Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Április 2015 – Válogatás

seveled senélküled

A se veled senélküled kapcsolat olyan mint egy lyuk amiből nem jútsz ki vagy mit egy őrvény ami be szív nagyon meg sérül és nem jútsz kí élve el ször minden jó szerelem fény és szerelem dal él mind a ketőtök szívében és amikor egymás hoz értek égető tüz veszikőrül a testetek és érzitek egy más minden rezdülését és minden egyes csók ban érzitek a szenvedélyt és a szerelem nektárját és ez táplálja a szívetek de valami meg fordúl és szerelem ből szeretet válik és a szíveteken jegeslyég kristály lesz úrá és a tűz lassan lassan ki alszik és a szívetek lassaban kezd el verni hiszen nincs ami táplálja és rádásul minden napos veszeketések miat még roszabb mert egy mást hibáztatjátok ilyenkor lekel ülnőd magadal hogy vágyce olyan kapcsolatra ahól csak a testetek vágyík egy másra és amikor meg érint a párod csak száraz és hideg séket érzel és a tested meg fagy de akkoris csókojátok egy mást de a csók ban már csak méreg van a méreg kőrbe veszi a szíved hanem tüskés ágak is kőrbe fonlyák a szíved ilyen kor kel benned anyi erő hogy azt mond hogy nem és előgd csók közben és be ólvas neki nehéz feldolgozni de ha elég erős vagy akor meni fog és ha vanak barátad akkor hamarabb meg lesz mind gondolnád

Ez a seveled senéküled kapcsolat ról szólt aki ha solóban van tegye fel aszt bizonyos kérdést hogy akarja e ezt kapcsolatot vagy sem és élég erős akkor mondlyon igent vagy nemet ez a ti dőntésetek

Legjobb dolog! onkielegites es noi nyelv!

Egyedul voltam otthon! (17eves srac)

Igaz tortenet!

Sok pornot neztem egy weboldalon es volt egy olyan cikk hogy biszex es gondoltam biztos csajok es lattam vannak fiuk is ott lattam hogy egy sracot dugtak es felizgultam meg elotte de kozbe is mar feszult a farkam! Kimentem a konyhaba es elvettem egy elegnagy banant volt vagy 20cms tudni kell hogy eleg tag vagyok mert a baratnom mikozbe szopik szokott ujjazni vagy dugni mukukival ! Elvettem a banant elovettem egy ovszert epereset rahuztam pont ra volt meretezve :) es elkezdten szopni :) kozbe feljott a baratnom is !:) Plazma teven elkezdtuk nezni a biszex videokat neki is tetszik az efele dolog es magaval is hozta a felcsatolhatosat es az ostorat imadjuk ha faj :) megparancsolta hogy kezdjem a banan helyett a mukukit szopni! Addig szoptam meddig cuppogott a nyaltol ! Majd bekellezt ullnom :) nagyon jo erzes volt tudni kell hogy 20/4 es a vibri merete es tovig beleulltem elkezdtem ugralni rajta es kozbe szoptam a banant olyan volt mintha ket fiuval lettem volna (nem allt mar a farkam) sokaig ugraltam a baratnom "farkan" es annyit erzek hogy a lyukam es a farkan elkezd luktetni :) es kijott az ondom pont a baratnom arcara ment (egesz vegig nem nyultam a farkamhoz) a baratnom nagyon elvezte ami nem ment bele a szajaba azt lenyaltam rola ! Levette a kukijat es elkezdett csokolgatni es szopni a farkam !! Amint ujra allt a farkam beraktam neki tudnibkell hogy 18/5 farkam van nagyon vastag alig ferbele a huvelyebe ! Betettem neki sirt a fajdalomtol de elvezte :) ereztem hogy ossze szukul a puncija es szoritja a farkam kihuztam es szet frocskolt a baratnom :) osszes cseppet felnyaltam majd ujra beraktam neki es beleelveztem annyi tejem volt hogy folyt ki belole ..kinyalatta velem az utolso cseppig es en nyelten is mert szeretem ! De addtam nekinis :) majd a banant megmelegitettuk es miutan mindketton lyukaba volt megettuk :)

Life chugging on

Talan azzal kezdenem, hogy BUEK, ami egy nagy baromsag mivel a gazdasagi, szocialis rendszer osszeomlasa folyamatban van, szoval nalam az elet meg egy szep fordulatot produkalt, miutan minden nap kuldtem oneletrazjot egy Nagyvaradi gyarnak kb 4 honap e-mailezes utan felvettek, igaz kozoltek velem, a munka kornyezet toxikus igy vannak elonyei is a melonak, mint pl megsuketlhetek, meg rakom is lehet, de a penzert ugyebar mindent.Ezt is bevallaltam, lehet nem kellett volna, mert eloszor csak tudogyulladasal, bronchitisel, es lerakodasal diagnosztikaltak, most mar viszont asztmam van, es melle meg illegalisan haza is kuldtek miutan jobban lebetegedtem, amire utalok az, hogy mikkor azt hiszed az eleted valamivel jobban alakul, az elet hamar bebizonyitja, hogy nem.

Jelenleg a gazdasagi valsag melyebbul, igaz latszolag ezt senkit se zavar, mert hat a rendszer ugy van felepitve, hogy egy illuzioban ringassa a benne levoket.

Ha valaki akar uzenni valamit, az megteheti a kovetkezo e-mailre: ***********@live.com

I`ll be back!

Ellenség

Erik azért lett az ellenségem,mert el akarta lopni a csajomat.Nekem 16cm a farkam,neki 19

Idén szilveszterkor a legnagyobb ellenségem nem volt meghivva,barátom,Zsolt bulijára.Nagyon örültem,nagyon jó buli volt,rendesen berúgtam.Egyszer csak megjelent a bulin.Azt hittem hogy a pia hatása.Nem.OTT VOLT.A többiek azt akarták hogy béküljünk ki,ezért összezártak egy szobába vele.Mind2őnknek volt barátnője,neki 2 éve nekem 1.Jól be voltunk rúgva,elkeztünk beszélgetni.Majd mondtam neki hogy mi volna ha úgy töltenénk el az időt hogy kiverjük.Elkeztük verni a saját farkunkat,ekkor megragadtam az övét es elkezdtem verni,ő az enyémet.Egy kis idő után le akartam szoptatni,de eltette a farkát,elővettem a szőrös farkát és nagyon leszoptam.Utánna leszoptattam.Mjad megdugott,én is őtÉs egymasba élveztünk.Holnap megyek hozzá pornót nézni.Irjak hogy milyen volt?

Következzen szexkapcsolatomból néhány ízelítő..

Orsi formás kis picsa az osztályunkból,hatalmas feszes mellekkel,formás kerek popsival és 37 es szexi lábikóval.kapcsolatunk régebben is több volt mint baráti és az erotikára öszpontosult.tudott ő is az én és én is az ő perverzióiról és engedtük egymáson kiélni azokat.Orsi engedte hogy zoknis talpát addig mozgassam a farkamon amíg a sperma szét nem spriccol a szexi talpacskáján,én pedig kielégítettem azon vágyát például hogy tejszínhabot nyalogattam a hasáról..is..

Rengetegszer ha csak ültünk és beszélgettünk ha kanos lettem csak elővettem a farkam és húzogatni kezdtem,ő pedig ilyenkor meg sem rendült inkább segített felizgatni.

Szerette a szexet Orsi.

Nem kisit.

Amikor rámnyitott hogy az illatos magasszárú hófehér Converse cipőpárjának egyik felét szagolgatom a másikba pedig kőmerev farkam tunkolom,csak elmosolyodott levette zokniját és kielégített a hűvös,fehér és ISZONYATOSAN szexi lábaival.

Ilyen lány volt Orsi..

Kávémesék: Nemzeti Hőskezelő Központ

Előzetes információink alapján, Ön jogosulttá vált arra, hogy a Nemzeti Hőskezelő Központ (NHK) nyilvántartásába bekerüljön. Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatót és töltse ki az alábbi kérdőívet. Ezt követően nyílik mód arra, hogy az NHK adatbázisába bekerüljön, amiről hivatalos végzést küldünk Önnek, a korábban megadott e-mail címre vagy Facebook-profilra.

Kérjük, hogy a nyilatkozathoz csatoljon egy profilképet, legfeljebb 500 x 500 pixeles méretben, jpg, dig vagy png formátumban. Kerülendő, hogy a profilkép politikailag helytelen elemeket tartalmazzon, így kérjük, azon ne szerepeljen dohányáru vagy tiltott önkényuralmi jelkép! Amennyiben Ön Árpád-házi király, kérjük, csatoljon egy igazolást arról, hogy jogosult az Árpád-sávos zászló használatára.

Tisztelt Ügyfelünk!

Előzetes információink alapján, Ön jogosulttá vált arra, hogy a Nemzeti Hőskezelő Központ (NHK) nyilvántartásába bekerüljön. Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatót és töltse ki az alábbi kérdőívet. Ezt követően nyílik mód arra, hogy az NHK adatbázisába bekerüljön, amiről hivatalos végzést küldünk Önnek, a korábban megadott e-mail címre vagy Facebook-profilra.

Kérjük, hogy a nyilatkozathoz csatoljon egy profilképet, legfeljebb 500 x 500 pixeles méretben, jpg, dig vagy png formátumban. Kerülendő, hogy a profilkép politikailag helytelen elemeket tartalmazzon, így kérjük, azon ne szerepeljen dohányáru vagy tiltott önkényuralmi jelkép! Amennyiben Ön Árpád-házi király, kérjük, csatoljon egy igazolást arról, hogy jogosult az Árpád-sávos zászló használatára.

Nyilatkozat

Beleegyezem, hogy nevem és személyes adataim (különösen: halálom módja, párkapcsolataim, művészeti alkotások, magánlevelezés stb.), a kérdőívben szereplő információk azt NHK adatbázisába bekerüljenek és azokat szabadon felhasználja (különösen: hivatkozás politikai beszédekben és hivatkozásokban, publikációkban, iskolai ünnepségeken, vetélkedőkben, média megjelenésekben stb.)

a) igen

b) nem

Teszt

1. Az Ön halálának módja:

a) kivégzés

b) hősi halál / ütközet során eltűnt

c) börtönben

d) egyéb: ….

2. Halálának helyes és időpontja (ország/város/év/hó/nap): …

3. Fő tevékenysége (több válasz is megadható!):

a) politikai

b) művészeti

c) tudományos

d) katonai

4. Leghíresebb teljesítménye (maximum 500 karakter!): …

5. Nemzetisége:

a) magyar

b) egyéb: …

6. Vallása:

a) katolikus

b) református

c) evangélikus

d) izraelita

e) unitárius

f) egyéb: …

7. Hitvallása (mit üzen a jelen Magyarországának? maximum 250 karakter!): …

8. Politikai párnak tagja volt-e életében? (legfeljebb 4 párt adható meg, időrendi sorrendben!): …

9. Kérjük, nyilatkozzon, hogy amennyiben ma élne, újra életét adná-e Magyarországért, illetve létrehozná-e újra azon teljesítményt, amivel korábban híres lett

a) igen

b) nem

c) bizonytalan

Köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével segítette munkánkat. Kérjük, lájkoljon minket a Facebook-on!

Üdvözlettel:

A Nemzeti Hőskezelő Központ munkatársai

Fodrásznál! Igaz történet!

Júliusi meleg nyári nap volt, munka után elmentem levágatni hosszú kócos hajamat! A fodrászhölgy a tulajdonos Nóra még vendéget szépített, köszöntem és leültem! Eltelt egy negyedóra és én kerültem be a székbe! Kávéval kínált és kérdezte hogy vágja stb! Régóta akartam kipróbálni így szóltam, mosás vágás festés dauer!

Nóra hajmosás után feltkerte a hajam közben szemeztünk egymással és beszélgettünk, (nóra 62éves magányos hölgy)! Többször is megcsódáltam gyönyörű testét, szép 100as mellei duci teste kék szeme és rövid tépett barna haja tette ellenálhatatlanná!Hirtelen felálltam a székből és Nórához léptem, megcsókoltam és beleültettem a fodrászszékbe és ruhájától megszabadítva szotpam melleit és harapdáltam, csókokkal halmoztam el, aztán Nóra szólt szopni akar, boxer és nadrág le és egy hirtelen mozdulattal szájába tettem a farkam, erősen ütemesen szopta szívta aztán pár perc múlva beterítettem az arcát és haját a spermámmal! Újjammmal benyúltam nedves szőrös puncijába és elkezdtem ujjazni míg nem szólt, rakd be a farkam dugj meg, akarom a farkad! Lassan de ütemesen keféltem természetes szőrös punciját míg egy sikítás jelezte kb 10perc után hogy elélvezett! Aztán ránézett az órára és szólt hogy ki kell szedni a csavarokat és végezni akar a munkával! Ez megtörtént újra barna bari birka lettem! Fizettem és felajánlottam hogy hazakísérem! Nem volt semmi ellenkezés, hazasétáltunk és a kisérésből ottalvás és sex lett! Ennek 3 éve, addig voltam a szeretője! Nórával napi kapcsolatban voltam, épp egy hónapja 2014 07 15 én szóltak hogy Nóra szvírohamban elhunyt!

Négymagos

Hepimilek a jéghideg torokban

Plázamagányban ázó éjjelek

Élve hagytad a WoWban lényemet

Ma osztják képemet.

mást dobott a gép

sziasztok,18 eves lany vok.es nagyon szomoru ha erdekel titeke tmiért akkor tovabb kell olvasni hahaha

tavaly meg csak tizenhat voltam ezert el akartam veszeteni a szüzessegemt,de ,ehhez találni kellett

1 helyes'srácot, És 1héten beül ott allt:mögöttem ( a sors keze) megfota vki a seggem mire megfordultam

ott ált 1"szuperhelyes pasi azt mondta gyönyörü kemény fenekem van és neki ez a gyengéje, mondtam neki

tényleg a gyengéje lesz mer ha még1x megfogja olyant rugok alá hogy szoporánt fog énekelni

de csak nevetett, azt mondta imádja a humoromat, n agyon szép szeme volt, (16éves)

inenntől kicsit perverz, mer nem bírtuk levenni a szemünket 1másról és ez a KISERDŐBEN volt

lepillantottam és a farka a kezemben volt, teljes gerjedelmében

-védekezni kell -mondottam

-nem kell - mondotta ,mert ő már elélvezett

, furi volt ,kérdeztem hova spricckolt

-egy oduba a fán-mondta

lehet,hogy viccelt Én folytatni szerettem volna az aktust, de nem lehetett mert azt monta kezdődik a vackarádió

és ő arra recskázik, (értsd:elment oda ahol lakik) furi srác, jó volt vele és látom a szemén mindig rám gondol ha meglát

Én ,pedíg ritkán látom Őt de sokat álmodozom vele és ezért boldogtalan vok

híába mást dobott a gép

ha tetszett akkor pusszancs,

ja ha meg nem akko halgasd te is a vackarádiót

Gyilkos

Télen megkaptam életem első állatait. Két hörcsögöt. Nagyon aranyossak nagyon szeretem őket. Dzsungáriai törpehörcsögök. Az egyik kicsi és barna a másik kicsi és fehér. Egy üvegben tartom őket. Minden nap kiveszem őket és jáccom velük amíg meg nem unom. Néha puszit is adok selymes kis bundájukra. Természetessen aquariumuk a szobámban áll. Van mókuskerekük is és itatójuk meg minden. Magokat és gyümiket esznek. Egyik nap hazaértem a suliból és láttam, hogy a barna hörcsög annyira megverte és megtépte a fehérkét, hogy az nagyon vérzett és majdnem leszakadt a füle. Horror! Véres volt a forgács és az üveg fala is. Nagyon kiakadtam, sírtam is. Gyorsan adtam a fehérkének hörcsögvitamint de láttam, hogy már mosogatja magát és akkor arra gondoltam minden rendben lesz. Viszont nem akartam a szeretett állatom életét kockáztatni így hát a barnikát karantémba tettem. Fogtam egy nagy KIKÁS kartondobozt abba tettem forgácsot és almát és ebbe helyeztem a barna hörcsögöt. A tetejére meg két műanyag ládát tettem amiben a játékjaimat szoktam tartani még kis pisis koromba. De természetessen közel tettem a karantémot a fehér hörcsög üvegéhez, hogy azért hallhassák egymást de nehogy megöljék egymást. Nyugodt szívvel mentem aludni. Éjfél körül azomban rettenetes dologra lettem figyelmes. Egy szörnyű zaj keltett fel. A barna höri kimászott valahogy de az is lehet kirágta magát! Az aquarium körül körözött és közben szörnyű csörgőkígyószerű hangot hallatott! Így : TAKK TAKK TAKK TAKK TAKK! Igazi gyilkos volt! Aki áldozatára leselkedett! Csak az tartotta vissza a kis társának a megölésétől, hogy nem tudott bemenni az üvegfalon! Gyorsan visszatettem a karantémba és próbáltam aludni de rettenetessen éreztem magam. A barna állatot is nagyon szeretem de ez a viselkedés elrémít. Akarok én egy gyilkossal egy fedél alatt élni? Segítsetek! Ti mit tennétek az én helyemben?

Chetelő nagymama

Nos, nagymamakorú özvegyasszony vagyok, a férjem, a Pisti, sajnos meghalt. Isten nyugosztalja.

A szex még érdekel, ismeritek a mondást, öregasszony, nem vénasszony!

Szóval, unalmas időmben számítógépezek, nem vagyok maradi asszony, a munkahelyemen is adatrögzítőként dolgoztam, vágom én kérem szépen, az egész internetet.

Följárok chetelni, izgató szextémák vannak ott, közben simogatom magam, elélvezek, ismerkedek. Sajnos a legtöbb szimpatikus személy akiről azt hittem férfi, kiderült, hogy nő, így rájöttem, jobban szeretek leszbikus asszonyokkal, leányokkal beszélgetni,ők kedvesebbek, érzelmesebbek.

Így ismertem meg Andreát, aki meztelen fotóival örömet okozott nekem. Akció közben is lefényképezte magát, széttárt lábakkal fekszik a lepedőn, vastag, pink műfalloszt tologatva ki, be finom, széles, jó szőrös puncijába. (Engem külön felizgat, ha egy nőnek jó szőrös a puncija, ezt meg is írtam a drágámnak.)

Megbeszéltük végül a találkozót, én is küldtem simára borotvált, nagy csiklójú punikámról képet, a melleimet is lefotóztam, és Andreámnak küldtem sok szeretettel.

Andi jött is vasárnap fel Pestre, három órát utazott, hogy lásson. Bonbonnal, pezsgővel, rántott hússal vártam, és nedves pinával, kétszer is maszturbáltam a várakozási idő alatt, annyira nagyon fel voltam ajzva.

- Drága Annuska néni, imádom magát!

A nyakamba ugrott, virágot hozott, beszélgettünk, ebédeltünk, aztán ittunk egy kis konyakot.

Utána betettem egy szexkazettát a videóba.

Nagyokat sóhajtottunk, először nem történt semmi, aztán egyszerre elszabadultak az indulatok, letéptük egymásról a ruhát, nyaltuk, faltuk egymást.

Az puha nő ott feküdt a karjaim között, negyvenhét éves, hosszú barna hajú csoda. Keskeny derekát pusziltam, a köldökét, a kezeit, a tenyerébe is belepusziltam.

- Annuska, nyalj ki finoman, a nagyajkaimat nyalogasd először, azután a kisajkaimat, majd dugd be a nyelvedet a puncimba, én meg dörzsölöm a csiklómat. Ha végeztünk, én neked.

Megcsináltam, szerintem nagyon jól teljesítettem,Andreám nagyokat sikoltott, az élvezettől, háromszor is a csúcsra juttattam.

Ő is megtette velem, csiklóvibrátort rakott rám, amitől egyfolytában élveztem, nő által is elvesztettem a szüzességemet, a mai napig nem bírom elfelejteni azokat a mocskosan szép emlékeket. Ajánlom mindenkinek.

Bébiborn

Tizenhét éves vagyok, a nevem József. Apámmal és a húgommal élek, anyukám korán meghalt. Egyik délután a barátom meglepett, mert váratlanul állított be hozzám. A húgom röplabdaedzésre ment, a fater munkában, így nem gondoltam, hogy valaki meglephet. Az ajtót nem is zártam be, a szobám ajtaja tárva, nyitva volt, a kezemben egy magazin meztelen férfiakkal, és lányokkal, akciók, nagy folyó spermahegyek. Cicik, popsik dögivel.

Sajnos perverz vagyok, imádok belepisilni a pelusba, és utána masztizni. Erre akkor jöttem rá, amikor a húgom pisilős babája a kezembe akadt, amint felemeltem, folyt belőle a pisi, órási merevedésem lett, azonnal ki kellett, hogy verjem.

Biztos a szeretethiány vezetett idáig, a zsebpénzemet pelenkára költöttem, amit utána nem győztem dugdosni.

Amikor a barátom meglepett, már telepisiltem a pelenkát, megittam 1,5 l ásványvizet és egy kis teát is, hogy kellőképpen tudjak teljesíteni. Éppen kinyitva volt a popsim alatt a pelenka, és simogattam a szépen álló dákómat, amikor belépett a barátom, Géza.

Az arca a Sikoly c. film arcára emlékezett, amikor meglátta, hogy pelenkával magam alatt verem a farkamat. A szó ráragadt a szájára, a keze a levegőbe merevedett, se köpni, se nyelni nem tudott.

- Józsi, hát te meg mit művelsz, én ezt nem is bírom nézni se.

- Elpirosodtam, ugyanakkor átvágott rajtam a jó érzés, jó volt, hogy Géza látott pisis pelenkában.

- Nem tehetek róla, ez izgat fel, ha pisilek a pelusba, és úgy simogatom magamat.

- Te beteg vagy! - közelebb lépett, és nem bírta levenni rólam a szemeit.

- Izgat a látvány, nem értem.

- A pelenka, vagy a simára borotvált farkam?

- Talán a farkad.- Megérintett, én felszisszentem, ahogy hozzám ért, farkam feje megemelkedett.

Géza a mellemet kezdte simogatni, majd rábukott, megszívta a bimbóimat, a másik kezével elkezdte a péniszemet simogatni.

Géza vörös hajú, jó kiállású, sportos srác, 175 magas, kosarazik, és úszik, úgyhogy jól néz ki. Én kissé nyápic vagyok, mindössze 165 centi, szőke, kék szemű. Lányos arcú fiú.

- Pisilj nekem bébiborn - nézett a farkamra. - Megcumiztatlak, ha jó leszel.

- A baba előbb kéri a tejcsit.

Géza levette az alsóját, nagy eres farka már jócskán állt. A számhoz térdelt, és elkezdte tolni magát.

- Szopjál kisbaba, élvezd a finom cumisüveget.

Több se kellett, bekaptam élvezettel a nagy vörös makkot, elkezdtem szopni, szívni, verni ezerrel. Jaj, de finom volt, már sokat álmodoztam arról, hogy egy nagy, belevaló faszt majd jól leszopok. Álmomba se gondoltam, hogy pont a Gézáét, aki mindig is tetszett nekem.

Géza nagyon élvezte a helyzetet, jól szájba rakott, majdnem megfulladtam a torkomra nyomta a faszát, és telespriccelte a számat gecivel. Ezután csókolóztunk életünkben először, nagyon finoman harapdálta a számat, és amikor a nyelvét átdugta, már nagyon állt a farkam.

Géza farka puha lett, ekkor fölém térdelt és az ágyékomra vizelt. Ez annyira felizgatott, hogy alig értem magamhoz, máris kilőtt a spermám, óriásit élveztem saját arcomra.

Géza odajött és a számba kente a gecimet.

- Egyél bébiborn, finom hami.

Ezután rendbe tettük magunkat, kiszellőztettük a pisisszagot, a pelenkát betekertem egy újságpapírba és levittem a szemetes konténerbe.

- Nem hiszem el, hogy mit csináltunk - rázta fejét a Géza, de én megöleltem, és megpusziltam, így lettünk barátokból szeretők.

Me and Myself (orál!)

Most felmegyek gyertyába.

Meztelenül fekszem az ágyamon. A farkam már kellően kemény és a vérem is megfelelően forró ahhoz, hogy esténként eljátszak magammal. Ma este valamilyen furcsa dolgot fogok megtenni, amire már hetek óta készülök, gyakorlok, edzek.

Hátraengedem a lábam, és az altestem, így az ölem a fejem felé közelít. Egy kényelmes nagypárnát tettem a fejem alá, hogy magasabbra tudjam nyújtani a nyakam. A lábammal lassan elérem a falat, amely jó szolgálatomra lesz, hogy megtámasszam. A farkam az izgalom miatt egyelőre csak lóg, de így is könnyedén a szám fölé tudom kormányozni. Kezemmel megfogom a himbálózó szerszámot, és a számhoz érintem. Nyelvemmel megnyalom a hegyét, és lassan körözni kezdek az egyelőre még mindig puha farkamon.

Ahogy egyre rugalmasabbá válok és egyre lejjeb tudok haladni a testemmel, a lábamat nekitámasztom a falnak, és így egy kis nyomást tudok gyakorolni az altestem felé. Ezzel elérem a kellő hatást, a lassan duzzadó makkommat már a számba tudom venni és finom szívó hatást tudok rajta gyakorolni. Ez nagyon kellemes még így is, hogy nem vagyok teljesen kemény, de ez csak egy perc, hiszen a folyamat nem áll meg, és egyre inkább megtelik a szerszámom vérrel, és duzzad meg lassan, bele a számba.

Most már a teljes makkomat el tudom tüntetni, ami nagyon finom érzés, és közben a nyelvemmel is tudok rajta dolgozni. Aztán ahogy egyre beljebb és beljebb tudom venni, nekiállok erősebben szívni és lassú mozdulatokkal szopni, hogy a maximális hatást elérjem. Teljesen megkeményedek, és a makkom is megfeszül. A számmal rászorítok, a nyelvemet is egyre erősebben használom, és közben pedig egyre gyorsabban mozgok fel és le. Bólogatok, mint egy kiskutya, a csípőm pedig lökő mozdulatokat tesz lefelé. Már csak az orromon veszem a levegőt, így állandó szívásra állok rá. Nem veszem ki már a farkam a számból, csak szopom magam, egyre kevésbé érzékelve a külvilágot.

Az egyik kezemmel közben a combomat szorítom, a másikkal a golyóimat simogatom, masszírozom, és a farkamat tolom lelfelé, hogy még mélyebben elmerüljek a forróságban.

Érzem, ahogy elindulnak a folyamatok a testemben, ahogy végigúszik a csatornákon, és ahogy elér a farkam tövéig...majd megáll és a parancsszóra vár. Mögötte újabb adagok állnak készen, és egyre többen vannak. Nem adom még meg a jelet, hiszen ki kell élveznem minden másodpercét ennek az aktusnak. Ahogy szívom magam, szabályozni tudom a szám szorításával, hogy mikor hogyan haladjak előre az orgazmus felé vezető úton. Egyre közelebb vagyok, az biztos, az agyam is megtelik vérrel. A szívverésem már elérte a versenysportolókét, kapkodom a levegőt az orromon át. A nyelvem táncot jár, és körbe-körbe nyalakodik a makkomon.

Lassan érkezik a vég. Nem húzhatom tovább ezt a játékot, muszáj megadnom magam, magamnak. Remeg a testem, és érzem, ahogy megindulnak a források. Feljajdulok, a testem ráng egy nagyot, és a farkam tövénél felgyűlt forróság hihetetlen erővel kilökődik, a hatalmas lökéstől megduzzad a csatorna, és a szűk kis nyíláson egyszer csak kirobban a gejzír, bőségesen elárasztva a számat és nyelvemet. Az első robbanást nincs időm felfogni sem, a fejem is lüktet, a szemeim fennakadnak. Azonnal mind lenyelem, lehet hogy ösztönből, de lehet hogy tudatosan, hogy helyet kapjon minden további lövés. Még legalább négy-öt lövelléssel engedem ki magamból a forró tejet, és mikor már egyre kevesebb szivárog, egy kis szívóhatással segítek még kiüríteni a teljes tárat. Minden cseppjét megízlelem, megforgatom a számban és végül lenyelem, hogy ne vesszen el.

Lassan engedem csak ki a számból az egyre kevésbé kemény farkincát. Lenyalogatom még, minden cseppjét ki akarom élvezni. Finom cuppantással húzom ki, lábamat pedig lassan emelni kezdem. Nem sietek, hiszen ez a póz nagyon megterhelő, és csak fokozatosan szabad belőle visszatérni a természetes állapotba. Nagyon lassan az ágyra fekszem, pihegek, kezdek lenyugodni. A számban új ízek keverednek, de nem idegenek, jól esik. Még egy-egy apró remegés emlékeztet a pillanatra, amelyet gondolatban még most sokszor átélek.

Ez lesz a kedvenc hobbim.

A kolléganő

Pinat nagy ovacioval fogadtam ma reggel. Kavet csinaltam neki.

Elmeselte, hogy a het vegen en voltam a beszedtema, nagyon el vannak

ragadtatva velem. Donna Marianak mar elozoleg beloptam magam a

szivebe. Most viszont Carmennek. Ez beleillik a kepbe, amit

elkepzeltem. Most mar Pina szivebe is jo lenne belopni magam.

Megsugtam neki milyen oriasi elvezetben volt reszem. Pina mondta, hogy

neki is.

Kertem, hogy ebedidoben menjunk ki setalni, mert szeretnek tole

kerdezni az irrigalasrol, ami viszont tenyleg kimaradt az eletembol.

Pina beleegyezett es mondta,hogy o viszont a nogyogyaszati

vizsgalatrol szeretne kerdezni.

Alig vartam az ebedidot. Pina rogton elmeselte, hogy Donna Maria mar

szombaton vett nekem egy uj irrigatort, ami hasonlo a beontohoz, de

puncihoz masikat kell hasznalni, a hygenia miatt.

Pina viszont nogyogyaszhoz szeretne menni, de annyi rosszat hallott

rola, hogy fel elmenni. Kerdezte, hogy en hova jarok? Hoppa, ez

betalalt. Mondtam, hogy van egy kedves doktorno Rose a neve es nagyon

szeretem amikor vizsgal. Arrol persze egy szot se szolltam, hogy o a

leszbi baratnom. Aradoztam, hogy milyen kedves doktorno, es hogy

menjunk egyutt, en is megvizsgaltatom magam. Majd jovo hetre csinalok

appointment-et, addigra elmulik a mensim.

Pina mondta, hogy ot meg igy nem vizsgaltak, es nem tudja hogyan lesz

mert o meg szuz es nem szabad hogy a szuzhartyaja megseruljon, mert

nekik szuzen kell hazasodni. Megnyugtattam, hogy minden rendben lesz,

ne aggodjon.

Erdeklodott meg, hogy milyen volt nekem az elso, hogy nagyon faj e

amikor elszakad a szuzhartya? Perszen mindenrol a legszebbet mondtam,

es ugy ereztem Pina teljesen bizalmas hozzam.

Holnap este Rose jon hozzam, eggyutt toltjuk az estet. Addig

osszeszedem a gondolataimat, Pinaval kapcsolatban. Persze bent akarok

lenni, amikor Pinat vizsgalja es Pina is bent legyen mikor en

elelvezek az asztalon.

Vége----
Előző részek
Hasonló történetek
4152
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
3703
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: