Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

felnőtté válni.

Felnőtté válni. 
 
Tamás sétált az iskolába, ma nem lesz matek jutott eszébe, és ez olyan jó. Az első óra történelem, a fiú az iskola padban ülve azon gondolkodott, hogy milyen lassan telik el a negyvenöt perc. Hallgatta , ahogy a tanárnő a parasztfelkelésről mesél, végre kicsengettek tehát ki lehetett menni az iskola udvarra. Tamás bújócskát játszott egy csajjal. A csaj elbújt és a fiú megtalálta. Tamás érezte, hogy a csaj szeretne valamit, de nem tudta, hogy mit? Később, olyan 5 év múlva már tudta. Szünet után tesi óra következett,  háromszor kellet körbe futni  a focipálya körül. A fiú kellemesen érezte magát, cseppet sem fáradt el a futástól, úgy szaladt mint a nyúl egyszerűen nem tudott elfáradni.
Délután feltűnt a miniszoknyás napközis tanárnő. Tamás szeretett volna a nő lábaival közelebbi ismeretséget kötni. 
 Hazafelé menet látott egy lányt aki egy busz után futott, majd megállt és zokogva sírt. Tamás nem habozott rögtön a busz után futott, a főúton haladt a jármű olyan 90 km/ órával a fiú mégis utolérte. Kinyílt a busz ajtaja és a sofőr csodálkozó arckifejezéssel kérdezte - Hát te , hogy tudsz ilyen gyorsan futni?
Tamás felébredt, kellemes álom volt a szép lábú tanárnő, és a buszt lekéső csajnak  is biztos, hogy tetszett a produkció vagyis a busz után futás. De sajnos mindez csak álom volt. A fiú öt évvel később rájött, hogy nem csak álom volt, hanem a valóságot látta.
Otthon sokat tanult a parasztfelkelésről, próbált jó jegyeket szerezni. Fontosnak érezte, hogy tanuljon. Öt év múlva rájött, hogy a tudás ő saját maga.
Szerda volt a napközis tanárnő újra miniszoknyában . A fiú nem habozott. - Tetszenek a lábai - mondta. A fiatal nő mosolygott és válaszolt. - Köszönöm.
Teltek, múltak az évek, iskola, vakáció, nyár, tél, sok érdekes dolog. Tamás 20 éves lett. És már saját magát tanulta, nem pedig a parasztfelkelést, gyorsan tud futni, erre már rájött. Vajon más képességeim is vannak? - kérdezte saját magától és kilépett a női intim ruházat szaküzletből ahol új harisnyát vásárolt a a szerelmének.
Hasonló történetek
1951
Mkor abszolútszétthullotszilánkokból látom, csak egy állatság ide írni.
2544
Neked hagyom itt ezt emlékbe, amíg feledésbe nem merül, de mint tudjuk, mindketten, ezeket a dolgokat ugyanúgy hordozzuk magunkban. )
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: