekalandoztunk nedves ajkai közé, még most is kissé kitágult fenekébe, mellei közé, bimbóit húzgáltuk, nyakát, hátát simogattuk. Jó kis levezetés volt. 
Amint mindnyájan lehiggadtunk, megnyugodtunk, lassú öltözés és az este folytatása következett. Iszogatás, nevetgélés, játék, zene, tánc. Az akciódús este, a kimerítő mozgás és az elfogyasztott alkohol mennyisége kizárta, hogy útra kelve az éjszakát bármely szórakozóhelyen folytathassuk. Így is későre nyúlt a zárás. A történtekről nem beszéltünk, de úgy éreztem valamennyien elégedettel voltunk a dolgok alakulásával. Közösen egy ágyban aludtunk el. Bennem kezdetben kettős érzések kavarogtak, de erősebb volt a kielégülés, a feleségem csodálatos látványának kellemes élménye. Megnyugodtam, hiszen teljesen megbíztam benne és nem bántam meg. Már vágytam is az ismétlésre. Ilyen gondolatokkal merültem álomba. 
Hajnal fele halk szöszmötölésre, az ágy ringatózására riadtam fel...........
Vége?
Na de ez már egy újabb történet lehetne, amiről sajnos rögzített felvételem nincs. GIGY
 
Hozzászólások
Tintaszív ·
Kedves Szerző, remek az írásod , megvallva az őszintét a tied az első amiben ténylegesen megtaláltam azt amiről én is írok és amiről szívesen olvastam volna de eddig még nem találtam megfelelőt. Őszinte , tartalmas, szép , és Valós! Ha esetlegesen érdekelne hasonló történetek "cseréje" örülnék ha megoszthatnám veled/veletek!

laci78 ·
jól volt megírva, ügyes! :)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: