Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Rémpásztor: Köszönöm. Most időben feltöltö...
2024-05-14 11:08
laci78: szokás szerint nagyon jó - rem...
2024-05-14 10:35
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Dunai szerenád

A város sötétszürkén és fanyar kipufogógázban úszva aludt. Távoli autók zaja törte meg a csendet, sehol egy turista, sehol egy önjelölt részeg énekes. A Duna is hallhatatlanul hullámzott, nem törték meg a kompok. Alig pár ablakban látszott még, hogy ég a villany, bent szomorú asszonyok várták haza a kocsmából férjeiket. A kocsmából, mely nem messze volt a vízparttól, füstös kis lebujként az alkoholista révészek és a valamennyi aprót összekéregetők fellegvára volt, ahonnan senkit nem dobtak ki, ha verekedett, ha dalra fakadt, szabad volt a csók a legolcsóbb és legigénytelenebb örömlányokkal, akik fogatlanul mosolyogtak ezekre a borostás vén emberi roncsokra. A lecsúszottak paradicsoma virágzott. Folyt az olcsó bor, vizezett sör, guggolós pálinka.

Hirtelen kivágódott az ütött-kopott ajtó, és egy szőkített, húszas évei közepén járó nő esett ki rajta. Elterült a macskakövön, fél percig azt se tudta, hogy mi történt. Vérzett az orra, és szúró fájdalmat érzett a mellkasában. Ekkor zord arcú, őszülő férfi lépett mellé, szájából olcsó cigaretta csonkja lógott ki.
- Ha szólni mersz az asszonynak, összetöröm minden csontodat! Megértetted, hülye kurva?!
Az alak kiköpött egyet a lány mellé, és visszament vedelni. A lány lassan fölkászálódott a földről, bár érezte, hogy szánalmas látványt nyújt, és legszívesebben elsüllyedt volna szégyenében. Ruhája olajos és sáros lett, bal cipőjének tűsarka letörött, lenőtt haja kócosan lógott a szemébe. Arca grimaszba rándult, érezte, hogy nemsokára kitör rajta a zokogás. Hiszen ő csak pénzt akart! Inni egy kis bort, hogy elfelejtse a nyomorát, aztán aludni valahol, hosszú hetek után valami meleg helyen. „És enni is… enni is jó lenne már valamit” – gondolta. A férfi, aki bántotta, rendszeresen adott neki némi pénzt, amit ő időnként természetben hálált meg. De ezúttal úgy látszott, az öreg nem akart huncutkodni. Szerencsétlen teremtést már nem is érdekelte, hogy miért nem.

Lerúgta lábáról a már amúgy is elkopott cipőit, és futni kezdett. Rohant, szaladt fel a hídra, nem érdekelték a halkan összebújó szerelmespárok, nem érdekelte, ahogy a hideg beton töri a talpát. Egy darabig még hallotta a kocsmából kiszűrődő zajokat, aztán már csak saját csattogását. Elképzelni sem tudta, hogy hova menjen, mit csináljon. Neki soha nem volt terve. Évek óta élt egyik napról a másikra, valahogy mindig megszerezte a napi betevőt, még ha az szegényes is volt. Egy ócska padlásszobát bérelt, ami minden nagyobb esőnél beázott. Minden bútorát úgy szedte össze lomtalanításokon, köztük egyetlen munkaeszközét, egy ócska vaságyat is a szétesőben lévő matraccal. De nem tudta fizetni, mennie kellett. És most éhes. Éhes, és fut a végzete felé. Csábította a mély, sötét víz, a Duna lomha siklása. Észre sem vette, hogy átért a híd másik oldalára. Oda, ahol tényleg a síri csönd uralkodott. Egy pillanatra megállt, akkor vette csak észre, hogy mennyire kifulladt. Zihálva szedte a levegőt, úgy érezte, szíve menten kipukkad, feje fölrobban. Nem mert hátranézni, de megmozdulni sem. Elhatározta magában, hogy lesz ami lesz, ő már örökre itt marad, ezen az oldalon. Sötétebb ugyan, de nyugodtabb is.

Leült egy bérház lépcsőjére, táskájából cigit húzott elő, és rágyújtott. Fáradtnak érezte magát, meggyötörtnek, de a tüdejében szétáramló füst megnyugtatta, biztonságérzetet adott neki. Mintha egy hang azt mondta volna, hogy soha többé nem kell visszamennie abba a pokolba, mostmár mindig itt lehet, és boldog lesz. Már majdnem el is mosolyodott, amikor zene ütötte meg a fülét… igen, határozottan hallotta, hogy fönt az egyik erkélyen valaki szaxofonozik. Fölkelt, és keresni kezdte az illetőt. Hamar megtalálta: sápadt, zsíros hajú fiatal fiú fújta a rezet, a sárga lámpafénynél látszott, hogy jól beleéli magát. Szomorú dallam volt ez, valami komikus szépség a málladozó téglahalom egyik szegletéből, szatirikus vélemény az egész világról. A nő csak hallgatta a játékot, és nézte ezt a csontsovány alakot. Szólni nem mert neki, talán amaz meg se hallotta volna. Egyiküknek sem jutott eszébe, hogy éjnek évadján pár aludni vágyót ez zavarhat. Ez a lágyság tartott vagy negyed óráig, aztán a fiú abbahagyta a zenélést.
- Nem folytatod? – kérdezte a lány, maga sem tudta, hogy miért.

A srác nézelődött egy darabig, pislogott, hogy honnan jöhetett a hang, míg pár emelettel lejjebb, a placcon állva meg nem pillantotta a fölfelé bámuló nőt.
- Nem hiszem. Mára ennyit terveztem csak.
- De nekem tetszett. Mindig is szerettem volna valamilyen hangszeren játszani.
A fiú elmosolyodott, de ezt a másik nem láthatta tisztán.
- Nehéz ám… hamar megfájdul tőle a felsőtestem. Tudod, a tüdőmnek van baja. De ha annyira akarod, folytathatom a kedvedért. Nehéz napod volt?
- Volt már jobb is, rosszabb is. Meg lesz is még. De most pont leszarom.
- Te sem tudsz meghalni?
A nő gondolkodóba esett.
- Hát én sem – mondta, és megvakarta a fejét.
- Akkor szóljon ez a nóta kettőnknek, a két halálraítéltnek! – rikkantott látszólag vidáman a fiú, és újra rázendített egy keserédes dallamra. A másik csak ült tovább a lépcsőn, és figyelte, ahogy a Duna sodorja magával mindazt a szennyet, ami belehullott. Nem panaszkodik, csak végzi a dolgát. Gyönyörű ez a folyó. Közelebbről is meg akarja nézni. Még közelebbről. A fekete hullámok számára érthetetlen nyelven susogtak, amikor a hídhoz ért. Még tisztán hallotta a zenét a nagyvárosi csöndben, rákönyökölt a korlátra, és elégedettnek érezte magát. A szegény beteg pára szerenádja olyan gondolatokat ébresztett benne, amilyenek addig sosem voltak buta kis fejében. Csak csodálta a lent áramló irdatlan víztömeget. Eddig föl se tűnt neki, hogy milyen ámulatba ejtő tud lenni. Mély és titokzatos. Nem érte be ennyivel. Felült a párkányra, hogy onnét lábait lóbálva nevessen a vízre a sötétben. Látta, ahogy saját tükörképe hívja és integet neki. Nem akart ellenállni saját magának. Akkor kell abbahagyni, amikor nem szabad kockáztatni az elkövetkezendő éveket.

A szívmelengető szaxofonozás egy csobbanással ért véget. A fiú körülnézett, de nem látta sehol a kis tépett lepkét. Letette a hangszert a fal mellé, hogy ne dőljön el, majd bement. Utoljára még visszanézett a Dunára, ami ugyanolyan ütemben folydogált tovább, mint máskor. Igen, a Duna mindent magával visz. A távolban látszott, hogy nemsokára pirkad. A fiú bement a szegényes lakásába, lefeküdt az ágyra, és bámulta a plafont. Nem bírt már aludni. Eleinte a szomszédságát zavarta a hajnali zenélése, aztán már nem szóltak érte. Ez volt a legelső alkalom, hogy valaki külön kérte, hogy játsszon neki. Siratódalt játszott, tudtán kívül. Halkan sóhajtott:
- Nos… neki mégiscsak sikerült meghalni.
Hasonló történetek
3926
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
5417
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Andreas ·
Több pontot adtam annál, mint adtam volna, ha nem bosszant fel valaki kétszer egy pontjával. mennyi ennél gyengébb írás kerül fel anélkül, hogy lehúznák őket!

AniMatriX ·
Mint már említettem párszor, névtelen pontozóktól nem fogadok el kritikát. Azoktól sem, akik nem írják meg pár szóban, hogy mi volt a gebasz. A többit örömmel fogadom.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: