Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

JuS

Justine kinyújtózott a székében, amiben már négy órája óta ült. Arra gondolt, hogy ideje abbahagyni a csevegést és lefeküdni...de egy újabb munkanap - újabb reggeli csúcsforgalom - azután újabb nap ciklus unalmassága elzsibbasztotta.
Így azután, amikor új név jelent meg a csevegők listájában és újabb ablak nyílt a képernyőjén, várakozással és lelkesedéssel válaszolt, még ha nem is voltak nagy reményei. A csevegőtársa legalább érdekesnek és többé-kevésbé írástudónak bizonyult. Justine éppen célozgatásokkal igyekezett felizgatni a férfit. Miközben lágyan cirógatta a saját combját, egy maszturbálás és annak végén hatalmas orgazmus bizsergető érzése járt az eszében. Ám ekkor a társalgás érdekes fordulatot vett.
 
(JuS)
Tényleg szeretném, ha megennének. Régóta fantáziálok róla….ha esetleg ismernél valakit, aki szabadtéri sütésre készül… ;)
 
(4real)
Ha komolyan gondold, meg tudom oldani.
 
(JuS)
Komolyan?
 
(4real)
Abszolút komolyan. Egy társaság számára dolgozom, ami ezen a hétvégén bankettet tart. Ha érdekelne, még nem végeztem az ételek beszerzésével. De csak ha komolyan gondolod, mert nem viccelek.
 
(JuS)
hmmm...nem...én sem viccelek. Csak nem hittem, hogy valaki tényleg csinál ilyesmit.
 
(4real)
LOL. Már öt éve csinálom. Néha az a gyanúm, hogy az olyan csevegő csatornák, mint például a #snuffsex, a #dolcett vagy #cannibal csak a munkaadóim által kivetett csalik. Tudom hogy régóta csinálják és az elmúlt öt évben több party-t tartottak, mint korábban összesen.
 
(4real)
Itt vagy még?
 
Justine javában maszturbált, miközben a képernyőn megjelenő szavakra meredt. Csak játékosan fel akarta húzni a férfit, de az könnyedén emelte a tétet. Justine-t meglepte az érzés, ami elfogta. A fantázia és az izgalom mögött ott volt a felismerés, hogy hajlandó lenne feláldozni magát olyasmiért, amit még ő maga is teljes őrültségnek tart. Készen állt arra, hogy megegyék, hogy valaki más kedvtelésére teljesen felhasználják, hogy elfogyasszák azért, hogy valaki más átélhesse az egyik legnagyobb tabu megszegésének élményét. Azt régóta tudta, hogy nagyon alávetett hajlamú. Szeretkezés közben több gyönyört okozott neki az a tudat, hogy más élvezi őt, mint maga a szex. Régen volt utoljára olyan szeretkezése, amelynek során csuklói nem voltak megkötve. De most...készen állt a következő - a végső - szintre. Az biztos, hogy jobb lenne, mint a hátralevő élete egy munkahelyi kalitkában. Úgy érezte, hogy az élet súlya hirtelen nem nehezedik rá többé. Ahogy a döntése megszületett, az ujjai visszatértek a billentyűzethez:
 
(JuS)
Rendben. Készen állok. Mit kell tennem?
 
(4real)
Azt hittem elijesztettelek. Ideges vagy?
 
(JuS)
Igen is és nem is...izgatott vagyok, de készen állok...sohasem gondoltam volna, hogy ezt kimondom.
 
(4real)
Csak a következő dolgokat kell megtenned: …
*****
A következő hét végén Justine meztelenül, bekötött szemmel és hátrabilincselt kézzel ült egy meleg, szőnyeggel borított padlójú szobában. Visszaemlékezett a többszöri átszállással tarkított útjára, a sötétített üvegű furgonra... Több látványban nem volt része. A furgonban bekötötték a szemét és fogalma sem volt, hogy hová hozták. A kellemes sugárzó meleget csak a teste egyik oldalán érezte, ezért feltételezte hogy egy kandallóból származik. Remegve gondolt bele, hogy csupasz teste hamarosan sokkal közelebbi kapcsolatba fog kerülni a lángokkal. Hallotta, hogy valaki belép a szobába. Egy férfihang azt mondta:
 
-Még pár óra hátra van, amíg szükség lesz rád a konyhában. Hagyomány szerint bemutatjuk a húst a klub tagjainak a sütés előtt. A következő 2-3 órában kézről kézre fognak adni. Amikor a konyha kezdene, küldenek érted valakit.
 
Justine nem hitt Istenben vagy Sorsban, de mélyen hitt a Célban. A Célban, ami miatt elvégezte az egyetemet és belépett az üzleti életbe. A Célban, amit eddig a homályos és árnyékos világban találomra keresett, de nem talált. Fel is adta a keresést. Ez a feladás tette lehetővé, hogy addig elnyomott, sötét zsigeri ösztöne beinduljon. Az ösztön, ami titkos éjszakai álmodozásokba hajszolta, ami azt mondta neki, hogy ő hús, amit használnak, elfogyasztanak. És most megdöbbenve jött rá, hogy ennek az ösztönnek a szabadjára engedése vezette el oda, ahol lennie kell. A Célhoz. Többé nem Justine Jacobsen személyzeti vezető volt, hanem préda.
 
Az ismeretlen férfi megfogta a lány karját és felhúzta a székből, majd egy ajtó felé terelte. Justine csupasz talpának hangja keveredett a férfi cipőjének kemény kopogásával, miközben végigsétáltak egy kövezett folyosón. Ezután hirtelen valami nagyobb terembe léptek be. Justine a szemtakarója miatt semmit nem látott, csak beszédet és nevetést hallott maga körül. Olyan volt, mint egy koktélparti.
 
-Térdelj le! - mondta egy újabb hang.
 
Justine kis ügyetlenkedéssel letérdelt. A bilincs a csuklóin nem tette könnyűvé a dolgot. Ahogy elhelyezkedett, érkezett a következő utasítás:
 
-Hajolj előre!
 
Előrehajolt és érezte, hogy arcát puha kezek fogják meg gyengéden, majd egy nő forró combjai közé húzzák. Pár másodperccel később egy türelmetlen hímtag csúszott a puncijába és ki-be kezdett mozogni benne. Justine az ismeretlen nő puncijába temetett arccal előbb hosszan felnyögött, majd a nyelvével munkához látott. A péniszek érzete magában és a puncik íze a szájában teljesen lekötötte az érzéseit. Elvesztette időérzékét. Fogalma sem volt, hogy hány ember használta...vagy hogy mennyi idő múlva jött érte a küldönc a konyhából. Talán csak két óra volt, de lehet hogy egész életében térdelt, nyalt, szopott, érezte a testén a tapogató kezeket és a csókokat. Egy olyan hang szólalt meg, amit korábban már hallott:
 
-Sajnálom, hogy meg kell szakítanom az élvezeteket, de a konyhában készen állunk…
 
Valaki megfogta a vállát és jelezte, hogy álljon fel. Justine vonakodva engedte ki a szájából a hímtagot, amivel éppen foglalatoskodott. Bizsergető volt annak tudata, hogy ez volt az utolsó hímtag, amit szopott életében. A combja remegett, miközben vezették és maga körül egy orgia hangjait hallotta. Meglepve hallotta, hogy itt-ott tapsolni kezdenek, de ellenállt a kísértésnek, hogy meghajoljon.
 
Az orgiát maga mögött hagyva újra a folyosón lépkedett, majd visszaérkezett abba a szobába, ahonnan elindult. Legalábbis így érezte. A székéhez vezették és leültették. Bárki is volt a kísérője, hátralépett és gyengéden azt mondta:
 
-Igazán figyelemre méltó előadást nyújtottál. Most valami egészen mást fogsz bemutatni. Itt várj, amíg az előző lány után feltakarítanak a konyhában. Nem tart sokáig.
 
Justine nem tudta megmondani, hogy a “nem tart sokáig” fenyegetés vagy biztatás akart-e lenni. Úgy érezte, bármelyik is volt a cél, a mondta tökéletesen megfelelt neki. A férfi távozása után becsukta maga mögött az ajtót. Justine csak ült és próbált ellazulni. A zihálása lassan megszűnt és hűvösséget kezdett érezni verejtékkel és spermával összekent bőrén. Ahogy a szívverése visszaállt a normál értékre és a lélegzetvételei is egyre kisebb zajjal jártak, hirtelen olyan megérzése támadt, hogy van még valaki rajta kívül a szobában. Egy pár pillanatig nem vett levegőt és határozottan hallotta valaki más légzését. Kicsit lejjebb csúszott a székén és hagyta, hogy combjai kitáruljanak. Hallotta, hogy a másik lélegzete egy pillanatra elakad. Tehát az ő szeme nincs bekötve. Justine a szék szélére ült. A lábait összezárta, a hátát kiegyenesítette és kissé előrehajolt...felvette egy engedelmes szolga pózát.
 
-Uh...hello! - szólalt meg az ismeretlen.
 
-Helló! – felelte Justine és olyan vidámságot vitt a hangjába, mintha egész életében arra vágyott volna, hogy ennek a személynek “helló”-t mondjon.
 
-Uh...Jake vagyok - mondta ideges hangon a férfi.
 
Justine először egy kis bűnös kéjt érzett amiatt, hogy az ő jelenléte miatt ideges a férfi, de gyorsan elnyomta az érzést, ami méltatlan volt egy olyan jelentéktelen húsdarabhoz, mint ő.
 
-Hello Jake! Vacsoravendég vagy?
 
Jake halhatóan fészkelődött a székében.
 
-Uh...igen..nos...én nyertem a sorsolást….tudod...
 
-Sorsolást? Sajnos nem tudom, miről van szó - mondta Justine bocsánatkérő hangon.
 
-Uh...a sorsolást….a te sorsolásodat. Én …. Ugye tudod, mi fog veled történni?
 
-Meg fognak sütni - felelte a lány.
 
-Nos.. igen...a helyzet az, hogy van egy tombola, amivel...megnyertelek… úgy értem.. - mondta a férfi, majd mélyen felsóhajtva szinte egy szóként elhadarta:
 
-A hátsódat fogom dugni, miközben kibeleznek.
 
-Ohh - mondta Justine és kissé összeszorult a gyomra. Az egész ügy kapcsán most érzett először idegességet és ez kissé felszabadította. Már éppen azon gondolkodott, hogy nem adtak-e neki valami nyugtatót.
 
-Ki fognak belezni? - kérdezte vidám kíváncsisággal és közben remélte, hogy nem remeg észrevehetően a hangja. Ki fogják belezni.
 
-Um...igen… Még nem volt benne részed?
 
“Micsoda idióta kérdés”- gondolta Justine, de élénken válaszolt:
 
-Nem. Ez az első alkalmam.
 
-Um..persze..nem is így értettem. Arra gondoltam, hogy nem voltál még egyik ilyen eseményen sem? Nem mondták el, hogy mi fog történni?
 
-Őszintén szólva, nem kérdeztem. Örülnék, ha elmondanád - felelte a lány.
 
A férfi nagy levegőt vett és belekezdett:
 
-Nos..először egy nagy fémasztalra térdeltetnek. A térdeid közé egy tálat tesznek..pont.. a hasad alá. Azután a nyertes fickó …. uh.. ez én lennék a te esetedben...nos… a fickó mögéd kerül, a popsidba hatol és dugni kezd. Azután a séf egy speciális, horog alakú eszközt vesz a kezébe… A hegyes végét beléd szúrja a … izé… a puncid felett… a szeméremdombba, vagy hogy is hívják. Körülbelül egy inch-nyire nyomja be. A lány ilyenkor általában felsikolt, de többnyire inkább csak a meglepetéstől, mint a fájdalomtól. Azután a séf kihúzza az eszköz egyenes penge oldalát, megfordítja és benyomja az éles szélű kampós oldalát. A nő..az étel ilyenkor levegő után kap. Amikor a kampó bent van, a szakács erősen és határozottan felfelé húzza a nő testében, akinek a hasa szétnyílik, mint egy dzseki, amikor kinyitják a zipzárját.
 
“Wow..ezt a részt biztosan közelről nézte” - gondolta Justine. Az énje egy másik része arra gondolt: “Istenem, fel fognak vágni!”
 
-Sok ilyet láttál? - nyögte ki végül.
 
-Igen..uhh.. már két vacsorán voltam. Ez a harmadik. Mindegyiken három lány volt, úgyhogy összesen hatszor láttam már. Te vagy a legcsinosabb az összes eddigi közül.
 
Justine szinte látta maga előtt a férfit, ahogy elpirul, miközben ezt mondja.
 
-Szóval...ezután a fickó lassan előrenyomja a lányt, akit eközben végig dug. A lány..uhh… belei a tálba csúsznak. A szakács ezután belenyúl és késsel kivágja a többi szervet, majd kimossa az üreget. A lányok rendszerint végig sikoltoznak, de az első, amelyiket láttam, valamiféle sokkba került. Nem mozdult és semmilyen hangot nem adott ki az után, hogy a szakács beleszúrt. Az utolsó lány pedig akit láttam zihált és végig olyan hangokat hallatott, mintha elélvezne. De rendszerint fájdalomsikolyokat hallatnak…
 
“Ez nem túl meglepő. Nagyon fog fájni. Ohhhhh…” -gondolta Justine. Újra azt érezte, mintha zuhanna és szinte azonnal besiklott a lelke magjába, ahol üresnek és semminek érezte magát.
“Tiszta zen. Talán buddhistának kellene állnom...ha éppen nem készülnének kibelezni és megenni. “ - gondolta.
 
-Melyik volt izgatóbb? Amikor a fájdalom miatt sikoltoztak, vagy amikor a lány csendes volt, vagy amikor úgy tűnt, mintha elélvezne? - kérdezte Justine kis szünet után.
 
-Uh..amikor élvezett.
 
-Akkor én is így fogom csinálni. - mondta a lány.
 
“Legalábbis megpróbálom. Ha nem foglal el túlságosan, hogy éppen felvágnak és kiszedik a belsőségeimet...Istenem!...” -gondolta közben.
 
-Ezután mi történik?
 
-Ezután nyársra húzzák a lányokat. Egészen előrehajtják őket addig, amíg a fejük le nem lóg az asztal szélén. A nyársat a hüvelyükön vezetik be. A séf a hasba nyúlva megfogja és irányítja a nyársat, hogy arra menjen, amerre kell. Ezt nem szoktam tisztán látni a galérián állva. De teljesen áttolják a lányokon. Amikor kiemelkedik a szájukon, mindenki ujjong.
 
“Tehát fel is nyársalnak” -gondolta Justine. Úgy vélte, hogy a félelemtől és az izgatottságtól remegnie kellene, de csak egyféle elégedettséget érzett. Az üresség nőtt és kezdte átvenni az uralmat a teste, az elméje és a lelke fölött.
 
-A lányok bokáját a nyárs egyik végén levő bilincsszerű eszközzel rögzítik, majd leveszik a bilincset a csuklójukról, előrehúzzák a karjaikat és a nyárs másik végén rögzítik őket. A nyárssal együtt a sütőhöz viszik és az Y alakú tartóra teszik őket, végül leveszik a kötést a szemükről.
 
-Sokáig vannak életben? - kérdezte Justine önmagát is meglepő teljes nyugalommal a hangjában.
 
-Oh..uhh...igen… Úgy emlékszem mindegyik pislogott amikor levették róluk a szemtakarót és viszonylag sokáig vonaglottak a tűz fölött. Ohh… elfeledkeztem a megtöltésről...A nyárs átvezetése után fognak megtölteni, de még azelőtt, hogy a rúdhoz rögzítenének.
 
-Te pedig egész idő alatt a hátsómat fogod dugni.
 
-Uh...igen. 
 
Justine szinte hallotta a vigyort a férfi hangjában. Sugárzóan rámosolygott és azt mondta:
 
-Ennél semmi nem tesz boldogabbá. Amíg várunk, tehetek érted valamit?
 
Húsz perccel később a férfi élete legjobb orális kényeztetését szakították meg azzal, hogy ideje megsütni azt, aki épp gyönyört okoz neki.
 
A konyha hatalmas lehetett. Justine érezte és hallotta a teret, miután beléptek az ajtón. Érezte és hallotta maga körül és felett az embereket. Csendesek voltak, de nem némák. Engedelmesen lépdelt, miközben a helyiség közepére vezették. Biztos volt benne, hogy középen van, mert a hangokat minden irányból egyenletesen hallotta. Erős kezel ragadták meg a popsijánál és a térde mögött, majd minden erőlködés nélkül a levegőbe emelték. A lába beakadt a hideg fémasztal peremébe, miközben előre mozgatták és letérdeltették.
 
A fejét jobbra balra mozgatva hallgatózott. Legalább százan lehettek a galérián felette és mindannyian őt figyelhették. Tudatosult benne, hogy ez élete első alkalma, amikor ennyi ember figyelmének középpontjában áll. Görgők hangját hallotta maga mögött. Jake-nek nyilván valamin állnia vagy térdelnie kell, hogy ….. magáévá tehesse. Kezek húzták szét gyengéden a combjait majd kényelmetlen pózba állították, amiben combizmainak kellett a súlyát tartaniuk. Fémes hang hallatszott, ahogy a nagy fémtálat elé tették, a térdei közé.
 
Kezek ragadták meg a csípőjét és hátrafelé húzták. Érezte ahogy Jake pénisze a hátsójának nyomódik. A férfi nagy kezei segítségével próbálta beügyeskedni magát a lányba. 
“Hát ennyi...az utolsó férfi bennem, az utolsó dugás, az utolsó pillanat” - gondolta Justine. 
Nem felejtett el hosszan és hangosan nyögni, amikor Jake hímvesszője belecsúszott. Mennyi ideje lehet még hátra? Húsz perc? Tizenöt? Ő maga is meglepődött a hatalmas orgazmustól, amit hirtelen érzett.
 
-Gyönyörű! Szerencsés vagy Jake!
 
A hang kellemes volt. Valaki áll előtte és éppen tanulmányozza - tudatosult a lányban. Fogalma sem volt, mennyi idő telhetett el. Finom kéz érintette meg a hasát, egy vonal mentén végigsimította a testét és cirógatta az egyik keblét. Azután a kéz megpaskolta a hasát.
 
-Rendben édesem, ideje kezdeni.
 
Justine Jake hangját hallotta, miközben a férfi hímtagja előre-hátra járt a hátsójában.
 
-Mindjárt vége, csak tarts ki! Nagyszerűen csinálod!
 
A lány újra érezte a kezet a hasán egészen lent. Kicsivel az érintés helye alatt hirtelen éles fájdalmat érzett, amikor a penge belenyomódott a testébe, majd kihúzódott belőle. Rossz volt, de nem annyira, mint amitől félt és más volt, mint amilyenre számított. Valaki simogatni kezdte a haját.
 
-Shhhh...Ne félj, minden rendben lesz. Csak engedd el magad, és hagyd, hogy végezzem a dolgom. Neked semmit nem kell tenned. - mondta a nő, aki megszúrta.
 
“Nem...valamit tennem kell” -gondolta Justine.
 
-Köszönöm! Biztosan nem tudok segíteni?- zihálta izgatottság és hála keverékével hangjában.
 
A nő megsimogatta az arcát és azt mondta:
 
-Már így is eleget teszel.
 
Justine érezte, ahogy vér folyik le az ágyékán. Jake ritmikusan járt ki és be a hátsójába. Valami hideg és kemény ért a hasához ott, ahol megszúrták, majd ez a valami a sebbe nyomódott.
 
-Ohhhhhhh- nyögött fel hosszan és izgatóan Justine.
 
Az idő megállt és Justine az örökkévalóságot érezte ebben a pillanatban. A sóhaj a mellkasában, a hátsójában mozgó hímtag, a belező eszköz a hasában, az arcát cirógató ujjak és a nő, aki azt mondja: “Shhhhhh…..” - mintha örökké tartottak volna. 
 
Azután a hasa émelyítő érzéssel szétnyílt. Olyan volt, mintha egy szoros blúzról alulról felfelé lepattogtak volna a gombok. Egy másodpercre ürességet érzett és szédült, mintha napok óta nem evett volna, majd érezte, hogy a tál megmozdul a térdeinél, ahogy a belei belezuhannak. A combjainak valami nedves melegség nyomódott. Nagy levegőt vett és újra sóhajtozni kezdett. A Jake és a közönség által vágyott élményre koncentrált a mindent elöntő fájdalom ellenére. Az önkéntelen felzokogását egy újabb, hosszú nyögésbe próbálta rejteni.
 
Jake előrenyomta, így még több bél csúszott a tálba. Justine arra gondolt, hogy bárcsak jobban figyelt volna a biológia órákon, hogy most tudja, mi csúszik ki belőle. A kezek, amik korábban az arcát cirógatták, hogy megnyugtassák, most benyúltak a felnyitott testébe és módszeresen kezdték kiüríteni. Húzás, vágás, húzás, vágás… A belsőségek eltávolítása, hogy csak egy üres héj maradjon. A fájdalom tengerében szédüléshullámok törtek a lányra. Meglepően rövid idő alatt kiürült. Hideg levegőt érzett belül a testében. A kezek valamit csináltak benne...egészen lent...markolva… A nő azt mondta:
 
-Ooohhh, ez az Jake.
 
Justine megértette. A nő aki, kibelezte, éppen Jake-et elégíti ki a kezével, miközben a férfi a hátsóját dugja. Justine maga elé képzelte a látványt és a fájdalom illetve a szédülés ellenére elélvezett. 
Valaki elvette a tálat, Jake pedig egyre előrébb és előrébb nyomta Justine testét. A séf keze szintén segítette előrehajolni egészen addig, amíg az asztal lapját a mellén nem érezte. A hasa kitárva, a hátsója magasan felemelve. Most fogják felnyársalni - tudatosult Justine -ben és egy pillanattal később már meg is érezte a hideg fémet a puncijánál.
 
Remélte, hogy Jake-nek sikerült beleélveznie az üres testébe. Érezte, ahogy a nyárs könnyen, gyorsan és megállíthatatlanul hatol belé. A legszélesebb dolog volt, ami valaha belecsúszott. Ekkoráról eddig csak álmodott. A hosszú szenvedélyes nyögés önkéntelenül tört ki belőle. Újra elélvezett.
 
A nő kezei megint a hasában jártak és a nyársat igazgatták, ami valahol a mellkasánál járhatott. Érezte, ahogy a hatalmas dolog mozog benne. A nyelőcsövénél égető érzés jelentkezett és Justine köhögni kezdett.
-Ezek az utolsó pillanataid. Szeretnél valamit mondani?- suttogta a nő a fülébe.
 
Justine olyan hangosan és tisztán mondta, amennyire csak tudta:
 
-Egy húsdarabnak nincs utolsó szava.
 
A nyárs a torkába nyomult. A nő hátrahúzta Justine fejét, hogy kiegyenesítse a lány nyakát. Justine érezte a fémet a szájában, a nyelvén, majd a fogainál. Kitöltötte a torkát, kitöltötte a száját, kitöltötte az egész testét. Erős kezek megfordították és érezte, hogy valaki újra a hasán dolgozik. Valamit töm belé. Szúró fájdalmat érzett valahol a hasán. Majd újra és újra. Éppen összevarrják. Egy perc múlva már végeztek is.
Justine érezte, hogy a nyárshoz erősítik a kezeit és a lábait. Remélte, hogy még a tűz fölé kerül, mielőtt kiszenved...... Úgy vélte, talán még 1-2 perce lehet. A nyárs mozgásba lendült. A rúdon felnyársalva lenni és lógni volt a legfurcsább élmény Justine rövid életében. És ekkor lekerült róla a szemtakaró. Pislogott, hogy a hirtelen fénytől homályos látása élessé váljon. Látta a rudat kiemelkedni a szájából és látta, hogy a rúd vége egy izmos férfi vállán nyugszik. Elképzelte, hogy a férfi el fogja fogyasztani, magába veszi és ő ennek a csodálatos testnek a része lesz.
A séf mosolygós arca jelent meg előtte.
 
-Shhhh...nagyszerűen csináltad. Csodálatos voltál! Az eddigi legjobb. Nagyon finom leszel - mondta a nő, majd újra megsimogatta Justine fejét és eltűnt a lány elől.
 
Fémes kattanás hallatszott, ahogy a nyársat az Y alakú tartókra tették. Justine hőséget és még erősebb fájdalmat érzett.
“Sülök. A sütőn vagyok.” -gondolta, miközben az új fájdalom átjárta a testét. Azután elájult és többet nem tért magához.
Hasonló történetek
7163
Egy decemberi éjszakán becsípve kullogtam haza, olyan éjfél körül... a barátnőm Emese volt aki hazavitt, nem hagyta hogy többet igyak. Ezt csak elmesélésből tudom, mert nem voltam magamnál teljesen...
7082
Az angyalok városa előtt a hegy lábánál egy apró tó volt, amelyből folyók áramlottak ki és vezették le a vizét a tengerbe vagy éppen egy másik tóba. Itt állították fel a különítmény vízi erejének központját. Ez csupán egy-két fa mólóból és dokkból állt. A vízi erő pedig csupán ötven-száz kajakból és kisebb csónakokból.
Hozzászólások
További hozzászólások »
jólélek ·
El sem tudod képzelni, hogy másnak sem tetszik, igaz? Inkább egybemosod a kritikusokat. Nem a horror nem tetszik, hanem a limonádé, ugyanazt a sztorit nyomod le folyton, kis változtatással... és az bizony aggasztó, ha valaki egyre kevésbé képes megkülönböztetni a fantáziát a valóságtól.

tlalax ·
1300 oldalnyi erotikus horrormese egyetlen PDF-ben:
https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: