Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Grín písz kétnapirend

Figyelem kedves a Vidráknak!

12:30-kor kelünk, találkozó egykor a Körtéren az Ápisz előtt. Mindenki hozzon magával pénzt, mert veszünk szpréket, filceket és hatalmas kartonokat, meg néhány kiló papírt, amikből a transzparenseket, meg a hirdetéseket fogjuk megcsinálni. Az iparcikkben beszerzünk pár kalapácsot és pár kiló szeget. Aztán a fatelepről elcsórunk néhány deszkát, amikre a kartonokat fogjuk rögzíteni. A gyár melletti telepen megrajzoljuk a táblákat és a szórólapokat. 3 órakor kimegyünk a Hűvös völgybe és az összes fára kiszögeljük a plaketteket, hogy lássák az emberek, hogy tényleg komolyan gondoljuk, hogy ne szemeteljenek és ne károsítsák a természetet. 4 óra körül megtekintjük a Zsigulikat, amiket a Feri apja szerzett nekünk a roncstelepről, hogy azzal vonulhassunk fel. Fél öt körül indulhat a demonstráció a városban a körút mentén az öt új járgánnyal. Hangosbemondót tud szerezni a Tibi, ezért a rendőrségre is be kell mennünk, hogy az óvadékot letegyük a Tibiért. Csendháborításért 10 000 Ft-ot kell kifizetni, ezért mindenki nyúljon mélyen a szülei tárcájába. A körmenetet fél órásra terveztem, de közben megállunk majd a Rossmannál, mert veszek abból az új Axe click-ből, tudjátok, amelyiknek a reklámjában a Ben Affleck klityenget a klityegőjével, akárhányszor meglát egy jó bukszát aztán a liftes fiú lefölözi, mert ő Axe-val fújta be a hónalját. Utána megebédelünk a McDonald’sban, és kipróbáljuk az új húsos pitét.

A tűntetést a Vágóhídon folytatjuk, azzal, hogy kiluggasszuk a bazi nagy kamionok kerekeit és elrontjuk a hűtőberendezést, hogy rájuk rohadjon a sok nyershús. Így majd megtanulják a mocskok, hogy nem szabad az állatokat bántani, és persze többet nem is fogják leszúrni a nagy bikákat meg ilyenek. 6-kor a Molnál tankolunk és kimegyünk Törökbálintra, hogy a petárdagyárat felgyújtsuk. Nyílván nem tudják, hogy amikor egy ilyen tűzijáték a levegőben elég, mennyi káros anyag kerül a légkörbe és az is tágítja az ózon réteget. Fél hét felé kiérünk a Grand Hotel Alba elé, és a gazdag lotyók szőrme bundáit leöntögetjük a lilafestékkel, amit előtte fogunk venni a szaküzletben. Ebből majd megtanulják, hogy nem szabad megnyúzni az állatkákat. És most, kivételesen, hogy ne rohanjanak venni másikat, hogy ezzel is támogassák az ártatlan szőrös élőlénykék legyilkolását, felgyújtjuk a város összes bundaboltját. Fél hétkor megnézzük magunkat a híradóban. Néhány liter olajoskannát megtöltünk benzinnel és leöntjük és meggyútjuk vele azokat a színes szelektív kukákat, hogy az emberiség rájöjjön, hogy a sok műanyag dolog károsítja az anyatermészetet. 8:15-kor piálás a Laciéknál. Kipróbáljuk a Laci faterjának az új verdáját. Gyorsulás a kertben. Kilencig iszunk, aztán elmegyünk szemetet szedni a Városligetbe. A szemetet utána kivisszük a Zsigával és szétszórjuk az M7-es mellett, hogy ne a természetet károsítsa. A zsákokat nem dobjuk el, mert kell még az apunak, mert a vadászat során abba gyűjti a tetemeket. Visszafele verseny az Osztyapenkóig. Vacsora a Skála melletti Burger Kingben. Aztán kimegyünk a legközelebbi dögkúthoz és azt is lángba borítjuk. 10 óra után megyünk a Sanyiékhoz szalonnát sütni.

Természetesen mindent csak természetes alapanyagokból és a természetből szerzünk be, így Tibi meg Laci mennek a Tescoba venni olcsó, gazdaságos húst, Sanyi meg én megyünk a kiserdőbe fát vágni. Ja, a motoros fűrészbe is kell egy kis benzin, azért majd elküldjük a Zolit. Ezalatt Feri viccből megint tetoválja Rögbit, Laci spánieljét. A nap eseményeit egy éjjeli tűzijáték parádéval ünnepeljük meg. Fél egy körül indulunk a Zöld Pardonba, és ott hajnalig buli. Negyed négykor közös okádás a Dunába. 5 körül orgia a Zoliék bérházában. Utána, ha kialudtuk magunkat, megvitatjuk a klubba való első csaj felvételének ügyét. Fél háromig csüffögés a Zoli Playstationján. Megint mindenki mélyen a Zoli mamájának a tárcájába nyúlmert kibérelünk egy olcsó motorcsónakot, ha leértünk a Balatonra. 5 óra körül a felvonulás a tavon. A vizibiciklistákat lesodorjuk a vízbe, a pecásokat beterítjük vízzel, és a fürdőzök közé hajtunk, hogy ott is demonstráljunk. Kimegyünk a bójához és néhány zsák szemetet leeresztünk a mélybe, kötélen, hogy lemérjük, hogy tényleg 11 méter-e a legmélyebb pontja a tónak. Néhány üveg sör társaságában békés pihengélés a csónakban közben a vacsorát természetes módon magunk fogjuk ki. A parton fél hét felé halsütés. Estig szundikálás a tűz körül. Pisi a tóba, aztán a csónakot magára hagyjuk a vízen miután visszamentünk vele a túlpartra a Tihanyi apátsághoz, amelynek a falait bemázoljuk kékre, jelezvén, hogy ott járt a Green Peace. Vásárolunk 5 üveg meggylikőrt és megisszuk a Bakonyban, az erdő közepén. Hatalmas máglyát rakunk, és körülötte ünnepeljük a természetet. A tűz eloltásához visszaautózunk a Balatonhoz vízért, de menetközben kiborogatjuk az útszéli kukákat, és a szemetet szétszórjuk, hogy végre felfogják, hogy nem szabad a hulladékot szétszórni.

A tóhoz érve vödröket keresünk és megtöltjük őket vízzel. Ja, nem lesz idő visszamenni az erdőbe, mert a Wendy’s 10-kor zár és még ki akarom próbálni az új csirke csoda falatkákat. Éjfél felé érünk a városba, és még marad időnk egy hatalmas bulira az E klubban. Hajnalig party, aztán megyünk a Tibi apukájának a lakására, mert a Tibi faterja későn ér haza, úgy tíz év múlva engedik ki. Orgia. Hajnali délben ébredés, és elsodorunk egy jointot a ligetben. Okádás a parkban. Reggeli a Pizza Hutban. Aztán mehet mindenki haza. Házifeladat, hogy mindenki gondolkozzon el azon, hogy miként tudnánk eljutni Grönlandra, hogy megnézzük, amint lapáttal szétverik a bébifókák fejét. A híradóban láttam, és fiúk esküszöm, jobb, mint a videojáték.

Üdvözlettel: A Vidra,
a Green Peace elnöke.

U.i.: Grönlandra viszünk lapátokat is
Hasonló történetek
2686
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
3828
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?
ír ·
ez csak vicc volt. ez nem vélemény, hanem csak vicc. na mindegy. látom, azért nem világos a dolog. IT' an IQ fighting....wohohohoooooooo :flushed:

faithless ·
öh.hát.ez egy olyan story amire nem lehet mit reagálni.de azér megpróbálom...
öööööö
ööööö
öööö
öö
ö
najó.hát nekem tetszik is meg nemis.mint írás,jó jól fogalmazol.a tartalma már nem annyira.te télleg nem szereted a green peace-seket v ez csak úgy eszedbe jutott?mert ha nem szereted,nem értem mi bajod velük.koránsem ilyenek.v nemtom.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: