Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ködös mese

Reggel, a szokásos kapkodás után, amikor már hasamban a kiflim, de a kávé még nem hat, s nincs túl sok élet a mozgásomban, enyhe önsajnálattal vettem tudomásul a nyakig-tejfelt, amibe házunk barátságos melegéből kerültem. Ajtózárás után hiába kémleltem körül, Macinak is jobb dolga volt az ólban, minthogy kidugja az orrát holmi búcsúzkodási ceremónia kedvéért. Ez tovább rontott amúgy is nyűgös hangulatomon, de elindultam. Először csak szigorúan a lábam elé nézve bandukoltam. A cipőm orrán semmi érdekes nem volt, és különben is – gondoltam –miért megyek én úgy, mint egy ezeréves, fáradt vándor? Kiegyenesedtem hát, nézelődni kezdtem. A kellemetlenül nedves és hideg, eddig agresszívan tolakodónak tűnő természeti jelenség mesetájat varázsolt jól ismert környezetemből.

Mindig csak a következő fa, bokor körvonalai rajzolódtak ki élesen, a többi vattába csomagolva várta, hogy közelebb érve újra rácsodálkozzam létezésére. Némely épületnek kifejezetten jót tett a fehér homály, mások ablakaiból meg szelíd fények pislogtak rám. Valószerűtlennek tűnt a hely. Talán alszom még – villant belém – különben nem tündérföldön mennék át dolgozni.

És már elevenedett is meg képzeletemben a világ: mindenfelé kukucskáló lényeket sejtettem, az egyik bokor Gombóc Artúrrá változott, de nem törődött velem, hanem izgatottan kereste a levelek között elrejtett csokoládé-tartalékot. Kicsit odébb Gullivert vettem észre, aki hasalva, közönyös bámészkodással tűrte, hogy a törpék lekötözzék láthatatlan hálójukkal. A fák mind egy szálig életre keltek, s ahogy haladtam előre, mindig odébb léptek, hogy utat engedjenek nekem, némelyik apró biccentéssel köszöntött is. Vigyorom természetellenesnek hathatott a kora reggeli ködben, de én egyre jobban éreztem magam. Vidám léptekkel szeltem már a távot, költöttem magamban a mesét az elvarázsolt birodalomról.

Lépten, nyomon új ismerősökbe botlottam, nyuszik, őzek, játékos koboldok sejlettek mindenütt. Janka néniék portája helyén most egy mézeskalács házikó állt, amiről a huncut szellőfiú szanaszét prüszkölte a porcukrot, udvarában meg a Csillagszemű juhász őrzött vaddisznó-csordát, s hogy ne fázzon, a fölé magasló fa ágairól csent fehér subába burkolózott. A hárs szívesen adta oda a gallyait húzó deret, mivel ennyivel is könnyebben hintáztathatta a délceg pacsirtát, aki épp trillájával kápráztatja el a szomszéd ágról kukucskáló mókust.

Sietős kopogással egy nő robbant be világomba (szét is szaladtak a manók mind) olyan királynői fejtartással, hogy csodáltam, nem esik hasra. Méla undorral vette tudomásul derűmet, és lassítás nélkül tovabillegett tűsarkain. Sajnáltam őt, hogy nem látja a szépségét, de örömöm nem rontotta azért. Nekem már kedvemre volt a nedves csoda.
Mielőtt tudomást vettem volna a közeledő óvodáról, ahová be kell mennem, még megcsodáltam egy sárga falevél akrobatamutatványát, illetve az azon szörföző tündérkéét, akinek jókedvű kurjantása is a fülemben csengett egy pillanatra.
Mosolyogva léptem az épületbe, vidáman köszöntöttem az előttem érkezetteket.
Belül még kuncogtam magamon picit a gyerekségemért, nem is vertem nagydobra, mitől érzem ilyen jól magam, de egész nap somolyognom kellett, ha az ablakra pillantottam.
Hasonló történetek
3429
Csak ültek ott, nem mozdultak, olyanok voltak, mint a szobrok, mindenki a gondolataiba merült. Végül Horiq törte meg a csöndet:
- Mi emberek vagyunk. - kezdte - Az embereknek volt valaha egy olyan híres szokásuk, amit róluk neveztek el: az emberségesség. Ezért nem fogom társaimat irtani. Inkább korán kelünk, hogy a tündéket megelőzve átjussunk az erdőn...
3692
Mephalának tényleg kapaszkodnia kellett, mert olyan gyorsan indult el a sárkány, hogy a szél majdnem levitte. Az íját ki is vitte a kezéből. Mephala a sárkány nyakán ült, és érezte, ahogy a tűz a lábai között járkál. Az két küklopsznak esélye sem volt a két sárkány ellen, szénné égették a őket...
Hozzászólások
További hozzászólások »
JagerColonel ·
Nem is tudom, melyik meséd lett jobb - ez vagy a szülinapis? Mindkettő nagyon jó.
Hétköznapi nő ·
Ezt igazából csak hangulatleírásnak szántam. A szülinapost meg szeretetből írtam valakinek, aki fontos nekem, így hát nekem az jelent többet, és hogy boldoggá tettem vele. :)

turulmadár ·
Látom rokon lelkek vagyunk...Mind érzelmek terén, mind a meseírós késztetésünk terén! :-)
Hétköznapi nő ·
:grinning:
Örülök.
És a meséid olvashatók valahol? Érdekelne.
turulmadár ·
Csak képletesen értettem! A végtelen mese feleségemmel című versre céloztam! Én mesékben a Magyar Népmeséket célzom meg, attól jobbat úgyse tudnék írni...Azt meghagyom a tehetségesebbekre...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: