Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1986 nyara. A felszabadulás óta először látható vérfarkas a Fővárosi Állat-és Növénykertben!...
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy Chevalier Bánata

Eme sorok írója a valóságban is létezik. A Chevalier szó annyit tesz magyarul, hogy lovag. Tisztelt olvasó, ha veszed a fáradságot, és végig olvasod, ezt a történetet, remélem, el tudod dönteni azt, hogy mi a baj ezzel a világgal, és mért nem maradhat meg semmilyen olyan eszme, amit egy Chevalier felvállal.

Egyszer minden bekövetkezik akár halálról akár őszinte igazmondásról van szó. Mégis mindig a második lesz a fájdalmasabb. Egy lovagnak a fizikai fájdalom mit se számít. De őszinte igazság nagyobb lyukat üt szívén, mint bármi más. Vegyük példának okáért a szerelmet. A legszebb dolog a szerelem talán. Mégis egy lovag szíve ekkor törik a legkönnyebben. Lovag ugyanis őszintén kijelenti szíve legszebb angyalának, hogyha szereti. És ezzel a részével nincs is baj. A legkínzóbb fájdalom mégis a szerelemből fakad. Hiszen mi van, ha az angyal megtagadja, hogy a férfit a magasztos levegőbe emelje. Egy Lovag ezer kínzást vállal egy visszautasítás helyett.

A mi lovagunk helyzete még sem ilyen egyszerű. Nagyobb baj lovagot a szerelmének visszautasításánál nem is érhet. Ezzel a lovaggal mégis megtörtént, de a történetét legelölről kell ismernünk.

Lovag ebben a világban? A hülye is tudja, hogy ez lehetetlen. Vannak azonban elkötelezett hívei a lovagi eszméknek. Segíteni az elesetteken védeni a nőket szerelmesnek lenni bátornak és őszintének lenni bármilyen helyzetben. Ezeken ma már a legtöbb ember nevet és kikacagja azokat a bolondokat, akik ezt az eszmét még vállalják. Pengét se hordhatnak szóval nem csak a lovagiasságtól, hanem a lovagi külsőtől is meg kellett válniuk.

De mi hősünk még messzebb ment ezekben az eszmékben. Szülei biztatására pengét ragadott, és vívó lett belőle. Sokat küzd a hazugságok ellen, és segíteni akar, noha nem mindig sikerül neki. Amiért azonban a legtöbb férfi kineveti az a nők felé szóló hódolat. Ő ugyanis nem volt hajlandó Éva lányait egyszerű eszköznek tekinteni. Imádta megfigyelni az érzelmeiket foglalkozni azokkal és mindent megtenni értük. Ezen azonban a férfitársai nevettek, és melegnek nevezték emiatt. Ő persze ezt szó nélkül tűrte, de közben lassan feladott mindent.

Aztán változás történt. Egy angyal toppant be lovagunk életébe. Kihúzta az undormányból, és el kezdte megtisztítani a mocsoktól. A lovag lassan visszaszerezte az erényeit. A lányt sokan bántották, de lovagban feléledt az öntudat, hogy megvédje az angyalát. Megtámadott mindenkit, aki bántotta. Így előjött a lovag legfőbb jellemhibája: ideges vagy idegbeteg volt, nem tudni pontosan. Összeomlott idegileg, ha reménytelennek látta a helyzetet. Az összes csatát elvesztette, ha fejét elvesztette. De az angyal ezen is segített folyton. Megtanította lovagnak, hogyan kell nyugodtnak lennie. A Lovag mindent megtanult tőle. Újra csatákat nyert, és az angyaláért mindent megtett. És a legjobb barátok lettek.

A Lovagban azonban barátságon kívül más érzelmek is megfogalmazódtak. Szerelmes lett a lányba. Egyre közelebb került hozzá óvatosan haladt, mert tudta a lány lelke törékeny rózsaszál. Azonban a lovag még mindig kapkodott, és idő előtt kérte számon a lányon az érzelmeit. Türelmetlenségének hála, a lány nemet mondott, és összeomlott. Ahogy Lovag is Tudta, hogy élete legnagyobb hibáját követte el. A lány eltűnt és a lovag aggódott, hogy vajon mi lesz vele. Ugyanis a lány elég erős hogy megölje magát mert megbántotta a lovagot aki szerelmesként közeledett felé.

Kedves Olvasó. Történetem írásakor még nem tudtam, mi lesz a lánnyal. De esküszöm, hogyha rendben lesz, életem végéig vigyázok rá, mint barátra. Csak kérlek imádkozz velem, hogy ne legyen baja.
Hasonló történetek
25109
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
30340
Mikor már teljesen megmerett, kigomboltam a nadrágját és elővettem az óriási farkát! Nyengéden elkezdtem a nyelvemmel dédelgetni. Ő közben a melleimet kezdte simogatni. Majd a makkjához érintettem a mellbimbóimat és a faszát kezdtem dögönyözni a melleim között, úgy, hogy még a golyói is összezsugorodtak a kéjtől...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Devil_the_child_of_the_blood ·
Nagyon szép történet. :)

Elegemvan ·
ha nem tudnám hogy nem ismerjük egymást, egy az egybe azt hittem volna, hogy leírtad történetben mi történt velem a múlt hónapban. félelmetes ebből a szemszögből, de nagyon jó történet

sdanca ·
Köszönöm szépen a szívem beleadtam

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: