Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az írónő

A nő beletúrt kócos, vállig érő, szürkésen szőke hajába és egy mély sóhaj kíséretében hátradőlt fekete, párnázott, nagytámlás székében.
Egy rövid ideig száját rágcsálva meredt maga elé, kezét laptopja billentyűzetén nyugtatva. Az előtte álló asztalon lévő megszámlálhatatlan kávés csésze lenyomatokat megannyi notesz, jegyzettömb, csokis és cukros papír takarta.

Joanne a laptop fehéren világító képernyőjére pillantott, és visszaolvasta utolsó néhány sorát, majd tekintete a szövegről a jobb alsó sarokban lévő órára siklott, mely éppen akkor váltott 23:12 –ről 23:13 –ra. A nő már előre látta, hogy az éjszaka további részét is itt fogja tölteni, így elérkezettnek látta az idejét egy aprócska szünet beiktatásának.
Pihenésképpen felemelte az egyik, karácsonyi mintákkal tarkított bögrét, amelyik éppen a keze ügyébe akadt, és kortyolt egyet a benne lévő jéghideg kávéból, majd elmentette, amin addig dolgozott, és bezárta az ablakot.

Miközben szórakozottan lötyögtette a megmaradt, zacctól keserű kávét a bögrében, egy – a könyveivel foglalkozó oldalra tévedt, melynek fórumán lelkes rajongók azon csámcsogtak, vajon melyik szereplőjét „öli meg” a készülő, sorozatát befejező könyvében Jo.
Az írónő fásult arcizmai kellemes mosolyra rendeződtek egy szkeptikus meghökkentően valószerűtlen megjegyzésének hatására, miszerint ő, Joanne egyértelműen és tagadhatatlanul célzott rá, hogy a könyv a teljes szereplőgárda maradéktalan kiirtásával éri el tetőpontját.
Hasonló történetek
18056
Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama "franciába". Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a "lovagló" választ kaptam...
30323
Mikor már teljesen megmerett, kigomboltam a nadrágját és elővettem az óriási farkát! Nyengéden elkezdtem a nyelvemmel dédelgetni. Ő közben a melleimet kezdte simogatni. Majd a makkjához érintettem a mellbimbóimat és a faszát kezdtem dögönyözni a melleim között, úgy, hogy még a golyói is összezsugorodtak a kéjtől...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Hétköznapi nő ·
Akkor biztos velem van baj, de olyan, mintha ollóval kinyiszálták volna ezt a darabkát egy regényből. Nekem ez így magában nem kerek.
(szerintem vagy mosolyra húzódtak, vagy mosolyba rendeződtek a vonások, de ma már semmi sem biztos :grinning: )
Nem pontozok.

Debreceni Hedvig ·
A többi hozzászólást és pontozást pedig nagyon szépen köszönöm :smile: :grinning: :grinning: Újabban igencsak belejöttem ebbe a történetírásba, és a regényem mellett párszor neki is fogok egy - egy ilyennek, úgyhogy bőven várhatók újak. És versek is.

Szentkirályi Katinka ·
Nagyon jól teszed, várom a többi ilyen kis rövid történetet, mert néha nincs időm és kedvem hosszú storynak nekifutni. És ilyen is kell, igen.
Egyébként tényleg jó.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: