Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
golyó56: Kár volt megírni.
2024-05-10 17:02
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Csillagszem

A fénylő égbolton csupán egyetlen csillag nevetett, a többi pislákolva, szinte furcsán hunyorogva figyelte azt az egy csillagot.
- Miért mosolyogsz?- kérdezték tőle gyanakvóan a többiek szikrázó kis fényük még élénkebben sárgállott, ahogyan azt az egy apróságot figyelték. Nem tudni, hogy valóban irigyelték tőle a boldogságot, vagy egyszerűen csak nem értették azt. Hűvös fényük képtelen volt befogadni az aranyló ragyogást. Azt a ragyogást, melyet az az egy csillag a mosolyával okozott.
- Valaki engem választott. Minden éjjel engem néz, és kívánságokat suttog az éjszakának.- felelte szinte reszketve a mosolygó csillag.
- Minden elmúlik egyszer- felelték a bölcsebbek, és ezüst fényük reszketve húzódott közelebb a félhold homályához.
A mosolygó csillag azonban nem hitt nekik. Minden éjjel ugyanolyan reszketeg boldogsággal várta az emberlányt, hogy az udvaron állva őt figyelje, neki súgja meg legtitkosabb vágyait. Boldog volt, amennyire csak egy csillag boldog lehet.
Aztán egy napon a lány nem jött többé. Éjszakák múltak el hunyorogva, szinte könyörgőn várva, hogy megpillantsa onnan fentről. Mégsem változott semmi. A kis csillag nem mosolygott többé. Komor szürke fénnyel kelt éjszakánként az égbolton. Reménye fényével együtt halványult. Egy nap a többi csillag megint megszólította
- Miért nem mosolyogsz már?- már nem az irigység beszélt belőlük. Talán a keserű sajnálat hangjai voltak ezek.

De a csillag nem válaszolt nekik. Csillagszemét lehunyta és dagadni kezdett és keményedni, míg aztán őrületes tempóban zuhanni kezdett végigszántva az égboltot, az összes fényét beleadva a halálba való száguldásba.
Apró meteoritdarabként csapódott a földbe, csillagléte kihunyt. Ragyogása eltűnt. Egy halott kődarabbá vált.
És azon az éjjelen egy lány sétált a mezőn, ahol egy tölgyfa közelében villant valami. A lány odasétálva egy különleges alakú kavicsot pillantott meg. Soha nem látott még hasonlót. Simogatva vette a kezébe, és hazavitte magával. Talán azért, mert arra a kis mosolygó éjjeli csillagra emlékeztette, akinek szomorúságában elsuttogta minden titkát. Azóta is őrzi.
Hasonló történetek
3326
Megálltak és füleltek. Qwâmbii nem hallott semmit. Akárhogy fülelt csak a szélben lengedező ágak leveleinek zörgését hallotta. Ennek ellenére csöndben maradt, hátha a mágusnak jobb a füle. Horiq lassan leguggolt. Qwâmbii utánozta. Hosszú perceket töltöttek így, de nem láttak, és nem hallottak semmit.
- Észrevettek minket! - mondta Horiq gondterhelt arccal - Elvesztünk!
Ahogy ezt kimondta felállt. Abban a pillanatban repült a nyílvessző. A mágus botját találta el. A vashegy...
3721
- Mit tudsz a Pusztítás Torkáról? Halljam! - még az ajtónállók is összerezzentek a dühödt parancsra.
- Hatalmas varázsszer. - suttogta porszáraz torokkal a fogoly. Aki karjára húzza, képessé válik megnyitni valamiféle kaput, amin keresztül minden világok valamennyi fájdalma elpusztítja azt a lélekkel rendelkező lényt, aki a haszáló parancsol. De ennek a hatalomnak is ára van..
Hozzászólások
További hozzászólások »
¤Delicia¤ ·
Szerintem is csodás volt...akár csak egy monda.És tényleg rejtőzik e mögött az egyszrű történet mögött valami,ami nem csak a mese mivoltjára emlékezteti az olvasót
Csodás... :heart_eyes:

Sztrájk ·
Szelene, azt kell mondjam, hogy ez a mese olyan elvarázsolón, naivan kedves, hogy maga a szomorúság valahogy elveszik benne.

Nagyon szép. A magam suta módján csak annyit tudok mondani: tetszik.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: