Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Egy egyetemista srác egy pletykának akar utána járni, viszont arra nem számít mi minden fog...
kortárs, epika, kispróza, próza, novella, elbeszélés
Lola fiatal egyetemista irigylésre méltó élettel. Ám találkozik valakivel aki teljesen felborítja/felboríthatja...
kortárs, epika, kispróza, próza, elbeszélés, novella
kortárs, kisepika, epika, próza, elbeszélés, novella
Friss hozzászólások
beny30: Szia!Ez a torteneted is nagyon...
2019-04-21 14:46
jólélek: Csöpp-csöpp. :) Nem rég volt k...
2019-04-20 15:54
peti7711: Segítsetek nekem légyszíves. M...
2019-04-17 08:25
peti7711: Sziasztok. Meg tudná nekem val...
2019-04-16 10:37
peti7711: Sziasztok. Én még új vagyok it...
2019-04-15 14:51
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az első "kapcsolatom"

Úgy 14 éves lehettem amikor úgy éreztem bevallanám a koszemeltemnek mit érzek. Az első óra előtt odaálltam és nem cifráztam, megmondtam neki, hogy szeretem. Eléggé zavarba esett. Én csak álltam ott elég látványosan remegő lábbal. Mintha földrengés lett volna úgy hánykódtam ide-oda, közben meg sem bírtam mozdulni. Egyre csak dadogtam mindenféle sületlenséget. Ő csak annyit mondott arcáról egyértelműen kiolvasható megdöbbentséggel, hogy majd Megbeszéljük. Ezt a szánalmas próbálkozást szerencsére nem látta más. Teltek múltak az órák. Aznap nem igen beszéltünk. Majd iskola után rám írt . Megmondta, hogy szeret. És sajnálta, hogy nem bírta megmondani. Szinte egy egész lavina zúdult le szívemről. Nem vállaltuk fel a dolgot túl nyilvánosan. Nem volt kézfogás vagy ölelkezés. Csodálatos érzés volt vele beszélhetni. 3 hét elteltével viszont valami megromlott. Nem az a szokásos megszokássá váló szeretet, hanem nem igen akart velem társalogni. Ennek úgy vetettem véget, hogy megkérdeztem szeret-e engem. Hosszas várakozás és egy hosszú szöveg után kiderült, hogy csak azért ment bele az egészbe mert nem akart megbántani. Ebben a pillanatban nem az tiport a földre és kínzott sajgó szívvel, hogy annak ellenére kezdett ebbe, hogy tudta halva született álmokat hagy hajkurászni engem. Nem az ütött belém lyukat amit még hosszan utána felmerülő kérdésekel és emlékekkel próbáltam foltozni. Hanem a leginkább az mérgezett egyre jobban terjedve a testemben, hogy csak szánalomból fogadta el az egészet tévképzetet terjesztve bennem. Hiába... Még mindig szeretem, de ez miatt eléggé megutáltam egy jó időre. Hát nem alakult igen fényesen az első "kapcsolatom". 
 
Hasonló történetek
2140
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
2832
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
hideki ·
Lényegretörő sztori. Semmi sallang vagy cifrázás. Elég kevesen olvasták, de van megoldás ha úgy érzed hogy nagyobb elismerést érdemelsz. Talán nem hallottál még róla, de a tetszik/nem tetszik arány könnyen módosítható. Ha törlöd a böngésződben az előzményeket, akkor annyiszor szavazhatsz magadra vagy annyiszor pontozhatod le a neked nem tetszőket ahányszor csak akarod.

Hekaté_ ·
Én elolvastam a történeted, mivel elég rövid, körülbelül 5 percet vett igénybe. Nem tudom, hogy csak úgy ki akartad-e írni magadból (ez esetben inkább egy naplót kellett volna választanod), vagy pedig tényleg szeretnél novellákat írni. Ha az utóbbi igaz rád, akkor légyszi, és tényleg csak jó tanácsként mondom, olvass el pár könyvet előtte, teljesen mindegy, milyen szerzőtől, lehet nyelvtankönyv is, de a vesszők használatát ne mellőzd. Iszonyatosan erőlködnöm kellett, hogy el tudjam olvasni a történeted. Sajnálom, ha ez bántó, de hidd el, abszolút jó tanácsként írom. Vesszőkre visszatérve, egy példa, mennyire fontosak : Egyesek jól érzik magukat, mások [email protected]án.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: