Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az alagsor. Sötét, kígyózó folyosó, rémületkeltő zajokkal, természetellenes szagokkal, mely...
Belém tolja a farkát és erős csípőjével egész testemet a falhoz emeli. Alig tudom felfogni...
„REANIMÁCIÓS FOLYAMAT BEFEJEZŐDIK 5… 4… 3… 2… 1… REANIMÁCIÓS FOLYAMAT BEFEJEZŐDÖTT. AZ ALANY...
Kedves olvasó! Ez az első történtem. Meglehet, hogy csiszolatlan, vagy kissé bugyuta. Talán...
A pap hasonlóan levágta Madison ruháját is. Őt is vissza kellett fogni önmaga eltakarásától...
Friss hozzászólások
HajnalLany: Köszönöm, hamarosan érkezik a...
2022-08-09 16:21
Pavlov: Jó kemény szex, tetszett :)
2022-08-09 13:39
SunnyDay: Köszönöm, már érkezik a folyta...
2022-08-09 10:11
Szergejecske: Nem rossz, de nekem az első jo...
2022-08-03 11:57
Szergejecske: Nagyon tetszett a történet és...
2022-08-03 11:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kwei-Fei

Yang Kwei-Fei hercegnő készen állt, amikor a katonák megérkeztek. A lázadás közel fél éve dúlt és tudta hogy az alattvalók tévesen a császárra gyakorolt befolyását okolják a gazdasági problémákért. Tudta, hogy a császárnak – bármennyire is szerette őt – át kell adnia a katonáknak, hogy megmentse saját életét és trónját. Már napokkal ezelőtt megjósolta hogy eljönnek érte, és figyelmen kívül hagyta más ágyasok és nővérei derűlátóbb nézeteit. Mire a katonák megérkeztek már a legjobb nyilvános ruhájába volt öltözve. A haja kifésülve, fényesen, feketén és enyhén virágillatúan lógott a hátára. A kapitány meglepődött, hogy indulásra készen találta. 
–Rettenetesen sajnálom hercegnő de a tanács, amit a császárnak adott árulásnak minősül, a büntetés pedig a halál. Megteszem amilyen gyorsan csak tudom.– mentegetőzött. 
A nő szépségének látványától felgyorsult a pulzusa. Nem csoda hogy a császár szerette. Ez volt a legbájosabb nő, akit a kapitány valaha látott. Kár volt elpusztítani ezt a kedvességet. A kapitány ugyan tudta hogy a vádak igazságtalanok, de készen állt megtenni amit tennie kellett. A nő csuklójáért nyúlva azt mondta:
–Kérlek gyere velünk!
Yang Kwei-Fei már eldöntötte, hogy mit akar és megkérdezte: 
-Kérem.. kapitány.. feltehetek egy fátylat a tisztesség kedvéért?
– Természetesen! 
A férfi gyönyörködve nézte ahogy Kwei-Fei felveszi a már előkészített hosszú, sárga fátylat és fésűvel a hajába erősíti. Meglepte hogy a nő mennyi méltóságot és könnyedséget mutatott még a halállal szembe nézve is. A nő az arcát és nyakát elrejtő fátyollal visszalépett a kapitányhoz és kiment vele a háremből. A többi katonát a hátuk mögött hagyták, mintha csak becsületőrök lennének, nem pedig fogvatartók egy elítélttel. Kisétáltak a palotából egy közeli kertbe ahol nagy fák nőttek.
A kapitány ránézett Kwei-Fei-re hogy megítélje a magasságát, majd kiválasztott egy faágat és puha kötélből dupla hurkot vetett köré. Újra a nőre nézett és megállt hogy megcsodálja vonzó alakját. Úgy tűnt hogy a nő élvezi a tekintetét. Kiegyenesedve állt így a mellei kiemelkedtek. Hosszú, fényes haját oldalra húzta hogy felfedje a tökéletes nyakát… milyen kár tönkretenni. Sóhajtva abbahagyta az álmodozást és a kötelet közelebb mozgatta az ág tövéhez.
Kwei-Fei hercegnő lassan odasétált a fához és menet közben sorra levetette díszeit. Utolsóként a fátylat tartó fésű került sorra. A nő csak abban a bő köntösben maradt, amit erre a pillanatra készülve vett fel és kezében tartotta a fátylat.
-Nagyon sajnálom, hogy ezt kell tennem önnel! – mentegetőzött ismét a kapitány miközben a nő az ág alá lépett.
-Megértem. Nem az ön hibája. - mondta Kwei-Fei, majd halkan folytatta: 
– Még néhány szívességet szeretnék kérni!
A kapitány láthatóan megkönnyebbült amiért nem sírt és nem könyörgött az életéért. 
–Bármit, ha nem ütközik a kötelességemmel – felelte.
– Nem lenne méltó hogy ezek a közkatonák lássák a haláltusámat. Feltehetnénk a fátylamat függönyként?
A férfi beleegyezett. A fátylat az ágra erősítette úgy, hogy az takarja a nőt és csak egy halvány árnyalak mutassa hol van. Azután fogta a tiszti pálcáját és a nő mögé lépett.
- És a másik szívesség? - kérdezte.
Kwei-Fei kioldotta a köntösét, majd félrehúzta  gyönyörű, bársonyosan sima hátsójáról. A kapitány érezte hogy a látványtól elpirul, merevedése támad és gyorsabban lélegzik. A nő széthúzta a félgömböket, hogy felfedje a kis lyukat, ami valamilyen zsírszerű anyagtól csillogott.
-Ma meg kell halnom, és szeretnék egy kis örömet, hogy eltereljem a figyelmemet amíg meghalok. Nagyon kedves volt velem és úgy gondolom megérdemel egy kis jutalmat. Szerintem túl egyenes jellem ahhoz, hogy összeszedje a földön hagyott ékszereimet. - suttogta a kapitánynak.
A férfi a nő mögé lépett és egyenruháját megoldva szabaddá tette duzzadt hímtagját. 
-Mit szeretnél?- kérdezte.
–Lassan csúsztassa be, mielőtt megfeszíti a kötelet. A császár néha fojtogatott és nagyon élveztem. Különösen amikor úgy időzítette hogy egy kicsit megszédültem elélvezés előtt. Azt hiszem ő azt tervezte, hogy a lehető leggyorsabban végem lesz hogy ne szenvedjek, de jobban szeretném ha lassan csinálná! Tartson ki néhány percig, amíg fokozatosan megfeszíti a kötelet, azután belém élvezhet miután elájulok. Azt hiszem az utolsó görcseimet különösen kellemesnek fogja találni.  – suttogta Kwei-Fei.
Enyhe zajongást hallva a kapitány sejtette hogy a katonák kezdenek nyugtalanok lenni. 
– Még egy utolsó kérése van, de hamarosan befejezem. Miután meghalt bárki ellenőrizheti, hogy megbizonyosodjon róla. – kiáltotta.
Ezután a nő nyakára illesztette a dupla hurkot, majd habozva megállt.
–Csak nyugodtan! Élvezd a testemet, amíg lehet!– biztatta Kwei-Fei.
A férfi benyúlt a köntösébe hogy megsimogassa a mellét, amitől a nő légzése felgyorsult. A kapitány rövid időre kihúzta a kezeit és megnedvesítette ujjait a nyelvével, majd ismét benyúlt hogy megfogja a mellbimbóit. A hercegnő felnyögött.
-Halkan, vagy el kell csitítanom a kötéllel! Kár hogy sietnünk kell! Szeretnék ezzel órákat tölteni!-  figyelmeztette a nőt.
Egyik kezét leengedte és a lábai közé nyúlva simogatni kezdte a szeméremajkakat. A nő zihált, majd újra nyögni kezdett ahogy a férfi ujja megtalálta a kéj pontját. A kapitány gyorsan beillesztette a pálcát a két hurok közé és megcsavarta hogy elcsendesítse a nőt, de elég lazán hagyta ahhoz, hogy még lélegezni tudjon.
Miközben ujjazták Kwei-Fei egyre nehezebben tudott a légzésre koncentrálni. Amikor kicsit megszédült eltolta a kényeztető kezet.
– Ne feledje hogy azt szeretném hogy bennem legyen, mielőtt tényleg elkezdené a megfojtásomat! – lihegte.
A kapitány ismét meglazította a pálcát és szorosan a nő mögé állt. A hercegnő kis terpeszbe állt, majd egyik kezével a szűk nyílásba vezette a hímvesszőt, miközben a másikkal a popsiját húzta szét. A férfi olyan közel állt hozzá hogy szinte szédült a nő illatszereitől. Lassan beljebb nyomult és élvezte a feszes gyűrű szorítását a duzzadt hímtagja körül. Amint teljesen benne volt, a nő azt suttogta:
– Kérem!
A férfi tovább csavarta a pálcát és a nő zihálni kezdett, miközben a teste megpróbált elegendő levegőhöz jutni. A kapitány egyik kezével a botot fogva a másikkal segített neki lábujjra állni, hogy mozogni tudjon. Lassan elkezdett ki-be mozogni az ánuszban, míg a nő egyik kezével lenyúlt és simogatta magát. Fél perc múlva felemelte a köntösét és a másik kezének két ujját a hüvelyébe nyomta. Néhány pillanattal később vonaglani kezdett. Egyszerre próbált több levegőhöz jutni, ujjazta magát és mozgott a férfi péniszén. A kapitánynak minden önuralmára szüksége volt hogy ne élvezzen el, amíg Kwei-Fei még eszméleténél volt. Nyilvánvaló volt hogy a nő ezt élvezi. Végül egy kicsit lelassult a keze és fojtott suttogást eresztett ki: 
-Most! Kérlek!
A férfi mindkét kezével gyorsan megcsavarta a pálcát, a nő nyakában pedig kidagadtak az inak és az erek. A szája kinyílt és levegőért kapott, de nem jött semmi. Küzdelme egyre hevesebb lett ami kis híján túllökte a férfit az elélvezés határán. Egy perc múlva a kezei abbahagyták a mozgást és elernyedtek. A vergődése gyengébb és kevésbé koordinált lett. A kapitány gyorsabb dugásba kezdett. Egy pillanatra átfutott a fején, hogy egy holttestbe fog élvezni, de túlságosan izgatott volt ahhoz hogy ez megállítsa. Ám azután a nő teste újra gyorsabban kezdett mozogni. Fejét hátrahajtotta és hátát megfeszítette. A görcseit érezve a férfi végül elélvezett és a nyelvébe harapott, hogy ne kiáltsa világgá kéjes érzését. Kényszerítette magát hogy normálisan lélegezzen. Még ötven lélegzetvételig tartotta a pálcát hogy biztos legyen, majd elengedte magát. Visszaöltözött majd szépen visszaadta a köntöst a nő testére és elől újra bekötötte. Aztán visszaforgatta a pálcát és kihúzta a kötelek közül.
Körbement a test elé és lerántotta a fátylat az ágról. 
– Most ellenőrizhetitek és megbizonyosodhattok arról, hogy meghalt.– morogta.
A bátrabbak közül néhányan megtették. Ellenőrizték a pulzust a csuklónál és a nyaknál. Néhányan megpofozgatták a halott arcát, vagy a testbe öklöztek hogy megnézzék, van-e valami reakció. Megelégedve a hercegnő halálával, újra felsorakoztak.
A gyönyörű testtel való durva bánásmód miatt a kapitánynak felfordult a gyomra, de elnyomta az érzést. A tőrével átvágta a hurkokat, majd gyorsan elkapta a földre zuhanni készülő testet. Kiválasztott hat katonát, akik nem bántak rosszul a holttesttel, és kocsira tetette velük a nőt. Elindultak a városba, hogy a császár és a lakosság lássa mielőtt eltemetik. Közben azon töprengett hogy vajon mit érzett a nő miközben megfojtotta. “Nos… sosem lehet tudni. A rendezetlen helyzet miatt talán magam is megtapasztalom…”-gondolta.
Hasonló történetek
5195
Egy ideig csodálattal bámulta a lány természetesen gyönyörű arcát, majd közelhajolt és megcsókolta. Az éjszakai félhomályban a férfi felmászott az ágyra és a lány fölé térdelt. Lassan levette róla a párducbőr melltartót és a melleit kezdte csókolgatni...
15076
Előrenyúlt megragadta a lány karjait. A fiatal lány úgy megijedt, hogy majdnem felsikoltott, de ekkor a férfi a másik kezét arcán végigsimítva előre csúsztatta és apró arcát megmarkolva befogta a lány száját. Egy határozott mozdulattal berántotta a bokorba. A lány szoknyája kicsit lecsúszott és érezte, hogy...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: