Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Rémpásztor: Köszönöm. Most időben feltöltö...
2024-05-14 11:08
laci78: szokás szerint nagyon jó - rem...
2024-05-14 10:35
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Átkozottak gyermeke

Velőtrázó sikoly verte fel a folyosót. A barlangszerű kis járatokon vízhangozva, s egyre hangosabban törtek fel a sikolyok melyek egy nőtől származtak. A folyosó végén egy ajtót pillantottam meg. Futva elindultam feléje, s mint egy őrült törtem be rajta.
Az ajtó mögött egy kicsiny homályba burkolódzó szoba állt, melyet egy pislákoló fáklya fénye világított be. A falak egy részét moha lepte be, a mennyezeten pedig kúszónövények burjáztak. A szoba közepén egy ágy állt, melyet három csuklyás ember állta körbe. Az egyikük hatalmas tört tartott a kezében, s furcsa szavakat mormolt.
Újabb sikoltást hallottam, mely az ágy felöl jött. Közelebb mentem hozzájuk és ekkor az egyikük megfordult. Csuklyás fejét lassan felemelte, s tűnődve rám nézett. Egy asszony volt az. Arca fehérsége szinte világított a szoba sötétjében. Hatalmas fekete szemei szomorúan kémleltek előre.

- Sietnünk kell, az időnk vészesen pereg - szólalt meg mögötte egy komor férfihang.
Az asszony még egy pillantást vetett felém, majd mintha ott se lennék hátátfordított nekem. Gyorsan egy asztalhoz ment, s én kapva az alkalmon közelebb mentem az ágyhoz és a másik két csuklyás mellé álltam. Ők sem figyeltek rám, s mint egy szellemen úgy néztek át rajtam.
Az ágyon egy lány feküdt, vérfoltokkal teli takarókon. A teste a fájdalomtól vonaglott, s verejtéktől izzadt arcára aranyszőke haja tapadt rá. Egy hirtelen mozdulattal felült az ágyon, majd belemarkolt az egyik csuklyásba.
- Kérlek… szólalt meg erőltetett hangon – Kérlek, ne hagyd, hogy elvegye tőlem - mondta, s a fájdalomtól ordítva visszaesett az ágyba.
A fekete szemű asszony sietve rohant az ágyhoz, s egy rongydarabbal elkezdte törölgetni a lány arcát. Szőke haját hátraseperte, és a hatalmas verejtékcseppeket letörölgette a lány hófehér arcáról. A lány gyönyörű volt, keskeny zöld macskaszemeiből kövér könnyek gördültek le sápadt vékony arcán.
Az asszony most egy pohár után nyúlt, melyben sűrű bíborszínű folyadék volt, s megitatta a lánnyal. Ám a lány alig hogy lenyelte, már vissza is köpte az italt.
- Innod kell gyermekem! - szólalt meg a feketeszemű asszony kedvesen.
- Nem… rázta a fejét a lány
- Idd meg, különben nem maradsz életben! - mordult rá egy másik

A lány ismét belekortyolt a pohárba, s fanyarú arccal lenyelte az italt. Ám ekkor a lány ismét előredőlt az ágyon, belemarkolt a takarókba s hatalmas sikoltással visszadőlt az ágyba.
Ebben a pillanatban mintha minden megállt volna. A mormoló csuklyás elhallgatott, s a másik kettő is abbahagyta a munkáját. Halotti csend ereszkedett a szobára, hogy szinte hallani lehette a lány ziháló lélegzetét.
Ám a bódító csendet mégis megtörte egy kicsiny gyermek sírása. Egy apró kisded sírása melynek a lány adott életet, kínlódó bajlódása közepette.
A csuklyások ismét folytatták dolgukat, ám én a rémülettől megkövülve álltam tovább az ágy előtt. A lány kínoktól meggyötört arca hirtelen kisimult. Fehér orcáján hamvas pír jelent meg, s kifakult ajkai vérpiros színt öltöttek magukra. Ám mégsem ez volt az, ami ennyire megrémített benne. A lány olyan… olyan volt akár csak én, és ez a tudat rémisztően hatott rám.

A lány lassan felült az ágyon majd kezeibe vette a gyermeket. Tűnődve nézegette és cirógatta, majd egy gépies mozdulattal felém fordult.
- Ugye milyen gyönyörű, Daniella? Hangja olyan volt akár egy démoné, és szemeiben eszelős láng égett. – De nem a tiéd Daniella. rázta meg fejét – Ő az én gyermekem, csak az enyém!
- Enyém! Enyém! Enyém!
Minden kavarogni kezdett bennem, s úgy éreztem, mintha valami össze akarna roppantani. Hirtelen égető fájdalom nyilallt a fejembe s ordítva estem le ágyamról a hideg kőpadlóra.
Hasonló történetek
3439
Csak ültek ott, nem mozdultak, olyanok voltak, mint a szobrok, mindenki a gondolataiba merült. Végül Horiq törte meg a csöndet:
- Mi emberek vagyunk. - kezdte - Az embereknek volt valaha egy olyan híres szokásuk, amit róluk neveztek el: az emberségesség. Ezért nem fogom társaimat irtani. Inkább korán kelünk, hogy a tündéket megelőzve átjussunk az erdőn...
3868
Már több mint háromezer éve vége az Istenek Háborújának. Orudzaburt elpusztították és újra megkezdődhetett a béke kora. Az élet virágzott, a kontinensen áldott béke honolt: felvirágzott ismét a kultúra, a művészetek, s a mindent átható mágia ismét új követőket talált.
Amikor már az élet kezdett visszatérni a mindennapi, megszokott medrébe, s a legöregebbek is csak alig-alig mesélgettek arról a háborúról, amit mindenki igyekezett mihamarabb elfelejteni, hirtelen megkezdődött a Káosz...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Tudtam, hogy valami csattanónak kell a végén lennie, ha ilyen kommersz, különböző filmekben ezerszer bemutatott a cselekmény, de sajnos, nem lettem okosabb. Az utolsó mondat arra utalhat, hogy álomról van szó, vagy valamiféle lélekvándorlás, esetleg szerepcsere folytán a korábban sétáló lány került az ágyra.
Igazából mindkét variációhoz, mint okozathoz, nincs ok, hogy megértse az ember. Legalábbis úgy tűnik, ez nem az én eszemnek való.

Hamupipőke ·
Hát, ki tudja meglehet h. De igazából ez csak egy próba volt ... és igyekszem érthetőbbé tenni :wink:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: