Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Életünk Új bolygónkon 1-4 (MihályLaci-Pásztó)

               ÉLETÜNK ÚJ BOLYGÓNKON 3.
 
Megvolt hát a "hipergyors hipertéri" üzenet drága anyaföldünkről, hogy több évtizednyi kutatás után  a 23. század  közepén  elindult felénk a távoli Béta bolygóra az első két élő embereket is szállitó térhajtómüves kapszula, és űrhajóváros.
Mi a Béta bolygó  első telepesei, már szépen megépitettük első kisvárosunkat, elfogadtuk  új bolygónkat, de gyülemlettek a gondok a biológiai különbözőségek, nagyon furcsa lények, az új 
napunk furcsa hatásai miatt... Ámde folytatom a tudósitást ott, ahol  és amikor  izgatottan vártuk hogy megérkezzen az első hipertéri kapszula, a maga kis méretével, és rissz- rossz emberével...
Na ekkor jött a döbbenet, és a csalódás. Ahogy nekem mesélték és kiszivárgott, én a következőket értettem meg laikusként belőle.
 
  "Egy kisebb energiarobbanás- szerü dolgot észleltünk, majd ez eltűnt, és nem történt semmi.
A várvavárt, idő és térutazós kapszula, nem volt sehol. Ez bizonyos mert utána több hétig nem volt semmi. Űrkutatóink hosszadalmas kutató elemzések, után kijelentették hogy valószínűleg a kapszula célt tévesztett, de későbbi időben való megérkezésének is nagy az esélye. A hiperszuper térhajtóműves  utazás nagy térugrással jár, a nagy sebesség miatt az idő is másképpen halad, mikronnyi eltérés is okozhat pár év érkezési eltérést.  A földdel a hipertéri kapcsolatot azonnal felvették, de a válasz hónapok kérdése.  Igy az is lehet... hogy a KOLUMBUSZ-2 előbb megérkezik". 
Mondjuk én jobban várom a 12000 új Bétalakót mint a kisérleti kapszulás rosszfiút.
                                   *
Kátya a gyönyörű orosz lány két kisfiamat nevelte  Bétaváros bizarr negyedében. Laura a barátnője megkeresett telón, csakhogy közölje  ne reménykedjek hogy valaha is láthatom őket.... (?) De szeret!  Na puff.   Ez a rejtély megfejtést követelt, barati köröm nyomozni kezdett. Annyi kiderült hogy  férje az egykori orvosa, nagyon titokzatos ember, nem látja soha senki, és... bántalmazta már többször Kátyát. Bendegúz a mindentudó  informatikus nagy segitségemre volt. Minden adatbankba be tudott nézni, hát Igort is elkezdte leinformálni. Igor orvosként genetikai csodadoktorként került, az űrben 50 évig utazó,   első áttelepülő kisvárosnyi nép közé. 
Volt egy  adat ami vélhetően(?)  hibásan került a Bétabolygó  első infóhálójába, de ez viszont megrettentett minket. 40 évesnek tüntette fel magát, de egy tudományos kisérlet kapcsán egy  iszonyat régi  dátum volt megjelölve  születési adataként.  2002.  Amikor ez eljutott a tudatunkig
levegőt sem kaptunk. Másik adat: 2030-as,  még a földön, világraszóló élethosszabbitó leírással, módszerrel, génsebészeti tanulmánnyal lepte meg, döbbentette meg az akkori világot. Ez a két talált információ nem lehet véletlen,  és az is rémísztő  hogy akkor utána a  csodagenetikus köddé vált,  eltüntek adatai az infóhálókból. 
Legközelebb  2200 környékén van egy ilyen nevű emberről adat.  Ez az ember orvos lett,  az első - Kolumbusz 1- Bétára költöző embercsoportnál.
Tehát hibernálva velünk utazott.... Huha.. Számoltam kicsit,.. ez az ember most 250 éves. De hogyan?    Ilyen nincs!   Még ma sem,  2252- ben sem !!      Nehezen de ráakadtunk arra a  szervező menedzser hölgyre, aki a szálguldó Kolumbusz 1 en, a felébresztés utáni fél évben egy félelmet keltő  eseményre emlékezett vissza a legjobban, és szinte remegve. 
     "Kátyát Igor az elejétől kinézte magának a Kolumbusz 1 adatbankban. De valahogy a gép elemzett, és veled hozta össze a rendszer Kátyát. Ő áldott állapotba került. Igor tört zúzott, amikor megtudta hogy Kátya valamiért nem akarja vele vállalt feladatát teljesiteni. Valami nagyon furcsa volt benne, akkortól féltem tőle"  
  - mondta el nekem Sara a menedzserhölgy.
Igor biztos hogy törvényellenesen vett részt a Béta gyermekáldás programban, hiszen bőven meghaladta a 43 éves kort, szinte bizonyos  hogy génmanipulált a teste, emiatt ugy 250 éves, és pszihopata  beteg... Meg kell találnunk naplóját, kisérleteit rögzitő feljegyzéseit. Be kellett jutnunk a magánlaborjába, ahol szinte biztos hogy kézzel irt jegyzetek lesznek.   Nagyon okos, nem tesz nethálóra, coputerbe semmit, mert az veszélyes neki.    Eközben Bendegúz,  a zseni hekkerem fenyegető "E-lapot" kapott. 
(ez papirvatagságú A6 méretű akár hajtogatható "monitor")  Az E-lap elovasás után direkten használhatatlanná    tette önmagát. 
 Az üzenet ez volt:  "Aki nem turkászik, tovább  él."
Megfejthetetlen volt hogy kitől kapta, a miértre talán voltak ötleteink. Beindultunk... 
                                        *
Az űrvárosban kissé lankadt a figyelem, mostmár csak a Kolumbusz 2-t vártuk. Mi már nem voltunk fenn, lekompoztunk a Bétára. Kommunikációs munkánk még mindig nagyon sok volt. Nagyon informáltnak kellett lennünk, és csak az igazat várták a csoportok, nem türtek mellébeszélést, elkendőzést. Nehéz volt megforditani a terjengő szóbeszédet, miszerint a Béta közelében más világok lényei tüntek fel Ufo jellegű vélt óriási hajóikkal. 
Aztán  Hunor, Bendegúz, a bekapcsolódott Laura,  Iván, meg a török Hakan, igazi csapattá váltunk. Többször elszánva elindultunk a delfinidákhoz, a lyukacsos félgömb szigetek felé. Mentünk vizen, légpárnán,  óceáni levegőben, mindig a delfinidákat kerestük. Eleinte nagyon vadak elutasitóak voltak de egyre inkább kezdtek kiváncsiak lenni hogy mit is akarunk. Nyelvüket úgy-ahogy a hanggenerátor forditotta, de feléjük mi is "beszéltünk", mondtunk nagyon egyszerű üzeneteket.  " Ne féljetek", "Barátok vagyunk", "Kik vagytok", stb.   Persze hetekig semmi értelmes reakció, közeledés, válasz, nem történt. Kicsit Iván már kezdett a delfinidák általunk remélt intelligenciaszintjében kételkedni.  A félgömbök felett repültünk amikor elállt a lélegzetünk, mert
megtörtént a csoda. Pici dolog, de óriási csoda...
A szokásos delfinida szigorú felvezetés  mintha lazult volna, amikor szinte megálltunk a levegőben az egyik félgömb felett 5 m - el. A delfinidák látták hogy kárt nem okozunk, szabályos díszőrségként visszaereszkedtek a nagy kék óceánba. Éppen hogy lemerültek amikor a félgömb egyik lyukából egy vidáman cikkcakkozó társuk repkedett körbe a drónon, és
ügyesen leszált az átlátszó tetejére, eppen a fejünk fölé. Szinte mosolygott ránk és mondott valamit. Hakan bekapcsolta a hangelemző kütyüt  és az általunk beállitott delfinida hangon szépen hallhattuk amit "mondott" nekünk.  - *játsszunk !*
Játsszunk !, játsszunk !  Gyertek ! *  Döbbenetünkben Laura válaszolt neki.
- Ki vagy te?  Mit akarsz? - kis szünet után a vidám kis delfinida válaszolt a generátoron keresztül.  "* Krú vagyok, gyerek vagyok*" !! 
Kétszázon vert a szivünk, Úristen, egy gyermek Béta bolygói lénnyel vette fel a kapcsolatot az emberiség....
 
          * *folyt. köv. "mihálylaci" -pásztó**
 
 
                                          
 
Folytatások
760
Ősi testvéeink feltűnése. (A mai ufók a mi leszármazottaink...?)
1084
A 250 éves orvos... brrrr...
Hasonló történetek
3119
- Ugyan, ugyan tábornok! Ön túlságosan is elhamarkodott. Elfelejtette azt az apró tényt, hogy mind a romulán mind a klingon hajók el vannak látva álcázó pajzsokkal. A hajónk álcázópajzsa egy véletlen meghibásodás miatt már jóval előtte aktivizálódott. És mivel a vezérlőrendszere tönkrement a legénység nem tudta lekapcsolni azt.
- Véletlenül mi! – jegyezte meg Ke’Bokk parancsnok inkább csak magának, mint sem a jelen lévőknek...
3671
- A válasz több mint egyszerű! A tér-idő szakadásnak itt volt a kivezető nyílása. Ráadásul, ha jobban megnézzük a be- és a kijárat szinte pontosan egy síkban, vannak. Össze lehetne kötni őket egy képzeletbeli egyenessel! Az kétséget kizáróan a véletlen műve!
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: