Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1986 nyara. A felszabadulás óta először látható vérfarkas a Fővárosi Állat-és Növénykertben!...
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Karácsonyi meglepetés, meggondolatlanság

Karácsony tájékán mindenkinél nagy a sürgés-forgás, az emberek, mint a megkergült állatok támadják be a boltokat, és persze még az utolsó pillanatig kihasználják a nyitvatartásokat. Eladóként nagyon jól tudom ezt. Igazából az nem is az a nagy gond, hogy még december 24-én zárás előtt 2 perccel esik be vagy húsz család, hanem amilyen felfokozott lelkiállapottal teszik ezt. Az a vicces, ebből 10 családnál január 2-ra vagy 5 kg-ot hízott a kutya, mert nem volt hova tenni a maradék ételt. Igencsak meggondolatlanul viselkedünk ilyenkor.
Reggel 7 óta nyitva van a bolt, és én reggel 7 óta szenvedek a pénztárba, vagy milliószor elmondtam: „Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk!”. Elhihetik fárasztó egy idő után, főleg, mikor az emberrel előtte kiabáltak egy fél perccel, hogy milyen idióta, még a modern masinákkal sem tud számolni (persze mert a vonakodókat átírom meg hasonlók…). Valamikor meg a szívem szakad meg a szegény kis nyugdíjasokon, akik tényleg csak arra költenek, ami nagyon szükséges, ill. csak megvennék, de nem mindig futja rá, vagy az utolsó filléreit borítja elém, én meg nagy nehezen összekapargatom, ezzel elvéve az utolsó 5 forintját is. Még fél óra hátra van az „őrültek házában”.

Végre itthon, de a munka nem áll meg, sőt most jön csak a nehezen. Szerencsére a kislányom igen lelkes segítő, - a fiamról ez ugyan nem mondható el -, és lassan a férjem is hazatéved. A hús a sütőben, a krumplipüré kész, a leves forr. Csak a süti van vissza. Gyúrás közepette megszólal az ajtódíszen lógó csengő, és férjem lép be az ajtón. Kislányom azonnal betámadja aput, aggódva kérdezi, hogy ugye a fát nem felejtette el (el tudjuk képzelni milyen édes egy 5 éves gyermektől ezeket a szavakat hallani), apu meg persze húzza az agyát, milyen fa, és az ezzel járó kérdésekkel. Mikor a kicsi már majdnem sír, homlokon csókolja, és egy huncut mosollyal a következőket mondja:
- Kerítsd elő a bátyádat, és lesz fa!
A kislányom örömteljesen lerágatja a tinédzser fiamat, apu meg kacsint egyet rá. A gyerekek kimenetele után végre hozzám is elér. Gyengéden átölel, megcsókolja a nyakam, lop egy kis nyers tésztát, majd megjegyzi:
- Istenien nézel ki.
Én csak nevetek rajta, hisz tudom, kb. úgy festek, mint egy madárijesztő.

A fa díszesen áll, a vacsora már a pocakunkba. Forrócsokit szürcsölgetve ülünk a fotelben és gyönyörködünk gyermekeinkbe miközben az ajándékok csomagolásával vívnak hosszas csatákat (igen, nem vagyok valami ügyes kezű, de az is lehet, élvezem mások „szenvedését”). Fél kilenc körül elkezdjük apródjainkat az ágyba tuszkolni, 9 órára kijelenthetjük a sikerünket. Ezután férjem átkarol és egy pohár vörösborral kívánja megünnepelni győzelmünket. Kortyolok egyet, hallom a pohár csengését, ahogy eléri a konyhaasztalt, megfordulok, az én poharam és odakerül, majd egy szenvedélyes csókkal felsurranunk a halónkba, mint hajdan, ahogy beloptam a fiúimat a szobámba.

10 perccel később a ruhadarabok többsége lekerült rólunk, csak fehérneműink állnak közénk, amikor kislányunk sikítása csapta meg fülünket. Annyira megilletődtünk, végig se gondolva, hogy mi történhetett és mibe is vagyunk, kirontottunk. Hideg szellő csapta meg meztelen lábaimat, velem szemem pedig a szomszéd idős pár meglepődött tekintetével nézett farkasszemet. Máskor is betoppantak csak úgy hirtelen, de most mégis még váratlanabbul ért minket megjelenésük. Éreztem, hogy nem a szenvedélytől és a bortól ég az arcom, hanem inkább elpirultságomtól. Így merengve arra lettem figyelmes, férjem eltűnt mellőlem, majd nagy csatazaj hallatszott mögülem, egy kis szikrázás látszódott, és nagy csend követte. Nem mertem hátranézni, de muszáj volt. A látványtól teljesen kizökkentem előbbi traumámból. Kedvesemen hevert egy szál alsónadrágban, elég különös pozícióba a fenyőfánkkal, nem tudom eldönteni, hogy a fa volt dísztelen vagy a férjem lett túl díszes.

20 perccel később, több ruhadarabbal felszerelkezve, a karácsonyfánk a „régi” színébe tündökölve, ültünk a kályha mellett nevetve gondoltunk vissza az eseményekre. Mint kiderült, kedves barátaink nem tudtak a nagy hó miatt elutazni a rokonokhoz, ezért ugrottak át, legalább mégis családba tölthessék el a szentestét, és kislányunk örömében sikított. Így átgondolva tényleg nem rémült hangadás volt…
Hasonló történetek
30338
Mikor már teljesen megmerett, kigomboltam a nadrágját és elővettem az óriási farkát! Nyengéden elkezdtem a nyelvemmel dédelgetni. Ő közben a melleimet kezdte simogatni. Majd a makkjához érintettem a mellbimbóimat és a faszát kezdtem dögönyözni a melleim között, úgy, hogy még a golyói is összezsugorodtak a kéjtől...
24313
Már lassan közel voltam hogy elélvezzek, ekkor ő hatalmasokat kezdett el szívní a makkomon, én azonnal elélveztem, bele a szájába, a kis édes annyira szívta a farkam hogy jó sokat kiszivott belőle. A kis szája tele volt a fehér nedüvel, majd lenyelte, és azt mondta hogy isteni volt, még soha nem élveztek a szájába...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Tűzmadár ·
Lendületes pörgős írás, az ilyeneket szeretem. A számokat át kellene javítani szavakká, végülis nem számlát írsz. Pár bakit is láttam benne, ami ugyancsak javítható.
„…apu meg persze húzza az agyát…” túl tizenéves megjegyzés a környezethez viszonyítva.
Képzavart okoz, hogy a hálóba felsurrantatok, vagyis emeleten van, a vendégekhez kirontottatok, mintha földszinten lettetek volna.
Mit keresett a párod a fenyőnél?

Ügyelni kell arra, hogy az olvasó folyamatosan haladva értse az írás minden szavát. Ha egynél elakad, az agya töprengeni kezd, mi lehet az, de a szeme továbbvándorol. Egy idő múlva az olvasó rájön, hogy már fejezetekkel lejjebb tart, de nem tudja mit olvasott. Két lehetősége van. Vagy visszamegy addig, ameddig értette amit olvas, vagy másik írásnak áll neki.
Feketekereszt ·
Köszönöm, hogy fordítottál rá időt, és elolvastad, valamint az észrevételeket is. Legközelebb megpróbálok odafigyelni rájuk. Mellesleg a történet kitalált.
További jó írást, olvasást! :blush:
Tűzmadár ·
Igen, gondoltam. A lényeg, hogy van fantáziád, és dinamikusan írsz. Javaslom, ma megírsz valamit, tedd el pár hétre pihenni, utána olvasd át. Könnyebben észreveszed a hibákat. :-)
Feketekereszt ·
Köszönöm a jó tanácsot!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: