Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Erdekes szerelmi tortenetem

10 eves lehettem mikor az elso lanyra raneztem es hogy o lesz az igazi. Uj lany volt az osztalyban 2012 tavasszal jott es mi joban is lettunk. Majd kesobb megkertem h jarjunk es beleegyezett. Nyaron nem nagyon talalkoztunk egymassal es mikor mar visszamentunk a suliba azt hittem szoba se all mar velem. De megsem. Odajott hozzam, megolelt es megpuszilt, olyan boldog voltam. Majd ra egy honappal ra elmentunk kb 10 ismerosommel az erdobe turazni es kertek par durva dolgot tolunk, ilyenkor kellemetlenul ereztuk magunkat. Mar csak annyi volt, hogy szia es kesz, nem foglalkoztunk egymassal de joban vagyunk meg most is.

Sokaig tartott, hogy felfogjam mi lett, majd mar annyira idegesito lettem neki h megutalt, de csak 2 honapig. En meg megprobaltam volna vele ujra de hiaba. O volt az egyetlen aki tenyleg tetszett.

Ra kb egy evvel jott egy uj srac az osztalyba es mellem ult le. Nem tudom mi volt velem de vele akartam lenni, es azt akartam h csak velem legyen, de nem jott ossze. Ekkor mar az erzelmek kavarogtak bennem, en azt se tudtam elkepzelni h srac sraccal lehet, en csak a fiu lany kotodesrol tudtam. Ezalatt az ido alatt nem akartan senkivel se lenni.

Szamomra bekoszontot 2 maganyos ev. Minden bajom volt volt mindenhogyan. 13 evesen megvaltoztam kulsoleg es ugyerzem belsoleg is. Makacsabb, pofatlanabb, onzobb lettem (ezelott nem voltam ilyen). Sokszor voltam depis szerelmileg es emiatt csufoltak is sokszor. Nem talaltam senki se olyat se aki mellettem allna vagy esetleg aki jarna velem. Nem volt senki se akivel beszelgethettem volna, megosztottam volna a gondolataim.

Az osztalytarsaim 7. Osztalyban mar tulzasba vittek mindent. Szerintuk en vagyok az akit lehet csufolni szekalni, piszkalni, lebuzizni stb. Nekem mar elegem volt ebbol es olyan bunyo volt amit sose felejtek el. Szetvertek, az egyik oszttarsam pedig a foldon fekuld veres szajjal. Velem majdnem ugyanez tortent. Nekem is verzett a szam csak engem meg rugdaltak is. Az egyik labujjam el is torott. Azutan 3 hetig nem mentem suliban, majd egy hetet megint voltam, kesobb beteg lettem, ami megint csak 3 hetig tartott. Magas lazas, orfujos, torkfajos betegsegem volt. Majd eljott a nyari szunet es az utolso altalanos iskolai tanev.

Nem hittem a szememnek h lesz ilyen, de megtortent. 2015 szeptembereben uj lany jott a suliba aki 2 evvel fiatalabb nalam. Bucsu idejen megkertem h jojjunk ossze es belement. Azt hittem boldog leszek, de megse. Most meg azert piszkaltak, mert "pedofil" vagyok, de en tudtam h nem vagyok az. Mi megis sokat rohogtuk, vihogtunk es sokat voltunk egyutt is. Nekem nagyon tetszett. De kesobb megtudtam h o mindent akar es mindig az van amit o akar, igy az ev novembereben szakitottunk. Majd december elejen ujra szoba alltunk egymassal.

Miutan szakitottunk, mintha mi sem tortent volna ugyanugy tortent minden. De mi meg akkor is sokat hulyultunk nevettunk es csapdostuk egymas feneket. Meg mindig jo baratomnak tartom.

2016 januar: uj ev uj en, nalam ez bekovetkezett. Ami majd most lesz arra soha nem is gondoltam.

Az egyik ismerosom mutatott egy oldalt ahol ismeretlenek ismeretlenekkel beszelgetnek es nagyon megtetszett. Nap mint nap ezen logtam. Volt hogy lannyal, volt hogy fiuval beszelgettem. Mindegyik a nevemre es a koromra volt kivancsi. Ezt nem ertettem. Majd jott egy varatlan dolog...

(Folyt.kov. 2. Resz)
Hasonló történetek
4138
Jelenleg 13 éves vagyok.
3823
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
Hozzászólások
További hozzászólások »
rlalika ·
Először is magyarra kellene ezt a történetet fordítani.
Kifejezetten pimaszság amit a lusta számítógép használók művelnek ezzel a gyönyörű Magyar nyelvvel.
A Windows operációs rendszer támogatja a Magyar billentyűzetet cask be kell állítani.
Ezt a hozzászólást én egy angolklaviatúrás gépen írtam minden nehézség nélkül.

Marokfegyver ·
Nem volt annyira érdekes, mint a cím ígérte, legfeljebb "erdekes". Ha feltöltöd a folytatást, majd jelöld meg, hogy 2. rész, nehogy tévedésből elolvassam!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: